Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
cameliada spune:
Tania2, scuza-ma eram cu capul in nori, era vorba despre tine Irina71, nu-ti mai face griji pentru ca se va rezolva pana la urma.
pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!
Catrinel_17 spune:
2 x mom, ai dreptate.
Nu mai chinui tzitzi (chiar de citeva zile) si incerc sa nu ma stressez (chiar incerc!!). De cind sunt la pace cu gindul ca daca nu e lapte ii dau formula, vad ca e mai bine
Multi pupici si multe multumiri.
Tcelen, se vede ca ai o bebelina care stie ce vrea!! Plus ca e mare si frumoasa!
Mariana noi facem primul vaccin in iulie abia. TU ce mai faci? In afara de pagina noastra de web
Mi-am actualizat si eu datele pe listutza din notepad. Trebe sa intru si pe asta de pe DC s-o acutalizez. Am vrut, dar m-am gindit ca-s prea harnica, asa, de-odata!!!! ![]()
Ile, n-o sa fii singura, si oana e "fotomodel". Iti zic maine cit are. Dar daca ia normal in greutate.... E OK!
Tania, ai o fetitza superba!! Ce tot zici de paranoia?? Fetita e minunata.
Hildegard, multumim frumos! Sa-ti traiasca baietzelul!
Ce frumoasa trebuie sa fie gradina ta, Andreea... Aici acuma a inflorit liliacul! La tine?
bancurile, gagici!!!!
La multi ani sarbatoritilor! Tcelen, Mariana, Loriana, Cameliada, Adibal, Honeypuma, sa va creasca puii sanatosi si fericiti!! Ce multi sarbatoriti azi!
Catrinel & Oana
mari78 spune:
Rusine, rusine , rusine mie!

Markus, Madalina, Tudor, Maria si Stefania si bebe mic al lui Honeypuma
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
alinaalex spune:
MARIANA, merci tare mult pt. raspunsuri si PM.
Eu am de gand sa alaptez pana pe la 6 luni, daca bineinteles voi mai avea lapte pana atunci. Deci asa, s-ar putea sa nu-mi vina "bucuriile" atata vreme. Nu ma supar.![]()
In leg. cu
, nu stiu cand voi mai incerca. Nu prea curand . Sotzul zice ca o sa mai incercam cand ma simt eu pregatita, dar cine stie cand va mai fi aia, ca mi-e si groaza. Poate cand nu voi mai alapta???![]()
![]()
Intr-adevar senzatia e asa , de membrane uscate, si de loc f. stramt, ma scuzati ca intru asa in detalii
. Am glumit, desigur, cand am zis ca m-a cusut de tot, dr. saracu' si-a facut bine treaba...![]()
pe toata lumea.
ALINA si BB MARC ALEXANDRUpoze
tcelen spune:
multumim ,catrinel17!nici rozalia ta nu e mai prejos,mai ales freza e traznet!dar ce are pe fata mititica?o dai cu ceva cu ce?te intren ca si Iulian a avut asa ceva pe fata cand s-a nascut,daca o fii tot aia,eu l-em dat cu PIVALATDEFLUMETAZON,cred ca asa se spune si i-a trecut repede!
multumim de urari CATRINEL17 SI MARI78
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp://community.webshots.com/user/cristinasilviu77
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
mariana_1976 spune:
Catrinel,
chiar ai fost harnicutza cu NotePad-ul!De frica,m-am repezit si "v-am" reactualizat si aici,la DC!
(heheee,aproape m-ai speriat cind am citit ca vroiai sa te atingi de codurile "secrete" atita timp cit Aida e asa de ocupata cu Alex)![]()
Am observat ca o mica neatentie in partea superioara a listutei si...are efecte pe undeva la sfirsitul ei!
Bravo ca v-ati linistit amandoua!Bravo si pentru tati care sta cu Oana si te ajuta sa te odihnesti!La noi nu se poate intimpla,din moment ce Markus se trezeste la 2-3 ore...Si...nu in ultimul rand,felicitari pentru "rusi" daca e cazul...
Cameliadamultumim mult pt.urari! Vad ca noi ne luam de manutza!
Baieteii nostri nascuti in aceeasi zi,au luat in greutate cam tot atat!Al meu a avut 6275g la controlul de luni...Vad ca si Markus e mai activ,ii place sa se "benocleze" la jucarii cu atentie,si zimbeste mereu cind ne apropiem de el,gangureste cind ii vorbim...Perioada asta e asa de interesanta,nu?![]()
Alina/Oradea,imi pare bine ca ai primit PM-ul.
Eu cred ca stiu intr-un fel cum te simti,din cauza experientelor de la nasterile anterioare...Aici suntem intre fete,asa ca nu are rost sa te jenezi deloc...(Tati al vostru are dreptate,o sa vezi!
)
Tania2,fetita ta e o dulcica.Imi pare bine ca a fost okay la controlul neurologic.Nici sa nu te gandesti,e ceva f.normal ca mamicile sa fie ingrijorate de bebelusii lor.Eu sunt in continuare cam speriata uneori,desi e al treilea bebe,dar fiecare a fost destul de diferit.
Biuta,Andreea-Georgiana, ce frumos ca voi ne mai inveselitzi!

Doublemom
, da, vad ca si in Suedia sunt cam aceleasi standarde pt.greutatea micutilor.Tu esti de admirat cu doua fetite care au probabil un ritm diferit!

Tcelen,Mari78,Catrinel,Andreea-Georgiana,Cameliada,va multumesc la toate pentru felicitari si cuvintele frumoase.
Iata niste 

si pt voi!
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
mariana_1976 spune:
Kim,iti multumesc mult pentru povestea nasterii Aliciei pe care am gasit-o in contul comun!
Ce surpriza frumoasa!

Incerc sa gasesc un "template" potrivit si daca nu(ca mi-s cam perfectionista de felu´meu-cum bine a remarcat Aida
)il voi crea chiar eu cind voi avea timp...
te 
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
ciuf spune:
Pispirica, ma bucur ca s-a mai rezolvat din probleme. Si de muschiul sternocleidomastoidian nnu mai auzisem din scoala, de cand am invatat muschii la anatomie. Sanatate multa si sa fie totul bine in continuare.
La multi ani, Ana Maria, Markus, Tudor Bogdan, Madalina, Stefania si Maria, baietelul lui Honeypuma!!!! Sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii.
Catrinel, mie pompa imi desfunda foarte bine canalele. O dau pe maxim si reusesc sa vad jetul de laptic, si in acelasi timp fac si masaj si storc un pic zona cu pricina.
Irina, si eu am folosit crema cu steroizi pentru Luca. Si dadeam cu ea numai in puseuri. Eu cred ca ti se pare ca bb ar fi molesit de la medicamente. Gandeste-te ca e crema si se pune foarte putin pe bubite, pe o suprafata mica, deci organismul absoarbe foarte putin din ingrediente. Intelegeam daca lua sirop sau altceva pe gura. Nu te panica. Luca dupa un an jumate nu a mai avut nimic. Pup sa fie totul bine.
Tania, pai a luat foarte bine in greutate Bianca, mai ales daca spui ca nu prea mai ai laptic. E o frumoasa micuta.
Mariana, pai e super tortuletul. Eu la cap. dulciuri sunt zero. Pana si simpla rulada a Aidei nu mi-a reusit. Dar a venit mama-soacra si face ea una buna si ma invata si pe mine.
Spune-mi si mie cum de te descurci asa de bine cu copiii? Ca eu cam simt ca o iau pe pereti. Farfuzel nu prea doarme, sta mult timp treaza si atunci vrea in brate, iar cand doarme trebuie sa fie liniste in casa ca altfel se trezeste imediat urland si "fluturandu-si steguletele". Luca vrea si el atentie, e un dulce si nu stie cum sa ma mai ia: "mami, mamico". Vine la usa camerei de fete si zice"deschide usa, mamico" si ma termina. Asta nu adoarme decat daca e liniste in casa. In leagan nu vrea, numai brate si plimbata de noi sau de masina.
Sa va spun sau nu??? Cezar, jivina noastra patrupeda, a prins un scutec de-al Evei si "lucra" la el sub pat. Il intreb pe Luca ce se aude, la care el imi raspunde "Cezar mananca prajitura". Scarbos, nu?
Ieri am reusit de am mers in formatie completa la restaurant. Plozii cuminti, asa ca m-am putut bucura si eu de o masa servita de altcineva.
Am vazut pozele cu puiutii vostri. Sunt niste frumosi. Felicitari mamicilor pentru asa modele.
Ah, cat costa acasa o trusa pentru epidurala?
Mi-a venit ieri factura de la spital cu $640 pentru epidurala si nu m-am putut bucura de ea decat pentru vreo 40 de min. ca am nascut repede.
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
tcelen spune:
CIUF
PTR URARI!imi place cum dorm puii tai frumosi impreuna,stii si eu am o poza tot asa,cu baitul si fata!!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp://community.webshots.com/user/cristinasilviu77
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
Mariana, multumesc! Ne-am linistit, dar se pare ca io nu am prea avut "materie" asta seara, asa ca a primit completare. Nu-i bai! Asta e, ea sa fie sanatoasa.
In legatura cu listutza, nu stric
ca am mai deschis si io capitol odata si am mai aranjat listutza, si "ma stiu"
un pik. Nu chiar ca voi 2, totusi. Multzu ca ai modificat si aici - daca io-s asa de lenesaaaaa....
Tcelen, Multumesc pt aprecieri!
Petele rosii sunt "muscaturi de barza" si trec dupa 1 an (a avut si sotzul meu)... Bubitzele au trecut deja, poza aia e mai veche.
Ciuf, ce faza cu Cezar!! Oh, doamne, la voi in casa chiar trebe facut un film! Farfuzel... Ce-mi place cum ii spui!! Si mama e de prin zona aia, si-mi zicea si mie citeodata "Farfuza" ![]()
Cit despre pompa, daca o dau la maxim ma trage de sfircuri de-mi iesi si ochii...ma dor ca naiba!
Nshiro, ce mai face Maria?
Cat, Serj, voi?
Catrinel & Oana