Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ce mai cred ca kateryna este o fericita si o rasfatata...
abia astept sa fiu si eu o graviduta de la anul abia ... va pup fetele. vb maine si sa aveti o seara placuta...

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

katy, bine ai venit pritnre miresici!!
Ia zii aici la baba, data cand se infaptui "domnia" sa trecem la catastif! (fusasi si miresica?? ti-l pusara si pe elvis acolo, la capela? )

Rexanne, fato, ma omori...iti iubesc graiu' de nu mai pot! esti pi gustu' meu, pirando!

kateryna....ce sa-ti spun.....sunteti prolifici domle!...Ma bucur sincer pt voi! Sa va dea Dzeu bebe sanatos si plin de noroc in viata!!

vecina, dk tot esti singura, poate barfim itnr-o seara pi la mini ..poati kiar vineri, dupe serv...merje?

Lati, sar'na, am luat atitudine, sa stii ..drept pt care m-am trezit cu un ditamai pomelnicu' de lista cu magazine...numa' ca io uitai sa-i intreb scolco prais, drept pt care ..iar le-am scris....sper sa nu ma injure prea tare ...kiar sunt curioasa cat de maleabili se vor dovedi

bebi.....ma faci sa rosesc, parol!...nu-mi mai aminti de celuloza...ca io si cu nash'mea suntem doo gaste..cum apare cate ceva..hop, ne luam si noi..si sufletu'..acu' vrea sa-si ia ala..good bye..cutare......

ah, prisi, daca ne dam in masaje..apai...cine stie ce se intampla...ca io nu raspund!..mersic!

pup Gio si pup si neuron blond al lu' dya..ca tare dor imi e de el si de posesoarea lui..si pup si ginutza

...gata..ma duc sa stau la orizontala .. ...pe maine!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

cred ca merge. te sunesc si vaz daca se poa.

quote:
Originally posted by krelia

[purple]katy, bine ai venit pritnre miresici!!
vecina, dk tot esti singura, poate barfim itnr-o seara pi la mini ..poati kiar vineri, dupe serv...merje?

[
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

tare dor iubita mea amanta. te astept la o cina romantica cu lumanari sa facem actele alea sa te muti.

quote:
Originally posted by ralucah

Cuscrel..si Trenurel v-a fost de mine?????? Sa intrati deseara pe mes sa va arat ceva mumos...

In alta ordine de idei eu sunt super happy ...mi-am gasit sediu!!! In sfarsit ne mutam!! Mai dureaza putin cu actele si curatenia si gata. Daca stie careva un zugrav ok si fara pretentii materiale exagerate da-ti la fata numerele de telefon.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

am uitat sa va spun. ne-am hotarat unde si cand si cu cine plecam anul asta in vacanta. noi suntem dependenti de prieteni (vom pleca cu inca 2 prieteni) si ne vom petrece Honey Monn-ul la Nisipurile de Aur, 10 zile, transport cu masina din dotare, incepand cu 24 iulie

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Felicitari Katy pentru bebel. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata!
Noapte buna la gagici si mai vb maine!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

fetelor eu va

pe toate si va multumesc foarte mult de urari!!!!
cu nunta nu am mai inaintat deloc
si... de o intalnire nu se mai spune nimic??
noi nu ne vedem in vara asta???
va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sal'tare!
Eu la ore "matinale" ca de obicei...da' ce sa fac daca acus ma adunai dupa drumuri.
Kateryna, felicitari, sa aveti un bebe frumos si sanatos.

Acu sa va spun ce mai facuram noi.
Azi am dat avansul pt. tort la Piticot.
Elara..scuze da' m-a sculat al meu din somn si m-a luat pe sus asa ca am uitat complet ca mai trebe sa anunt. Eu zic ca nu-i bai ca io merg si cu tine cand vrei asa ca nu-i problemu chiar atat de mare.
Am rezervat suportul si mi-a stat inima un pic cand tanti aia mi-a zis ca nu stie daca mai e liber. E un suport argintiu cu mai multe brate asimetrice si shmecheroase avand pe el niste ornamente (tot din fier) ca si iedera.
Ma rog, noua ne-a placut de cand l-am vazut si am renuntat imediat la modelul dus de noi.
Era liber asa ca ne-am grabit sa-l rezervam.
Compozitia ne-o alesesem de mult. O sa ne coste 300.000 lei/kg, 300.000 lei transportul la restaurant. Suportul nu se plateste dar dai garantie un buletin al oricui din familie.
Maine ma duc sa vorbesc cu cofetareasa sefa despre model.
Ooana sper ca nu te superi ca am printat tortul tau. Nu de alta dar ceva in genul ala vreau si eu insa modelul pe care-l aveam eu avea mai multe etaje si nu e elocvent.
De platit in totalitate si dat buletinul ala ramane in saptamana nuntii.

Altceva... Mi-am achizitionat vopseaua de par: Safira - Castaniu oriental (am oscilat intre asta si cafeaua turceasca dar s-a bagat ginerica si a inclinat balanta) si rujul L'Oreal - Invincible Platinum. Machioza mea are o groaza de rujuri dar parca nu ma multumea nici unul asa ca mi-am luat eu ceva mai pe gustul meu.

Gata am dat raportul si m-am intinsa ca pomana tiganeasca asa ca ma retrag

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele,

Ma primiti si pe mine la apel? Sunt miresica de octombrie, 14, si sunt un pic in pom, in sensul ca am locatie, biserica, nasi si firma de decoartiuni pt sala. Si sti in ce culori va fi sala decorata si am stabilit in mare cu gagica de la firma ce anume punem in sala.
In rest nu am nimic si nici timp sa umblu mult, noroc cu voi ca ma mai inspir.
Sper sa ma primiti si sa ma sfatuiti numai de bine ca de, aveti iesperienta deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Bine ai venit pisik06!
Citeste-ne ca ai de unde sa te inspiri!
Stii vb aia ' cate bordeie atatea obiceie" nu?
Si aici o sa gasesti fel de fel de idei care mai de care mai frumoasa si mai indrazneata!
Pupici si bine ai venit!
Rallu e foarte frumoasa nuanta de vopsea!Bravo!

Hai ca am fugit la somn ca maine trag de mine!
Pupici!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput