Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc Ginuta de primire. Va citesc de cateva zile si mi-am dat seama ca sunteti tare puse la punct cu tot ce inseamna acest eveniment. Nici nu imi imaginam ca sunt atatea maruntisuri, dar ce placut e sa te ocupi de toate ca sa iasa cum iti doresti.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor! Pisik06, bine ai venit, si stai linistita ca de aici afli si ce nu vrei despre o nunta, asa ca ai nimerit unde trebuie!
Rallu, felicitari pentru achizitii!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine fetelor.

Kateryna, felicitari pentru bebel, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina si o nastere usoara!

Pisik, bine ai venit!

Tizabela... acu' nu stiu ce fel de muzicanti ai angajat tu, adica formatie (ce formatie) sau DJ, dar mie mi se pare un pic cam mult tariful... Insa important e sa fii tu multumita de prestatia lor.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisadi spune:

Neatza , fetelor ! Sunt eu Ioana-Cristina (cea cu nunta pe 26 august). Mi-a fost dor de voi dar din pacate am avut probl cu calculatorul si de-asta n-am mai stat cu voi de vorba. In plus serviciul care nu ma lasa......... mai tot timpul imi ia.
Am mai vb cu Krelia pe mess dar si cu ea destul de putin.
Voi ce mai faceti ? Cum stati cu pregatirile ?
Eu nici invitatii n-am apucat sa-mi caut. Rochita - ma duc dupa ea abia in iunie .
Acum sunt acasa ca am avut ieri o cadere de calciu si mi-a scazut si glicemia .
M-am cam speriat dar sper sa-mi treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neata fetele! Crisadi, sanatate multa! Vezi ca nu e de glumit cu crizele astea stiu ca si eu am avut...
Fetele, credeti ca daca ma duc la o cofetarie din asta mai mare pot sa imi faca un tort mai deosebit, adica eu as vrea sa am ca decor stelute de mare din zahar, oare s-o putea?
Si pe cocarde si pe marturii vreau sa pun cate o steluta de mare, vreau sa readuc marea in sufletele oamenilor, ca nunta va fi in oct. si eu sunt disperata dupa mare
Voi cat ati dat pe verighete si unde le-ati afcut?
Va doresc o zi frumoasa si astept sa vad cine ce a mai achizitionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisadi spune:

Mersi frumos ! Sa vezi ce disperata sunt eu dupa mare !!!! Tu ca tu da eu.....si mai rau !!!
Sper sa am parte de ea dupa nunta ! K nu stiu unde merg in "saptaluna"
de miere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

pisik06 bine ai venil la si mai ales la mirese...spor la pregatiri..
la toate miresicile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bine ai venit , printre noi Pisik06 si felicitari Kateryna pentru bb.
O zi buna tuturor, caci eu am atata treaba incat nu imi vad capul!!!Promit sa recuperez.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

BUNA DIMINEATZA , DRAGELE MELE!!!

Pisik, fii binevenita!! (dk vrei, ne poti spune biserica & restaurantul, ca sa tecem la catastif )

Dupa cum stiti, ieri terminai program la orele 19.00 ..iar azi..cred ca iar intra in functiune ceaunu' cu voodoo...ca nici sa merg nu pot....eh..glumesc desigur...dar..din pacate, de data asta sunt atat de "musafirita"....ca numai no-spa le dau ...
Of...ce bolnavioara sunt! ...si mi-e gandul tot la cataifu' ala...da...ciuciu...ca azi am program de facut ciorba de vacussa

ca vorbiram otzara de hanimun...bey...io nici nus tiu unde vrea....dupe she il cpnvinsai p'al meu sa aleaga avionu'..acu'...am zis..hai in Creta...da'..unde in Creta...ajutati un biet dezorientat (daca v-ati mai plimbat vreunele prin creta asta)...ca nu vreau sa stie tot "poporu'" de intentiile mele ..aici suntem in familie si-i mai bine

(cine-mi da si mie o gogoshica? )

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fata!!
Si ma bucur ca a "inviat"!!
Ai grija cu sanatatea, ca nu e de glumit!! Baga calciu, glucoza sau ce ti-a recomandat medicul ca nu vrem sa fii o mireasa faracalciu!

Fa-te bine si purcede la drum in cautari!
Sanatate!

quote:
Originally posted by Crisadi

Neatza , fetelor ! Sunt eu Ioana-Cristina (cea cu nunta pe 26 august). Mi-a fost dor de voi dar din pacate am avut probl cu calculatorul si de-asta n-am mai stat cu voi de vorba. In plus serviciul care nu ma lasa......... mai tot timpul imi ia.
Am mai vb cu Krelia pe mess dar si cu ea destul de putin.
Voi ce mai faceti ? Cum stati cu pregatirile ?
Eu nici invitatii n-am apucat sa-mi caut. Rochita - ma duc dupa ea abia in iunie .
Acum sunt acasa ca am avut ieri o cadere de calciu si mi-a scazut si glicemia .
M-am cam speriat dar sper sa-mi treaca.

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput