Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, multumesc de incurajari in privinta olitei .

Ma bucur mult ca copilasii sunt mai bine. Si lasa, ca ca au timp si de gradinita si de serbari destul. Ei sa fie sanatosi!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Ramona, vezi ca la cresa e ceva epidemie de burtica, nu stiu cum sa-i spun altfel, voma si diaree. Multi copii se plang de asa ceva. Problema e ca majoritatea parintilor au pus voma pe diferitele prostii date copiilor de mancare: pufuleti, cartofi prajiti, etc. si nu au discutat si cu ceilalti parinti sa vada ce si cum. Au fost multi surprinsi sa auda ca si alti copii au aceleasi simptome.

Mircea a scapat usor, a vomitat o singura zi si n-a avut diaree. In schimb acum se prosteste si zice: mami, da-mi un servetel sa vomit, si scuipa de 2 ori in el.

Pupici la bolnaviori.

P.S. Azi in Moghiros am avut o surpriza placuta, in ciuperca a cantat fanfara militara. N-am mai ascultat fanfara de cand eram mica la Vatra Dornei.

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

'neatza

ieri Matei a plecat la tara, la printii mei si eu m-am trezit azi la 6.30 - phiii - tztztz
un ochi plinge unul ride, ne prinde bine sa fim singurei, dar e tare goala casa fara el.

am planuit o plaja azi, dar om vedea
pupici si duminica placuta

Mergi la inceput

Noi am fost azi la plaja , Albert a fist tare incantat, a stat numai in apa, abia l-am scos cu mari proteste desi nu mai era soare deloc. L-am dat cu crema de protectie 30 si nu l-a prins soarele deloc. O sa pun poze. A cazut lat de oboseala in masina spre casa si a continuat somnul , asa ca in noaptea asta cred ca se va culca tarziu.
Va pup.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Servus-toc!

Am intrat nitzel sa va dam raportul...suint tare ocupata si nu prea pot intra, nu am timp!

Diana, multumesc de informatie, saptamana aceasta Maysa sta acasa...tb sa o duc din nou la control la ORL, sa vedem cum stam, daca ne operam sau nu de polipi.

Din ce-mi spui tu, se pare ca sunt simptomele anginei herpetice...
Unul din copii imbolnaviti, de care stiu eu, e la cresa...deci incepe sa le lege...

DE angina herpetica nu stiu, am cautat pe net si sg definitie gasita, fara explicatii, este: Faringita veziculara prin enterovirus;

Va pup, Maysa e mai bine, eu sunt insa din nou cu contractii, noi sa fim sanatosi!!!

Ramona (sapt. 24, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

si noi la raport!

Alex m-a cam speriat cu vaccinul (cel mai nasol de pana acum). Vineri nu a putut sa mearga, plus ca a facut febra toata ziua. De abia sambata l-am dat jos din pat.
Iar eu (ca tot ma laudam) m-am captusit cu o durere de ureche-dinti-cap de imi vine sa .

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Of, layla, chiar asa de nasol e cu vaccinul asta?!?!

Noi am fost la tara in acest week-end si noi (parintii) ne-am intors dimineata la servici, iar Alexandru se intoarce cu ai mei, maine.

Cea mai mare placere in acest timp a fost descoperirea si culegerea fragilor, activitate pe care puiul meu ar fi desfasurat-o la nesfarsit.

Ziua zburda tot timpul, cu o mica pauza la pranz, iar seara cadea lat.
A fost o adevarata cura de sanatate si de aer curat.

Azi e ziua sotului meu si vom profita de faptul ca o putem petrece in doi.

Va pup si va mai scriu,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Eu il voi trimite pe Albert la tara astazi si cred ca va sta o saptamana sau doua.Mor de dorul lui, dar e bine si pentru mine si pentru el (sper) .
S-a facut asa de scump si e asa de indragostit de mine, ca ar sta numai cu mine, abia il dezlipesc cand plec la serviciu si cand vin nu pot face nimic fara el. Se lipeste de mine si ma pupa, ma dragaleste si se bucura extraordinar de mult cand vin acasa, de-aia mi se rupe inima cand il stiu departe de mine.
Si vorbeste tot felul de chestii, inventeaza tot felul de lucruri,de ma mir si eu de unde le scoate si nu mai putem de dragul lui.
Cam astea ar fi noutatile, va doresc o saptamana buna!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Andra28, LA MULTI ANI! sotului tau

Sa fie sanatos, iubit si fericit, alaturi de familia sa!

Si bineinteles, distractie placuta!

Amalia si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

pentru sotul Andrei 28 si bineinteles petrecere frumoasa diseara!

Noi ne pregatim de mare . Vineri il ducem pe Alex si il vom lasa toata vara. O sa ne fie un dor de el,dar ma consolez ca este spre binele lui.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput