Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ba, cum sa nu apuc sa mananc eu bunatate de tort... Oricum suntem asigurati, ca noi facem in felul urmator: pentru invitati facem mini-tortuleze (fiecare cu tortuletzul lui) si al nostru (pe la un kil 200) e numai pentru noi si nashi... Asa ca...
Cat despre restul, lasa ca ma fac eu mare si vin la Bucuresti sa pap tort cu nuci verzi si cataif...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Salutari la miresici!!!
N-am mai avut de mult timp sa mai scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Am depus actele de cununie civila!!!...deci e pe bune! Chiar se intampla!

vaaai ce m-am enervat!!!
Pe ceritificatele noastre medicale scria mare "Apt pentru casatorie",
dar tanti de acolo cica nu sunt bune ca nu scrie "Se poate casatori"...evident a urmat o discutie cu draci despre sinonime si limba romana ...si pana la urma a trebuit sa mergem la planning sa ne faca altele pe baza astora (bine ca nu am facut iar analizele) pe care sa scrie cum vrea ea!

Sa nu strangi de gat astfel de functionare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

alinush,bine ca ai depus actele pt civila.Chiar se intampla,mai e putin si devii doamna cu acte in regula. Da-le incolo de functionare si cine le-a mai inventat..imi vine cateodata sa le bat nu alta ...na de ce nu m-a facut mama asta barbat?off...
in alta ordine de idei ...mi s-a spart teava in apartament ,era cel care punea faianta sa va zic ca am inundat lumea de sub mine..dar ce sperietura am tras ...bine ca a venit iubi si am scos toata apa..nici acuma nu mi-am revenit..ce ghinion..

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ca tot vorbeati voi despre tort, mi-am amintit ca noi avem tortul inclus in meniu, iar restaurantul nostru lucreaza cu www.photocake.ro/index.php" target="_blank">Photocake. Eu stiu produsele lor doar din pozele de pe site. Stie cineva cum sunt produsele lor? Ca si aspect, trec testul, dar ma intereseaza gustul... Multumiri anticipate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Tizo, dezastru... chiar ca mi se pare o tampenie, cum sa scrie "se poate casatori"? Formularea e "apt pentru casatorie"... Bine ca mai aflu si eu un alta, sa intrebam inainte la starea civila ce vor sa apara scris pe certificatele medicale...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna fetelor,

Ma laud si eu: mi-am depus si eu actele la Primaria 6. Imi pare rau sa adu Alinush2005 de intamplarea ta cu functionarele (by the way: la ce sect. le-ai depus?); si eu am avut ceva emotii la depunere, dar nu din cauza functionarelor (care sunt niste dragutze) ci a doctorei care i-a facut certificatul medical lui iubi. A scris numele gresit pe el (si noi n-am vazut) noroc ca am gasit-o repede pe doctora si am modificat si m-am intors cu ella primarie. La mine scria pe unul apt pt. casatorie si pe altul se poate casatori si a fost ok, nu mi-a zis nimeni nika.

Fetele sa va spun ceva: nu va mai grabiti sa dati spaga pe la primarii si cu ispe sapt. inainte, ca eu am vazut cand am fost fix in ziua cand trebuia (m-am trezit chiar devreme sa nu fie aglomerat) si nu era nici cotea, si asta si la 8:00 si la 11:00 cand m-am intors cu certificatul modificat.
Deci, nu va mai faceti probleme ca nu e cazul!

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Alinush trebuia sa te duci la panou si sa ii dai cu el in cap, pentru ca la informatii acolo unde sunt trecute toate cele necesare unei cununii si alte informatii pretioase asa scrie "apt pt casatorie"!!
Dar nu te supara cu toate imbecilele!

Pupici la miresici!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Alinush la ce primarie depusesi mama acte ca sa stiu daca se poate casatori???????????????si iubi meu cu mine
bebi doamne fere de altele mai rele... lasa ca si vecinii... sper sa nu te superi .. vecinii s-au suparat ca ??? ca la mine...
Fetelor am pofta de tort cu nuci verzi..... krelia ce ne facusi mama!!!!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Carmen,ca ai sau ca n-ai vecini tot aia e,ca saracul omul acela care lucra la noi la apartament a sunat la toti vecinii,s-a sinchisit vreunul sa raspunda?! De unde atata..poti sa si mori in casa ca nimenui nu-i pasa..
Bine ca am trecut peste,asta sa fie ghinionul nostru ca s-a spart teava...

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput