Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare Lia!

Eu am folosit pt. Rares crema de la L'Oreal, speciala pt. copii, cu factor 40. El este blond si m-am temut sa nu se arda. A fost f. buna si i-a permis sa se si bronzeze uniform, dar nu f. mult. Eu il dadeam cam de 2 ori in interval de 3 ore. A stat insa numai in soare, cu palariuta pe cap. Noi mergeam la plaja de la 8.30 la 11.30 si dupa amiaza de la 5 la 8.

Ca preturi, pot sa-ti spun doar de Mamaia si numai in perioada in care am fost noi pt. ca e posibil in perioada urmatoare sa creasca. La hotelul Doina (doua stele) camera era 1 mil. fara mic dejun, apartamentele 1,5 mil., fara mic dejun, dar cu aer conditionat.
O masa completa la autoservire era intre 150.000 si 200.000 lei, asta cuprinzand ciorbita, felul 2, salata, paine.
Un mers cu telegondola era 80.000 dus, iar dus/intors 150.000 lei. Un mers cu trenuletul 20.000 de persoana.
Fructele, sucurile, berea in Mamaia sunt duble ca pret fata de Bucuresti. Noi am avut insa de toate de acasa, la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Sunt aiciiiiiiiiiiiiiiiii!

Mai mult moarta decat vie...dar sunt!!!!!!!!!!!!!M-a omorat caldura de afara, azi am venit la pranz spre birou...Noroc ca am aer conditionat aici!

Azi am fost din nou la control, la Sp. ORL Hociota...am plecat cam dezumflata...Inflamatia din gat este trasa...in nas se pare ca tot polipi avem...iar urechile sunt in continuare infundate...
Trebuie sa continuam cu "spalarea urechilor" si saptamana viitoare sa merg din nou la control!!!
Altfel Maysa e bine, jucausa, nu a mai facut febra, am reluat mersul la cresa...insa ma omoara drumurile cu taxi-uri prin Buc...pentru controale...si ma oftic ca nu stiu dc e laie sau balaie...Ma asteptam sa ma trimita la Budimex...sa taiem pisica in doua...insa mi-a spus ca poate incercam sa o mai lungim cu polipii...

Mi-e groza ca in toamna nasc, eu cresc din ce in ce (de vreo doua sapt. e super vizibila cresterea burtii...) si sa ma tot plimb cu Maysa pe la medici nu-mi surade! Si Tati s-ar duce el, dar are un serviciu mai strict...iar mama tot mama e...

In rest sambata si duminica am fost pe strand...sa nu ma certati ca am fost cuminte...nu am stat mult, n-am facut baie ca era rece rau apa, doar m-am umezit nitzel sa nu crap de cald...si sunt fericita...Ca m-am colorat si eu nitzel...Maysa a fost super fericita ca s-a balacit si ea...per total, super!

Allen e super OK, dezvoltat normal...este super miscacios...sunt pe post de sac de box...si din interior (Allen) si din exterior (Maysa), care e super fericita sa-si arunce capul pe burtica lui mami...asha...pe nepregatite (degeaba ii explic...cred ca pricepe ceva...insa retzine doar ce vrea!!! Cand o cert...vine sa ma pupe...E O BANDITA!!! dar e printzesa mea!!)

Pupicei...voi mai intra...

Ramona (sapt. 25, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Ramona, Allen si Maysa sunt niste dulcinei! Trebuie sa te obisnuiesti, ce va face unul va face si celalalt! Pupici din partea mea si a Mariei!
Adriana, ma bucur pentru voi ca ati avut un concediu la mare placut si totul a fost asa cum v-ati dorit! Multumim pentru informatii, sunt foarte utile. Cine stie, poate ne hotaram si noi sa mergem! Multumesc mult pentru ideea cu taratele de grau puse in apa. O sa fac asta deseara si sper sa venim cu vesti bune.
Lia, este adevarat ca Maria bea destul de putine lichide si cred ca asta e cauza constipatiei. Ea lapte nu mai bea deloc, de cateva luni. Cu sucurile nu se omoara, mai bea ceai si apa, dar nu foarte mult. Faza cu lingura de lemn este veche la noi, deja nu prea se mai sperie de ea, a vazut ca nu-i dau niciodata tare!

Fetelor, multumim pentru idei!
Pupici,

Amalia & Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ramona, lasa ca am vazut eu burtici si mai mari la plaja si in apa, nu e nici o problema.
Ne omoara si pe noi caldurile, noroc ca avem aer conditionat si acasa si la birou si in masina, asa ca stam mai mult inauntru decat afara. Albert iese mai mult pe seara, ca dimineata pana se trezeste si mananca se face deja cald, iar parc nu avem aproape din pacate. Saptamaan viitoare il voi duce din nou la tara, eu imi iau concediu o saptamana sa invat, din pacate nu pentru distractie.

Eu il dau pe Albert la plaja cu crema de protectie de la Elmiplant fp 30. E fericire mare pe el la apa, e un balacit, abia il scot . Nu conteaza ca e apa mai rece sau mai calda, apa sa fie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna dimineata, fetele!

Adriana, multumim mult pt informatii. F utile.

Ramona, imi pare tare rau ca nu s-a rezolvat cu polipii. In ce perioada ar fi posibil sa nasti? Caci, daca nu o sa ai ajutoare din familie, atunci mai apeleaza si la noi, poate iti vom putea da o mana de ajutor. Dar sa speram ca se vor rezolva toate pana atunci. Ai grija de tine si de copii! La ce strand ati fost si cand mai mergeti (ca as veni si eu cu Alex)? Poate o conving si pe Diana si facem un grup de zbenguiala in apa.

Amalia, insista cu lichidele. Am inceput numaratoarea inversa.

Monica, ce bine ca ai o "tara" unde sa-l duci pe Albert!

Pt toate fetele de la Alex: si aveti grija ca azi e canicula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Amipreda, retur pupici Mariei si tie de la noi!!!

Monica, stiu persoane panicoase care m-au "certat" pentru actiune...
Mi-am luat si eu un mic "scut"...Sigur ca se poate...doar ca trebuie mai multa grija! Pupici de la noi tie si lui Albert!

Lia, multumim de gest!!! ...PE Maysa am dus-o la cresa tocmai in ideea ca din toamna, cu doi in casa, imi va fi tare greu!!! Sper sa fac fata, si cu Maysa m-am descurcat singura...cred ca si acum voi razbi cumva...Si decat cu soacra incurcandu-ma si inducandu-mi o stare permanenta de tensiune...mai bine singura!!!
Sper sa pot! Eu asha zic!

Daca e frumos, in we (sambata si duminica) pe la 9 suntem in strand la Moghioros...eu stau in stanga cum intri...dar nu in zona bazinului pentru copii, ca e tentatie mare si galagie multa...ci mai in spate! De dimineata poti prinde loc sub umbrele, de aceea eu merg acolo!!! Ai numarul meu de fix...putem vorbi! Mi-ar face placere!
Mult nu stau...dar merita!

Layla, ce faci, cum te simti cu urechea???

Adriana, unde esti???

Buli!!!!!!!!!!!!!!

Emily? Restul fetelor?????

Ramona (sapt. 25, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Uf...... am deschis sezonul de sauna la domiciliu – dupa friguri precum iarna, a venit si vara in zona si ma topesc ......

Si, cum vad ce discutati, intreb si eu:
Cine ma ia si pe mine la mare ?

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna dimineata, poznasi!

Merge cam greu net-ul azi. Darael, nu incepem un nou capitol? Salutare si hai la mare!

Ramona, tare as merge si eu sambata dim. la strand cu voi. Sper sa nu mai intervina altceva in programul artistic. Daca ajungem inainte, mergem in zona voastra si va asteptam. Tot sambata pleaca Diana cu Mircea la mare. Ehhhhhhh....noi inca nu.

Amalia, cum e vremea in Valcea?

Va dorim sa aveti o zi grozava si racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Lia70
Merge cam greu net-ul azi. Darael, nu incepem un nou capitol? Salutare si hai la mare!

Multumesc pentru invitatie
Dar nu voi deschide alt capitol – deoarece forumul DC are o noua infatisare, putem scrie cate 20 de pagini la un capitol, asa ca o sa mai facem ceva bataturi la degete pana la noul capitol.....

Oricum, astazi nu am starea necesara pentru un nou capitol

Sunt foarte necajit.... mi-am luat in cele din urma masina si in prima zi deja mi-au spart masina..... ce este cool este ca exista poze de la sitemul TV din parcare – puteti sa vedeti si voi:

http://www.superlink.ro/pppoza.php?id=279

O zi superba va doresc !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Darael, si eu chiar te-am crezut initial!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput