Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Tehereea, martipanul chiar are gust de martipan sau de faina? Tu ai mai luat produse de la Photocake pana acum? Ca eu nu... si avand acelasi restaurant ca si tine si tortul fiind inclus in meniu, tot de acolo vom lua si noi. Desi, daca nu-mi place gustul, parca vad ca-l iau tot de la Nefeli/Agapitos si renunt la cel de la local.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

uite la asta nu m-am gandit. nu am gustat martipanul,ci doar compozitia.
suntem un pic in intarziere cu pregatirile, si sotu va pleca dumin pana miercuri la un team-building la mare, si mai avem de facut cate ceva.
o sa plecam la mamaia(majestic) imediat dupa nunta-duminica, stam 3 nopti si ne intoarcem, iar in sapt de miere plecam pe 4 august, ca se inchide firma sotului in acea perioada.si tb sa-si ia concediu doar atunci.plecam in grecia, sithonia. nu e mult ca pret(260 euro/7 nopti), sper sa fie dragut. dar nu mi-am luat nimic ptr civila,nu imi place ceva anume.

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550366983&security=QrlSTk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetelor,dar sunteti tare preocupate de torturi...tehereea hai ca vine nunta...
cand iti gasesti ceva pt civila ..vrem poze...

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy_me spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Katy, casa de piatra! Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata la fel de mult ca acum! Iar copilasii sa fie cei mai frumosi, mai isteti si sa va mosteneasca frumoasa pasiune pentru motoare. In privinta actelor, din cate stiu eu, se depunde o cerere la Starea Civila a sectorului in care domiciliaza unul din soti. (Atentie: in unele cazuri, Starea Civila nu este in aceeasi cladire cu Primaria)

P.S. Urarile vin atat din partea mea cat si din partea lui Darkore, eu fiind miresica lui.
Mercic pentru urari. Cred ca m-ai prins intr-o zi unde nu prea functionez din cauza caldurii si-mi faci cu ochiu' degeaba...ce sa-i faci batranetea. O idee as avea...sa fie mirele tau motociclist?:d

Pepenash over and out!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by krelia

apropos de tort - asta cum se mai socoteste, fratilor??
100 gr/invitat??

si suporturile astea se pot inkiria d ela oric ecofetrarie, sau nuami daca iti faci tortul la ei?? (ca io de ex. vrea sa-mi fac la ana.s.i e drept, inca nu am intrebat daca au suport...dar..dk nu au..ce fac??..merge tort din ala etajat (comapct) cu 3 etaje, unul peste altul pt aprox. 120 pers??...or ajunge 3 etaje...sau mai trebuie??

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Dragutili meli, eu am 250 de invitati si tot din halea cu etaje suprapuse doresc!!Si mi s-a comunicat de catre tanti cofetaresele de la Photocake ca se poata fara nici un fel de probleme!!!Poa sa aiva si 6 etaji, da sa fie din ala cu martipani pi el!
Eu vroiam tort de 24 de kile, deci iti dai seama! Si unde mai pui ca subsemnata are nunta la Valcea si vroiam sa imi aduca tortu din Bucuresti! Si kulmea, si asta se putea, cu usurare de cateva meleoane!

Da sa stii ca la Ana nu am fost...iar acu imi ploua in gura, ca eu mor dupe nuci verzi! Sa vezi ci o sa patimeasca sotu', ca il car pana la cofetarie sa luam unu!(lui ii face mare placere sa umble dupa meu pe cele foarte putine 35 de grade de afara, kre' ca ma ucide...)
Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

haideti ca mi-ati facut pofta cu atatea torturi de o prajitura ceva..dar las' ca imi iau eu maine...offf..ce pofticioasa m-a mai facut mama....

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

quote:
Originally posted by katy_me
sa fie mirele tau motociclist?:d

Este, este... Si activeaza pe acelasi forum. Ba, ca sa-l fac de rusine, mi-a spus ca mergeai pe un motor pe care el nici nu are curajul sa se urce. Am inteles ca acum l-ai lasat putin in garaj Stii ce-i mai amuzant? Si el vroia nunta in Las Vegas cand a vazut cata nebunie implica nunta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor ufaaaa,dar mult am mai avut de citit dupa o saptamana lispa!!!
Si acum sa dau raportul la ceea ce am facut saptamana asta de "vacanta" care am dedicat-o organizari nuntii mergand in Romanica.
Am facut invitatile pentru Romania dupa modelul pe care-l dadusem aici si mi-au iesit superbe(pozele sunt in album) marturiile dupa ce le cumparasem de aici le-am dus acasa si sormea cum e tare priceputa mi le-a facut de imi plac la nebunie
Am facut contract cu muzica mi-au cerut 1000 de euro 2 camere la hotel,transportul 100 euro (Iasi-Roman),si 4 meniuri deci undeva pe la 1350 de euro...voi ce ziceti e mult sau asta e pretul normal???
Am stabilit meniul la restaurant si este de 40 de euro persoana (asta daca nu cumva unu se gandeste sa faca bisul tocmai la superalcool si el ma costa 10 euro 100 de grame)
Am facut contractul pt filmare si poze si astia m-au "chelit" de 700 de euro pentru filmare cu 4 camere simultane videoproiectie pe ecran de nu stiu cat diametru si 400 de poze digitale pe CD ca daca le scot pe hartie sunt alti banii
Va pupic si casa de piatra miresicile care au devenit doamne in weekendul asta!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Salutare la toata lumea. Ne-am intors si noi din luna de miere. Sper ca va place noua mea semnatura

Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Sa fie sanato/oasa si voi alaturi de el/ea. FELICITARI!!!

quote:
Originally posted by kateryna

Salutare la toata lumea. Ne-am intors si noi din luna de miere. Sper ca va place noua mea semnatura

Vine barza

Poze vechi si noi

Mergi la inceput