Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Ce liniste!!!!!!!!!!

Ce mai faceti, ce mai ziceti? Eu ma duc azi la ORL pentru ca durerea de ureche persista. Si imi este o frica....

Mai vorbim,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Multumesc ptr urarile facute sotului meu!!!
A fost o seara minunata, asa cum n-am mai avut de mult, asta ptr ca am putut sta linistiti la o masa undeva, la un restaurant, apoi ne-am putut plimba in voie. Nu aveam piticul dupa noi, dar azi se intoarce "teroristul" (sau mai bine zis "seful") si ne reluam programul obisnuit.

Oricum, ne este dor de el si abia il asteptam. Insa mica escapada a fost bine venita.

Layla,bafta la dr!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dupa cum v-am spus l-am trimis pe Albert la tara aseara cu sotul meu. Nu a plans deloc, si-a luat la revedere de la tati si si-a vazut de treaba. O sa ii prinda bine, cel mai rau imi pare ca inca nu mananca fructe.Nu stiu cum sa-l fac sa manance, pur si simplu nu vrea sa bage in gura cu nici un chip. E imposibil.
Eu am dat azi ultimul examen si de acum pot sa ma concentrez doar pe licenta.
Va doresc multa sanatate !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello
la multi ani pt. sotulica, Andra

noi ne tot minunam cum e fara stapin, de mult n-a mai fost asa.
e tare curios cum poti sa te trezesti dimineata si sa faci ce vrei.

Matei tot asa nu prea maninca fructe (moi - capsuni, cirese). dar l-a aburit mama, adica a cules el capsuni, i-a aratat bunicului, i-a spalat singur la chiuveta, apoi i-a mincat. un mic truc - a pus pe farfurie fff putin zahar si Matei a inmuiat un pic virful capsunilor in zahar. noi nu sintem de acord cu zaharul, dar de data asta a fost pentru o cauza buna.

toata ziua se joaca, avem 5 pisici, are ce fugari, si 2 catei, unul mare si unul pui de ciobanesc mioritic incrucisat cu lup.

spune mereu mama, tata, bubu la serviciu, el cu bunica la joaca.

cred ca-l mai lasam o saptamina, noi inca mai avem de despachetat

va pupam, sanatate

Monica, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buli, Monica, ne inscriem si noi in clubul nemancatorilor de fructe!

CAndva ii placeau, insa de cand s-a invatzat (soacra sa traiasca ) cu sticksuri, biscuitzei cu crema sau fara, napolitane...a uitat de fructe. Si apoi e mult mai ushor sa nu "fortzezi" copilul si sa-i dai ce-ti cere si ce vede in reclame, NUUUU???

Of...asta a fost si unul din motivele majore (plus rasfatzul execsiv) pentru care am dus-o la cresa...

Buli, multumim de pont!!!

Monica, bafta multa!!!

Andra...felicitari sotzului, sa-ti traiasca!!! Si noi ne dorim pe 27 iulie, cand implinim 10 ani de casnicie...sa fim singuri...dar nu cred ca se va putea...

Layla, sa ne spui ce-ai facut la ORL!!!
Noi maine mergem din nou la Hociota...sa o vada d-na dr..speram ca s-a retras inflamatia din gat (e vizibil asta, Maysa mananca mult mai bine, se simte bine), daca poate s-o vada in urechi...v-am spus cum e cu infundatul de la betzisoare ...si sa vedem daca o operam sau nu de polipi...
Noaptea ea inca sforaie, tine gura intredeschisa...

Roxana, ce face Alex, cum se simte???

Adriana, unde esti??? Cum se simte Rares?

Tania, Bibi ce face?, ultima oara nu era bine!!!

Unde sunteti cu toate???

Pupici!

RAmona (sapt. 24, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

si noi la raport
Ce am facut la ORL? Nu prea bine.De ce mi-a fost frica nu am scapat. Trebuie sa ma internez in spital pentru analize mai amanuntite si probabil operatie. Am timpanul spart de la o otita netratata corespunzator, probabil din copilarie (din totdeauna am avut probleme, durerea de ureche a fost stresul vietii mele).

In fine nu mai intru in amanunte ca am plecat de acolo de 7 carari. Partea buna este ca oricum vineri il trimit pe Alex la mare si ma pot interna in spital sa-mi rezolv si eu problemele.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Layla, imi pare tare rau ca ai probleme, tinem pumnii sa fie bine.

Monica, multa bafta la licenta si felicitari ca ai scapat de sesiune.

Ramona, Alex e bine acum, sper sa o tina macar sa plecam cu ea in concediu linistiti. Pupici Maysei!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor.
Ma bucur ca copilasii sunt mai bine!!!!
Albert intreaba toata ziua de noi, intreaba cand mergem acasa. Ii spune mama ca saptamana viitoare mergem acasa si el nu mai poate de bucurie ca o vede si pe mami si pe tati. In rest e foarte bine acolo, mananca si mai bine, sta la aer si zice ca a inceput sa spuna si cand face pisu. Sper sa reusesc sa il dezvat de tot vara asta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna feteleeee!

mai avem si noi un picut de timp...n-am reusit sa citesc decit prima pagina...felicitari Ramona pentru bb din burtica, sa fie sanatos si la termen!! sincer regret ca nu sunt la curent cu nouatatile dar asta e, timpul bate-l vina, fuge si fuge...

Eu am reusit sa termin scoala iar acum sunt in stagiu, sper sa-l termin cu bine ca mi-e groaza de cite esecuri au fost pentru grupa dinaintea noastra.Una peste alta ieri si azi am descoperit cum se circula cu metroul in MTl+ autobuzele...mi-a luat 3 ore sa ajung acasa, traiasca autostrazile!!
Ilinca e bine, merge la gradi, mai nou ne trezim la 5.30-6.00 ca sa poata ajunga mami la Spital la stagiu, eu incep la 7 dimineata si inutil sa va mai spun ca sunt 40km de la mine de acasa pina la spitalul cu pricina, tare mai tinjesc dupa un orasel caci distantele astea ma omoara.
Ilinca mea e deja bilingva, turuie o franceza cu o romaneste amestecata de-ti vine sa o maninci, dar sanatosi sa fim!

va pup pe toate si promit ca o sa ma stradui sa dau mai des pe la voi

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna Emilly!

De mult nu am mai auzit nici o veste de la tine!!!
Voi avea un baietzel, se va numi Allen Cristian!
Am facut din nou echo morfologica, sa vedem inimioara, iar Allen a stat cu cocoselul direct catre mami, sa nu mai aiba nici un dubiu!!!. Este bine, dezvoltat normal pentru varsta lui, are cam 700g, (frumos si destept inca nu stiu daca e...)eu am contractii in continuare...noi sa fim sanatosi!

Altfel, am citit postarea ta...
Mie 2 ore dus intors mi se par mult pe zi...E vorba de cat fac eu in Bucuresti pana la munca si inapoi...Dar 3...sunt doar dus???(Sper ca nu...)

TE mai asteptam cu vesti!

Pupici si sanatate!!!

Pupicei si WE placut tuturor mamicilor si nazdravanilor din dotare!!!

Ramona (sapt. 25, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput