Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 29
mav spune:
Salut!
Niste vesti si de la noi>>>>>>>>>>>
Sebi este ok, eu stau destul de prost cu timpul.... si nu mai apuc sa va povestesc despre el.
Vorbeste (si trancaneste, bombaneste
) absolut de toate, si non-stop, dar asa cum ii iese... in graba. Cel mai simpatic cuvant din ultima vreme este "dundancul" (gandacul, adica... paianjenul="eu asa stiu: dundancul!!!" pe care il vede la Animal Planet! -nu prea se mai uita la desene animate, ii plac mult animalele "vii").
Imi cere in fiecare zi (de vreo 2-3 saptamani) sa-i fac "bebe mic, mic, atata mic" (si arata o faramita cu degetelele
)! Stie ca bebe va creste in burtica mea, ca si el si asa cum si eu am crescut in burtica la buni.
Nu l-am pacalit cu barza sau cu altele. Imi zice ca-i va da toate jucariile (si le numeste...), ca-l va lasa sa doarma la el in patut (iar el "avanseaza" in pat cu mami si tati
logic, nu!?), ca-l va legana "asa, nani, nani, bebe mic!"
si ca toti o sa-l iubim, iar bebe o sa ne iubeasca pe toti (si aminteste toti membri familiei extinse).
Plus ca o sa joace si "zobat" (fotbal) cu bebe.....
Este iubaret, zambaret, istet si foarte nazdravan!
Daca as sti ca toti copiii mei ar iesi asa de buni, cum a fost si este Sebi, si ca as putea sa ma ocup numai de ei (fara stresul unui serviciu) as face mai multi!
Cand voi reusi sa mai pun niste poze, nu stiu.... dar promit sa incerc sa-mi gasesc timp.
Era sa uit: lui Sebi ii place foarte mult sa se joace cu carticelele-puzzle (cu autocolante). Deja a rezolvat singur peste 20 de planse diferite! (Poate reusesc sa pun totusi poze.) Nu ne vine sa credem ca se descurca asa bine cu activitatea asta, la varsta lui!
Si noi mai folosim pampersul la somn. In rest, Sebi zice si face de multe ori singur, la olita (kk) sau la wc (in special pisu, avem mereu un scaunel in baie si se suie pe el ca sa ajunga la buda).
....In rest.... la plaja nu prea am reusit sa ajungem.... concediul inca se lasa asteptat...
Eu am inceput sa merg la sala, de 3 ori pe saptamana si ma simt mult mai bine, mai energica si mai optimista!
Imi lipsea mult miscarea...
O vara frumoasa, atat cat a mai ramas din ea!
Pupicei, ma intorc la munca!
Vic &
Sebi (04.02.2004)
dadi_t spune:
salutici!
Ramonaa, felicitari pt. motzata! sa-ti traiasca , sa fie sanatoasa si frumoasa ca mami....![]()
Tatianag-multumim pt. raspunsul la ...autoinvitatie!Sincer mi-ar placea sa vad zona aceea a tarii...dar e asa departe, insa cine stie.....candva....
Helen, multumim pentru aprecieri!Intradevar mama mea este exagerata cu grija fata de raceli si se ghideaza dupa faptul ca ea este fff friguroasa....Dar si bibica mult timp a fost cheliuta, chiar daca mai avea cate un zuluf ratacit ...
Astazi a fost o furtuna...mama-mama. Noroc ca a durat f putin.
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
TatianaG spune:
DALIA, Baisoara e o statiune foarte frumoasa. Daca-ti plac drumetiile prin padure, e un loc ideal. Nu e mare si e linistita, si sunt cateva trasee turistice. Noi am fost o saptamana, cu Clara, cand avea 6 luni si pe urma am fost de cateva ori pentru cate o zi. Gasesti muuuulte afine si zmeura!!! Miam-miam. Hotelul Alpin e al grupului Onix din Cluj (si e cotat ca unul din cele mai bune hoteluri din oras). Noi am stat la o pensiune, vis-avis de hotel.
V-asteptam si pe voi cu mare drag, doar ca in perioada aceea vom fi cu aparamentul in renovare si eu plecata cu copilasii la mama (altfel, sa vezi ce ajutor ar avea mesterii).
RAMONAA, felicitari pentru fetita!!
ANDRA, concediu placut!
VIC,
nazdravanului Sebi!
RALUALEXANDREI, si Clara e tip "manechin". Ea nici nu mananca bine, foarte rar mananca fara amenintarea cu coltul. Nu are rabdare sa stea la masa, daca-as sta dupa curul ei prin toata casa, ar manca. Doar ca nu m-a gasit sa-i satisfac chiar toate nazurile.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
ralualexandrei spune:
Buna fetelor!
Tatiana m-am mai linistit,Maria chiar mananca sa stii insa cred ca asa e felul ei de a fi,mai subtire.
Nu stiu insa cu cine seamana pt ca si eu si sotul si Robert suntem niste oameni vanjosi,nicidecum trestiute.
Mamaaa ce m-a exasperat cu leaganul ,i l-am cumparat acum un an si l-am montat in hol,de unde pana acum nici ca vroia sa-l vada,acum nu o mai dai jos din leagan cat e ziua de lunga ,partea proasta e ca trebuie sa stai lianga ea si sa o dai pt ca nu stie singura si eu am atata treaba in casa pt ca trebuie sa vina sor-mea cu viitorul sot.
Robert ma mai salveaza saracul,sta cu ea si ii face toate hachitele,ce bine e sa ai baiat mare.
Aseara discutam cu sotul despre bb din burtica si ii spuneam ca eu tare as vrea inca o fetita si el imi zice ca vrea baiat,faza la care m-am mirat pt ca stiu ca e lesinat dupa fete si il intreb de ce :Pai ce vrei sa am inima zdrobita de 2 ori,cand s-or marita fetele?
Doamne la ce se gandeste el.
Ramonaa sa-ti traisca bebitza si sa fiti sanatosi si fericiti!
Va pup pe toti si toate!![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
7+ album no1 album no2 albumul no3
dadi_t spune:
Salut!
Andruska,Crisnemes bine ati revenit...
Andra, Andrei daca vrea la scoala inseamna ca e pregatit si s-a plictisit de gradinita...Anduta mea la fel de nerabdatoare era sa inceapa scoala si nu i-a trecut nici acum....
Poze recente cand pui????
hai sa va spun si de Bibi:
A inceput sa faca numai nazbatii-in fiecare zi face cate una- nici n-apuc sa va scriu. Ieri, de exemplu, mi-a bagat 3 bomboane jelidon in ciorbita aflata la racit in chiuveta...Astazi , mi-a bagat dusul cu apa in oala de lapte de 3l care era la racit intr-un lighean in baie. Mai devreme, s-a ascuns dupa usa in dormitor si-a cazut masa de calcat pe ea....Acum sta in usa de la dormitor( e pedepsita sa nu iasa din camera) si incearca sa ma provoace la vorba...e asa de scumpa, imi vine sa rad, dar trebuie sa ma tin tare sa simta ca e pedepsita....E foarte vioaie-argint viu...
I-am luat de curand tricicleta si toata lumea imi spunea ca o sa invete greu sa mearga cu ea. Deja in cateva zile merge binisor cu ea...
Stam destul de bine si cu olita. Se cere si afara cand este la joaca. Doar seara si la pranz la nani ii pun pampersul, asta pentru ca nu am renuntat la biberonul de lapte. Si sincer, nici nu vreau s-o dezvat, pentru ca la Andreea cand am renuntat la biberon, lapte n-a mai mancat decat ocazional. Acum Bibica mananca cate 2,5l la doua zile.
Vorbeste ff cursiv si mult, ne face capul calendar. Dar are asa o intonatie.... parca canta cuvintele, e ghidusica tare.... Cand o amenint cu bataita incepe sa rada si-mi spune ,,nu bate fata, bibi e cuminte tale...mutzumec mumos!,,
O saptamana minunata!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Helen spune:
Andra, concediu placut!
Nici noi nu am scapat de pampers noaptea desi de f multe ori este uscat dimineatza. Daca il trezesc peste noapte ca sa faca pipi nu mai vrea sa doarma la el in patutz si vine la noi in pat a.i am cam lasat-o balta. Ziua nu se pune problema sa faca pe el, cere mereu insa trebuie pus imediat ca altfel scapa putin, asa ca uneori mai facem si in iarba ca de'... cu kk inca nu a fost cazul ptr ca de vre-o cateva luni bune face odata la 2-3 zile si asta dupa masa de la ora 18:30. Nu este constipat iar eu chiar ma bucur ptr ca a facut destul timp de ,,n'' ori/zi.
Nu mai stiu daca v-am spus ca am scapat si de intoleranta(dobandita) la lactoza, papam laptic cu cereale dar maxim odata pe zi, punem in piure, deci e ok.
Cu mancatul sta binisor, nu e el facut sa se omoare cu mancatul dar stie ca e ora mesei (de 4 ori/zi si la ora ~ fixa ) stie ca trebuie sa stea la masa si sa pape, chiar daca are sau nu chef, are cateva mancaruri de care este mai incantat, altele pe care le mananca fara sa fie nici incantat dar nici nefericit, insa daca nu-i place nu mananca nici daca-l pici, spune,, nu-mi place'' si scuipa; deci e ok. Intre mese nu ii dau decat ceai sau apa, doar seara mai papa cate ceva dulce dar f putin ca nu se prea da in vant, snaxuri, pufuleti ar manca dar nu ii dau, mai primeste prin parc si nu am ce-i face... Nu alerg niciodata cu mancarea dupa el dar de multe ori duc destul de multa munca de lamurire in timpul mesei, se mai lasa si cu amenintari cu dus la vacin, ca vine doctorul etc... E bine dezvoltat desi nu e gras, pare chiar rotunjor dar e mai mult o iluzie optica; are cam 15,5 kg si 96 cm. oricum , e f energic si e bine asa cum e...
Cu vorbitul stam bine, nu vorbeste f corect, daca il corectez se comformeaza dar apoi o da tot cum s-a obisnuit, cuvintele de legatura tot nu sunt toate corecte. E perioada in care vorbeste tot timpul de te inebuneste de cap cu intrebarile si daca nu intreaba, vorbeste, vorbeste si singur, povesteste, inventeaza povesti, unele mai inteligibile, altele mai putin... una peste alta e ok.
Intreaba pe toata lumea ,,Ce taci (faci)?''
E f curios si oriunde am fi el se baga in seama si iar intreaba ,,Ce este acolo, ce face nenea,? De ce bate?
Dar si intrebari mai serioase la care e cam greu de raspuns si asteapta explicatii ca lumea, nu merge sa-l duci cu presul ex:,,de ce tace tic-tac ceasul, de ce are bec apalatul? Unde sunt steele (stelele)?'' si asa tot mereu.
Iar cand nu e intrebarea de baza sunt strigate ,,hai sa desenam, hai sa vezi, si daca se plictiseste si nu faci ce vrea el zice ,,lasa-ma in pace ca pec a bunii acuma''
Mai nou ocupatia de baza este sa deseneze, nu ii place f mult sa coloreze ci mai mult sa scrie, mai mult cercuri si spirale..azi a facut pagini intregi cu soarele, in diverse culori! Iar joaca de baza este cea cu imbinarea cuburilor, abia acum il pasioaneaza cu adevarat!
Gata ca l-am laudat destul pe Min crocodil si poate si-o ia in cap!!!
Noapte buna si multi 
Am pus si poze mai noi in albumul nr 2
DARAEL spune:
Copii frumosi, am ajuns la pagina 20, deci e cazul sa deschidem un nou capitol.....
!
Subiectul nou Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88) il gasiti : aici !
Va astept cu drag sa povestiti ce nazdravanii fac smechereii mici
!
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic