Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Multumim tuturor pentru urari , nu am reusi sa-l cantaresc ca a papat si a picat lat, acum doarme dus. Am reusit sa fac si eu curatenie, iar acum pot sta linistita.
Crisu, si restul fetelor, multumesc pentru sfaturi.la biberonul de seara o sa-i dai si niste fulgi de orez in lapte. I-a luat soacra mea ceve cereale cu gust de mar si morcov, maine o sa-i dau o lingurita-doua daca tolereaza azi marutul.
Vin parintii mei, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare gagici!

Chiar ca ati scris mult. Am citit si nici nu stiu ce mai trebuia sa comentez.

La multi ani sarbaroritilor zilei si in special tiz-ului nostru Alain-Nicolas!

TATIANA - inca odata toata admiratia si din partea mea pt cum faci fata la 3 bebelasi. Super dulci gemenii si f bine ca nu ii imbraci la fel. Data viitoare spune-le babelor ca ii imbraci diferit tocmai sa derutezi spectatorii.

Cu doctorii sunt varza... le-am zis la ambele doctorite de flora din urina si cica sa o mai repet.. a treia oara.Pai de 2 sapt tot repet la analize timp in care papanasul face tem 37,4-37,5, 37,7 .
Marti duc iarasi urina si ma duc la echocardiografie. Dupa echo.. ma decid ce fac. Cred ca mai consult inca un medic ca astea 2 prea au pareri diferite. Si mie mi se pare f mult vigantol si mi-e cam teama sa il dau asa sa nu se intample ceva cu papanasul.

Noi am fost deja la "plaja" in curte , dimineata acum facem nanica si eu trebuie sa ma duc sa bag legumele la blender.

DEEA - eu pun in branzica o masura de cereale si mar sau banana sau diferite piureuri de la Hipp.

Fuuuug va puuup!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Tatiana, Liliana, Giova, multumesc de retete
Ioana si Liliana, va pupam cu mult drag si va tinem pumnii sa fie bine la voinicei

Sa vedeti ce mare minune tocmai s-a petrecut Mi-ati dat avant cu retele astea ... si am zis sa mai incerc. Am pus si eu o banana si fulgi orez si niste lapte...le-am facut papaleasca...si am gustat. Le-am potrivit la gust de dulce cu banana, si mi s-a parut cam fad. Am pus si un pic de sare...mmm...foarte bun. E prima oara cand potrivesc de gust papa lu bb, ca pana acum ziceam ca bebe are gusturi diferite de omul mare. Eh...acum sa vedeti minune....eu care ma plangeam ca Daria nu inghite si ca nu pot sa ii dau cu lingurita...
A papat un castronas intreg-plin-ochi-cu varf !!!!
Si dupa asta a mai vrut inca si am reglat din laptic inca 100 ml !!!

E clara treaba. Bebelusii nu au gusturi ciudate. Le place si lor doar ce e bun la gust.

Ingrid, eu zic ca ai putea sa incerci sa ii pui in bibe o masura de orez simplu. Eu cand am inceput ... i-am pus orez cu banane si mi s-a parut ca ar fi vrut apoi la toate mesele laptic cu gustul ala de banana, si lapticul simplu nu il mai bea cu atata pofta.

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine zicea de pireul de mere... Daria a facut febra prima oara cand i-am dat pireu de mere. Ii dadusem deja sucuri de ceva timp, inclusiv suc de mere, si am zis sa incep sa ii dau si pulpa de mar. Si in seara aia sau dimineatza urmatoare a facut febra 39. A fost prima oara si singura oara cand a facut febra, si i-a trecut in aceeasi zi. Nu a avut nici un alt simptom, si nici altceva nu schimbasem in regimul ei de pana atunci. De atunci nu i-am mai dat pireu de mar, iar sucul de mere il amestec cu morcov.

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

multumim de urari Teolinda lui Nicolas cel bolnavior. Sper sa fie bine cat mai curand. Mai bine mai cere o parere, dar vei constata ca aproapre fiecare medic e cu parerea lui si o alta schema de tratament de te zapacesc de cap. Pana la uram trebuie sa actionezi dupa sfaturile care ti se par mai pertimente si e bine sa apelezi la medici despre care ai auzit ca sunt f buni.
Voi le puneti si sarica? Asa stiam si eu dar am intales ca mai nou e regula ca pana la 1 an fara sare, chiar ma intrebm cu or manca bebelasii supa si piure fara sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

[quote]Originally posted by teolinda

Salutare gagici!

Pai de 2 sapt tot repet la analize timp in care papanasul face tem 37,4-37,5, 37,7 .

Si Bia face zilnic 37.4 sau cu 5 uneori cu 7, dar cit timp nu trece de 37.8 nu ma mai agit...mai ales ca noaptea e mereu pina in 37, deci eu cred ca face febra de agitata ce e! Pupici lui Nicolas!

poze noi - Bia si Ayan, primul barbat din viata ei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tatiana..ai niste vedete una si una..Eu i-am dat supa de la mama, a lipasit nitica si apoi citeva lingurite de Hipp legume si in continuate 70 laptic...sper ca maine sa papam mai bine legumele..

Azi am alergat la propriu cu Nico pe Lipscani...i-am gasit Biei o zdranganitoare pentru carucior de care e tare incintata!

poze noi - Bia si Ayan, primul barbat din viata ei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR EDUARD SI ALAIN!
Deea, mersi de sfat, am intrebat acum pediatra, ea insista sa incep de la 4 luni..sotzul si el, cik nu moare de foame pana atunci. Se pare ca fiind prematura, sa inceapa de fapt acuma sa pape cum trebuia acum 2 luni...habar nu am, dar o sa ii dau de maine iar suc de morcovi amestecat cu mar.
Tatiana, ce dulci sunt copilashii, felicitari pt concurs! Au dreptate fetele, mai fain e sa-i imbraci diferit, moda cu aceleasi haine la gemeni cred ca a apus.
Mai fetelor, Diana face podul, se sprijina pe cap si picioare si ridica burtica..ce sa fac cu ea, mi-e teama pt gatul ei fragil..si asta face de zeci de ori pe zi, plus ca mereu se uita peste cap, indiferent in ce pozitie o pun, ma dispera deja. Acum s-a intors invers de cum era...toata ziua e cu picioarele printre gratiile de la patutz, ma mir cum nu si le prinde acolo...doar pe burta nu vrea, asta o supara la culme.
Nici nu stiu ce sa fac, sa aspir la etaj sau nu, daca pateste ceva si nu aud? Cum o las o secunda, cu e in alta pozitie, of, credeam ca va fi mai simplu de atat...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ingrid, fa cum simti tu. O sa fie cel mai bine. Cea mai mare legatura este intre prunc si mama, si tu vei stii cel mai bine ce i-ar place, ce vrea, etc. Bineinteles, ca tii cont de sfaturile pediatrei, sotului, etc, dar decizia cea mai buna iti apartine

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Liliana, acum am remarcat si eu despre ce temperaturi vorbesti. Daria a avut mai tot timpul 37,4. A avut si 37,6 daca ii era cald. Eu stiu ca nu e nici un bai pana la 37,8 - 38. Astia micii sunt mai fierbinti Curand nu i-am mai luat temperatura, dar sub 37,3 nu a avut niciodata. Si i-am facut si eu analize de urina, care ai iesit negative, deci nu e nici o pbl. Poate chiar nu e nici o pbl nici la papanas.

Pozele puiutei

Mergi la inceput