Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

BUna dimineata !!!Cam pustiu pe aici. Eu am trecut sa va salut doar si sa va urez spor cu pregatirile . NU prea am mai avut timp de nimic. Sper sa recuperez in weekend!!!@

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!

Prisi, foarte frumoasa rochitza, sa o porti iubita si fericita!

Fetelor, si rochitza mea e gata si azi ma duc dupa ea! Am emotii mari sa vad cum a iesit, ca fata de modelul original am cerut tot felul de modificari...

Nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna dimineata fetele frumoasele... ,azi la noi e expo miri si abia astept sa vad ce e de capul lor..
prisi,felicitari pt rochita...este frumusica foc...sa o porti sanatoasa si sa fii cea mai frumoasa si fericita miresica...
Alynutza,mama sunt fericita pt tine ca o sa ai rochita azi...eu una as vrea niste pozici sa vad si eu rochita ta...
cristina,ce mai faci? te pupa fata...
ralu_trancu,ai grja cum speli si tu paharele alea...sper ca esti bine si ca nu s-a intamplat ceva rau...pupici

pupici la toate miresicile...

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danye spune:

Buna dimineata,Rallu, de unde ai luat mama mireseii de pus pe tort, ca-s tare haiosi, si eu pe unde m-am uitat nu am gasit nimic haios, cu fete de copii, asa cum am vazut pe unele site-uri, nu de la noi. Am gasit unii haiosi, o mireasa care sta in picioare si il trage pe mirele aflat in fund, de guler, dar au fete foarte serioase si sunt si scumpi (1.300.000)Asa a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisadi spune:

Neatza gagicile . Sunt la serviciu dar tot nasol imi este...sper sa-mi treaca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by danye

Buna dimineata,

Rallu, de unde ai luat mama mireseii de pus pe tort, ca-s tare haiosi, si eu pe unde m-am uitat nu am gasit nimic haios, cu fete de copii, asa cum am vazut pe unele site-uri, nu de la noi. Am gasit unii haiosi, o mireasa care sta in picioare si il trage pe mirele aflat in fund, de guler, dar au fete foarte serioase si sunt si scumpi (1.300.000)

Asa a inceput totul

I-am cumparat chiar de la cofetaria cu pricina, ii aveau in raft (erau si alte modele cu astia doi). Sincer sa-ti spun, nu stiu cat costa ca ma grabeam si vroiam sa scap cat mai repede asa ca am zis doar "pe astia ii vreau motz pe tort" si ei i-au luat imediat si i-au pus langa comanda. Au zis ca ii platesc inainte de nunta cand platesc si tortul.
Stiu sigur ca am vazut asa ceva si la expozitie. Respectivii aveau magazin pe undeva pe langa Cocor.
Deci ai mai multe locuri unde poti sa cauti miresei.

Edit ca-i dimineata, mi-e foame si am mancat litere.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danye spune:

Rallu, cred ca n-am fost atenta si nu stiu la care cofetarie te referi. Se poate sa-mi spui? MultumescAsa a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cred ca am inviat ...oricum...sunt apta pt casatorie.....si cred...ca...dupa ce voi avea si verighete..ma voi putea si casatori

Neatza fetelor!!
Pusi pusi!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Prisi foarte frumoasa rochita..sa o porti fericita!!
Rallu harnicuta ca de obicei!!!
Krelia sper sa te simti mai bine... ca sa te poti casatori...
Crisadi pe fata bolnavioara...
toate miresicile...

AMR 22 zile pana la nunta

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

buna fetele. va rog ajutati-ma si pe mine cu niste modele de text pentru invitatie, caci m-am blocat aici.

va pupicesc.

Mergi la inceput