Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI PENTRU IMPLINIREA A 3 LUNI, Tudor Bogdan si Madalina!

La MULTI ANI PENTRU CELE 2 LUNI Mariei si Stefaniei!

Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
tcelen spune:
multumim ptr. urari mariana1976,si multumim ca ne-ai vazut si pozele!pupici
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp://community.webshots.com/user/cristinasilviu77
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
dea0277 spune:
tcelen ... la multi ani, sa-ti traiasca fetita ca tare e dulce ...
multa sanatate!
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
tcelen spune:
MULTUMIM FOARTE MULT DEA0277
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Biuta spune:
Dragele mele..niste bancuri, ca astea una doua le copiez :)
Doi purici au castigat la LOTO 6 din 49.
- Tu ce ai de gand sa faci cu banii castigati?
intreaba unul dintre ei.
- In primul rand, imi cumpar un caine numai al meu...
Ion era pe moarte.O intreaba pe Maria:
- Marie,eu acum mor.am o singura dorinta.Spune-mi m-ai inselat
vreodata?
Maria:
- Mai,Ioane ti-as spune,dar daca nu mori?
Badea Gheorghe a inceput sa repare acoperisul casei.
Partea buna e ca a ajuns in varful casei.
Partea proasta e ca a inceput sa alunece.
Partea buna e ca s-a prins de burlanul casei.
Partea proasta e ca burlanul s-a rupt.
Partea buna e ca sub el era o capita de fan.
Partea proasta e ca in capita era o furca cu tepii in sus.
Partea buna e ca n-a cazut pe furca.
Partea proasta e ca nici pe capita n-a cazut...
Doua babe pe banca in cimitir. Una catre cealalta:
- Auzi cati ani ai?
- 99.
- Si mai pleci acasa?
Cica se duce un tzigan la pescuit cu un Mertz 600 SEL.Coboara tziganu din masina. Scoate mulineta de aur cu fir de matase si ac de diamant si da la peste.
Cand, ia sa vezi minunatie:
Prinde pestisoru de aur.
Ptiuuuuu....
La care pestisoru':
Stii eu sunt pestisoru' de aur cu alea 3 dorintze...
Tziganu: ZI CE VREI...
Un medic isi aduce studentii in vizita la un ospiciu. Se opresc la un salon unde era un barbat cu privirile ratacite.
- Vedeti, acest barbat si-a pierdut mintile fiindca femeia cu care trebuia sa se casatoreasca l-a refuzat. In urmatoarea rezerva il vom vizita pe cel
care a luat-o.
Doi electricieni pe un stilp de inalta tensiune.
Unul din ei catre o babuta care trecea p-acolo:
- Ne dati va rog frumos sirma aia rosie?
Babuta ridica sirma si le-o da, la care electricianul catre celalalt:
- Vezi ba, ti-am zis ca aia rosie e nulul!!
Stewardesa Tarom catre un calator:
- Doriti cina?
- Ce pot sa aleg?
- Da sau nu
la shcoala īnvatatoarea īntreaba:
- ce da o gaina ?
- oua (raspund pushtanii)
- ce da porcu' ?
- cārnati, slana' etc
- ce da vaca ?
- teme acasa ..
Bula, student, este chemat de decan:
- Bula, ai fost vazut azi-noapte īn caminul fetelor. Pentru asta, trebuie sa platesti, conform regulamentului, o amenda de 10.000 de lei. Daca mai esti prins o data, suma se dubleaza: 20.000 de lei. Si asa mai departe.
Bula, spirit īntreprinzator, īntreaba:
- Domnule decan, daca achit īn avans pentru tot semestrul, oferiti vreun discount?
D-le Bush, aveti dovezi ca Irakul are arme de distrugere in masa?
- Sigur, am pastrat chitantele !
Este adevarat ca in urma dezastrului de la Cernobīl toata conducerea centralei atomoelectrice s-a sinucis?
A: Da, in afara secretarului de Partid, care nu a fost gasit acasa!
Suna telefonul. Ridica receptorul tatal a trei fete:
-Tu esti, broscuto? se aude o voce de barbat.
-Nu. Eu sunt proprietarul lacului ! - raspunde tatal.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tcelen,f. dulcica este Maria.Si mareeeeeeeeeeeee!Sa va traiasca!
LA MULTI ANI CU SANATATE,VIATA LUNGA SI...DE TOATE!!!!
MARIA,4 LUNI(TCELEN)
MARKUS,3 LUNI(MARIANA)
MARIA SI STEFANIA,2 LUNI(ADIBAL)

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Incepe iar ...batalia bancurilor.Dar sunt mortale!
Primavara. Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si
Greierul cu o racheta sub brat. - Ce faci, greierasule? - Merg la un tenis cu baietii.
- Bai, bai!Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare ca nu stiu
ce-ti fac! - Da, da, bine....
Toamna. Furnica culegea de zor, facea
dulceturi, punea conserve. Trece greierul, cu o chitara sub brat. -
Ce faci ma?
- Ma duc sa cant cu baietii in parc. - Bine ma,la munca nu
vii pt la iarna!.
Vine iarna. Furnicuta statea in pridvor cu un shal in jur si cu un ceai fierbinte cand vede o limuzina. Din ea coboara
greierasul.
- Ce faci greierasule? - Uite ma duc la Paris sa cant. Am avut
succes in parc.
- Bine ma, bafta si daca il vezi pe unul Toparceanu zi-i ca-mi
bag p*la in fabula lui.
O blonda se plimba cu o coala de hartie prin intersectie si politistul o intreaba: - Ce faci in mijlocul strazii? Blonda: Conduc un A4!
Sofer de taxi Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva. Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar, si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei vitrine. Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla: - "Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte!" Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate: - "Nu puteam sti ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar" ?! - "E si greseala mea", spuse soferul ceva mai linistit. Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost sofer la pompe funebre."
Era odata un cersetor care se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi cu o palarie in mana. Intr-o zi vine cu doua palarii. Un domn se apropie de el si-l intreaba: - Nu va suparati, de ce aveti doua palarii? Cersetorul raspunde: - Adevarul este ca mi-a mers atat de bine incat m-am hotarat sa-mi deschid o sucursala.
Trei candidati dau examenul de conducere la scoala de politie. Instructorul care il examineaza ii intreaba: - Fiecare sa-si imagineze ca este la munte si ruleaza pe un drum ingust cu 80 km/h. In stanga e muntele, in dreapta e prapastia. Deodata apar in fata o tanara si o batranica. Ce calcati? - Baba, ca e pacat de pustoaica, raspunde primul. - Fata, ca mai are sanse de supravietuire dupa accident, raspunde al doilea. - Pe amandoua, ca orice viraj e periculos in aceste conditii, zice si al treilea. - Sunteti picati toti, tipa instructorul exasperat. Frana trebuie calcata, dobitocilor!
O blonda banuieste ca sotul o inseala si isi cumpara un pistol. Intr-o zi vine mai repede acasa si il gaseste pe sot cu una in pat. Scoate pistolul si il incarca dupa care si-l pune la tampla. Sotul, cand o vede, incepe sa strige: - O, nu, nu face asta, te rog, nu e ce crezi, numai pe tine te iubesc! - Taci, idiotule, ca tu urmezi!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mari78 spune:
Irina, eu am crezut ca Teo ar avea dermatita atopica, dar nu a fost asa. Noua ne-a trecut cu Bepanthen si crema Atoderm PO Zinc .Pupici lui Andrei sa-i treaca.
Tania, mie mi se pare ok , m-am uitat la poze.Bebelina e dulcica foc !
La multi ani de 4 luni !Tcelen, pai tu nu ai treaba. Ana Maria e mare, ce mai ! Si are niste ochi albastri, superbi !
Mariana, multumesc, pai atunci o sa aiba ochii ca ai lui tati : cand albastri, cand verzi, depinde cu ce se imbraca.O sa-ti spun.

Alinaalex, eu nici nu indraznesc sa ma gandesc macar, poate dupa ce mai dau jos vreo cateva kilograme![]()
Da, doar "de poza",Andreea
Multumesc !Cateva secunde si statea tati pregatit sa o prinda daca s-ar fi dezechilibrat.La cum o descrii, gradina arata super .Si eu am zis intotdeauna ca atunci cand ne mutam la curte voi pune marar, patrunjel si leustean, pentru ca intotdeauna mi-e ciuda cand uit sa iau verdeata de la piata.Ma batea gandul odata sa pun si la bloc...in ghiveci
.
Super bancurile, Biuta si Andreea !![]()
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
cameliada spune:
La Multi Ani Markus pentru cele 3 luni de cand ai venit pe lume !!

Mariana esti o draguta!
multumim de urari
sa-ti traiasca si tie flacaul si sa te bucuri de el!
Madalina, La Multi Ani si tie pentru cele 3 luni frumoase! Loriana27 ai grija cu fata ta cea frumoasa, ca ti-o furam!!!
Fetelor aveti la scris un ritm de speedy gonzalez iar eu abia am timp sa citesc ce scrieti voi. Tudor e din ce in ce mai activ si nu prea sta fara mine, asa ca abia am timp sa mai gatesc sau sa mananc.
Tania2 am citit depre grijile in legatura cu dermatita fetitei tale. Si noi am venit din spital cu asa ceva, poti sa te uiti la primele noastre poze. Ne-am rezolvat cu baita in fiecare seara cu ceai de scumpie si un ousor desfacut in apa. inainte de baita, femeia care ne-a ajutat la inceput ii stergea fiecare bubita in parte cu o bucatica de fasa sterila inmuiata in spirt, dar mai apasat ca sa ii ia varfuletul alb. Si uite asa am scapat fara alt tratament si acum suntem curatei ca un bobocel de floare!
Noi am fost la controlul lunar, la "bilant" cum ii place doctoritei sa spuna, si am "implinit" 6 kg! ne simtim bine, bem suculet de fructe, facem si kaki normal, iar mie mi-au intrat picioarele in gat de atata plimbat. iesim zilnic de cate doua ori pe zi, cam 3km dus-intors. Azi am fost la colegele mele de birou, sa ne mandrim si noi, si a gangurit si a zambit la fete de ziceai ca-i don juan!!
pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!
tcelen spune:
vai spre rusinea mea
,eu multumeam la toata lumea ptr urari si nu am vazut ca mai sunt multi bebei care fac azi 3,2 si 1 luna!!
LA MULTI ANI SI CRESTETI MARI SI FRUMOSI CA MAMICILE VOSTRE:
PTR 3LUNI-MARKUS-MARIANA1976
MADALINA-LORIANA27
TUDOR -CAMELIADA
PTR. 2LUNI -STEFANIA SI MARIA -ADIBAL
PTR 1LUNA puiul lui honeypuma
pupici la toti micii sarbatoriti

multumim mult tare ptr complimente si urari MARI78
ANDREEA GIORGIANA,multumim ptr urari si ptr ca ne-ai vazut pozicile si ti-au placut!
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998