Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI CRISTINA PENTRU CELE 2¤ de primaveri!

Sa te bucuri de Iulian si Ana-Maria, si sa fiti o familie fericita intotdeauna!!!

cu drag

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

LA MULTI BEBEILOR CARE ASTAZI AU IMPLINIT 2 LUNI!!

• Andreea Giulia

• Ioana Timeea

• Markus Erik

• Mihai Dan

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani Giulia , Ioana, Markus si Mihai!!

La multi ani Tcelen !!!!!!!! Multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca!!

Ciuf, mortala Farfuzel!! E atita de simpatica cu caciulitza roz!!

Luiza, io m-as fi gindit ca-s ceva colici, as fi dat cu supozitoare dupa ea... Nu m-as fi gandit sa-I dau hainutzele jos!! Respect! Deci de cite ori papa Giulia pe zi?
Si zi, te-ai facut sexy?

Otilica, imi pare asa de rau! Bine ca sunteti bine acuma, se va recupera bb rapid!

Kim, io cu pompatul mai incet acuma... Eventual asa, intre mese, ca sa nu uit senzatia Pompasem ieri si ma gindeam sa ii dau mai tirziu completarea... Dar am pus laptiku in frigi si parca s-a ales cumva, (era ceva smintina amestecata cu un lichid mai clar), e normal?
Kk exploziv... S-ar putea, dupa cum suna in pampers, numai ca nu am prins pe viu... Cind a facut pe mine s-a scurs, cumva...

Aida, ai incercat cu Beba sensitive (nestle)? (e contra colici si diaree) eu asta ii dau si il suporta bine, moasa mi-a recomandat ca supliment.

Mariana, ce ziceai ca faci in uichend?

Imi ziceti si mie daca bebeii vostri au reflux si la 2 ore dupa ce au mincat?? Pliiiizzzz

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Ciuf,Eva Maria e asa de scumpica si frumusica!
Sper ca nu te superi pe mine ca am schimbat denumirea albumului tau automat ales de Yahoo="19.06.2006" in "Ciuf".In asa fel,vor intelege mai usor toate fetele despre cine-i "vorba".(asta fiindca dupa cu ai observat,toate avem albumul denumit cu numele nostru de "user" de pe forum...)Eu insami sunt atit de obisnuita ca tu esti "Ciuf" nu V,incit atunci cind am citit mailul comun,am ramas tare "dezorientata" cine e...CINE!...)

Catrinel,,bineinteles ca am vazut intrebarea inca de ieri,dar...nu am raspunsul fiindca ai mei nu au avut niciodata relux la un interval asa de mare dupa ce au mancat...Fetita avea asa ceva timp de 4 luni dupa FIECARE MASA...
In weekend aveam planificat sa aranjez un pic gradina impreuna cu nashica lui Markus,dar am facut doar f.putin fiindca afara nu e o vreme prea grozava si Markus a dormit in carucior mai putin decit de obicei...

Aida,eu am observat ca trebuie folosit un loc f.caldutz de schimbat bebe,fiindca desi apitza cu care il speli e calduta,pina il transporti de la locul de "spalare" la masutza de schimb,ii se face "frigulet" si...pina il strergi,pina ii pui pampersul...face pishu imediat!Teoria asta nu e valabila intotdeauna,de fapt la virsta asta bebe are stomacelul f.putin dezvoltat,de aici si..."accidentele"!

Vad ca Markus ma "cheama" si ma voi intoarce pe forum mai tirziu...

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Cristina!!! Iti doresc sa ai parte numai de zile insorite, sa te bucuri de cei dragi.
La multi ani, Andreea Giulia, Ioana Timeea, Markus Erik si Mihai Dan!
Luiza, asa imi face si mie Farfuzel. Acum mai nou o plimbam prin casa in brate pe o perna. Si pare cumintica. Functioneaza metoda, pentru cat timp? Om vedea.
Mariana, saru'mana pentru rectificare. Nici macar nu am verificat sa vad ce am pus. Azi-noapte ma gandeam ca cine stie ce scofala am facut si v-am mai si invitat sa vedeti pozele.
Catrinel, cand am sunat la consultantul de lactatie mi-au spus sa ma pompez dupa fiecare masa ca sa fac mai mult lapte, nu ca sa vad cat imi mai ramane dupa supt.
pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Rocsana,stai tu linistita ca 8 kg. nu e cine stie ce.Daca nu vei mai alapta,e mai usor sa le dai jos cu regim.(stiu ca eu sunt exceptie,dar alaptatul nu m-a ajutat niciodata sa slabesc fiindca mancam cam tot atit de mult ca in timpul sarcinii ca mi-era o fomicaaaaa!Am slabit mai mult de stress,nu din cauza alaptatului...)

