Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)
Raspunsuri - Pagina 17
TatianaG spune:
DARAEL, 

, cred si eu ca vrei sa prinzi asemenea hot
.
Altfel,
ca se intampla asemenea fapte.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
album NOU
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Roxana_G spune:
Pe scurt vesti si de la noi. Eu am o perioada nebuna la serviciu, taman inainte de concediu. Alex e bine, insa din pacate mama nu seimte bine si s-ar putea sa fie nevoie de o noua operatie la coloana. Probabil perioada aceasta a fost prea solicitanta pentru ea, de fapt de aceea nici nu a stat Alex cu ea pana acum. Nu stiu ce voi face, de 2 zile sta cu mama soacra pe care a obosit-o deja, iar maine voi chiuli eu de la serviciu. Insa nu stiu ce va fi luni si marti...
In plus sunt tare ingrijorata pentru mama, sper sa fie ok. Abia asteptam concediul, acum nu stiu ce sa mai fac...
Partea buna si singura de altfel este ca am fost la mare weekendul trecut. Alex s-a simtit minunat, a mancat super la restaurant, s-a jucat cu copiii, s-a jucat pe plaja si a intrat si in apa. I-am dat cu Vichy factor 30 si nici macar nu s-a inrosit pe umeri desi era mai mereu uda si se balacea in barcuta ei.
Off, trebuie sa revin la treburi. Urasc telefonul uneori. Brb, speeeer!
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Andra28 spune:
Ah, sunt disperata!!
Aseara mi-am achizitionat un aparat de aer conditionat.Azi de dimineata am fost programata ptr data de 22 iulie la instalare. Parca l-as fi cumparat vara ca sa-l folosesc toamna!!!
Cunoasteti vreun instalator de astfel de aparate? Cei de la firma mi-au spus ca sunt dispusi sasuporte ei un milion din costurile de instalare daca meseriasul mi-ar da chiar si o chitanta de mana, cum ca a primit suma de un milion.
Alexandru e bine, nazbatii peste nazbatii. Azi pleaca la tara si mai vine inapoi peste o saptamana.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Roxana_G spune:
Lamurita problema racelilor Alexandrei. Asa cum a zis si Adriana si bine a zis, i-am facut si exudatul din nasuc. Are in nasuc un streptococ pneumoniae care ii creaza probleme. In rest sanaoasa tun, analize de sange beton, nici o carenta, nimic. Neplacut cu steptococul este ca a devenit rezistent la toate antibioticele. La Augmentn este intermediar. Insa e sensibil numai la antibiotice care nu se administreaza la copii si la unul care se administreaza numai intravenos. Asa ca atat timp cat nu o supara il lasam in pace si in toamna face nu stiu ce vaccin special de imunizare.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
gabiarama spune:
Roxana , ce bine ca ai aflat in sfirsit cauza problemelor lui Alex , mai trist e ca nu o poti trata
.Multa sanatate si mamei tale !
Noi tocmai ce am venit de la mare ! A fost super , cald (prea cald parca pt perioada asta) , apa numai buna pentru copii si destul de aglomerat .Preturile au fost ca "la mare" :o ciorba ajunge in jur la 50 de mii ,o bere skol pe plaja e 20-25 mii, un suc la jumate 30-50 mii , cazare intre 500 mii(la vilele mai departe un pic de plaja , adica la 5-10 min de mers)-un milion jumate (la vilele de pe faleza din Eforie Nord,cu vedere spre mare ).Noi am preferat sa stam chiar linga plaja , avind in vedere ca am mers si cu baietii .Am gasit cazare cu un milion pe noapte ,dar nu aveam aer conditionat.La capitolul mincare ,cred ca cel mai mult am dat 600 mii un prinz (2 ciorbe cu smintina si ardei iuti, 2 portii piept pui la gratar cu garnitura piure sau cartofi prajiti , o bere ,un meniu junior pt Mihnea constind in o portie de cartofi prajiti ,un copanel ,un suc si o inghetata).Meniul junior era in jur la 100 mii .
Revin cu noutati si poze .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
gabiarama spune:
Deocamdata doar poze aici
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
anda141 spune:
Buna fetelor, ce vreme afara!!! Stam si ne plictisim deocamdata. O sa il duc pe Albert la tara pentru 2 saptamani.
Gabi, ce super cred ca a fost la mare!!! Abia astept sa mergem si noi. 
Cu pampersul nu am reusit mare lucru, decat ziua face pisu la wc, olita nu folosim, dar kk face tot in pampers, zice ca nu poate la wc. Si nu iesim in calatorii fara pampers inca, mi-e frica sa nu imi faca vreo surpriza.
In reste, e bine, sanatos, si ne uimeste in fiecare zi cu tot felul de fraze si inventii. Nu m-as desparti de el nici un minut, din pacate nu se poate.
Cu mancarea suntem foarte, foarte mofturosi, ma mir ce sa ii mai sa manance, numar pe degetefelurile pe care le mananca. Nu am ce sa-i fac, se pare. E foarte incapatanat, nici macar nu vrea sa guste, nu e vorba ca ii place sau nu. In schimb bea lichide f. multe, pana ii crapa burta.![]()
Va doresc o duminica placuta!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
Salutare si de la noi!
Gabi, super pozele
!!! Ce inotatori grozavi sunt baietii tai!!! Eu am oroare sa-mi intre apa in urechi si, din pacate, pe Rares nu l-am incurajat sa se bage cu capul in apa. Sper ca la anul sa-l dam la inot si sa fie el mai curajos decat mami
.
Eu ma pregatesc de o absenta de 5 zile
. Plec intr-o calatorie de studii cu un curs postuniversitar si ma voi preumbla
pe la Breaza, Brasov, Buzau si Constanta. Maine plecam si vineri revenim in Bucuresti. Sper sa fie frumos si sa ma odihnesc pt. ca duc mare lipsa de somn de voie
.
Rares va ramane cu tati, mamaie si tanti Cila, bona noastra draga, asa ca va fi iedul cu trei capre
. O sa-mi fie tare dor de el...
Noi cu olita n-am mai avansat nici un pic: daca il punem noi face la olita sau wc, daca nu ii da fara jena drumul pe el. Chiar a inceput sa protesteze cand il punem pe olita, iar uneori dupa proteste carora le-am cedat a facut in cateva minute pe el. Nu mai stiu cum sa procedez
. Parca nu ajunge nici o explicatie la el...
In rest e scump foc, dragostos cu noi. Ne face mereu declaratii de dragoste, ne ia in brate, ne iubeste... Ne topim cu totii de dragul lui. Si el e la vremea perlelor
. Acum vreo doua zile l-am auzit spunandu-i lui tati: Tati, nu conta pe mine ca mai vorbesc cu tine
!
Pupici tuturor!!!
buli spune:
Roxana, sanatate Alexandrei
macar bine ca ati descoperit cauza. cit despre tratament, trebuie sa fie ceva care sa rezolve problema
Gabi, sint super faine pozele, cred ca v-ai distrat de minune. ma gindeam si eu sa mergem la Eforie Nord, e mai pentru familii parca, inca nu sint hotarita. oricum peste 2 sapt cind vrem noi sa mergem va fi virf de sezon, asa ca preturile vor fi cam mari, dar asta e.
edit: ce bine ca te-am vazut in poze, poate ne intilnim pe la piata voievozilor in parc 
"Tati, nu conta pe mine ca mai vorbesc cu tine" - asta e supertare 
Monica, daca te incalzeste cu ceva sa stii ca si la noi treaba cu olita e in urma tare.
noi am fost si l-am adus pe Matei de la tara, i-a fost foarte bine acolo, s-a inaltat vizibil si s-a bronzat, dar a fost tare fericit ca vine acasa
cind am intrat a facut citeva ture de apartament in alergare, apoi s-a intins pe jos in camera lui cu un zimbet de jur imprejur
e foarte-foarte bine cu el acasa 
pupici la toata lumea, o saptamina buna 

DARAEL spune:
Ce frumos, ce frumos.... a vent ploaia..... 
Vine ploaia, bine-mi pare
In gradina am o floare
Ploaia o va creste mare
Bine-mi pare, bine-mi pare.
Hi hi hi.... era si continuarea aceea simpatica.....
Vine ploaia
Bine-mi pare
Ne mureaza
Tare tare.......
Copii frumosi, o vacanta minunata va doresc..... oriunde ar fi ea, la mare, la munte, la tara la bunici sau prin tari straine....
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic