Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

am intrat numai sa va spun ca Matei nu vrea sa vorbeasca deloc cu noi la telefon, ultima oara cind a vrut a fost miercuri, noi il intrebam mereu daca vrea sa vorbeasca si el nu raspunde, dupa insistente zice nu :(

Emilly, sa stii ca acu vreo 2 zile m-am gindit la voi, voiam sa intru la canadience sa vad ce mai faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

O saptamana minunata va doresc tuturor..... sa va bucurati de vacanta iar in locul medicamentelor sa vorbiti de zambete, de jocuri cu lopatica si cursuri de innot pentru brotacei......

Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna dimineata si o saptamana superba tuturor!

Sper ca toti copiii sa fie bine si sanatosi, dar si mamicile lor.
Layla, imi pare tare rau ca problema e mai grava, dar ai sa te faci bine curand. Multa sanatate si pupiciei lui Alex!

Ramona, iti tinem pumnii stransi pt Maysa. Multa sanatate! Si pt Allen din burtica pupicei!

Ei bine, si eu cred in combinatia tratament alopat cu tratament homeopat. In prezent, lui Alex ii dau doar o lingurita de sirop de echinaceea pe zi. Si sunt multumita ca mananca fructe si legume f multe, sucuri de fructe si bea si multa apa plata. Cu mancarea sunt multumita; cu comportamentul lui sunt distrusa!
Alex e dinamita de 3 zile si nu nu intelegem deloc. Nu sta o secunda si, ca atare, nici eu nu pot sa fac mare lucru. La fel si afara. Are o noua bicicleta (mai marisoara, cu roti ajutatoare, spatar, cosulet in fata...le stiti voi) si merge f bine pe ea, de nu mai pot sa-l opresc. Si sa o vedeti pe Lia alergand de nebuna prin cartier dupa Alex pe bicicleta ! ("Nu pe acolo, ca e groapa si cazi!", "Nu acolo, ca vin masini!", "Nu pe acolo, ca e rahat de caine!" etc. etc.)

Sau: "Mami, vreau iaurt"; "Da, iti aduc imediat"; "Nu vreaaaaaauuuuuu iauuuuurt!!" + tavalit pe jos + urlete juma' de ora.

Se intampla si pe la voi?

Sau: face pipi la olita, dupa care, daca sunt in alta incapere, incepe sa se balaceasca si sa sa "spele" pe picioare cu pp.

Sunt franta. Bine ca am ajuns la serviciu, sa ma relaxez. Si sa mai citesc despre voi. Pupici tuturor si nu in ultimul rand lui Darael!

Mergi la inceput

Amipreda, cred ca a fost superba Maria la serbare! Abia astept sa ne vedem!

Monica, Alex a facut 2-3 zile pe el pana cand a inceput sa ceara singur olita si chiar sa se ocupe singurel de treaba asta! In faza in care suntem noi, sper ca intr-o sapt. sa scapam si de pampersul de noapte. Afara spune cand vrea pipi si facem, dar ca pe olita (il tin eu) ca deocamdata nu poate "ca baietii". Asa ca un pic de rabdare, ca pe urma o sa vrea singur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buli, Ramona pupicei si de la noi

3 ore mi-a luat doar un intors acasa, dar noroc ca exista autostrazile, asa facem 40-50 de minute.
Azi avem liber ca fuse ziua Quebecului, fug in parc cu gaza ca nu mai scap de ea, pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

fetele de la mare!!!
nu stiti pe cineva care inchiriaza?
ne-ar interesa o garsoniera sau un apartament cu 2 camere in Constanta, dar cumva sa ajungem usor la plaja (n-avem masina). adica ori aproape de Modern (parca asa ii zice, nu?) ori spre Mamaia (preferabil). merci

o saptamina buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Layla, multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede!
Lia, nu stiu ce se intampla ca nici eu nu ma mai inteleg cu Maria de cateva zile. Pe strada nu imi da manuta, fuge, tipa cand plecam de la leagane, vrea sa urce si sa coboare scarile numai singura, daca o tin cat de putin incepe sa tipe (nu mamica, nu mamica!!!). Si doar cu mine face asa! In rest este tot scumpica, a inceput sa se poarte protector cu copii mai mici decat ea de pe afara (i-a spus ieri unei fetite: nu calca acolo, murdaresti pantofiorii, alta data a spus unui baietel: nu degetelul in gurita!). Cand mergem afara ia de mana toti copiii, nu exagerez, si pe toti ii intreaba : ce mai faci fetita, unde mergi baietel, fara sa-i spun eu nimic!
Fetelor, si copii vostri tot asa independenti sunt?

Este cineva care a avut copilul constipat? Noi avem aceasta problema de cand era Maria mica, iese afara la 5-6 zile, uneori cu supozitor. Am incercat si cu iaurt Activia dimineata, cu miere si apa pe stomacul gol, tot degeaba. Doctorita mi-a recomandat niste picaturi Dulcopic, dar parca nu as vrea sa-i dau medicamente.

Va pupam pe toti!
Vacanta placuta celor care pleaca la mare (sau la munte!)! Sa va balaciti si sa va bronzati si pentru noi!

Amalia si Maria

Mergi la inceput

Neata la toata lumea!
Chestiunea zilei:VREAU LA MARE!!!!

Amalia, eu stiu de la dr. noastra, inca de cand l-am nascut pe Alex, ca nu ar fi tocmai bune supozitoarele, in general. Si noi am avut odata problema constipatiei, dar nu s-a mai repetat. Alex bea multe lichide (aproape 1 litru de lapte pe zi, iar ceai, sucuri de fructe si apa plata aproape 2 litri, daca nu mai mult) si mananca fructe si legume. Poate ar trebui ca Maria sa bea ceva mai multe lichide. Adica, mai intai incearca pe cale naturala si apoi cu medicamente. Pupici unei fete dulci!

Sa va povestesc ce solutie de potolit rasfat avem, de aseara: la un moment dat, Alex incepe show-ul binecunoscut - tipete, smiorcaieli, trantit de jucarii, distrugeri de diverse chestii etc. Ma duc in bucatarie ametita de nervi si imi cad ochii pe o lingura de lemn (de gatit); iau lingura, i-o arat si-i spun sa se potoleasca, altfel ii dau na-na. Urlete si mai si. Jap una la fund (nu tare, dar usturator) si "Au, mami, ma doaie!", "Daca mai urli, mai primesti una!", "Nu, mami, m-am facut baiat cuminte!". Ei, si cum aude de lingura, se rezolva treaba. Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare fetele si DARAEL !!!

Vad ca va ganditi sa mergeti la mare!!!
Noi deja am fost de vineri pana duminica, cu catel si purcel, la Mamaia. Am stat la Hotel Doina si a fost super ok. Plaja era peste drum, papa la indemana (am mancat la o autoservire, de nota 10), apa calda de nu l-am mai scos pe Rares din ea, vremea su-per-ba!!!
Efectiv ne-am reincarcat bateriile.
Si noi ne gandisem initial sa mergem la o pensiune sau in Constanta, la o garsoniera, ceva, dar am preferat sa fim aproape de plaja, sa nu ne mai deplasam cu masina prin caldura asta atat de mare. Pentru doua zile a fost foarte bine. Hotelul era plin de copilasi.
Gasiti acolo si apartamente cu aer conditionat.

Poate reusesc sa pun si ceva poze.

Emilly, ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viata. Ce mai face nora mea?

Layla, sanatate multa!!! Imi pare rau sa aud ca ai asa probleme. Imi amintesc ce rau ai fost bolnava dupa botezul lui Alex.

Ramona, pupici micutului Allen! Cum mai e Maysa dupa perioada de boala? Noi maine mergem din nou la control si sa repetam exsudatele.

Lia, Rares este inca destul de cumintel, dar are si el perioade de "turbare". La noi functionaeaza f. bine ignorarea. Se calmeaza imediat. Afara a inceput insa sa stea numai pe langa noi, iar daca ii zic "Pa, Rares! Noi plecam!" vine in mare viteza langa noi.

Amalia, si Rares e constipat de felul lui, dar nu in sensul ca face atat de rar, ci ca face numai pietricele. Noi il reglam dandu-i suc de fructe cu para in el.
Incearca sa-i dai sa bea dimineata, pe stomacul gol, apa in care pui de seara o lingura de tarate de grau. Stiu ca are efect de stimulare a tranzitului intestinal.

Va pup.

Mergi la inceput

Salutare, Adriana! Ma bucur sa citesc ca v-ati simtit bine, chiar si un we. Am si eu 2 intrebari: ce crema cu factor ai luat pt Rares ()? Eu il dau pe Alex cu Elmiplant 25, dar nu stiu cat de buna o fi la mare. Si spune-ne si noua ce "scoruri" (=preturi) mai sunt pe litoral - cazare, mancare etc. Oare cat am cheltui aprx. pe zi, la mare, noi trei? Multumiri.

Ramonaaaaaaaaa! Ce faci, unde esti? Ce face Maysa? Speram ca e bine si nu mai sunt probleme. Tu cum te mai simti pe caldurile astea? Sanatate multa!

Mergi la inceput