Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17
Raspunsuri - Pagina 18
kris spune:
Crinuta, multa sanatate lui Rayan! Mai bine incepe administrarea antibioticului. Nu mai astepta nici o clipa. Raceala ii creeza si o indispozitie si de aceea nu doreste mai nimic.
de la Bia si sa se faca cat mai repede bine.
Gabi.I, iti multumesc! 
Sa te ajute Cel de Sus sa fie cat mai bine si cat mai repede si la voi.
Bia a dormit toata noaptea fara sa se trezeasca. Nici apa nu a cerut. Doamne ajuta!
Coraly, noi dormim 8-9 ore pe noapte si 3 ore pe zi din cele 24 ore.
si sa aveti o zi cat mai linistita!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Scumpele mele, nu schimba nimeni capitolul? Eu din pacate nu stiu cum..![]()
![]()

albume foto
crinuta spune:
Acum nu mai e ragusit ( cand a plans mi s-a parut ca era) si febra a scazut.
Poate ii facem o vizita pediatrului sa ne dea unda verde la antibiotic.
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, bravo pentru noaptea dormita!
Crinuta, sanatate multa lui Rayan!
Erica, de unde ai luat cosul ala??
Se pare ca ieri a fost ziua accidentelor.
si sotul meu a avut parte de unul, a venit acasa plin de singe si vinatai de era sa lesin cind l-am vazut. In citeva fractiuni de sec am crezut ca a avut accident, l-a batut cineva...A facut aseara un consult oftalmologic -pt prima oara- si nu si-a dat seama ca de la picaturile puse in ochi nu mai vede bine, asa ca a luat din plin si din viteza un gardulet si a cazut de asfalt. Bine ca nu si-a rupt dintii si spart capul, dar are vinatai/plagi pe obraz, buza umflata, mina zrelita
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Patri, sanatate multa sotului tau si refacere cat mai grabnica! Mii de scuze, dar m-ai facut sa rad cu o pofta..! Probabil din cauza picaturilor care i s-au administrat vedea totul la distanta. 

In privinta parcului si a copiilor sa nu crezi ca sunt chiar asa de absurda. Dar nu agreez mamele care-si lasa copii bolnaviori sa intre in cantact cu copilasii sanatosi. Sunt incostiente! Am in grupul meu de mamici mai multe exemplare.
Eu de cand am aflat ca Bia este bolnavioara, evit parcul.

albume foto
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, asa este, si eu evit copiii bolnavi si rai. Am vazut multi copii rai (cica pe la 2-3 ani toti sint asa), dar ma enerveaza mamele mai tare ca nu intervin.
Aseara ii luase mingea Rebeccai o fetita, si plingea dupa ea si nu vroia sa i-o dea, mamica era la 2 banci departare si nu facea nimic. Asta ma scoate din pepeni.
insa, daca imi plac copiii si mamele si nu observ ca ar fi bolnavi, ii las sa se joace atita timp cit se poate.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Funny poza, V.Erica! ![]()
Pe bune, acum, nu-mi spuneti si mie unde depozitati jucariile? Eu le-am avut in cos de rufe din panza, dar am rupt vreo 2 pana acum asa ca le-am mutat intr-o naveta pliabila luata de la Cora. Solutia e buna pt ca naveta e mai rezistenta (din plastic fiind), insa e cam mica si deci neincapatoare.
Sanatate puilor bolnavi!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica
sirimie spune:
Liviana si eu folosesc cosuri de rufe din pinza: http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/detail?.dir=80f4re2&.dnm=6521re2.jpg&.src=ph
Unul s-a cam stricat, l-a stricat Vladut pentru ca isi scoate singur jucariile din el, am sa il inlocuiesc, dar nu e mare lucru pentru ca face numai vreo 50 mii de lei.
Crinuta sanatate multa lui Rayan! Eu zic sa ii dai antibiotice sa ii treaca mai repede, probabil are nevoie de ele daca inca face febra.
Vroiam sa iti multumesc pentru aprecieri despre poze. As vrea eu sa fiu manechin, dar nu am dat inca burta jos

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
crinuta spune:
Sirmie, e posibil sa ai dreptate. Sa vedem ce spune pediatrul. Ne ducem in curand la el.
Patricia, sanatate lui Doru. Mama, imi inchipui ce speriatura ai tras.
Dar aia de la oftalmologie nu l-au atentionat?
Fetelor, nu deschide nimeni capitol nou? Iar ajungem la pagina 13?
Crinuta si
Rayan
Ubi spune:
Lavinia - drum bun si sanatate Nataliei
Patricia- ce ghinion pe sotul tau..sanatate multa
Crinuta - sanatate lui Rayan
Alex care era foarte darnica la inceput acum, mai maraie cand ii iau jucaria din mana sa o dau inapoi copilului (stapan). Dar maraiala trece repede, caci dupa ce ii explic ca nu e jucaria noastra, ii distrag atentia cu altceva (hai sa vedem motocicleta, leaganele...etc). Intr-o zi in parc, Alex i-a luat din mana caruciorul unei fetite si s-a apucat sa-l impinga ea. Am fost neatenta si bunica mai iute de gura i-a zis lui fiica-mea: de ce ii iei caruciorul Ilincai? Eu m-a simtit atat de prost....de imi venea sa intru in pamant. Inca de cand eram insarcinata mi-am dorit ca fetita mea sa fie un copil model, cuminte si darnica. Dar ma rog...sa zicem ca a fost ceva trecator. O sa fiu mai atenta pe viitor caci si pe mine ma enerveaza mamicile fara atitudine. Oricum, trebuie sa le explicam inca de acum ce e bine si ce nu, ca mai tarziu...e prea tarziu.
Eu ii tin jucariie intr-un rucsac, un dulap mic langa canapea si pe rafturile de la biblioteca.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/