Miresele anului 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 22
ginutza2002 spune:
Netza la fete!
Kreliutz tocmai iti spusei ca sunt pofticioasa si acu ce faci , iar ma bagi pe seminte???
Io am niste draci ca de' asa de dimineata tre sa ma apuce!!
Stiti ca v-am spus ca am dat invitatiile la sigilat si ca tre sa imi dea bunu' de tipar sa si apoi sa inceapa sa le sigileze!
De luni pana azi nu am primit nimic!
Si tare imi e ca raman fara invitatii si fara sigilii si sa vezi atunci ce fac cu don'soara care reprezinta firma!!!!
Pana at mai astept o tzara!
'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!
Crisadi spune:
Kreliutza mea draga !!! Ce dor mi-a fost de tine ! Baga fata calciu si magneziu la greu ! A ! Si mai am o veste....tu stii ca eu sunt dusa rau ! In octombrie vreau sa "actionez" ! Adica sa intru la actiune cavreau un bb-lus. Si sa fie si fetita ! Ce pretentioasa sunt ! Deh , asa sunt io !!!!
Pisik06 spune:
Multumesc Krelia si tuturor fetelor pt primire. Va pup dulce!
Biserica este Sf. Vineri (este o bisericuta de lemn f frumoasa si intima in cartierul Pajura, iar preotul este un om deosebit, chiar are har si face niste slujbe speciale, plus ca avem asa o legatura puternica de familie cu el, bunica mea participamnd activ si la construirea bisericii si la toate evenimentele importante) iar restaurantul...e, auici e aici: nu este un restaurant propiru zis, este o sala de conferinte-evenimente, undeva in spatele Hotelului parc, se numeste Infoturism. Sala este misto (mai misto e afara dar e frig atunci), dar inca am "piticul" ca nu e resturant de nume, ca ce o sa zica lumea, etc. Am trecut prin zeci de stari, de la "e frumoasa sala, e mare, e antifomnata" pana la "e cea mai oribila din lume" de imi venea luni sa imi iau avansul si sa ma apuc sa caut restaurant pt octombrie! Deh, mimi respect statutul de "Balanta sucita".
Va pup fetele si stau cu ochii pe voi :-)
krelia spune:
Auzi, Gina, las' ca luam din alea varsate ...de doo'jde mii...e drept..is cam sarate..da...merg alaturi de o berica...iuuhuuhuu......daca ai nevoie de sprijin, sa stii ca iau bata de baseball de la iubi din masina
Cristinel, actioneaza mama! Io te sustin..numa' ca..cica..ca sa se prinda..tre sa stai nush' cum cu picioarele in sus .....hm..hai ca vdm ce facem .....poate incep sa-mi deschid pravalie de ghicit ..ca doar lu' Gio i-am zis clar data de nastere a lu' fi-su...si vorba aia..daca mai puneam si ramasag..moooaaammmaa....ce de bani castigam ...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Crisadi spune:
Doamna ghicitoare Krelia ! Pai daca e asha , da shi mie in bobi , in carti sau in stele....sau ma rog , in ce shtii tu shi zi-mi daca fac fata sau baiat , ca mor aci de inima !!!
Shi deschide pravalia aia mai repede ca vin prima !!!
katy_me spune:
Ia zii aici la baba, data cand se infaptui "domnia" sa trecem la catastif! (fusasi si miresica?? ti-l pusara si pe elvis acolo, la capela? )
L-am avut pe Elvis al meu, mi-a cantat a doua zi in elicopter cu punga la botic ca i-a fost rau si a trebuit sa fac pe doctorul. Iar la capela, dupa cum ati vazut, nu am fost miresica in alb, eu am idei mai ciudatele si principii la fel. Oricum a fost cool ca nu am avut invitati si batai de cap. Nu sunt egoista insa nu-mi doream altceva pentru noi.E o experienta superba Las Vegasul, believe me!!!!
ginutza2002 spune:
Kreliutz buna ideea cu bata!Mi-am adus aminte ca am si eu acasa o sabie ninja si ca e inca nefolosita! De' e piesa de muzeu, dar cred ca inca isi poate face treaba!Si inca bine la cum taie!
Parca ma si vad in kimono si alte cele!!!
'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!
krelia spune:
..Stai sa vie si asocaita mea..Mama Omida SunSmile, plecata-n Spania la cules ..glumesc..e plecata la greci (sa aduca ghiocurile si bobii si ulcelele )...si vedem noi ce-o iesi
quote:
Originally posted by Crisadi
Doamna ghicitoare Krelia ! Pai daca e asha , da shi mie in bobi , in carti sau in stele....sau ma rog , in ce shtii tu shi zi-mi daca fac fata sau baiat , ca mor aci de inima !!!
Shi deschide pravalia aia mai repede ca vin prima !!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Crisadi spune:
Kreliutza , mama , io pe tine ma bazez ! In octombrie cand "o prinde vulpea rana " tre sa-mi ghicesti !