Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Am mai pus si io poze cu grasanka mea :)))
Pupi la bbei si mamici (la tatici nu ma bag ca iese cu skandal :p)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Mariana draga iata si datele noastre lipsa si multam ca ne-ai trecut pe listuta.
(DPN 9 martie ,40w 6d )Perth ,Woodside Hospital,moasa , medicul de garda + sotul daca se pune(natural cu epidurala) 23/11/1978
ora 5:58 ora West Australiei,apgar 8 la un minut 9 la cinci minute.

Sotul mi-a spus ca inca mai ninge in Storuman si acum dar o sa fie caldut pe cand o sa ajung eu acolo daca o sa ajung,pt. mine nu ar fi o problema viata la tara pt. cateva luni cat vreau eu sa stau ,problema e ca in caz de urgenta spitalele sunt departe + Lara trebuie imunizat-a si nu stiu cum se procedeaza acol-o sau daca o sa gasesc pe cineva sa vorbeasca engleza fiind un orasel micut... totusi e tentant sa fim aroape de tati + cacompania la care lucreaza sotul ne plateste biletele de avion,ne mai gandim noi
Aici copii se vaccineaza in transe : o data la nastere apoi la doua ,patru ,sase ,opt luni etc pt. o multime de chestii si as vrea sai dau pt. cap programul de imunizare .
phuu Lara trebuie neaparat schimbat-a asa ca fug ..

Elvie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

HILDEGARD,de ieri m-am tinut sa-ti raspund si am uitat,binenteles ca daca tu vrei sa scrii si lanoi si sa ne ajuti cu sfaturi utile despre bebei,esti binevenita!
m-am uitat si la pozele cu baietelul tau care e foarte scump!sa-ti traiasca!

KIM multumim de urari!pupici!

LUIZAX,ti-am vazut gogoasa e dulce tare!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp://community.webshots.com/user/cristinasilviu77
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cameliada,nu stiu ce medicamente sunt acum in Romania impotriva candidozei,dar...exista si metode naturiste si simple ca sa scapi de ea.Aici ni se recomanda sa stoarcem suc de afine rosii sau merishor(in engleza e lingonberry) si sa-l punem la locu´cu pricina.Daca nu recidiveaza in citeva zile,atunci trebuie tratata cu medicamente.Se mai recomanda in plus sa nu mancam dulciuri si paine alba o perioda...

Baietelul o poate lua numai daca candidoza este pe mamelon si el suge.Eu am avut asa ceva,dar minune...copilul avea limbuta curata si nici urma de "ciupercutza"!

Productia de lapte nu este afectata,nu te ingrijora.
Uite-te si www.seximus.ro/intrebari_its/candida_infectie_candidoza.php" target="_blank">AICI si la linkul www.seximus.ro/intrebari_its/candida_infectie_candidoza.php" target="_blank">ASTA

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Kim, vezi, si eu am simtit ca nu e satula Oana...asa e, noi ii cunoastem cel mai bine. Nu mi-au venit bucuriile, se vede ca am si uitat cum e sa-ti vina, de nu mai recunosc simptomele.

Mariana, ai dreptate cu listutza. Promit sa ma ocup si eu!
Mda, am fost la medic si Oana a luat numai 110 gr pe saptamana. Mi.a zis sa o pun din 2 in 2 ore la sin pt 10 zile si apoi vedem!! Io care credeam ca ma trece direct pe completare...astia-s chaoir apucati aici cu alaptatul!! A zis ca ori e lapte, ori nu e. Si daca e, trebuie stimulat. Daca pun copilu' la sin la fiecare 2 ore, o sa produc mai mult lapte. In fine. O sa incerc citeva zile, sa nu zic ca nu am facut-o si pe asta. Va dati seama ce incintata sunt de solutie.
Stiu ca Oana va creste frumos si cu alimentatie mixta si jur ca abia astept sa trec la ea sa scap de stress.
Asa.... Deci seamana cu mine? Mai, si io ma gindeam la fel, dar ma bucur ca mai zic si altii!!

Ma duc sa ma culc pina la urmatorul alaptat. Intr-o ora. Pffff

Cameliada, trateaza-te local... Nu cred ca afecteaza pe bebe, dar poate ar trebui sa intrebi un dr...

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Mariana si Catrinel_17 multumesc pentru raspunsuri ... trebuie sa o rezolv cumva ca e tare aiurea starea pe care o am, taman acu' cand incepuse sa-mi placa din nou...ufffff!!

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cameliada, nu am apucat sa scriu, ca sa te mai usurezi, poti sa faci spalaturi cu bicarbonat sau ceai de galbenele. Unguent Clotrimazol, cred ca este.

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Fetelor, da' ce mai toarna afara! Iar se inunda Capitala!
Io-te, si eu, descalecai pe forum, ca nu v-am mai salutat de cateva zile bune!
Bebe o tine pe mami-n priza non-stop, uneori vrea papa si din ora-n ora, ca daca n-are mami laptele gras, nu se satura, mititelu... Mami ii da si laptic praf, da' nici ala nu-i ajunge. Mai rau, s-a oparit si pe picioruse, si pe burtica, iar de pe oute, i s-a luat pielicica pe o mica portiune, de i-a dat sangele. A dat mami cu ulei, dar nu trece asa cu una cu doua.
Fetelor, voi ati patit asa ceva cu baietzeii vostri? Ca eu una mai am putin si intru in panica, mi-e asa de mila de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Serendipindity, imi pare sincer rau pt. baietelul tau, sper sa-i treaca repede, despre oparit pe picioare si burtica nu stiu ce sa-ti spun, Harris nua patit asa ceva, pe oute a avut si el o data ceva ca 2 rani micute, l-am dat cateva zile 2-3 parca, cu crema de la Weleda speciala pt. zone iritate si i-a trecut.De atunci nu am mai avut probleme. Il dau zilnic, la fiecare schimbat cu crema, chiar daca nu e iritat, si nu au mai fost probleme.Sanatate micutului si putere mamicii! Pup.

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Aaaa, cat despre candidoza, moasa mi-a zis ca e bun iaurtul si ceaiul verde. Nu stiu sa va zic daca chiar asa e ca nu a fost nevoie sa folosesc. Stiu ca eaiurea ciuperca asta si greu scapi de ea sau niciodata ca tot recidiveaza. Va pup.

Cosmina si Harris

Mergi la inceput