Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ciuf,tare imi era dor de o traznaie sau de vreo vorba de duh de-a lui Luk.Thea este la polul opus Evei,pt. ca ea este topita dupa galagie si dupa muzica.
Astazi,pt. ca nu m-am sincronizat cu Noe la ora de plimbare,am facut un tur de oras,pt. prima data cu bebita in masina proprie.Am inceput prin a o duce pe sora mea la scoala,la sfarsitul ,,vizitei de miercuri,,.Ca sa fiu mai explicita,sora mea este profa la o scoala din Rahova,deci relativ aproape de mine si,pt. ca miercurea are ore de la 15,trece pe la ,,lumina ochilor ei,, adica fiica-mea.Dar astazi,ca sa nu stric programul copilei,am livrat-o la scoala mai repede si personal.Evident ca am intrat in cancelarie(intr-o mare galagie) unde,orice efort de a o trezi pe bebita a fost in zadar.Si toata lumea voia sa ii vada ochisorii.Apoi am fost la firma la tati sa-i facem o surpriza.Si i-am facut una mare de toooooot!Si un kk pt. improspatarea aerului din firma.
Asadar,inca o zi plina.Incecam sa punem poze cu bebita in curtea noastra,dar mai intai... trebuie sa le facem.
mamici,bebici si bebite!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ileana_marius spune:
ANDREEA GEORGIANA din pacate eu nu pot veni la intalnire pt ca in curand ma intorc in Norvegia. Mi-ar fi placut sa vin...eventual cu 
Cat despre sangerare cred ca este ciclu pt ca pana acum asa pare, doar ca f abundent. Acum sa vedem cate zile tine.
Sora mea a racit si ar vrea sa stie daca bebelusul va lua raceala prin alaptare. Ii da "imunity baby" si ea ia nurofen pt raceala si gripa, septolete si vitamina C. Stiti ce altceva ar trebui sa mai ia sau sa faca?
Ileana
kim spune:
Incep prin a va multumi inca o data pt voturi, cu pupicii de rigoare 

Ileana marius, e valabil votul si daca nu-ti treci mailul acolo, sigur.
Alinalex, stai linistita, Cathrine Zeta Jones chiar nu stie sa fiarba apa, - a declarat Michael Douglas insusi -, ceea ce nu o impiedica sa aiba cei mai scumpi bucatari sau sa joace roluri de super bucatarese. Si eu am fost multa vreme "amica" cu sotul, de cateva zile am trecut la fapte, dar am luat-o progresiv... daca ma intelegi. In orice caz iti recomand un gel lubrifiant pt inceput, mai incolo vedeti voi... Parca si Mariana vorbea de "echipament", in afara de condom cred ca se referea si la asa ceva... eu pana acum nu am stiut la ce se foloseste.
Pispi, bine ca s-au mai rezolvat din probleme si te-ai linistit.
catrinel, bine zice Pispi, incearca pozitia football, sub brat intr-o parte, pt mine e pozitia preferata, cel putin asa m-am obisnuit din spital (cand nu suportam nici sa ma ating pe burta). Ti-au venit bucuriile?
La multi ani bebeilor sarbatoriti si Anei Maria (Tcelen) cea mai mare -4 luni! (ce mai stie ea sa pozeze...!)
Ciuf, misto faza cu "prajitura" lui Cezar, te rog sa-ti notezi toate astea intr-un jurnal. Cat despre alea 40 de min, sa stii ca au fost de AUR, de $460. Ce te faceai fara?
M-am uitat in carnetul de sanatate al Aliciei, in 27 de zile a pus exact 1 kg. Oricum nu-mi faceam probleme ca o vedeam grasa si satula si in forma. Am ajuns sa o cunosc deja asa de bine, si voi simtiti asta?
KIM & printesa ALICIA 
photos
kim spune:
Ileanamarius, am inteles ca se recomanda sa stea sora ta cu masca sa nu-i transmita virusul.
KIM & printesa ALICIA 
photos
ile77 spune:
Andreea Georgiana,hehe,pći mai norocoasa e Mariana ,ca dr-ii suedezi sint mai sexosi deci cei norvegieni.(Uite si la mine femeie maritata ce vorbesc
).
Mari,am o prietena al carei baietel a avut ochii caprui la inceputuri, apoi caprui-verzi ,iar acum la 1an si 5luni sint verzi superbi.Si are si niste gene lungi, pupa-l-as eu de baietel frumos ce e.
Catrinel,dulce foc Onica in poza cu caciulita,si f bine dispusa. In poza cu Viv, piciulika doar ce terminase de urlat
Fetelor ,azi a fost ziua nationala de norvegiei si am fost si noi la parada.
Pe bune ca astia stiu cum sa-si sarbatoreasca ziua.
Am facut si niste poze frumoase ,daca vreti sa va uitati.
http://community.webshots.com/album/550465794kqMwCa
mariana_1976 spune:
Ciuf,multumesc mult pentru felicitari!
Stiu ca a fost o faza neplacuta cu scutecuŽ Evei,daŽ io nu mi-am putut abtine zimbetul cind am citit explicatia lui Luca despre ce se intimplase...
Sa stii ca si eu am "bebe sensibil",am observat ca tresare si se misca daca copii mai mari se joaca galagios prin zona...(uneori Matei de 5 anisori il atinge cind doarme si ii vorbeste desi i-am explicat ca nu e prea indicat...)![]()
Sotul meu care are provine dintr-o familie cu multi copii,imi cinta tot timpul ca bebe trebuie obisnuit cun zgomotele si aici in cartile suedeze,scrie tot asa:cica bebe poate dormi chiar daca o intreaga orchestra ar fi linga el!Acum asta are si o baza:pina pe la vreo 6 luni bebe nu aude decit sunetele mai puternice/clare si nu e in stare sa distinga soaptele...
Stii ce-am facut la primii 2 copii?-I-am leganat in balansoar in brate si cind adormeau ca lumea ii puneam sa se culce mereu cu muzica de volum mediu.Vad ca e valabil si la Markus.Conditia e sa il pun sa adoarma cu "galagie" si sa mentin "atmosfera zgomotoasa",altfel il deranjeaza sunetele necunoscute intr-un climat de liniste prealabila...
Despre cum ma descurc eu:de la aprox. 8 dimineata pina la aprox.13 dupa-amiaza ,copii mei mari mari sunt la scoala si respectiv la gradinita.Acolo amindoi maninca gratuit de prinz.Asta inseamna cam 5 ore singura cu bebe ceea ce nu e prea rau...La 9 seara ii pun sa se culce si asta inseamna iar timp "liber" dedicat lui bebe...Sotul mai ajuta si el cind se intoarce de la serviciu...Copii mari se mai duc prin vecini sa se joace cu fetite/baietei de aceleasi virste...Mai vine o nashica,o cumnatzica,o vecinica si sunt incintate sa il alinte pe bebe,in timp ce copii mai mari ai lor se joaca cu ai mei...![]()
Despre dulciuri,eu am invatat sa fac doar ceea ce se consuma in general aici in Suedia.Metodele de preparare si materiile prime sunt uneori diferite,dar din greseala in greseala...am mers pina la "victoria finala"![]()
Mai fac si cite-o boacana daca nu sunt atenta,dar noroc ca nu e mereu ireparabila...
Cred catu ai dificultati fiindca in State si ei au niste chestii care nu exista in RO si probabil si "masurile" lor sunt mai nasol de inteles,eu una nu prea stiu sa calculez imediat ce-i aia "oz.",dar probabil omuŽse obisnuieste in timp si cu ele...
Aoleu ce m-am lungit si peste juma de ora iar e 12 "noaptea"
Te 
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
mariana_1976 spune:
Catrinel,scuza-ma ca am fost prea indirecta in romana asta a mea:defapt cind scriam eu de "codurile secrete" vroiam sa spun "pe invers":ca nu e greu deloc si cu atentie/timp oricine de aici poate reactualiza/aranja listutza...Asta era defapt si ideea cu utilizatorul "comun", mar_apr2006![]()
![]()
Nu cred ca stiu mai multe decit tine despre editarea listutei,fiindca sunt destul de noua in "trebshoara" asta.Ar fi totusi f.frumos daca uneori mai multe ne-am ocupa de listutza,in limita timpului disponibil,ca sa simtim cu totii ca e intr-adevar a noastra,a tuturor...![]()
Adevarul este ca din moment ce editam mesaje aici,suntem cu sigurantza pregatite sa editam si listutza,nu-i asa?
M-am intins destul la subiectul asta,scuze...
Sar de la una la alta...Mi se pare ca sunteti pe calea cea buna fiindca nu te mai stresezi cu alaptatul.Daca productia va scadea,(oricum asta se va intimpla mai devreme sau mai tarziu)Oana va creste frumos si cu formula sau alimentatie mixta.
...Sa-ti zic,sa nu-ti zic...?Mie din poze mi se pare ca Oana seamana mai mult cu mami...(poate e cazul sa-mi pun ochelari?)
Te 
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
ciuf spune:
Ile77, ne invitasi la un album privat. Fa-l public ca sa ne scaldam ochii. Pup
Kim, votai si eu. Succes
Mariana, si eu sunt constienta ca trebuie sa-mi obisnuiesc Farfuzelul cu galagie. Dar cand ma chinui cu ea cu orele sa o adorm si vad ca i se inchid ochii iar Luca trage un chiot, pai sa nu imi sara mustarul???
Ma termina cu somnul asta al ei. Sta foarte mult timp treaza ziua. Si mie mi se inchid ochii de somn, ma rog de ea sa adoarma mai repede ca sa ma odihnesc si eu un pic. Si mandruta mea nu vrea si pace.
Andreea Georgiana, mandrei mele ii place tare mult in masina. O leagana, ii pun si muzica, zgomotul de fond al rotilor, e incantata.
Neah, iar nu mai pot sta. Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
elvie spune:
Catrinel_17 ,eram ingrijorata nu doar ca pompam putin laptik ,puiutul meu se zbatea si voia mai des la san de unde si ideea ca nu papa destul, de fapt ea doar voia sa fie aproape de mamica ei,si acum cand o tin aproape de sani deschide gurita mare ,mare si incepe sa-mi mozoleasca bluzele.
Ciuf ,multam pt. urare ,puiutii tai sunt tare frumosi amandoi.
Delia ,eu locuiesc in Perth ,daca vii in Australia poate ma vizitezi ,s-ar putea sa ajung anul accesta la Deva prin august daca nu sigur anul care vine in iunie,totusi daca ne intalnim fetita mea o sa-l fure pe Rudy care e foarte scump.
Ile77 ,nici fetita mea nu voia sa suga de la inceput dar incet incet am atasat-o la san dar pt. ca m-am ales cu rani la sani + ca sangerau am inceput sa pompez laptele tot cu o medela (mini),am tot tinut-o intr-um pompat cam o saptamana dupa care mi-am repus puiutul la san si surpriza nu mai voia sa-l accepte dar am tot incercat cate putin in fiecare zi si intr-un final am reusit.
Incearca sa-ti atasezi fetita la san cand ea este in toane bune si semiflamanda sau cumparati biberoane pe care ti le atasezi tu la san si poate o pacalesti tu cumva .
Pompa nu stimuleaza lactatia pe cand gurita lui bebe o face cu succes daca e atasat corect la san iar o folosire indelungata a pompei da imputineaza laptele apoi dispare din cauza nestimularii hormon-ului nu stiu cum se cheama ,asa spun cei de la Australian Breastfeeding Association care cred eu sunt foarte pregatiti ,bafta la alaptat .
Elvie
cameliada spune:
Fetelor, help! sunt tare necajita 
ca mi-a recidivat pacatoasa de candidoza cu care m-am potcovit in sarcina...e tare nashpa
ce sa fac? oare il afecteaza si pe bebe? are vreo influienta asupra laptelui- nu am f mult, dar sa-l pierd si p-asta atat cat e? cu ce sa ma tratez? 
ajutati-ma va rog!!
pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!