Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
adar spune:
Pupici multi mamicilor si piticilor,
am intrat sa va salutam si sa va dorim un week-end placut si plin de bucurii. Noi suntem bine, papam, dormim, dormim, dormim... aseara a dormit de la ora 20 pana diminata la 7.30 ...
De multa ori imi e ciuda ca doarme atata...
fetelor, avem o problemuta: am cumparat ceai Baby drink si suntem la a2-2 cutie, dar asta parca e efervescent...si prima cutie nu a fost asa...lamuriti-ma si pe mine, care e bun asta efervescent sau celalalt??? Ca nu am curaj sa-i dau...
Va pupam cu drag,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
aida_o spune:
fetele, va rog si io ceva: haideti sa punem, la semnatura, cind s-a nascut bebe al nostru (data nasterii ar fi ideala). in felul asta, facem si noi mai usor comparatii intre ce/cit/cind papa bebeii nostri sau alte chestii ce tin de dezvoltarea lor. 
mie mi-e cam greu sa merg mereu la listuta de pe prima pagina ca sa vad ce virsta are cutare cupil.
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
kim spune:
Aida,
pacat ca nu poti sa folosesti swing-ul acum cand ai avea mai mare nevoie, mai incolo nu va mai fi la fel de util.
Sunt de acord cu tine in legatura cu trecutul datei nasterii la semnatura, sau as propune chiar mentionarea varstei bebeului.
Azi nu stiu ce a fost in aer dar Alicia mea a fost mai mult treaza in timpul zilei, cred ca o sa doarma beton la noapte.
Cosmina,
tare haios fecior ai! si ce par misto are...
(29 martie 2006)
KIM & printesa ALICIA 
photos
aida_o spune:
am zis sa trecem data nasterii pt ca aia nu mai trebuie editata, pe cind virsta se tot schimba
asa e mai usor pt toata lumea.
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
kim spune:
Am inteles, desi e mai simplu pt cel ce editeaza, nu si pt cel ce citeste.
uite semnatura mea
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ciuf spune:
Fetelor, imi facui si eu album cu poze. Asa ca va invit sa vedeti Piscotzica mea.
Kim, in fiecare zi votez. Foarte bine ca ai adaugat linkul. Eu mi-l salvasem pe desktop. Care e clasamentul?
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Luizax spune:
Acia e ora 8 si toata lumea doarme..asha ca io bag cafia si o tzar de tutun. Duoarme Alex, tati si Giulia.
Azi m-am programat la depilat - craci, maini, inghinal, manik si pedikiura, sa speram ca ma lasa astia sa ajung ....
Pe a mea bazdaca o pakalesc cu tzitzi cand e adormita - noaptea demeneatza si inca fro 2 mese....porma o apuca nebuneala cu urlatul si datul din craci asha ca ii pun in biberon. Lapte praf - cam o masa doo pe zi...cate 130--150ml. Mai bea si ceai.
A! a dat spectacol intr-o seara-a urlat juma de ora de m-a durut capul pana a doua zi. Io mama calma am luat-o sistematic - lapte tzitzi - urlat, lapte dila tzitzi in bibe - urlat, lapte praf - urlat, ceai-urlat, apa-urlat, suseta - urlat (offf), in brate prin casa, cantat, zdranganit jucarii - URLAT!, in carucior prin casa - urlat, dat hainele jos de pe fetitza - oooo fericire maxima....adormit pana demenatza in haine subtiri si neinvelita. Dar pana am ajuns la haine....a trecut juma de ora de urlete si durere de cap mami :)))))
Giulika - 20 martie 2006.
claujro spune:
Maine este ziua ANDREEI GEORGIANA si mi-am permis sa intru pe topicul vostru pentru a-i ura LA MULTI ANI fericiti! 

Sa fii iubita si sa-ti traiasac fetita, sa fie frumoasa, norocoasa, sanatoasa si cuminte! 
PS. Edit: Puteam sa jur ca maine e 22 mai! ![]()
mamica de
baietel de decembrie 2003 si de
fetita de august 2005 
Poze Mara si Matei
tcelen spune:
TINA,multumesc mult ptr tot ce ai spus de fetita mea,dar cum nici baiatul tau nu e mai prejos,hai ce zici ne inrudim?!?
LA MULTI ANI BEBEILOR CARE IMPLINESC AZI,TREI LUNI SI DOUA LUNI,ANDREEA GIULIA-LUIZAX,IOANA TIMEEA-VAL77,MIHAI DAN -BATENTIAN DANA,MARKUS-DIANA FORICH!!!SA CREASCA MARI SI FRUMOSI!!!
noi suntem bine crestem,dar nu ne place la plimbare de nici un fel
pupici la mamici si bebici
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp://community.webshots.com/user/cristinasilviu77
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
otilica spune:
Buna fetelor.
Noi nu am intrat cam de multisor, dar am fost prinsi cu multe probleme.
Printre altele puiutul meu cel mic a facut pneumonie. Eu si Robert am facut o viroza urata si micutul a luat de la noi dar la el a fost mult mai grav. Pt mine s-a spulberat mitul cum ca alaptatul la san fereste puiutii de multe boli. Nu stiu ce sa zic dar tot s-a imbolnavit micutul cu tot alaptatul. Bietul de el facut 9 zile injectii. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce am trecut. Acum e mai bine, nu mai tuseste dar inca mai are secretii in nas si gat pe care le scoatem cu pompita care se pune la aspirator(sa traiasca cine a inventat-o).
Cat a fost bolnavior nu a prea mancat, si desteapta foc cum sunt, nu m-am muls si mi-a scazut laptele si acum ne luptam din rasputeri sa-l aducem inapoi.
Sper ca voi sunteti bine si bb-i sanatosi.
Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)