Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danye spune:

Buna din nou, Fusei prin oras dupa maruntisuri si am reusit sa imi gasesc bijuteriile (am preferat sa cumpar un set din argint pe care sa il mai port si cu o alta ocazie), am dat comanda la cocarde (am gasit un loc pe Lipscani, pe Smardan mai exact, unde sunt mult mai ieftine decat tot ceea ce am vazut ), n-am gasit voal asa cum voiam ( pana la talie, tul cu putina stralucire in el), asa ca am dat comanda la Gioconda si sper sa mi-l faca asa cum vreau si in final, pentru ca nu m-am hotarat am cumparat doua jartelute Pt fetele care nu se simt bine, ma gandesc la voi si sa dea DD sa va treaca pana la nunta. Pana la o noua "intalnire" cu voi, spor la pregatiri.Elara incerc sa urmez si eu instructiunile sa imi apara link-ul asa ca la voi , sa vedem ce iese :
Asa a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

si cum spuneam de invitatii...o sa ma inarmez cu rabdare si tutun inca o saptamana.da'sa dea Sfantu' sa nu fie gata intr-o saptamana ca o rau de tot pe tanti care le face!
asa ca Kreliutz avem timp sa ne antreman!

Fetelor ce se intampla in saptamana asta cu noi: una cu deshtu', una cu venele, mie mi se umfla picioarele de zici ca sunt un porc parlit cu arzatorul!?

Hai ca va pup pe toate si va urez noapte buna!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

POZE

Curiozitatea mea: in poza nr. 9 era zapada?

'Ubita si 'Ubitu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Hai salutare. Desi v-am citit mai mereu, nu am mai scris nimic ca avansez cu viteza melcului cu pregatirile. Felicitari Katrinei pt. BB, bine ati venit noilor miresici, felicitari celor care au mai rezolvat cate ceva pentru nunta, insanatosire grabnica celor bolnavioare. Ceea ce pot sa zic ca am mai facut...am scos la imprimanta cartoanele pentru cardurile de masa. In week-end stau sa le pliez in 3, cu buzunaras. Nu am mai umblat dupa altele, ca nu prea am timp. Dau bataie sa imi termin de scris teza de dizertatie, ca pe 15 iunie trebuie sa o depun, pe 17 plec la Palma de Mallorca la un curs, la plecarea de la Madid din iulie am renuntat ca nu mai pot...prea multe. Va pupicesc si sporuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

da ginutza era zapada, pozele sunt facute anul trecut in perioada 28-29 mai... ai mei faceau plaja in Bucuresti, iar noi mergeam prin zapada...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna , de azi sunt proprietara a 1 bucata rochita si sunt tare mandra de ea , am dat comanda si de saculet si de voal in 3 saptamani sunt gata,am pus si o foto da nu a avut cine sa-mi aseze rochia ca iubi nu se pricepe si e cam stramba
pupacesc fetele si sa aveti o noapte linistita

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hop si eu fetele.
Azi am definitivat comanda la tort.
Va semana cu cel Ooanei (adica ideea de falduri cu trandafiri) numai ca trandafirii vor fi de toate culorile si cu frunzulite verzi. De suport deja v-am povestit.
Am mai achizitionat si miresei de pus pe tort (o sa-i pun la poze). I-am ales pe ei pt. ca si pe carduri si carticele avem copilasi miresei si seamana.
Acum sa va zic si parerea mea despre martzipan. Parerea unui consumator nu a unui cofetar.
Eu cand mi-am ales compozitia respectivul tort era imbracat in martipan si era demential. Sincer, rar mi s-a intamplat sa raman cu gandul la o prajitura si sa ma trezesc din somn cu nasul fix in frigider ca mai mananc o felie.
Am mai comandat un tort similar (tot in martipan) si l-am servit celor din familie, ba chiar am luat felii si am dat pe la serviciu sa vad ce parerea au si altii. S-a mancat in totalitate si toata lumea a fost incantata.
Aaaa...sa nu uit sa mentionez ca se taia normal, fara probleme, sfaramari, intinderi sau mai stiu eu ce minuni (ambele torturi invelite in martzipan).
Toma Necrediciosul numindu-ma, am comandat acelasi tort (adica compozitie) invelit in frisca si....SURPRIZA...NICI NU SE COMPARA cu celelalte doua.
Era bun, nu zic nu dar nu avea nimic special. Am mancat o felie si gata. In plus nici unul din degustatori nu a reactionat la fel ca la cele cu martipan.
Prin urmare a ramas hotarat...cu martipan ca altfel n-are nici un chichirez. In plus modelul meu frumos nu poate fi realizat din frisca.
Acu nu dati cu rosii...fiecare cu parerea lui.
Intamplator eu ma ghidez dupa propriile papile gustative, nu dupa sfaturile cofetaresei.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Prisi felicitari pt rochita e superba!
Rallu am stat si am studiat si eu pozele tale mai bine!Sunt super!
De unde ai luat cocardele?

'Ubita si 'Ubitu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002

Rallu am stat si am studiat si eu pozele tale mai bine!Sunt super!
De unde ai luat cocardele?

Ginutza, cred ca in final or sa ma cenzureze administratorii de cat am batut apa in piua cu cocardele mele...da' nu-i nimic mai zic o data ca nu ma doare mana.
Alea mici le-am luat de la un magazin de pe chei (de langa un Studio Foto Lucky) erau chiar asa, costa 7.000 lei/bucata (0,7 RON ...ca sa nu sara pe mine fetele ce lucreaza cu moneda noua).
Alea mari le-am luat de pe Lipscani, ultimul sau penultimul magazin pe partea dreapta cum mergi spre Magazinul Bucuresti si am avut o groaza de batai de cap cu ele pt. ca modelul includea organza sau tulle si eu nu vroiam iar tantiile de acolo incercau sa ma convinga ca nu se poate altfel.
In final s-a putut.
Nu mai stiu exact cat au costat dar erau cam 40-50.000 lei/bucata (4-5 RON).

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput