Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Neatzai de la noi.
deci sunt mai multi bebei cu ochi albastri, inca.
Lunanoua eu i-am pus in branzica piure de pere, caise, toate din borcanase.
si eu fac supica- mai bine zisul nectar- o data la 2 ZILE SI-L TIN LA FRIGIDER.
azi nu mai am dar cred ca-i dau branzica.
Tatiana felicitari pt. vedete!!!
Doamne ce oameni nebuni, auzi la ei ce le debiteaza mintea.
si ce-i daca-i imbraci in culori diferite?
ce fain se distreaza si se joaca ei amandoi.cate un
la fiecare.
Tina dupa baita e cret-cret parul, ca la un canish. dar isi revine pe urma. eu sper sa mosteneasca nasturalul de la mine, caci ar fi super.
Nico sa vedem ce zice Ingrid. daca nu vrea, e al tau Marco.
suna misto cum ai povestit filmul. ce pacat ca nu am dat drumul la Tv
.
Cata ai grija ca se nenoroceste fata si nu mai poate sa-l vada bine pe Ayan .![]()
Irino cum e vMarian? n-ai intrat sa ne zixci!!
Simona mersi de info. descarc si eu sa vedem.
fete va
merg la dus, si pe urma preparat hrana bebe, caci la 12.30 ne asteapta tati la birou.
pusi, pe mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Crisu23 spune:
Silvi eu ii dau odata pe zi.Pediatra mi-a recomnadat intre masa de dimineata si masa de pranz. Acum la ora la care ii dau sucul mi-a spus sa-i dau mar ras cu biscuite si apoi sucul. O sa incerc si aceasta varianta.
Giova spune:
Crisu eu i-am dat mar ras cu piscot, dar mi-a facut niste crize, de la burtica. cred ca de la mar l-a durut burtica. si am zis ca-i dau mai incolo.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Crisu23 spune:
Giova si eu i-am mai dat pe la 3 luni, de cand mi-a spus pediatra ca ii pot da. M-am oprit din aceleasi motive...si sper ca acum sa nu o mai doara burtica.
O sa incerc de saptamana viitoare sau poate astept sa faca 5 luni ca nu mai este mult.
anasebe spune:
Salutare!
La multi ani Alain si Eduard! 

Noutati de la fii-miu: se intoarce si el (cu greu ce-i drept) de pe spate pe burta. Iar ieri in masina facea: mamamamamememema. Am zis ca mor, nici macar nu puteam opri ca eram la Victoriei si era groaznic de aglomerat si-mi venea sa-l iau in brate sa-l pup si sa-l smotocesc bine.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
TatianaG spune:
LA MULTI ANI, ALAIN si EDUARD! Sa cresteti mari si sanatosi! 
DEEA, asa e la inceput...bebelusii trebuie sa invete sa manance mancarea consistenta si le este mai usor sa dea afara. Ne trebuie multa rabdare.
SILVI, sunt de aceeasi parere cu imbracatul. De ce sa fie “trasi” la indigo? Si eu dadeam suc doar o data pe zi, pe la 10-11.
GIOVA, de-acum incolo va fi mai interesant, caci s-au descoperit si se vor juca impreuna.
lui Marcolino.
Multumim pentru felicitari! 
Am inceput ziua cu baita baietilor, acum sunt cu supa pe foc, iar ei sunt in camera si se joaca cu zornaitoare si pungi. La noi au succes pungile de chipsuri – sunt stralucitoare (doar ca trebuie taiate colturile sa nu se zgarie sau sa le intre in ochi). Dupa masa de pranz iesim la plimbare, o luam pe Clara de la gradi si mergem la cumparaturi. Caut sandale pentru Clara si normal ca pana acum n-am gasit ceea ce mi-am propus eu.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
album NOU
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Crisu23 spune:
Tatiana bafta la cumparaturi si pupici la cei mici.
Fetelor scoateti bebicii la maneca scurta afara? Eu ma gandeam sa o scot la salopeta cu pantaloni scurti.
anasebe spune:
Crisu Pai eu il scot de mult pe Tiberiu in maneca scurta si pantaloni scurti afara. CE-i drept am la mine rezerva: pantaloni lungi si hanorac
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Mai fetelor ma speriati..scrieti intr-un ritm....ceva de groaza
Noi ne pregatim sa iesim afara, papam tot putintel iar daca ii pun supa de morcov in lapte nu mai papam deloc
. Nustiu cum o sa fac cu trecerea la Nan 2, ca deocamdata suntem la Nan1 fara lactoza, dupa care treptat trebuie sa introduc Nan 1 normal si apoi cumva si Nan2....vedem noi, ne-om descurca!
Nu mai stiu ce si cui sa raspund, vazut diverse pozici, superbi bebei, ma tot minunez de parul "Pensulei", sa nu-i fie de deochi!
Mergem la plimbareala....
Abia astept sa incepem fierul de saptamana viitoare, ca sa vedem daca baloteaza mai bine Zambiliciul!
Va pupacim!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ingrid S spune:
Deci asa...Nico, eu nu m-am bagat pe el, Giova vad ca face oferte la 2 fetitze..
, dar daca nu doresti, eu sunt de acord, cand mai am asa o ocazie, un Marcolino asa frumos si haios...
, doar sa mai astepte nitel ca la cat e Dienutza, parca vad ca il acuza de corupere de minore..
... Numai bine, 2 cu ochishori albastri, el blond, ea bruneta..
!
Acum trebuie sa fac curat, am un chef de mor..am sunat-o pe tanti cu curatenia si nu raspunde, deci ramane pe mine toata treaba. Am trimis copilul in parc cu socrella (iarasi!), iar eu mai trag o pipa, mai sterg praful...cum imi pica mai bine.
Fetelor, copilul meu papa la 2 ore jumatate, inseamna ca nu-i mai ajunge laptele? Ca tot plescaie dupa o ora de la mancare, n-ar trebui sa-i bag ceva fulgi si sa nu mai astept pana la 4 luni? Voi ce ziceti?
Ma duc, ca treaba sta si eu la fel..
Ingrid S si
Diana