Intrebai de "colacel"...nu e neaparat doar grasime.Tinind cont ca tu ai avut operatie,mai mult ca sigur este pielea care s-a intins mult + muschiuletii care nu-si revin ei asa cu una,cu doua...Din pacate,dupa 2-3 copilasi burtikul isi revine la "normal" si mai greu...

Am o prietena care a slabit 6 kg in 4 sapt.miscorind drastic cantitatea de carbohidrati.Adica:nu produse de panificatie de nici un fel,nu dulciuri sau dulce "ascuns"(sucuri,musli,cereale,macaroane,cartofi,orez,fructe uscate,etc).Parca nici de banana nu se atingea...)Asa insa e prea greu s-o "duci" mai mult de citeva zile...Eu am renuntat la paine si mancam pesmeti de secara subtiri de 2 mm cu brinza de vaci degresata + sunca de curcan + salata verde.Din experienta mea,guma de mestecat si apa ma ajutau enorm cind mi-era foame intre mese!

Alina/Oradea,ce bine ca ai gasit in zona niste mamici cu copilasi de aprox. aceeasi virste.Si eu sunt in aceeasi situatie si e tare ca lumea!Despre microunde,eu stau la o distanta de citiva metri imediat ce se pune in functiune.Sotul meu zice ca totusi telefonul mobil este mult mai periculos,asa ca...nu te teme de micro!

Andreea-Georgiana,eu sunt foarte de acord cu ceea ce ai scris despre atitudinea "umila" a romanilor care se "milogesc" sa intre in EU ...Din pacate,Romania nu are resursele de petrol ale Norvegiei care isi permite sa stea frumos pe tusha si refuza "aderarea" ...( dar se descurca de bine de rau pe "cont propriu" cu "statut special" si din contracte separate cu toate tarile membre...)

Adibal, sper ca ati avut un weekend placut!Elena e o frumusete de fetita!Ce mi-au placut pozele voastre!!!!Sigur ca o sa va descurcati bine cu fetele la Poiana!Astept sa citesc...Inainte,sa uit...voi ati fost in Tunisia?(ca vad in poze TunisAir parca...?)Daca da,ce parere ai avut de excursia respectiva?Merita sau...?

Aida,e o idee f.buna cu punerea la "vedere" in semnatura,a datei nasterii bebeilor.N-am avut timp sa mi-o schimb ieri,astazi insa este...

