Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 2
alinaalex spune:
Fetelor, is cu capsa rau pusa! acuma am venit de la ASCO , cu dosarul pt.indemnizatia de maternitate dupa ce c-am fost si ieri si tot pe degeaba. Ieri am rugat o prietena sa vina cu mine ca n-am masina si ba era pauza de masa, ba functionarele erau plecate la dracu-n praznic. M-au chemat pe azi pe 12.30, acum erau acolo si cica nu e complet dosarul, ca lipseste copia de pe ultimul concediu medical si nu mai stiu ce dracu, Doamne iarta-ma! Asta dupa ce sotzul cu maica-mea au umblat o sapt. intreaga dupa toate actele!!!

Bineinteles ca functionarii de la noi de la servici nu au fost in stare sa puna in dosar toate actele necesare, desi suntem vreo mie de angajati si nu numai eu oi fi in concediu da maternitate, ca sa nu stie ce acte trebuiesc si asta cu opisul in fata!! Ce sa va povestesc, uite asa am ajuns sa-mi para rau ca am lucrat ca o cretina fix 10 ani la stat si am cotizat aiurea ca sa traiasca toti incompetentii.
Nu stiu...eu am lucrat si in sistem privat si parca nu era in halul asta!![]()
![]()
Pe asta micu' l-am lasta de data asta la o vecina care are unul de-o varsta cu el, ca nu m-am putut duce pe jos ca e vreme nashpa.
in fine...
Pustiul meu e in continuare alaptat exclusiv la san, am full de lapte si chiar vreau sa-l cantaresc diseara sa vad cat a mai luat in greutate, ca abia daca-l mai pot tine in bratze.
Vreau sa va mai intreb ceva: eu am deja 7 sapt. de la nastere si ciclul nu a venit, nici "mica menstruatie" sau cum s-o numi...Dr. zice ca e amenoree de lactatie. Ma rog. Nu ca mi-ar fi dor...Dar am uitat sa-l intreb cat e posibil sa intarzie. Si m-a intrebat la control ce metoda de contraceptie vreau sa folosesc, eu am zis ca nici una, ca mai vreau un copil. Dr. a ras, zice ca nu vreau sa ma odihnesc putin? Acuma stau sa ma gandesc, chiar asa, ce metoda de contraceptie?!? Ca vreau sa va zic ca am incercat sa
si m-am facut de tot rahatul, ma durut si nu mi-a picat de loc bine. Am mai incercat sapt. trecuta odata si tot asa...am ajuns sa fug de sex ca dracu' de tamaie! Poate si de ce n-am mai comis-o demult, adica din luna a sasea mi se pare??? Ca nici nu mai tin minte , asa demult a fost. Asta in conditiile in care eu cu tati dormim mereu impreuna, numai ca mai nou ne-am obisnuit sa fim "amici".
Fetele care ati nascut natural, la voi cum e? Sau numai la mine e dezastru? Immm?
Sau poate ca dr. mi-a cusut din greseala si toata pasarica???? Mai,mai...![]()
vai da' mult m-am intins!
ALINA si BB MARC ALEXANDRU
tcelen spune:
tania2,m-am uitat si m-am uitat si in afara de o fetita foarte frumoasa si scumpa nu am vazut nimic la ea!!!!!!!!!!!!!dar tu stii mai bine,ptr ca esti mama ei!
irina71,noi am facut vaccinul la doua luni,acum ne pregatim de cal de patru luni,ptr ca azi afacut fata mea patru luni,deci l-am facut odata cu toti copii dupa ce a inplinit doua luni,gratuit,nu e nici o prb ,si acum la fel nu il facem azi ci pe 28 cand face la toti copii!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
mariana1976,pai deobicei toanele astea nu tin mai mult de doua trei zile nici la noi,dar cateodata intru in panica,de exemplu azi uite ca s-a cumintit a dormit si a papat toata ziua pana acum...........
a da sa vedeti ce am patit ieri,a venit o prietena la mine si am iesit sa colindam prin magazine,dar ce credeti ca am putu sa cumpar ceva ,nuuuuuuuuuu,ptr ca fetita mea cand intram in magazin plangea,can ieseam afara nu mai zicea nimic si tot asa in fiacare magazin,asa ca am lasat-o balta,plus ca nu a vrut sa doarma deloc!mai incercam si azi s-au maine,ptr ca au venit caldurile si tre sa-i iua fetei haine noi de vara!!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Hildegard spune:
Buna ziua mamici de gagici,
sunt o mamica se nov.2005.
Stefan Peter are acum peste 9 kg si 75 cm la 6 luni si 1 sapt.
ma primiti si pe mine?
daca vreti va jut cu ce pot, daca stiu.
am sa va raspund acolo unde pot.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
alinaalex spune:
MARIANA, bineinteles ca pot gati mai multe decat apa fiarta, dar nu prea multe...eu vesnic am fost pe drumuri, am lucrat de diminetza pana seara, am facut scoli, avem si o firma si nici sotzul nu prea e acasa, e mai tot timpul plecat, doar in week-end ce mai avem ceva timp liber. S-apoi lui ii place sa gatesca, e chiar hobby, iar eu nu ma supar.
Deocamdata vine maica-mea si gateste cand are si ea timp ca si ea lucreaza mult. Marc, dragul de el, doarme bine si in general e cumintzel. De 2 zile am observat ca nu mai plange daca-l las singurel in camera, gangureste si se uita uimit in jur, analizeaza, asa ca pot si eu sa mai fac cate o treaba prin casa. De baitza, ce sa mai zic! Acuma urla ca-l scot de acolo! Si rade cu guritza pana la urechi cand vorbesc cu el.![]()
TANIA
, bine ai revenit, multa sanatate puiutzei tale!
si pe restul.
ALINA SI BB MARC ALEXANDRU
mariana_1976 spune:
Alina/Oradea,
stai linistita, eu cind am nascut vaginal si am alaptat multe luni,nu am avut ciclu cam 8-10 luni!In general insa,la cele care alapteaza mai mult,vine in medie dupa 5 luni...(asa zic suedezii ca nu stiu daca or fi facut studii si pe alte "etnii"
)
Doctorul tau are dreptate cu amenoreea.Acum,chestia ar fi ca...dupa nasterea naturala,daca ai avut epiziotomie,inceperea vietii sexuale ar fi ceva mai dificila decit dupa operatie...(vorbesc nu numai din proprie experienta,ci si din citite).Membranele sunt si ele mai "subtirele" dupa schimbarile hormonale...In plus se stie ca hormonul prolactina,daca e crescut (cum e cazul atunci cind alaptam),provoaca o diminuare a libidoului si senzatia de "membrane uscate".A,despre "cusatura",si mie mi se parea la fel,dar din fericire,sunt rar cazurile sa faca sutura gresit...![]()
Cu indemnizatia aia,eu nu cred ca au cum sa te impiedice sa o primesti.Aici pe forum precis gasesti niste raspunsuri la rubrica "probleme legislative".(Mie mi s-a raspuns intotdeauna cind am intrebat cite ceva).
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
tcelen spune:
AM PUS POZE NOI CU ANA-MARIA IN CEA DE ADOUA ADRESA DE PE WEBSTHOTS
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp://community.webshots.com/user/cristinasilviu77
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI Ana-Maria PENTRU IMPLINIREA CELOR 4 LUNI!!!!

Pozele sunt super!Frumoase cit cuprinde,atit fetita cit si mamica!!
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mariana,Paradisul Verde este la Corbeanca.De fapt dupa Corbeanca a rasarit acest mic orasel minunat,care chiar seamana cu un Paradis.Este alcatuit din case frumoase,la intrare este bariera,sunt multi copii si...nu ai nevoie sa incui nici casa nici masina noaptea.mai rar,nu?Este opera lui Cristian Tantareanu.Acum,afacerea a fost preluata de baietii lui si este din ce in ce mai bine.Asa,sa tot traiesti in Romania!
Alinaalex si noi suntem tot amici de...mi-e si rusine sa spun de cand.Nu am incercat nimic inca dar,sa fiu sincera,ma doare si gandul la...
.Dar este o chestie psihica pt. ca fizic,nu prea mai am nici o jena.Oricum,mai intai sa ajung la controlul de...6 sapt. implinite demult.Si sa slabesc.Si sa arat bine din nou.Si...bietul tati!Da' are bebita!
tania,pitica este tare dulce!Zici tu ca e ceva in neregula?
Mari,Teo este o scumpica!Si sta in fund doar...de poza...sper.
In curtea noastra nu am loc si de braduti,pt. ca am organizat-o anul trecut cu propriile maini si nu am mai lasat loc decat pentru spatiul de joaca pt. pitica(i).In schimb am liliac,diversi pomisori ornamentali al caror nume nu il stiu,alun,coacaz,capsuni si marar,patrunjel,leustean.Fiecare la locul sau.Si,de sapt. trecuta am si mesteceni la poarta.
Doublemom,pe tine sigur te recunosc!!!Hi!Hi!Si nu numai!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Si,in amintirea vremurilor trecute...sa radem!
Adam si Eva se plimbau prin Paradis.
Eva intreaba:
- Adam, ma iubesti?
Adam rabufneste:
- Am vreo alternativa?
- Draga mea, n-am sa uit niciodata noaptea in care sotul meu mi-a descoperit dragostea!
- A fost romantic?
- Aiurea! A fost groaznic! M-a snopit in bataie si pe mine si pe dragostea mea !
- Prietene, n-am avut noroc cu nici o nevasta!
- Cum asa?
- Prima a fugit cu un italian....
- Si a doua ?
-Nu vrea sa fuga!
Sotia lui Mick il insela de zor cu prietenul lui cel mai bun cand
suna telefonul. Se da jos din pat si dupa o scurta conversatie se intoarce calma.
- Cine era? intreaba Peter.
- Oh, era Mick. raspunde ea calma.
- Aoleo, atunci cred ca ar fi mai bine sa plec! spune el. A spus unde era?
- Stai linistit ! Este in bar si joaca biliard cu tine.
Dupa o aventura de doua luni, o tanara il intreaba plina de emotie pe iubitul ei:
- Cand o sa ma prezinti rudelor tale?
- Draga mea, deocamdata e imposibil. Copiii sunt la tara, iar
nevasta-mea e plecata intr-o delegatie!
Te prezinti la iubita seara cu o tavita pe care se gasesc doua
aspirine si un pahar cu apa. Iubita iti zice:
- Pentru ce sint astea iubitule, ca nu ma doare nimic?!
Iar tu concluzionezi... INSEAMNA CA AZI FACEM DRAGOSTE !
Parinte,este adevarat ca in rai se joaca tenis?
Nu stiu, dar ma interesez si iti spun.
A doua zi:
Fiule am aflat care este situatia cu tenisul si am o veste buna si
una rea: cea buna este ca in rai intr-adevar se joaca tenis, vestea rea este ca maine ai meci...
Sotul tau mai alearga dupa femei?
Da, dar de cand s-a pensionat numai la vale...
Doua doamne mai in varsta: In ziua de azi tinerii sunt mult mai
destrabalati
Da draga, ai dreptate...acum ar fi trebuit sa fim tinere!
Chelner, ce vin ne recomanzi astazi la aniversarea casatoriei?
Depinde D-le, vreti sa sarbatoriti sau vreti sa uitati...
Barbatii sunt ca si furtunile de zapada; nu stii cand vin, cati
centrimetri aduc si nici cat dureaza...
.
Doi pensionari pe o banca. Trece o tanara sexy prin fata lor.
-Cand vad asa ceva, as vrea sa fiu de 20 de ani...
-Ce esti tampit...pentru 5 minute sa trebuiasca sa muncesti iarasi
45 de ani?
Chelnerul catre o doamna: Ati observat ca sotul Dvs a cazut sub masa?
-Te inseli, sotul meu tocmai acum a intrat pe usa .....
Tata, am doua vesti: una buna si una proasta.
- Zi-o pe aia proasta.
- Aseara am fost la un bal de homosexuali.
- Si aia buna?
- M-au ales regina balului!
Un viermisor mic traia cu mamica lui intr-un cacat.
Intr-o zi el o intreaba:
- Mamico, noi putem trai intr-un mar?
- Da fiule!
- Dar intr-o gutuie?
- Da fiule!
- Atunci de ce traim intr-un cacat?
- Pentru ca asta-i tara noastra fiule!!!
Pe o banca, in parc, un copil manca intr-o disperare dintr-o cutie de
bomboane. O batrana il vede si ii spune:
-Nu trebuie sa mananci atatea bomboane, te poti imbolnavi!
-Dar dumneavoastra stiti cat a trait bunicul meu? 105 ani!
-Si manca atat de multe bomboane?
-Nu, DAR ISI VEDEA DE TREABA LUI!!!
Femeia si hainele se aleg la lumina zilei.
Curajul la barbati nu e asa de rar cum se crede, dovada cit de multi se
insoara.
Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta
are limitele ei, prostia nu.
Daca vrei ca sotia sa te asculte cind vorbesti, vorbeste cu alta
femeie. O sa fie numai ochi si urechi. Concluzia: Marea intrebare la care nu am fost capabil sa raspund este : "Ce vrea femeia ?"". (Freud)
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana