Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Polixeni, merge Pupici la frumuselul tau

Catrinel 17,
pina acum am incercat cu Nestle Good Start, apoi cu Enfamil nush de care si acum cu Similac Advanced Step 1 cu fier. Evident, nu le-am dat una dupa alta, ci am incercat sa-i dau numai la o masa din zi. Deci nu-i dau asa, in mod uzual, ci numai cind ramin nepompata sau scade lapticul natiurel.

Apropos de laptic natiurel, sa ma laud: azi dimineata am pompat 150ml de la sinul drept, si 200ml de la sinul sting! Si inca ar mai fi curs putin de la stingul, insa nu am mai stat la stors, ca plingea pitica.

Tinutza,
Pai e bine sa fii mamica, mai ales cind nu plinge bebe Stii si tu prea bine. Multzam de ponturi, adevarul e ca dupa formula nu prea scoate aerul, indiferent cit o tin... Azi cind i-am dat lapte de sin la 6 dimineata, era ok si dadea sa doarma, iar apoi a apucat-o un sughit care a tot crescut in intensitate, si uite-asa mi-a tras o vomitatura cu tot ce-a mincat, de-am zis ca mor!

Mariana, pupici mamicii eroine care mai are timp si de forum

LA MULTI ANI, Andreea Georgiana!

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor:
Cristina (Tcelen)
Andreea Giulia (Luizax)
Mihai Dan (Batentian Dana)
Markus Erik (Diana Forish)

Poli
Se vad toate linkurile. Tu da' ce smecher ti-e fecioru' cu palariile alea toate! Pupa-l si de la noi.

ciuf
Tare dulce ti-e piscotica. De unde are ea atatea paturi frumoase?
Ma intrebi si tu de clasament, habar n-am, o sa aflu dupa ce se termina votul.

Otilica
imi pare rau sa aud ca a facut bb pneumonie, oare de la ce? si cum ti-ai dat seama, a facut febra mare?

Catrinel
E normal sa se separe laptele asa, sa-l incalzesti in apa calda si sa-l scuturi inainte sa-l dai la bebelina.
Reflux dupa 2 ore, nu prea, eventual rar si putin, de regula ragaie imediat dupa ce-a papat, si rar da inapoi lapticu'. Cand ragaie mai greu o asez din nou pe spate si ii fac un masaj usor pe burtica, si apoi o tin pe umarul meu sa ragaie, usor spre dreapta.

Tina
Ce chestie! Chiar ti s-a intamplat sa-ti puna oamenii banuti in caruciorul lui David?

Aida
Ce mai faci, cum te mai descurci cu Alexandra? Tati lucreaza sau sta cu voi?

Mariana,
Ce ne spui de bb Markus? Nu mai pui o poza sa vedem cum a crescut?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Polixeni,nu-ti face griji,eu am vazut pozele tale imediat!E super piticotul vostru!Mortala poza cu palariutza!

Ceea ce maninca bebe al tau e FOARTE BINE pentru 2 luni!!!!Al meu bea doar 100-120ml la 3 luni ,dar destul de des din 2 in 2(sau din 3 in 3 daca am bafta)!

Chestia cu semnatura e mai greu de explicat fiindca limbajul meu de Internet e o varza,dar vad ca Adibal s-a descurcat din prima dupa ce i-am scris...

1.Mai intii te "prefaci" ca ne scrii un mesaj,(da´nu-l trimiti)cu un text care sa contina numai semnatura ta asa cum vrei tu sa-ti arate semnatura,(de ex.colorezi litere/cuvinte,ingroshi,bagi smiles sau nu...)

2.Dupa ce ai terminat de scris semnatura respectiva,o copiezi

3.Te duci in casuta din partea stinga a paginii numita MENU si dai CLIK pe "Profil personal".O sa-ti ceara parola,o scrii si ti se deschide o pagina cu datele tale.

4.Pe pagina cu datele tale apare o casuta in dreapta jos denumita "semnatura".Bagi in ea tot ce aveai copiat si daca vrei,dai clik pe "vizualizeaza" si iti vei vedea semnatura.

5.E GATA!!!SUCCES!!!!
Te

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am intrat si eu putin,doar ca sa va salut si sa ii spun Cristinei
Sa-ti traiasca puii si sa fiti fericiti toata viata toti 4+nepoti+stranepoti!

Catrinel si purcelusa mea regurgiteaza dupa cca 2 ore,dar putintel.Nu te impacienta!

Ciuf,atat Eva cat si Luk sunt adorabili!!!

Mariana,eu am fost in Tunisia in 2003 si iti pot spune ca a fost cel mai grozav concediu,din punct de vedere al conditiilor de cazare.daca vrei iti trimit poze sa te convingi.Statiunea se numea Mahdia.Tara,inafara zonelor hoteliere este mizerabila si extrem de saraca,dar ca si turist te simti in al 9-lea cer.Dar,sfatul meu este sa mergi doar cu sotul tau,pt. ca acolo te simti ca in luna de miere...daca intelegi ce vreau sa zic.

Prietena mea,Claudia,din prea multa dragoste,ma felicita in fiecare an cu o zi inainte.De data asta cu 2.si o iubesc oricum!

Aida,multumesc pt. urari(si pupam Alexandruta!) dar,cum spuneam ziua mea este pe 22.Maine implinim 1 an de la casatorie.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Kim, aventura noastra cu pneumonia a inceput asa: in prima faza am inceput sa aud in timp ce sugea ca are o secretie in gat pe care o tot inghitea odata cu laptele. Nu avea febra. Am vb cu dr de familie si a venit, l-a consultat si a zis ca are putin rosu in gat, precis a luat boala de la noi (de la mine si de la Robert care tocmai ne facuseram bine). Ne-a prescris Amoxicilina si Eurespal (asta e ceva antiinflamator). A doua zi in timp ce dormea puiutul am observat ca i se ridica pieptul la respiratie mai tare ca de obicei asa ca din nou am sunat dr, a venit si dupa ce l-a consultat ne-a trimis de urgenta la spital.Intre timp incepuse sa si tuseasca cu secretie. Dar febra nu a facut deloc. Acum sunt asa de multe si ciudate feluri de pneumonii. Ideea e ca dupa 9 zile de injectii, inca mai are secretii in piept pe care le scoatem dupa ce urca in gatut cu pompa.

Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mariana - destula de buna Carola la Eurovision... Ia sa vedem ce treaba face. Mie mi-s simpatici nemtii care au concurat, ala de la tobitze e un comic TV super ca lumea. Si melodia iti intra in ureche si nu mai iese de acolo. Dar romanul cred ca a fost excelent. Sa vezi ca or sa cistige finlandezii!! Husband i-a votat! Mi-au placut si lituanienii.

Tina, ce faci, chiftelele sau placinta? Mi-am copiat retetele. Uite ce am gatit eu azi... Tot o placinta (cu branza). Si pe urma mi-am amintit ca mi-a zis pediatra sa nu maninc paine proaspata ca nu o sa-I cada bine lu' oana, si n-am mai mincat placinta... Maninc maine, cind e mai veche...pffff
Reflux - cind iti vine inapoi pe gat, ca sa zic asa nu e regurgitat, ca nu e papa, si e dupa vreo 2 ore de la masa...

Andreea, deci asa, are si Thea si nu e mare lucru? Pai atunci stau linistita. Azi noapte Oana a dormit de la 8 seara la 4 si apoi pina la 9 dimineata (oare am mai scris asta? M-am timpit complet, am imresia...). In plus, am pus o ciorba la foc si am uitat-o acolo, ca m-am holbat la Eurovision. Scazuse la jumate, dupa ce daduse afara de ajunsese pina pe podea. Halal...

Wow, aida, sa mor io, ce productie ai!!!

Multumesc Kim! Era sa arunc laptele... Ca am mai aruncat asa odata o tura, ca ma gindeam ca s-a stricat.

Am pozat-o pe Oana cu gura pina la urechi. Atita am pandit-o...

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mai fetelor, chiar nu vreti sa-mi spuneti si mie cum e cu baby drink-ul asta, ca nu stiu daca am voie sa-i dau maiei sau nu...
Repet intrebarea: suntem la a doua cutie si asat fermenteaza cand pun apa, e ... efervescent ... iar prima cutie nu a fost asa. Oare sa-i dau sau nu???

Hai, pupici multi si toate cele bune

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

bey ,nu stiu daca voua v-a placut melodia cistigatoare ,dar mie mi s-a pårut disgusting.
Eu tot nu inteleg de ce a cistigat melodia asta? Sa-mi explice si mie cineva.
Si anul trecut am primit 12 puncte de la Spania.Saracii romani plecati la munci in Spania voteaza la greu.(nu cå ne-ar vota spaniolii).
Oricum ,bravo Romania !
Felicitari pt locul 4!

Mariana , ce au suedezii aia cu saracii norvegieni , de le dau mereu putine puncte.Si saracii norvegieni ce se mai chinuie sa arunce puncte multe la vecini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Adar,daca iti e teama sa-i dai de asta efervescent,iar cu celalat mergea bine, continua cu primul.
Eu i-am dat numai de cel neefervescent.
Si i-a placut tare mult ceaiul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Polixeni,bebe David are 5w5d si mananca 140 la o masa de formula de 5-6 ori pe zi!SI nici macar nu are 2 luniiii!
Aida,e posibil ca vomitatul (de fapt mai mult ca sigur) a fost provocat de sughit.Cand o apuca sughitul cel mai bun remediu este sa o pui imediat inapoi la san!In fractiune de secunda ii trece!Iar daca sughita dupa formula,ori ii mai dai putina formula ori putina apa fiarta,racita si putin incalzita!Stii ca trebuie sa o ragai pe umar da?Adica o pui pe umar sa fie cu picorusele drepte si cu burtica pe umarul tau,putin presata ca sa ajute la eliminarea aerului.Un masaj pe spate ajuta,dar trebuie sa fie la verticala!
Kim,da mi s-a intamplat!A strans 10 lire pana acum David si i-am luat un costumas frumos cu ei,ca doar sunt banutii lui nu?Radeam cu Mark si ziceam ca uite,deja a inceput sa plateasca chiria si sa castige banutii lui!
Andreea G,multi ani de casnicie inainte,frumosi si plini de dragoste,intelgere si respect!Sa va iubiti in fiecare zi mai mult decat ieri si maine mai mult decat astazi!(ce poeta sunt )
Catrinel,frumoasa placinta!Io azi am facut tochitura de acolo,si maine fac placinta si o ciorbita!Aha,David n-a avut reflux pana acum!
Adar,eu habar n-am ce e ala baby drink!David nu bea decat lapte(ca o pisica) si din cand in cand putina apica!Infacol i-am dat pt colici si nu mi-a facut si nimic mai mult!
Ile77,degustatoare melodie si infioratoare!Ce mutre,ce masti,ce mizerabil!!!!!!!

Mergi la inceput