Mariana
mama Monicaia lui Mateisi a lui Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Aidutza,te pupacesc!Cum e sa fii mamica a?Daca ti-e cald cu hainele de iarna acolo,vino aici,ca de 2 zile ploua si e super frig!Alexandra iti poate vomita formula,pt ca nu accepta combinatia de lapte de san cu formula.Cand ii dau formula sa fie macar2-3 ore de la ultima masa de lapte de san pe care a avut-o si sa o ragai dupa formula,ca daca nu da aerul afara asta se intampla.Nu iti face griji,se zice ca si un stranut,sau o tuse ii poate face sa vomite din cauza ca stomacelul lor inca nu digera foarte bine.Mult laptic in continuare,insa nu lasa durata asa mare intre pompat,adica 7 ore,fa-o regulat la 3-4 ore maxim,si ataseaza si pe alexandra cat mai des,chiar de e doar 5 minute.
Catrinel,uite www.formula-as.ro/reviste_703111mancaruri-cu-carne-tocata.html" target="_blank"> AICI ce gatesc eu asta seara.Aseara am papat pizza,si-acum 2 seri am facut un ghiveci si o ciorbita de vacutza!
Adibal,vazut si admirat pozele.Tare frumoase titize ai!Da un mare pupic celor 3 pritesuci si multa sanatate Elenei care este o bomboana de fetita!Ah ce dor imi e de usturoi verde!!!Si de leustean!Si din pacate ai mare dreptate cu Romania,nu zic ca aici nu sunt,sunt si-aici fel de fel,dar in numar mult mai mic fatza de ce e in Romania.Aici mergi cu carutul in oras fara problema pt ca ai loc special in autobus si toata lumea iti da prioriate.Mergi cu carutul pe strada si ti se pun banuti in carut in timp ce ti se admira copilul.In super-market e un cash point special pt mamici si batranei.Strada se matura de nush cate ori pe zi,rahatul de caine se strange,sosele si autostrazile sunt fara o groapa,o cauti cu lumanararea si nu o gasesti..si multe altele...Imi pare rau de Romania...imi pare rau ca in '89 nu s-a facut nici o educatie ce inseamna democratie,ce inseamna civilizatie,si-am sfarsit prin a intoarce Romania intr-o jungla.Aceeasi greseala se va repeta si-acum cu UE..o sa ne facem mai de cacao decat suntem deja facuti.Iar in romania democratia e doar in vorbe...
Ciufulici,atunci e bine,ca m-am speriat,credeam ca platesti tu!Cat despre vazutul lauza de catre sot,asa am fost si eu primele 2 saptamani,dupa care mai mi-am revenit putin,si-am mai inceput cu un mic machiaj cu o chestie o trestie!Lasa ca iti intri tu in normal!Si eu am vazut pozele lui Ile77 pe webshots,si nu mi-a dat ca ar fi privat!Tare frumos si albumul cu piscotzica ta,palariuta aia roz e bestiala!
Mp,multi pupici!Multumesc de Galactogil si ceaiuri,dar din pacate n-au nici un efect asupra lapticului meu!Pupici lui Matei si Vladut!
Cameliada,cu placere.Candita la san are cam urmatoarele simptome:mancarime,usturime,durere acuta a sanului respectiv,si putina decolorare si decojire.Dar multe din aceste simptome le poti avea si de alaptat,nu neaparat de la candita,insa daca ai o mancarime insuportabila si o durere acuta a sanului...inseamna ca ceva nu e in regula.Insa daca bebitza n-a facut nu prea vad cum ai face tu.Pentru ca bebei o fac de multe ori chiar daca mama nu a avut pe timpul sarcinii.Se manifesta prin a avea limba alba si cerul gurii albe.Multi
Nshrio,!Mi s-a facut pielea gaina cand ai descris ce greu e departe de Maria!Ma gandesc cand o fii sa incep si eu lucru(nu se stie cand) cum o sa reactionez!Multa rabdarica si sanatate si pupici!
Alinaalex,si la noi dupa ce am aflat de bebe a fost super dorit,ca inainte nu a fost planuit,s-a intamplat "accidental".Insa am gandit logic si ne-am dat seama ca nu avem cum sa il afectam pe bebe,si am intrebat si medicii si etc..asa ca si pe timpul sarcinii eu am fost activa...chiar pana in luna 9!Da,e tare fain cu gratuitatea la dentist,si cum i-am spus si lui Kim am sa profit de ocazie!Multumesc de aprecieri!
Mariana1976,vremea in Scotia,este ploioasa si rece,asa ca ne-a tinut in casa.Parc am chiar langa casa.E imens!Dar daca vremea n-a tinut cu noi!
Cosminasuper frumusel bebeitza al tau!E un dulce!Si cat par are!
Luizax,saraca de tine!Ma consider o mamica norocoasa,David nu plange,mai mult caraie,dar sa urle niciodata!CHiar vb cu MArk ca in 5 saptamani,de cand s-a nascut,daca adun cat a plans daca se face o ora!
Clajuro,maine e abia 21,dar ai fost prima care i-ai facut urarea de "La multi ani!"ANdreei!
Tcelen Multi ani traiascaaaaaaaaaa,Multi ani traiascaaaaaaaaaaaa,La multi aniiiiiiiiiiiiii!
Pai daca vrea si fiimiu ne incuscrim de ce nu?
Otilica,ce rau imi pare sa aud asa ceva!ASa de trist e cand auzi puiutii mici bolnavi,of of of!Multa sanatate si bine ca ce a fost mai rau a trecut!
De asemnea La multi ani Andreea Giulia si Ioana Timeea,Markus Erik si Mihai Dan!!Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!
Catrinel,nush ce e ala reflux.Eu dupa fiecare masa il ragai pe David si din cand in cand mai vomita cate putin asa,si-atunci pt ca ori a mancat prea repede,ori a ramas vreun mic ragaici care n-a iesit atunci si iese odata cu lapticu.Tare imi displace dar bine ca se intampa foarte rar,dar daca se intampla e la maxim juma de ora dupa masa!
Pupici fug sa ma uit la o emisiune dupa care la Eurovision!Hai Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare,
Vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor care isi serbeaza zilele de nastere (si mamici si bebei) dar si ELENELOR SI CONSTANTINELOR!!!!Sa aveti parte numai de sanatate si bucurii!!

Fetelor voua cat va papa bebele?Al meu la 2 luni papa 120-150 ml lapte (formula).

Eu nu stiu sa-mi fac semnatura.Ma poate ajuta careva???
Pupicei tuturor
POLI si NIKOLAS S.(16 martie 2006)

Am mai pus niste poze .Sper sa le puteti accesa si voi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=c3f3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Nu ma injurati ca tot trimit mesaje cu link-uri dar vreau sa vad daca pot face sa puteti vedea si pozele cu bebele.
Deci mai incerc 1 data.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=c3f3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Sper sa mearga de data asta...

Mergi la inceput