Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Eu mi-am comandat tortul miresei din martipan , pentru ca asa cum il vreau eu numai din martipan se purea face, iar tortul ce il dam la invitati este diplomat cu fructe.
Tortul:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sabina_vale/detail?.dir=7c08&.dnm=325dre2.jpg

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

Alynutza, eu stiu ca buchetul se arunca la restaurant, mai spre dimineata. Dar nu este o regula. Cred ca poti sa-l arunci cand vrei sau sa-l pastrezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Buna intrebare, asta cu buchetul ...
Eu am inteles, si asa am vazut si la nunti de fapt, ca se arunca dimineatza, dupa dezgatit. Adica ... tortul, dezgatitul, dezjartelitul , apoi ... poooc, adio buchet

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Aha, numai bine ca m-am lamurit cat de cat, ca la noi nu se practica dezgatitul. Deci ordinea e tort, fustele in cap si jos jarteaua si pe urma raman fara buchet?
Nu stiu ce sa zic, e drept ca o sa fie mumos tare, dar parca mai bine il arunc sa raman cu amintirea lui asa frumos, sa nu-l vad ofilit... sau sa-l arunc la gunoi ca nu m-ar lasa inima si sa tin flori uscate prin casa... chiar nu-mi place.

Sabina, m-ai dat gata cu tortul ala maica...

Nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, va salut in graba, ca nu am avut timp azi sa scriu (abia am apucat sa o felicit pe Katy pt bebe).
Mai am ceva de facut fugutza-fugutza si apoi vreau sa o sterg acasa.

Bun venit le urez noilor sosite .

Sabina, colierul tau nu se vede deloc... O fi si calc meu de vina ca nua m placa video la el... e de la serv...
Cta despre link il poti pune ca si in semnatura la tine unde scrie "poze".
Deci scrii EXACT ASA:

[ url = " aici in ghilimele pui linkul, carnatul de hieroglife adik" ] aici pui cuvantul sub care vrei sa apara [ / url ]

Regula: nu lasi deloc spatiu intre caractere. Exceptie fac cuvintele sub care vrei sa apara linkul, daca sunt mai multe (deci le scrii normal, nu lipite).

Divine, Krelia, sanatate multa.
Dya, Rallu, Trenurelu, Sun, Carmen, Voicu, Lid, Moko , Alynutza,Giova, Freia, Andreea_Trend, si nu va mai spun pe toate ca va stitzi voi ..... .. sa stitzi ca nu v-am uitat chiar daca scriu mai rarutz. Va citesc zilnic si ma bucur pentru orice progres pe care il facetzi....
Aici nu vb de Sun ca ea ea "babataie"
De unele dintre voi chiar mi-e dor ca nu v-am citit de multisor...

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

a intrat nora in blide. am spalat si eu un pahar si mi l=am spart in mana. acu sunt bandajata toata

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Aoleeeuuuu, ce se intampla fetelor, cu atatea accidente...
Uffff

Si Divine si tu, Ralu, ....

Macar de am putea sa va spunem...cum ne ziceau bunicii in copilarie

"Lasa ca pana te maritzi trece"...

Si eu m-am ales in wk cu zgarietura pe glezna stanga ca am fost la tzara, m-am urcat pe niste caramizi dupa corcoduse si..una din caramizi si s-a inclinat si gata pozna... Dar la mine sigur trece in 2 luni.

La tine cat de grav e? Oare trece pana atunci? Poate e cazul sa mergi la urgentza sa-ti puna ceva copci...
Da' ce pahar dom'le !!! Ce sticla ea aia sa pocneasca in mana? Ca doar nu esti Hercule...

Pune si tu niste rostopasca...ca ai vazut ca pe Divine ajutat-o. Dar nu pe rana proaspata ci dupa ce prinde ceva coaja (asa am citit eu in prospect mai demult).
Sau tinctura de patralgina. Gasesti la plafar.

Hai, va pup si tin pumnii sa dea DD sa va vindecatzi pana la nunta ca sa nu va supere nimic in seara aia.

cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

am bagat mana cu buretelul in pahar si .... pac si nici nu am vazut si am rasucit mana. pe fata, acolo unde sunt venele, am pielea luata.

si ce pahar... de la birou, de apa, cu stiuri verticale.

quote:
Originally posted by elara

Aoleeeuuuu, ce se intampla fetelor, cu atatea accidente...
Uffff

Si Divine si tu, Ralu, ....

Macar de am putea sa va spunem...cum ne ziceau bunicii in copilarie

"Lasa ca pana te maritzi trece"...

Si eu m-am ales in wk cu zgarietura pe glezna stanga ca am fost la tzara, m-am urcat pe niste caramizi dupa corcoduse si..una din caramizi si s-a inclinat si gata pozna... Dar la mine sigur trece in 2 luni.

La tine cat de grav e? Oare trece pana atunci? Poate e cazul sa mergi la urgentza sa-ti puna ceva copci...
Da' ce pahar dom'le !!! Ce sticla ea aia sa pocneasca in mana? Ca doar nu esti Hercule...

Pune si tu niste rostopasca...ca ai vazut ca pe Divine ajutat-o. Dar nu pe rana proaspata ci dupa ce prinde ceva coaja (asa am citit eu in prospect mai demult).
Sau tinctura de patralgina. Gasesti la plafar.

Hai, va pup si tin pumnii sa dea DD sa va vindecatzi pana la nunta ca sa nu va supere nimic in seara aia.

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy_me spune:

[quote]Originally posted by elara

Fetelor, va salut in graba, ca nu am avut timp azi sa scriu (abia am apucat sa o felicit pe Katy pt bebe).
Mai am ceva de facut fugutza-fugutza si apoi vreau sa o sterg acasa.

Bun venit le urez noilor sosite .
Mercic tare mult...de abia astept sa iasa si al doilea bebe si sa inchid pravalia. Sa ma simt si eu implinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetele, scumpele, va multumesc TUTUROR pentru urarile voastre!.....daca burtik mai trecu..se pare ca ... capu' nu vrea..si pace...am iesit cu iubi putin pe strasse..m-am intors acasa...37 cu 1 ...da'..pana ma marit..sigur trece

fetele, am pierdut io siru' si cumva motociclista noastra e mamik...sau..aiurez??

pusi dulci din nou, tuturor...ma duc la 180 de grade ..maine sper sa fiu mai coerenta...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput