Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Salutare, dragilor si dragelor!

Amipreda, parintii mei stau in oras, in Nord, pe Bd.Republicii. As fi foarte bucuroasa sa ne intalnim, mai ales pt copii. Poate reusim si ar fi grozav sa mergem cu ei la plimbare pe acolo sau sa ne vizitam! Tu in ce zona stai?

Ramona, Roxana, multa sanatate la puiuti! Si celorlalti puiuti cu mucisori - multa sanatate si haideti la strand, la bazin! Sambata dupa-amiaza am intrat cu Alex in strandul de la Moghioros sa vad cum e amenajat. Ei bine, e f frumos, intrarea 60.000 lei, bazin pt copii cu apa f curata, tobogan, huta-huta etc., sezlonguri, curat totul, Alex fascinat...asa ca, daca vine vara, vom merge si acolo. Daca vine vara....

Aseara, pt ca a plouat, ne-am amenajat in bucatarie atelier de pictura, iar Alex a fost f multumit (dadea cu pensula pana cand se rupea hartia, apoi cerea alta; au iesit niste "picturi" unice, noul Picasso). Dupa care, ne-am pus cizmulitele de cauciuc, fasul cu gluga si am iesit afara, in ploaie, sa ne jucam in baltoace. Super incantat copilu'!!

Va pupam, poate ne mai dati si noua idei de joaca atunci cand nu putem iesi afara.

O zi superba va dorim si multa sanatate!

Lia si Alexandru

PS: Va rog frumos, cum sa pun si eu un link cu poze aici la semnatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Lia, noi stam in Ostroveni, dar asta nu ne impiedica sa ne vedem atunci cand ajungeti in Valcea! Astept sa ma anuntati cand ajungeti, poate iesim undeva in oras sau in afara orasului, in functie de vreme. Pana atunci, pentru Alexandru!
Super tare faza cu jucatul in baltoace! Si Mariei ii place la nebunie, dar fara cizmulite de cauciuc, ca nu mai are nici un farmec!

Distractie placuta in continuare tuturor poznasilor!

Amalia & Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Lia70
PS: Va rog frumos, cum sa pun si eu un link cu poze aici la semnatura?

E simplu:
1. in profilul tau la semnatura scrii linkul de la pagina web cu poznele voastre si se incarca intotdeauna
2. scrii mesajele in word si apoi semnatura o scrii ca autotext... iar apoi de ex scrii Lia apesi F3 si apare “Lia si Alexandru si sub acest rand acel link”
3. scrii sub forma de url linkul sa apara de ex “fotografiiile noastre”..... aici e mai mult de expicat, dar, uite exemplul cel mai bun, cum am scris eu:

www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page

Daca dai Reply with quote vezi desfacut linkul scris mai sus, iar apoi.....

Mai trebuie sa inlocuiesti http://www.geocities.com/dara2el/ cu linkul tau si “My page” cu ce vrei tu “Pozele noastre” de exemplu..... si gata !

Sper ca am fost destul de clar....
Succes !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Uf...ce liniste e pe aici...unde sunt restul fetelor???

Lia, ti-am trimis un PM, sper sa-ti fie de folos!!!
S-a facut mare Alexandru! Sa-ti traiasca!!!

Eu i-am luat Maysei o cutie de creioane colorate din acelea care nu pateaza, sunt 12 culori...nu se ascut...sunt ieftine...si i-am printat desene de pe net...doar ca ea mazgaleste inca...e fericita cand vede desenele insa "picteaza" doar electrocardiograme...

Maysa avea si aseara 40.2...sper sa iesim din starea asta...oricum, ea e super luptatoare...e plina de vitalitate, chiar daca pot face omleta pe burtica ei...

Pupici, mai veniti si voi la sfat!

Ramona (sapt. 23, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by amipreda
Super tare faza cu jucatul in baltoace! Si Mariei ii place la nebunie, dar fara cizmulite de cauciuc, ca nu mai are nici un farmec!

.....
Carui poznas nu ii place sa topaie prin baltoace, preferabil in sandalute cu ciorapeii albi si noi ?

Ce e si mai este mutrita lor cand se intreaba in sinea lor:
"Oare de ce se supara mami pe mine cand eu nu vreau decat sa vad cum sar stropii de apa ???"

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Multumesc mult pentru indicatii Ramona si Darael. O sa incerc cand ajung acasa, sa selectez niste poze, ca le am pe calculatorul de acasa. Imi pare rau ca Maysa iar a facut febra mare. Va doresc sa scapati cat mai curand de problemele astea. Eu am tot timpul si folosesc pt Alex Tantum verde spray, chiar si la eruptiile dentare. I-a facut f bine cand a avut rosu in gat.

Da, la faza cu balaceala de aseara au fost si chiote si rasete de fericire ca il las sa se distreze in baltoace. Tot asa de fericit e cand ii spun ca facem baie. Se rezolva orice problema cu asta (adica strange imediat jucariile de pe jos, se face baiat cuminte..). Si pe urma cu greu il scot de la balaceala din cadita (are niste paharute cu care se joaca la nesfarsit, turnand din unul in altul, apoi pe el, apoi se tranteste in apa si sa vezi distractie si rasete de se i cutremura burticuta).

Amipreda, ai fost cumva pe strandul din Ostroveni? Oare l-or fi amenajat mai frumos? Eu am fost acolo acum vreo 15 ani....

Va pupam si multa sanatate!

Lia si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Sunt matinala pentru ca ma trezisem sa ma duc eu la analize, insa am abandonat si o duc pe Alex la Budimex la ORL-ist. Ieri i-am recoltat si ei analizele, si exudatele si sange. Asteptam rezultatele.

Luni seara am fost la ORL, la DR Gheorghe si data fiind varsta el ar mai incerca si alte modalitati sa amanam operatia. Insa inteleg ca este vorba doar de o amanare. Sunt 2 saptamani de raceala pentru Alex si tot nu respira bine.

Acum i-a dat numai un spray nazal, Biorinil. De 2 ori pe zi. Este antiinflamator. Insa Alex nu respira bine si tuseste rau. M-am chinuit asta noapte cu ea si de aceea am decis sa merg azi in oc de maine. Ne-a chemat sa ii faca nu stiu ce tratament sau test ca sa stabilim definitiv daca o operam acum sau nu.

Mergem pe la 10, va tin la curent.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amipreda spune:

Lia, strandul este frumos amenajat. Nu am apucat sa mergem pentru ca nu au fost mai mult de doua zile bune pentru plaja de cand s-a deschis strandul. In schimb, trec in fiecare zi pe acolo in drum spre servici si am vazut ca au muncit ca sa arate cat mai bine. Sa speram ca vor veni si zile mai calduroase, ca aici parca e toamna, asa e de frig!

Ramona, multa sanatate Maysei si sa se faca bine cat mai repede! Iar tu sa ai o sarcina cat mai usoara, sa te poti bucura la maxim de minunea din burtica!

Maria este mai bine, parca nu ii mai curge asa de rau nasucul si tuseste mai putin. maine are prima ei serbare la gradinita si abia astept sa o vad imbracata in costum national si incercand sa danseze pe muzica populara! Are si un partener de dans si sper sa nu-l incurce prea mult! A reusit chiar sa invete cantecele in engleza, desi sunt pentru copii mai mari! Imi vine sa o mananc!

Va pupam pe toti!
Amalia & Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata!

Rox, iti tin pumnii...Sunt tare curioasa ce-ti spune Dr. Gheorghe...
Amipreda, bine-ai venit printre noi...ai fetitza mare...ce mai...dansuri, baietzi...Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!

Siunt necajita in continuare...am luta deja 3 zile Summamed si nu vad imbunatatziri...ieri seara Maysa era cat de cat bine cu febra (37.7), i-am dat Nurofen (deja nu mai am incredere, nu-i scade de loc febra de la el...) si azi dimineata m-a trezit pe la 5, gemea...a varsat fiere sau acid din stomac(cred) mititica...si ardea de mama mama. I-am luat temperatura...40.1, DIMINEATA!!!

I-am dat rapid Panadol si algocalmin fiola...am incercat s-o tin la verticala sa nu verse...si intr-un final, pna am plecat, a reusit sa adoarma...Pe la 9 ii scazuse febra bine de tot (pana in 38), era transpirata, am schimbat-o...nu stiu ce va fi pana diseara!!!

De la medicatie are scaunul foarte moale...bine ca am obiceiul sa citesc prospecte, ca altfel intram in panica...E o reactie adversa la antibiotic...inclusiv greata, voma...
Inca doua zile...si vedem ce si cum...s-ar putea sa fiu nevoita sa o vada si alt ORL-ist...sau sa asteptam (daca e posibil) pana se intoarce Rizescu din concediu (peste 2 saptamani)...cand mi-a spus ca ar fi bine sa o operam de polipi!!

Va pup, sanatate la micuti!!!

Ramona (sapt. 23, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Aramona,off, imi inchipui prin ce treci . Eu sunt ingrozita de febra . Dar eu zic ca daca dupa 3 zile face inca febra asa mare, nu e antibioticul potrivit pentru ce are ea. Va doresc multa sanatate !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput