Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katy_me spune:

Salutare miresici frumoase si casa de piatra va doresc. Eu sunt Katy din bucuresti si tocmai am devenit doamna cum spuneti voi pe aici. M-am casatorit la Las Vegas si voiam sa va intreb daca a mai facut cineva asta sa stiu cum si unde ma duc sa declar actele, banuiesc ca la primaria sectorului unde locuiesc. Multumesc mult.
Si un link unde puteti vedea cateva poze.
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=42410&st=50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

bebi eu te inteleg, anul trecut m-a inundat si pe mine vecina de deasupra, si eu am alergat pe scari sa gasesc o cheie sa deschid la boxa, si cand am intalnit un vecin cu care mai discuta iubi si l-am rugat sa ma ajute mi-a spus ca nu poate umbla ca la usa de la tevile de apa este pusa ALARMA!!!... asa ca nu mai am cuvinte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da ce sa-i faci,Carmen asta e lumea te lasa cand ti-e lumea mai draga in . deja incep sa ma obisnuiesc...acuma sa facem teava aia...trebuie sa reparam cand o veni iubi de la servici..

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

CASA DE PIATRA,katy! mi-au placut tare mult pozele ,oricarei mirese i-ar fi palcut sa aiba nunta in LasVegas,eu una as fi extaziata...Sa fii fericita si sa aveti multi bebei...

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002
la informatii acolo unde sunt trecute toate cele necesare unei cununii si alte informatii pretioase asa scrie "apt pt casatorie"!!

La sectorul 4, tb sa scrie se poate casatori!
Atentie! vis-a-vis de declaratia de casatorie! Se face la fiecare sector, dar ma refer strict la sect 4!!!

Desi la avizier scrie k tb completata acolo, e bine sa o aveti deja. Pt k trebuie dactilografiata (nu scrisa de mana!!!) si desigur, nu la starea civila se face acest lucru, ci cateva strazi mai incolo! Dar acest lucru este anuntat inainte sa intri (adik stai degeaba la coada).
La starea civ a sect 4 vin mirii de la 5, 6 dimineata si se face lista de intrare, care, dak esti trimis sa iti dactilografiezi declaratia, nu se mai respecta.
Declaratia se poate lua de la starea civila/de pe net (sau chiar de la acel birou de dactilo la care sunteti trimisi de la starea civila). Dactilografierea costa 50.000 lei.

A, pe langa aceasta declaratie, mare atentie (si ma refer la toate sectoarele!) sa aveti platita taxa de timbru, adik 6.000 lei vechi.

Programul de incasari este FIX de cate o ora, apoi program de trezorerie, iar incasari, iar trezorerie, incepand cu 8:30.

Numaratoarea inversa a inceput ! AMR 9 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Katy, casa de piatra! Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata la fel de mult ca acum! Iar copilasii sa fie cei mai frumosi, mai isteti si sa va mosteneasca frumoasa pasiune pentru motoare. In privinta actelor, din cate stiu eu, se depunde o cerere la Starea Civila a sectorului in care domiciliaza unul din soti. (Atentie: in unele cazuri, Starea Civila nu este in aceeasi cladire cu Primaria)

P.S. Urarile vin atat din partea mea cat si din partea lui Darkore, eu fiind miresica lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Formularea "Se poate casatori" si povestea de mai sus era la Oficiul starii Civile din Piatra Neamt.
Despre cele din Bucuresti, stiu ca varul sotului meu, acum 2 saptamani, a fost trimis tot cu certificatele medicale inapoi de la sectorul 2 ca sa completeze pe ele "Test HIV Negativ" desi pe ele nu exista casutza pentru asta.
Noua declaratia de casatorie ne-a completat-o tanti de la Oficiu, pe loc, cu stiloul (se completeaza pe ea, numele, adresele, CNP si numele alese pentru dupa casatorie, atat. Apoi ne-a pus pe noi sa semnam in fata ei si gata. Asta a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Raza eu n-am intalnit aceasta taxa de timbru! Cat costa? E vorba de timbrele alea fiscale (ca d-alea m-au pus sa aduc de 20.000 lei valoarea). Dar oricum la 6 nu sunt asa rigurosi, eu le-am depus si a mers.

Mersi oricum de informatii!

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

ciao! am sosit si eu de la timioara.
va pup.
mi-am luat vinul ieri, si am ales si tortul. e modelul 015,cu 5 etaje , de la photocake.cu martipan pe deasupra, iar ca si compozitie e ceva ambasador(ciocolata ,frisca un pic, si ceva cu capsuni).doar ca nu o sa avem flori naturale-ci din alea din zahar, cul. bordo, si petale trandafiri si flori naturale vor fi presarate pe suport.
dupa ce am fost la proba la coafor si am vb cu aia, acum m-am razgandit.am fost ieri la abbate si am vb cu mia coafeza si vede acasa. super bine. dar machioza vine pe la 1 si e prea devreme.ca pe la 5 plec de-acasa.sa vad poate gasesc alta

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550366983&security=QrlSTk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

la primarie am fost luni. ne asteptau.
nu au fost nici un fel de probleme, oricum aveam programarea facuta demult. la sect 6.

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550366983&security=QrlSTk

Mergi la inceput