Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Azi as vrea sa incep cu branzica. Voi cu ce o amestecati? M-am gandit sa o amestec cu dextroza (asta am vazut a este si in ceaiurile instant pt bb) sau cu sirop de zahar...sau cu o banana??? ... chiar sunt nehotarata.

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti fetele!
LA MULTI ANI ALAIN SI EDUARD!
Eu sunt la birou,dar e lejer pe aici,sunt la zi cu toate si nu ma stresez chiar deloc (mai putin cu conta de acasa )
IRINA nu intri sa ne zici cum e Marian? Sper ca-i ok!
Pupici lui Mario!

Eu ma gandeam ioeri ca in poze separat Bia parea mare si Ayan mititel,cand colo el e mai lungan! Flacau in toata regula!
Cum o fi pitica mea pe langa Mario de exemplu???
SILVI eu i-am dat de la trei luni suc si de la patru luni am inceput cu legumele,dar cred ca-i ok cu amandoua odata.
Azi i-am lasat sucul de la 2 piersici ca nu mai aveam mere Credeam ca mai sunt si ciuciu.
DEEA supa eu am facut-o aseara din vreo 5 morcovi,3 cartofi mici,o telina mica,juma de dovlecel,2 cepe mici,un pastranac mare si un patrunjel mic,plus frunze.Cred ca in doua ture papa tot in piureuri.Azi i-am lasat mai mult,sunt curioasa cat baga. La inceput am facut tot mult si mancam eu legumele in plus
Cu CIC-ul pentru Ghita noi am bagat in aprilie si daca primim in iunie banii fac chef ! Ca mai am de dus ceva adeverinte dupa care astept...dosarul e pregatit,asteptam dupa ele

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Gagici...eu azi ma simt de parca as fi insarcinata Mai am un pic si ma rastesc la bocanci Nu stiu ce am. Simt din nou toate mirosurile, mi-e greata. Si simt mirosul ala a nimic, si totusi nasol Am intrat adineauri in bucatarie, unde de altfel e f curat...si nici o mancare afara ... si e un miros ...bleach. Nu e nici de afara, nici de la canalizare, nici de la frigider...e de la nasul meu de haita de caini politisti

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA noi n-am bagat branza inca,suntem vegetariene

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Moni, mercic de idee! Eu nu m-am gandit ca as putea manca eu ce ramane Ca sa vezi !!!! Wow....dar papa bine puiuta ta. Cum ai obisnuit-o? Eu daca ii dau hrana mai groasa, sta cu ea in gurita si se hlizeste la mine Si incercand sa inghita, inchide gura si totul iese afara

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Azi s-a facut frumos afara. Nu mai scap de plimbarica ... toata ziua. Deja ingerica se uita luuuuuung pe geam. E clar !!!!

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna dimineata!

A plecat mama acasa, deci iar am ramas singurei si cu timpul la limita...

Am apucat sa vad si niste poze. Cu cele 3 fetite cucuiete, frumoase foc si mamicile lor care arata foarte bine, de parca nici n-ar fi nascut. Cu Tiberica fara frica si salteluta lui mortala. Cu Mario – frumuselul in tricou rosu, cu Alain, care deja citeste, cu Marco cu ochelarii lui de soare , cu Diana – suparici, cu amorezatii Bia si Ayan. Din pacate, lista se opreste aici.

MIRA, multa sanatate lui David si multa-multa rabdare tie. Sa scapati repede de boala asta!

LILIANA, n-ar fi rau sa mai consulti alti medici. Si nu te stresa, poate ca n-are nimic.

GIOVA, si copilasii mei au ochi albastri – toti 3. La fel ca la voi, eu ii am verzi, sotul, caprui. Nici bunicii n-au ochi albastri...poate postasul...vecinul?

Hai sa va spun peripetii din plimbarile noastre... In primul rand exista persone care ma-ntreaba daca-s gemeni... Cred ca sunt foarte multi care se plimba cu doi copilasi de aceeasi varsta si nu-s gemeni. Pe urma, cei mai multi vad o fetita si-un baiat, iar cand le spun ca sunt doi baieti, se uita la mine mirati si ma-ntreaba de ce nu-s imbracati la fel. La una i-am zis ca dac-ar fi fata as imbraca-o in roz, nu in verde (cum era atunci) – s-a uitat urat la mine. Si multe ma “iau la rost” ca de ce nu-i imbrac la fel, inclusiv dintre vanzatoare cand le cumpar lucrusoare de culori diferite.

Eduard ieri a reusit sa se intoarca de pe spate pe burta si cum ajungea pe burta se apuca de plans, nu-i place sa stea asa. Se ridica in fund cu foarte mare usurinta, doar se prinde de un deget; cand imi apuca degetul e ca hopa-mitica. Tot el se roteste de jur imprejur in patut si-i place sa ajunga si sa se impinga cu picioarele de marginea patutului. Daniel e mai lenes.

Intr-o zi i-am pus sa se joace in patut si-mi vedeam de treburi prin bucatarie. Deodata aud hohote de ras si-mi ziceam ce bine se distreaza unul de carusel. Cand colo, Eduard ajunsese de-a lungul patului (erau de-a latul) si pedala in coastele lui Daniel, care se gadila si radea in hohote.

Cand ii pun fata in fata, isi zambesc, povestesc si se pipaie – se studiaza. Sunt tare haiosi.

Eu supa fac pe 2 zile. Pasez totul deodata si las la frigider.

Ia priviti aici:

http://www.babyexpo.ro/cj/index.php?op=baby_star

Multi si o zi frumoasa!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Heeeei !!!!!!! Bravo tatiana !!!!!!!!! micile vedete

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

fetelor, multumesc pentru urari, raportez greutatea lui putin mai tarziu, o sa-l cantaresc inainte de masa de ora 12.
Nicole eu am facut trecerea cam in 10 zile, am inceput sa pun o masura de milumil 2 si respul milumil 1, vreo doua zile, apoi am crescut la 2 masuri de milumil 2 si am mai stat doua zile, si tot asa, azi dimineata i-am facut prima portie de milumil 2 fara combinare cu 1. I-am dat si Bonisan in primele doua zile dar daca treci treptat e ok, e cel mai bine sa nu-i deranjezi cu nimic stomacelul.
Moni, mersi de sfaturi ma gandesc sa-i dau acum vreo 3-4 zile suc de mar si apoi combinat de mar cu morcav si apoi sa-i introduc piureul de mar, cu fulgi de orez si poi cu biscuite. Si pe la 4,5 luni sa bagam supica. E ok asa??/
Voi cand le dadeati doar suc il dadeati doar o data pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Tatiana, , cred ca e minunat sa-i vezi crescand pe amandoi, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. E foarte bine ca ii imbraci diferit, am citit niste studii americane de psihologia copilului si spuneau ca gemenii este bine sa-i imbraci diferit pentru a-si modela fiecare individualitatea si personalitatea. Se vor imbraca ei la fel, ocazional cand vor avea chef, e o prostie sa-i imbraci tot timpul la fel.
Silvi

Mergi la inceput