Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by balkina

Raza eu n-am intalnit aceasta taxa de timbru! Cat costa? E vorba de timbrele alea fiscale (ca d-alea m-au pus sa aduc de 20.000 lei valoarea). Dar oricum la 6 nu sunt asa rigurosi, eu le-am depus si a mers.

e in loc de timbre...costa 0,6 ron (6.000 lei); noi am intrebat de timbre si au zis k nu mai e nevoie. dar vad k difera de la sector la... om...

Numaratoarea inversa a inceput ! AMR 8 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Krelia sa te faci bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Kateryyyyyynaaaaaa, FELICITAAAAAAAAAAAAAAARI PENTRU BEBEU !!!
Sa fitzi sanatosi amandoi, sa ai sarcina usoara si nastere la fel.

Da' stiu ca v-atzi pus repejor pe treaba!

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

salutare fetili! iaca am reusit sa intru si eu ca am avut la treaba zilele astea....!
kateryna, felicitari pentru bb! sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
bun venit noilor miresici!
Krelia, noi am fost anul trecut in Creta, in statiunea Hersonisos, la un hotel de 4* (ziceau ei) noua ni s-a parut de 3*! oricum ne-a placut hotelul a fost curat, am facut plaja, apa este superba, am fost in vizite pe insula, am vazut ruinele palatului lui Minos, am gasit o plaja superba aproape de aeroport unde am facut plaja vreo cateva zile. in mare ne-am simtit bine si ne-am relaxat! nu ne-a parut rau!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Aaaalohaaaa!
Iote ca inviai si eu ... cred ... Ca acuma stau cu m..ii'n barba, ca io asa stiu ... sa dau dintr-una'n alta.
Ieri am stat acasa pt ca, asa cum stiti, mi-am belit un desht de la picior si am fost inapta ... sau ... "nu se poate ..." A propos, mi-a trecut cu ... rostopasca ... bine, nu de tot, dar macar pot sa ma incalt cu niste papuci si pot sa pun deshtu'n pamant.
Si daca tot am stat acasa, am zis sa nu stau degeaba si mi-am costruit o casutza de dar ... o minunatie Abia astept s-o pozez s-o arat la gagice
Cea mai mare realizare de pana acum? Ieri a fost capu' la famelie si a depus actele Sau cel putin asa zice el, ca nu e sigur ca a nimerit primaria Ha-ha! I-am spus sa faca bine s-o nimereasca pt ca eu pe 10 acolo-l duc ... si ii mai arat din cand in cand de la balcon turnuletzul primariei ca sa se prinda in ce directie tre s-o ia A, mi-am amintit ca si la noi scria ceva de genul "se poate casatori", dar sa mor daca mi-am facut vreo grija ca nu ar fi bine trecut asa, cu toate ca mi se parea corect sa fie faza aia cu "apt pt ..." ... bine naibii ca nu mi-a mers ieri net-ul acasa ca ma dadeam de ceasul mortii pana venea "il cappo" acasa

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Siii ... hai ca ma mai destrabalez putin singura pe aici, ca vaz ca plecatara-ti toate
A propos de torturi: cred ca luni de zile am visat la tort de martipan, dovada si pozele salvate in albumul meu, dar m-a "linistit" cofetareasa care imi e si cunostintza de fapt si mi-a dat un sfat mai mult decat prietenesc: fara martipan la nunta! de ce? pt ca glazura aia e fainoasa si foooarte dulce, tot tortul iese foarte dulce, apoi mai sunt si probleme ... tehnice; daca vrei sa-l tai, ori se farama, ori, de cele mai multe ori se turteste tortul sau se dezlipeste glazura de blat si risti sa-i pui invitatului in farfurie tortul din bucatele. Acuma ... eu nu vreau sa influentez pe nimeni, fiecare alege ce vrea, voiam doar sa va povestesc cum a reusit sa ma convinga pe mine cunostintza mea fara a avea ea vreun interes: martipanul ar fi fost mai scump, deci ea pierde

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

In sfarsit mi-am luat si eu pantofi. Ce parere aveti de ei...ca eu sunt foarteeeeee incantata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sabina_vale/detail?.dir=7c08&.dnm=d33ere2.jpg&.src=ph
trebuie sa pun tot carnatul ca altfel nu stiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Divine, nu esti singura, sunt si eu pe aici... Fain pont asta cu martzipanul, e bine de stiut. Bine, tortul meu de nunta n-are martipan, dar pe viitor, cine stie... Ce bine ca ti-a mai trecut degetul, mie cu rostopasca mi-au trecut niste bubitze cauzate de alergie... Tot leacurile babesti ajuta cateodata mai mult ca medicina moderna... Mai da-i rostopasca, poate poate trece de tot pana la nunta...
Am si eu o dilema: cand se arunca buchetul de mireasa? La iesirea din biserica sau la restaurant mai catre seara? Intreb ca la cate nunti am fost eu, nu s-a aruncat la nici una buchetul, si cand intra in sala, mireasa il avea... Eu stiu ca buchetul de mireasa trebuie aruncat si ca nu se pastreaza...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Kateryna am vazut pozele voastre, sunt superbe... am o intrebare de unde ti-ai luat bijourile??? as vrea si eu ceva finut si nu prea scump...ca de le port doar odata... eu una port numai aur..dar mi-a sarit poporul in cap ca sa port bijouri de mireasa cica ....ma nuitai eu prin oras dar is cam scumpe...
Divine hai ca poate pana la nunta se vindeca degetelu... asteptam poze la casuta...
Am inceput si eu pregatirea miresei...sapt trecuta m-am vopsit roscat
a ramas iubi... am facut programare la toate cele ca de tre sa fie fata mumoasa...

AMR 23 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Divine, nu esti singura, sunt si eu pe aici... Fain pont asta cu martzipanul, e bine de stiut. Bine, tortul meu de nunta n-are martipan, dar pe viitor, cine stie... Ce bine ca ti-a mai trecut degetul, mie cu rostopasca mi-au trecut niste bubitze cauzate de alergie... Tot leacurile babesti ajuta cateodata mai mult ca medicina moderna... Mai da-i rostopasca, poate poate trece de tot pana la nunta...
Am si eu o dilema: cand se arunca buchetul de mireasa? La iesirea din biserica sau la restaurant mai catre seara? Intreb ca la cate nunti am fost eu, nu s-a aruncat la nici una buchetul, si cand intra in sala, mireasa il avea... Eu stiu ca buchetul de mireasa trebuie aruncat si ca nu se pastreaza...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Io cand am fost la nunti miresicile l-au aruncat inainte sa le dezgateasca!
Acu nu stiu dc asa e bine dar asa am vazut!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput