Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17
Raspunsuri - Pagina 19
gabi.i spune:
Crinuta, multa sanatate lui Rayan.
Sirimie si noi am avut cosuri din alea pt jucarii dar se rupeau f repede dupa care am luat ladite din plastic pliante dar si asa tot au rupt una (noi avem una in balcon si una in dormitor).Si eu sunt in cautare de ceva mai rezistent.Poate gasesc pe la Kidex ceva special pt jucarii.
Avem si noi poze in Tineretului la parculetul Nestle dar nu stiu cand gasesc timp sa le pun pe Yahoo.
Iustin mi-a facut marti de doua ori kk f moale aproape apos .Cred ca erea ceva luat de prin parc, pentru din mancare nu avea de la ce.
I-am dat seara zece picaturi de tinctura de afine si i-am mai dat ieri de trei ori tot cate zece picaturi si nu mai are nimic.Asa ca acum sunt convinsa ca tinctura de afine face minuni la burtica.
Gabica mamica
V. Erica spune:
Liviana, nu-i doar funny, ci chiar pt depozitat jucarii l-am luat. Deocamdata zace gol deoarece m-am apucat sa repar/schimb una-alta prin casa si n-am avut timp sa adun jucariile.
Daca varianta asta nu-ti place, vezi ca sunt prin Metro niste cuburi mari de plastic, cu capac, pe care le poti folosi drept cos de jucarii.
Patricia, ia ghici!?
Chiar langa tine, la Obor (in magazin, la parter, dar sa nu-mi ceri sa-ti explic).
Lavinia, suporta Natalia Pinosolul? Ca ai mei zbiara doar cand il vad...
Sanatate multa puilor bolnaviori!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
gabi.i spune:
Sirimie ,lui Vladut inca nu i-au iesit dintisorii de jos? Sau nu am vazut eu bine in poze?
Gabica mamica
V. Erica spune:
Simona, si noi am avut cos d-ala, dar la noi nu rezista chestii d-astea finute 
...
Fetelor, sa ma falesc si eu cu fata mia: a inceput sa spuna multe cuvinte: mama, tata, tati, gata, pui, Eii (Eric), baba, bebe, da, nu (e mai mult "mu" si e insotit de scuturat strasnic capul), ete (uite), papa, papu (papusa) si mai stie fata, da` le uita ma-sa...
Azi, faza faina in parc: un baietel de vreo 2 anisori vine langa carutul lui Ruxi, o priveste, apoi se mangaie cu manuta pe fata si zice:"mai, mai!". Io si fro` trei mamici eram pe jos de ras... Tare sunt scumpi !
Nihil sine Deo!
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, nu cred ca i-a spus...asta e, sper sa isi revina repede si sa nu ii ramana cicatrici. Bine ca nu si-a spar dintii,ca si la buza s-a lovit destul de rau.
Faza tare (kris, inca un motiv de ris) ca dupa consultatia la dr era pregatit sa mearga sa isi ia un telefon nou, maganiznul fiind aproape de Medicover si acolo se grabea
si nu suporta aminare. Imaginati-va cum arata el cind a intrat in magazin...daca eu era sa lesin cind l-am vazut. el insa nu si-a imaginat cum arata pe fata decit in oglinda la farmacie...
Multumesc de incurajari!
Gabi, sanatate lui Iustin.
Erica, ce frumosi sint copilasii tai cum merg de minuta!
Rebecca are un repertoriu foarte bogat pe limba ei, nici nu pot reda cuvintele. ce spune clar sint cam aceleasi: mama, tata (de multe ori mie), papa, apa, a(s)ta, aichea, bebe (cind vede copii sau poze, reclame, etc), apte (lapte), becki (bec sau numele??)...si cam atit.
Merge din ce in ce mai bine, daca nu vrea sa o iau dintr-un loc intepeneste picioarele exact ca magarusii si nu o mai pot urni, daca nu o bag in seama se intinde pe covor si plinge cu lacrimi de crocodil...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
Patricia, merci. Vad ca si Rebe spune destule. Mie mi-s dragi astia mici-mici cand vorbesc, pt ca o fac intr-un fel de-ti vine sa-i mananci.
Naspa ce-a patit sotul tau! Insa a fost tare la faza cu mobilul
(al meu cred ca nu mai iesea o saptamana din casa).
Nihil sine Deo!
ana maria spune:
Avem subiect nou
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76701
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
sirimie spune:
quote:
Originally posted by gabi.i
Sirimie ,lui Vladut inca nu i-au iesit dintisorii de jos? Sau nu am vazut eu bine in poze?
Gabica mamica
Gabi, are 2 jos si unul sus, si inca unul vine in curind ca e gingia alba sus. Rasar greu si cresc greu..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot