Miresele anului 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
Tizabela spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Salutare la toata lumea. Ne-am intors si noi din luna de miere. Sper ca va place noua mea semnatura
Vine barza
Felicitari si multa sanatate tie si bebelului va urez...nu ne arati si nou pozici de la nunta si ne povestesti cum fu luna de miere???
fotoIZA
Latido spune:
Buna fetelor!
Krelia, sper ca nu te-am tinut prea mult in suspans. Ieri am fost sa-mi fac modificarile la rochia si m-a tinut cucoana aia o ora jumate. Tocmai bine ca s-au inchis magazinele si mi-a dat toate planurile peste cap. Am vazut doar cateva modele de pantofi pe care ii aveau in magazin, au poze pe site-ul www.ivory-shoe.dk/side2.html" target="_blank"> asta. Dai flere sko sa vezi toate modelele.
vickyfilip spune:
tocmai m-am intors de la florarie...
alesesem sa decoram cu crizanteme pt ca nunta noastra o sa fie cam la sfarsitul sezonului(la sf de octombrie) si atunci crizantemele sunt de sezon, sunt mai ieftine si imi si plac ff tare... mai ales ca se integreaza bine cu restaurantul care este cu mult lemn, sticle de vin vechi, ulcele(crama)..
asa, si la florarie mi-au aratat cataloage mi-au facut urmatoarea oferta:
-lumanari 2.800.000 2 buc
-aranjament mese 200.000
-aranjament masa mirilor 600.000
-buchet mireasa+ nasa 800.000
ei asigura si transportul la local.. ca de, sa nu stricam noi florile.. vor fi crizanteme albe si rosii, sau crizanteme albe cu gerbera rosii. ne mai gandim..
per ansamblu sunt ff multumita de ce am vazut ca pot sa faca cu niste flori asa de comune, si de preturi..
voicu_bebi spune:
kateryna,felicitari pt sarcina si sa fiti cei mai fericiti ...ce fericita sunt pt voi doi....cum a fost in luna de miere? pupici...
vicky.mi-ai luat o piatra de pe inima cu buchetele ...deci pana la urma nu mai sunt preturile asa de mari... pupici
Nunta noastra:19 august
Poze
krelia spune:
gajici, sunt muci..acu'' plec de la biuro!!
va raspund maine (ca vaz ca am cateva "datorii")
acush va pup si ne auzim maine!!
(PS..stiti vreun remediu atunci cand te doare de atata stat pe scaun? )
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
voicu_bebi spune:
krelia,esti tare fato! si pe mine mo durut fundul ,remediul e miscarea ca parca ne vedem cu niste mari si grase de nu ne mai incape rochitele...eu deja m-am ingrasat si s-a pus si celuloidul pe mine ...sa vezi cum incap eu in rochie,de costum de baie ce sa mai zic...
Nunta noastra:19 august
Poze
prisi spune:
salutare,
azi am fost la WL sa vad rochii de mireasa si am gasit una care-mi place tare si-mi vine bine,nu treb modificata , sunt ffffff bucuroasA am dat avans ca nu aveam toti banutii la mine si maine dimineata ma duc cu restul, maine seara pun pozici.
Krelia, iubi al tau sa-ti faca masaj o sa-ti ia durerea cu mana
kateryna felicitari pt bebe si sper sa am si eu norocul tau sa ma intorc din luna de miere
sa aveti o seara frumoasa si mai ales racoroasa
poze
ralu_trancu spune:
salutare.
io sunt libera la mare zilele astea pentru ca stefan este plecat in delegatie la sibiu pana vineri si e cam naspa asa solo mai ales pe caldura asta.
sa va mai pun la curent cu diversele cumparaturi:
am reusit sa achizitionam bauturile spirtoase - 2 martini alb, 3 martini rosu, 5 gin de 1 l, 11 de whisky de l, si... 4 kg de cafea(asta nu e spirtoasa dar tot de baut.)
saptamana viitoare ma duc la proba nr. 2 la rokita. atunci vedem daca sa punem ceva inaintare in partea de sus au ba.
Poze vechi si noi
Giova spune:
Iza noi am iesit cu foto = cameraman = dj, la 26 mil, = drum platit Tm- Alba si retur= 6 mil. + 3 meniuri+ cazare la hotel.
e super scump, dar noi suntem multumiti de pozele si filmarile lor.
Kateryna felicitari pt. bebe. sarcina usoare in continuare.vrem poze din luna de miere!!!!
Caut texte pt. invitatii!!!
In afara de Gesica, mai stiti vreun site?
la toate.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
dyadya spune:
Deci, asta da veste: kateryna, sa fiti sanatosi cu totii si ..felicitari!!
Diverse pentru nunta