Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17
Raspunsuri - Pagina 16
bubu05 spune:
Daniela, asa e, cu oricine se poate intampla, dar mai bine sa fii tu decat altii...si mie mi-e groaza de lovituri din astea! Un pupic si la spranceana rupta! 
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Lavinia, m-am tot tinut sa-ti raspund si n-am apucat...sigur ne putem intalni sambata (sper ca era vorba de sambata asta si nu am luat-o eu razna) sa-ti dau cartea...facem noi cumva; mai ai telefoanele mele?
Coraly, Andrei doarme cam 16 ore din 24....11 noaptea (de la 20 la 7 dimi) si 5 in timpul zilei, in 2 reprize.
Crinuta, Slava Domnului ca n-a mai facut Rayan febra...multa sanatate
.
Baiatul meu ma surprinde pe zi ce trece. Ii spuneam Crinutei ca ieri mi-a mancat un castron intreg de ciorba (de fapt supa ca nu era acrita cu nimic) de perisoare cu afumatura, de m-a lasat masca. Dar astazi a mancat un castron (mai mic) de ciorbita si felul 2, tot un castronel, ( e prima data cand manaca 2 feluri la o masa)...ce mai, sunt super mandra mai ales ca eram ingrijorata fiindca incepuse sa slabeasca rau de cand a fost bolnavior.
De cand cu caldurile astea si Andrei bea peste 2 litri de lichide, apa, ceai si lapte, si am reinceput schimbatul de 10 ori pe zi fiindca transpira ingrozitor.
Va pupam.
Oana si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Si noi am avut vreo 2 episoade in care copiii au venit la Rayan si se jucau atat de frumos cu el. Ma refer la copii pe care nu ii cunoastem, nu la copiii prietenilor cu care iesim de obicei si care de regula se poarta foarte frumos cu el, deci cand se intampla asa ceva sunt foarte emotionata, iar cand se intampla sa fie ignorat, ma doare sufletul.
Amaya, ti-l trimit pe Rayan 3 zile sa il faci sa manance?
Danielai, problema cu mancatul o avem de 2,5 luni, deci sigur nu e de la gat, iar in rest ar manca dulce, iaurt, fructe.
Azi a mancat putin peste file, putin castravete si a respins pastele, culmea, el care ar manca paste la orice ora.
Deschide cineva capitol nou?
Ma apuc de calcat, intru mai pe seara sau daca nu maine.
pupici
Crinuta si
Rayan
sirimie spune:
Pe fuga: m-am linistit complet cu burtica lui Vladut, multumesc mult pentru raspunsuri!
Patricia eu am luat cosuri de rufe pliabile de la Carrefour si le folosesc pe post de cosuri de jucarii. Am vreo 3 pina acuma..
Felicitari Rebeccai care merge!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
magga spune:
saru' mina de raspunsuri. m-ati mai linistit. daca ii iau obiectul placerii urla precum din gura de sarpe, nu stiu ce-o fi asa de fascinant la capacele astea. (cine stie, oricum am uitat cum era pe vremea cind eram ca ea)
tot ce povestiti voi suna oarecum cunoscut...
Crinuta sa stii ca si copila mea mi-a facut febra nasoala citeva zile la rind si ce era? patru masele care-au spart in acelsi timp. asa ca sa-mi explice mie un medic cum se face ca de multe ore febra coincide cu dintii si dupa aia zic si eu ca ei. da sa ma convinga.
va pupam
Ps: Lavinia, 1,5 l ???
crinuta spune:
Amaya, merci. Acum face curatenie prin casa. E fascinat cand fac eu curatenie. Sa vezi cum ma urmareste cu privirea si vrea sa ajute.
Magga, exact asa gandesc si eu.
La noi au spart 6, 2 canini si 4 masele parca ( daca vad eu bine)si chiar m-am mirat ca nu are nici un fel de reactii.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Patricia, asa am facut si eu cand si-a spart buzita lui scumpa. Intai m-am uitat la dinti sa ma asigur ca sunt ok.
Daniela, bine ca nu a fost nevoie de copci. Speram sa se vindece repede.
Rayan nu mai doarme fara mine. Daca plec de langa el se trezeste si vine dupa mine. Of, cum il determin sa doarma singur?????????
Acum se incalta singur. I-am cumparat adidasi si ii plac enorm. Ar umbla numai cu ei toata ziua, chiar si in casa.
Crinuta si
Rayan
lavinia345 spune:
Ubi si eu m-am bucurat mult ca ne-am vazut,next time trebuie sa fie o intalnire cu adevarat.
Amaya da mai am nr tale de telefon si e vorba de sambata asta,27 mai.
Crinuta,duminica dimineata la 1am ajung in Liban,deci de sapt viitoare te poti enerva.
Magga da 1,5 l de lapte in 24 ore.Bea dimineata un bibe intreg,eu deja nu ma mai uit la gradatie,il umplu ochi,pe la 12-13 la somnul de pranz mai rade unul,dupa-amiaza la plimbare inca unul,seara la culcare inca unul si in timpul noptii inca unul,se trezeste pe la 2 noaptea si apoi pe la 5.Stiu cat bea pt ca din 2 cutii cat cumpar zilnic imi mai ramane de un bibe pt a doua zi.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
sirimie spune:
Lavinia e frumoasa tare Natalia! Maninca si altceva daca bea atit de mult lapte? Ai facut analize copro, nu se poate sa aiba viermi intestinali (eu stiam ca astia cer foarte mult lapte). Daca maninca bine si altceva atunci cred ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Crinuta si Vladut face la fel, nu adoarme fara mine si mai nou se trezeste cind plec din camera
Si asa ca adorm linga el.. Nu stiu nici eu ce sa fac 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot