Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 19
DARAEL spune:
Ca sa scapati de intrebarile esentiale ale vietii
, cum ar fi „De ce n-ar fi putut Marea Britanie sa castige CM”, clik aici:
http://www.superlink.ro/pppoza.php?id=286
Enjoy ![]()
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
buli spune:
hello
noi am fost ieri la vaccinul de 2 ani jumate. Matei a fost foarte curajos, a plins foarte putin, numai la intepatura. aseara si-a tinut singur cu Tweety compresa cu apa rece. iar astazi mergea sontic-sontic.
febra n-a facut insa.
eu abia astept vacanta, la serviciu insa e asa incurcata treaba ca nu stiu cum am sa plec 
mav, merci 
Darael 

amipreda spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele care au facut vaccinul de 2 ani si jumatate. Cum se numeste vaccinul? L-ati cumparat voi, sau a fost gratuit? Multumesc mult!
Sa va mai spun si eu o perla de a Mariei. Ieri a vrut mama sa aspire prin casa, nu mai stia unde am pus tevile de la aspirator si a intrebat-o pe Maria unde sunt. Ce credeti ca a raspuns fiica-mea? Citez:"in ..ur dupa ureche!" va dati seama, mama a fost terminata cand a auzit-o. Cred ca spusesem cu cateva zile inainte asta, si si-a adus aminte fata!
Alta faza, pana acum mancam eu ce ramanea de la Maria din farfurie, acum s-a facut zgarcita, chiar daca nu mai vrea sa manance, decat sa ma lase pe mine sa termin, mai bine mananca ea, chiar daca e evident ca nu ar mai fi mancat! Dar macar asa mananca si ea mai mult. Cand vad ca nu mai vrea, o intreb: termina mamica mancarea din farfuria ta? Raspuns: nu mamica, Maria!.
Pupici tuturor poznasilor si mamicilor, inclusiv burticilor!
Tuturor,un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Amalia &
Maria
buli spune:
noi am facut vaccinul gratuit de la doctorita.
asa am facut mereu si a fost in regula.
drept sa-ti zic nu stiu exact pt. ce, ma uit in carnetul de vaccinari si iti spun daca vrei, diseara.
va pupam pe toti in gascao zi super
anda141 spune:
Pe noi inca nu ne-au chemat la vaccin, presupun ca ar trebui sa ne sune, nu? Sau sa sunam noi???
Albert e la tara,cred ca va sta mai mult,de data asta, sa vedem daca rezista. Sora mea ( care are grija de el) va pleca din tara si nu stiu cu cine il voi mai lasa. Chiar am o problema, si eu bona prin agentie nu iau, chiar daca il iau cu mine la serviciu. Ori iau pe cineva cunoscut,ori vad eu cum fac, poate il dau la gradinita, desi nici acolo nu imi surade ideea,ca stiu ca nu au grija de ei cum trebuie.
Am o prietena ajutor de educatoare la o gradinita particulara de pe langa Herastrau, si nu imi recomnada sa il duc,pentru ca nu au grija cum trebuie de ei, mai ales de cei asa mici. Si nici nu ar avea cum la atatia copii. Eu abia am grija de unul dar de 10-20.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
layla spune:
Si noi tot vaccinul gratuit l-am facut. Monica in mod normal te suna ele. Eu am sunat mai devreme ca sa fiu sigura ca ni-l face pana plecam la mare.
In rest plecam azi la mare (doar pt.we) si parca nu trece timpul mai repede.
Weekend placut la toata lumea!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
amipreda spune:
Fetelor, multumim pentru raspunsuri. V-am intrebat pentru ca de doua ori am cumparat eu vaccinul (Priorix) si eram curioasa ce vaccin ati facut acum.
Layla, sa aveti un weekend placut la mare si sa va balaciti si pentru noi. Poate ne trimiteti si noua o scoica si un pic de nisip!
Pupici,
Amalia &
Maria
DARAEL spune:
amipreda - cred ca ar trebui sa scrii un jurnal undeva.... ceva de genul "copii spun si fac lucruri traznite"
. In aceeasi nota vesela de vacanta
, o sa spun si eu cate ceva pe aici - sper sa va placa:
Copii spun lucruri trasnite
Somnambulii au o boala care nu-i lasa sa cada de pe acoperis. Microbii astia le da echilibru. Cand somnambulii vin intr-o parte, microbii fug in cealalta parte si tot asa.
Soldatii care au pierdut razboiul incep si-l cauta.
Anotimpurile sunt ca sa nu se piarda omul de timp.
Strutul baga capul in nisip cand e pericol ca acolo are el ouale si sa-si ia ramas bun de la ele.
Secretara e o tanti care aduce cafeaua la un director.
Prajiturile le fac frumoase cofetaresele ca sa zica lumea ca merita cat costa.Prajiturile urate nu au gust.
Ghinion inseamna cand un copil se cearta cu celalalt si mama lui are ghinion ca trebuie sa se certe cu mama celuilalt copil.
Somnul vine cand observa ca noi stam degeaba.
Experienta este un lucru facut si de care te miri.
Fin este cand costa multi bani si mama zice "Ia uite ce fin este !".
Noi visam ca sa nu ne plictisim noaptea.
Eu ca sa invat vin la scoala ca acasa mama nu stie ce inseamna termen.
Dirijorul da din maini ca sa arate durerea sunetului.
Suflet e cand mama iti pune prajituri pe farfurie si-i lasi prajituri si lui ala mic.
Statuile se fac din piatra la aia care au castigat la razboi. Noi facem statui ca daca vin alti straini si vad ca noi nu avem statui zic ca noi am pierdut toate razboaiele.
Lingusitor este cand lingi lingura, lingi farfuria si vrei sa lingi si cratita toata.
Omul de la televizor stie ca maine ploua ca are un bilet si citeste. Biletul i l-a scris mama lui.
Cand afara e soare, noi ne dezbracam umbra si o punem pe jos.
Pe vremuri, la! mosiile imparatilor si regilor, oamenii legau gatul la girafe cu o ata de balustrada si puneau un pietroi care cantarea o tona. Ei i s-a format gatul lung. Girafa asta era pedepsita ca nu muncea la unele munci agricole. Celelalte girafe s-au nascut din girafa asta la fel.
Cand doi oameni vorbesc repede si nu se intelege nimic, inseamna ca aia e cearta.
Oamenii vorbesc limbi diferite ca in alta parte doamna de romana ii invata englezeasca.
Respect inseamna sa te scoli sa stea babele pe scaun.
Noi trebuie sa avem doua nume pentru ca daca avem un nume urat sa-l spunem pe celalalt.
Peisajul e un fenomen al naturii pe care-l gasim numai vara.
Turistii sunt oameni tineri care merg sus la munte. Pe batrani nu-i cheama turisti, pe ei ii cheama vizitatori.
La scoala nu se dau note mai mari decat nota 10 ca sa nu se incurce profesorii.
Doctorii scriu foarte incalcit retetele ca farmacistul sa fie sigur ca reteta a scris-o un doctor.
Mama mea lucreaza la facultate. Ea munceste cu pixul.
Mamele sunt mai vorbarete decat tatii pentru ca mamele se duc la piata si se cearta cu vanzatorii.
Sportul este ministerul sanatatii.
Oamenii il fluiera mereu pe arbitru pentru ca deranjeaza jocul.
Se spune microbisti la pasionatii de meciuri pent! ru ca ei stau toata ziua ca microbii in sufletul oamenilor.
Jucatorii alearga, cad, se incalzesc asa inainte de meci ca sa vada spectatorii ca ei vor face treaba cand vor intra pe teren.
Educatia fizica e cand ai ora asta la scoala, adica esti liber.
Sunt si meciuri in nocturna pentru ca unii sportivi sunt de serviciu in tura de noapte.
Statuia e o figura si e pusa in oras ca sa ne orientam unde este piata.
Boxul e o bataie cu timp fix.
Trebuie doamna directoare in scoala ca ea are grija sa se certe cu doamna noastra ca sa invete copiii.
Noi avem trei vacante la scoala pentru ca la doamna noastra i se termina lectiile care sa ni le dea acasa.
Cuvantul gentlemen se foloseste in filme ca sa fie filmul mai interesant.
Enjoy
!
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
anda141 spune:
Fetelor, stiti vreo oferta buna in Grecia?? Anul asta facem concediul in Grecia, asa ne-am propus, insa nu prea am timp sa caut oferte.
Albert e inca la tara, il voim lua vineri doar pentru week-end si pentru luni sa ii facem si lui pasaport, apoi il vom duce din nou, cred ca toata luna iulie va sta acolo. E bine, sanatos, se simte bine acolo, dar intreaba mereu de noi. Cand il mai cearta mama, se supara si zice ca pleaca acasa la mami, nu mai vrea la mamaia.![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
DARAEL spune:
anda141 - Cel mai bine este sa vorbesti cu fetele din Grecia, eventual sa deschizi un subiect special “vacanta in Grecia” la generale... o sa primesti o gramada de raspunsuri la subiect.
Pana atunci.... click aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66692
Distractie placuta
!
Adrian