Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Lavinia, ma dau batuta, a mea nu bea decit unul singur pe zi plus cite ceva de la sin dar nimic care sa poata concura cu cei 1,5 litri ai lui Nati. uneori cind vad c-a gatat bibele dintr-un foc mai fac unul, dar nici vorba sa puna gura pe el. Iar de mincat, maninca tare prost, adica mai nimic. asta de vreo doua saptamini. ea stie din ce traieste si cum face sa aiba atita energie.

Coraly, a mea nici nu prea doarme, 11 ore maximum.

Fetelor, imi pare rau de puii cu febra sau cazaturi. va rugam sa-i pupati din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Merci fetelor de raspunsuri!!
Si noi dormeam in medie 12-13 ore, dar de 2 saptamani s-a stricat treaba rau, noaptea se trezeste si sta treaz, ziua nu-l pot culca. Sper totusi ca molarii sunt de vina, ca 2 sunt exrem de umflati si saliveaza enorm. Astept cu nerabdare sa iasa, ca de 2 luni tot asa sunt.
Se pare ca si alte mamici de baieti trec prin faza de 'mamosenie'. Al meu de o saptamana numai mama vrea si striga si nu adoarme fara mine. E de groaza.

Oana (bubu), si eu mi-am tuns odrasla, cu masina, a facut un circ monstru, s-a agatat de gatul meu si urla, si eu ii tineam capul si sotul il tundea. Dar nu se mai putea, ca avea o claie de Beatles. Acuma arata ca un baietoi rau.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sirimie, ai cumva vreo poza cu cosurile de rufe pe post de cufar de jucarii? Ma intereseaza si pe mine sa stiu unde depozitati jucariile...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Si noi ne regasim in ce scriserati voi pe-aici...

Liviana, uite aici o idee ref. la depozitarea jucariilor.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Si noi am avut parte ieri de-un incident nasol: Ruxi si-a bagat in ureche un betisor d-ala de curatat urechi, dupa ce i-a scos puful ...
A plans putin, apoi i-am tot atins urechea sa vad daca o jeneaza vreun pic... se pare ca nu, dar tot n-am liniste pana n-ajung cu ea s-o vada un orl-ist cu otoscopul sau cum s-o numi...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Natalia mea a racit,ii curge nasul si cam stranuta.In tampenia mea ca s-o fac cat mai epede bine am tot enervat-o cu pompita de desfundat nasul pana a vomat.Dar a vomat tot ce avea in matze,nu se mai oprea.Acum doarme dar sforaie din cauza nasului infundat,i-am pus ceva picaturi Pinosol dar cred ca trebuie sa repet operatiunea de 3-4 ori pe noapte ca sa poata respira binisor.I-am dat si paracetamol.Este exact ce imi trebuia,o Natalie bolnavioara acum cand am drum lung de facut.

Sirimie asa stiam si eu despre viermii intestinali,dar nu am motive sa-mi fac griji pentru ca Natalia papa binisor,are zile bune si zile rele.Laptele il cere numai cand trebuie sa doarma sau afara cand se plictiseste,am observat ca daca suntem doar noi doua la plimbare sta cuminte in carut,cum apare a treia persoana si am si eu cu cine vorbi o apuca plansul,deci e clar geloasa si posesiva.Singurul remediu e laptele ca sa o lase mai moale cu maraitul.Desi incep cu ai oferi biscuiti,pufuleti,jucarii,apa,nimic o potoleste mai tare ca laptele.In Liban totusi o sa incerc sa-i fac si niste analize,mai avem un vaccin de facut pe care trebuia sa-l facem in martie....aici in Ro se face la 1 an jumate cred.
Una peste alta am avut o zi de 3 lei,Natalia s-a lovit la cap de vreo 3 ori,o data a cazut din pat la somnul de pranz,a doua oara se urca pe scari la mama(noi avem scari interioare in casa) si a treia oara era cu bibe in gura si a alunecat nu stiu cum pe covor si drept pe spate s-a dus.Faza cu scarile e cea mai stresanta,le urca de-a busilea si prinde o viteza....3/4 din zi pe scari le-am petrecut,n-am facut nici un bagaj azi.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Sanatate multa puilor bolnaviori!

Patri, noi inca nu mergem singurele, doar tinute de o manuta ne simtim in siguranta. Bravo lui Rebb! pt plimbareata!

Noi suntem din ce in ce mai bine. Azi noapte s-a trezit decat o singura data, a baut apa si s-a culcat inapoi. Asta seara s-a culcat abia la 23.30 pt ca astazi pe zi a dormit pana pe la 17.30 si pt ca nu am fost in parc datorita virozei nu prea a obosit.
In schimb , a inceput sa manince mai bine, chiar si lapte dar numai cu biscuiti sau cu orez. Mancam 90 % cu lingurita. Astazi a "lins" un castronel de piurre cu 2 ficatei si multe altele.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Fetelor, am o mancarime la sani, de nu mai pot. E normal? sa inteleg ca mi se retrage laptele? In general sunt mai bine si cu sanii, ii simt mai usori. Astazi nu a mai fost nevoie sa ma mulg...Dar mai am o ?: un san e mai mare vizibil, acela de la care trebuia sa manince la masa urmatoare. Cumva va ramane asa?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Kris mancarimea de la sani e normala ,incepe sa se retraga laptele cum bine ai banuit.Iar de marime stai linistita ca vor deveni la fel ,la mine insa dupa primul copil au ramas cam la jumatate din dimensiunea initiala.Vedem acum cu ce raman dupa ce-l intarc pe Iustin (fapt care sper din tot sufletul sa se intample de saptamana viitoare).

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Iar are febra, e si ragusit cand plange si ii si curge nasul.
Abia i-am dat medicamentul, abia i-am pus picaturi in nas si cu chiu si vai i-am curatat putin nasul cu pompa minune, iar de luat temperatura in ureche e jale, abia ma lasa. In final nu m-ar lasa sa fac nimic daca se poate, desi nimic din toate astea nu e nici dureros, nici foarte neplacut.
Daca mai continua febra incep antibioticul, desi ma pregatesc de pe acum pt administrare in forta, deoarece din ce il vad nu accepta nimic.
Din 250 ml de lapte cat bea de obicei dimineatya a baut 100....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput