Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Mariana, Alinaalex gracias chicas, parca m-am mai linistit cu "microundu" asta, ca ma tot invarteam in jurul lui si nu ma hotaram daca sa-mi fac noaptea mai usoara sau nu...! cu ochii liptit de somn, du-te la baie sa speli tzitzi, ia sticlutza, dezinfecteaz-o, du-te la bucatarie si fa lapticu, stai apoi sa se incalzeasca in apa calda, intra inapoi in camera si baga-te in pat ... aaa pardon, da la bb sa suga tzitzi, biberon, du-te la baie spala iara tzitzi, da-te cu maglavais ca sa nu facem ragade si abia apoi baga-te in pat..zzzzzzz

Nshiro, eu am luat in sarcina tot 16 kg, si am dat jos doar 8; si eu am colacelu' la burtica si m-am apucat de exercitii , doar asa pe apucate, ca sa ne facem fete "gigea" , dar sosu' Adi m-a avertizat ca pot sa dau jos de unde vreau, dar de popou sa nu ma ating, sa ramana asa dolofan, ca cica-i place.. barbatii astia!..

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Merci Mariana, Tinuta pt. raspunsuri. Clearasil folosesc deja de mult, fara prea mare succes. Cred ca pana la urma o sa merg la un dermatolog. Pupici!!

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am revenit si eu,masata si cu cel putin 140 gr(cat a supt purcelusa)mai usoara.A dormit,sa nu fie de deochi,pe tot parcursul sedintei de masaj,apoi a papat si acum se odihneste iarasi.

Catrinel, si eu am intrat in panica, din cauza faptului ca mi se parea ca nu ia suficient in greutate(la un moment dat a si slabit vreo 300 de gr. intr-o sapt.,pt. ca adormea la san).Dar,atata vreme cat ea nu plange dupa ce mananca si este vesela,prezenta,vioaie,mai nou,vorbareata,inseamna ca este satula si sanatoasa.Ii dau doar lapte matern si rezist cu stoicism tentatiei de a o trece si pe supliment/formula.In fond,cu cine sa semene mare?Ca eu sunt mare numai...temporar.

Mara,pupa-l pe Iustin pe bubite din partea noastra!Si,referitor la rugamintea ta,te ajut cu mare placere,dar cu o singura conditie:sa ne vedem.Poate sapt. viitoare,cand vin cu pitica in Moghioros?

MP,spor la pregatiri si la cumparaturi.Si bani!sunt convinsa ca Matei... cel rotofei va avea un botez pe cinste.

Nshiro,eu am renuntat la paine aproape complet si chiar se vede.Si,incearca sa bei in fiecare dimineata apa plata pe stomacul gol,inainte cu 30 de min. de masa.Incepi cu o canita si cresti progresiv nr. lor,pana la ce cantitate de apa suporti.Este cea mai buna cura de slabire pe care si-o poate permite o femeie care alapteaza.Si constat ca functioneaza bine! Mariucai!

Adibal,ce mandra sunt de memoria mea!Dar stii,ne-am intersectat pe holul acela ingust si intunecos de la intrare(sau iesire,dupa caz)si v-am admirat puiutele,urandu-va sa va traiasca!Eram o chestie mov si mare si gafaitoare.
Mai,mai,dar de unde stii de nunta din Italia,ca asta e poveste veche si tu nu ne onorai cu prezenta atunci.Sau trageai cu ochiul?Asa este am fost cu puiuta in Italia,cu masina chiar,dar era in burtica si avea dimensiunea unei bobite de porumb(6 sapt).Dar sapt. trecuta la munte a fost foarte cuminte,asa ca vom repeta experienta cat mai des.De fapt,duminica chiar,iar suntem in deplasare,chiar daca doar la Corbeanca.
Weekend placut si lipsit de stress!

Mariana,ai dreptate,organizarea este esentiala atunci cand ai de crescut fara ajutor un copil.La 3 insa,ar fi catastrofal altfel.

In ceea ce priveste mult-trambitata aderare,sunt asa de scarbita de ceea ce se intampla(vad ca imi impartasiti acest sentiment)incat nici la stiri nu ma mai uit(intamplator,stiu cat sunt de cosmetizate!!!).
M-am saturat sa fim improscati cu noroi de catre vecinii mai mult sau mai putin civilizati,sa se scoata in evidenta doar lucrurile negative,fara a se aminti de cele pozitive(si sunt asa de multe!),mi-e sila sa vad fel de fel de documentare despre orfelinate,copii ai strazii,tigani,crime,violuri.E adevarat,se intampla multe mizerii in tara asta,dar nu acestea ne caracterizeaza totusi ca neam.Astea sunt peste tot,oare de ce in strainatate faptele interlope sunt considerate a fi... mai soft?
S-au facut eforturi mari sa avansam si chiar daca sunt enorm de multe de facut inca(incepand cu starpirea coruptiei care,din nefericire este intalnita peste tot,de la Parlament la primarii,spitale,scoli samd),se vad unele schimbari.
Daca fiecare dintre noi ar avea grija de spatiul din fata casei,de locul de parcare,de bucatica de iarba pe care face sambata gratar,daca nu am mai deschide geamul masinii la stop sa golim scrumiera si sa aruncam sticla goala,daca am invata sa folosim cosurile de gunoi existente si daca ele s-ar inmulti,am avea o tara curata.Daca ne-ar pasa de cel de langa noi,daca am avea o vorba buna pt. aproapele nostru aflat la nevoie,daca am fi mai putin egoisti,daca am inceta sa le dam cersetorilor bani,ajutandu-i in schimb sa munceasca,daca am reactiona in masa atunci cand vedem oameni jefuiti in plina strada,batuti sau umiliti,am deveni un popor mai bun.Si pana nu demult,ne caracteriza bunatatea.
Daca am renunta sa fim umili si servili cu ,,aderatii,, ,daca am fi demni si verticali,constienti de valoarea si de valorile noastre,inestimabile dealtfel,daca am invata sa le dam peste nas celor care isi insusesc(din nefericire)reusite ...made in Roumanie,pt. ca oamenii valorosi pleaca sa faca performanta si bani ,,afara,, ,daca am inceta sa ravnim la camionul cu..ajutoare,am incepe sa contam pentru restul lumii
Daca Dumnezeu si-ar apleca fata catre noi si ne-ar ajuta sa luam cea mai buna decizie,aia care se ia o data la 4(mai nou 5 ani),si ne-ar trimite si omul potrivit,am avea o tara curata si civilizata,tinerii nu ar mai pleca pe aiurea,am reanvata sa fim buni,iar demnitatea ar redeveni virtute.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Tina,sa nu-ti fie frica de "rromi"...
Personal cred ca "rromii" au patat deja reputatia romanilor(de la 1990 incoace) si cel mai mare rau a fost facut deja...

Asa ca probabil nu are rost sa mai fim ingrijorate ca vor invada "Ioropa" dupa ce Romania eventual "intra" in EU...Banuiesc ca cei din etnia respectiva care erau interesati sa o shtearga prin "Vest",au facut-o deja...Si s-au intors cu coada intre picioare...

Eu zic ca ar fi frumos sa mai vada din cind in cind si "domniile" din Vest MOTIVUL PENTRU CARE Romania incalca "drepturile omului"...(DaŽei de fapt stiu ACUM si ni-i trimit in tzara de "origine" sub diferite pretexte...)

Stii de ce rromii suedezi nu dau fuga in UK?Fiindca aici ii plateste ajutorul social sa stea,sa nu cumva sa se trimbitze pe undeva ca in Suedia n-o duc bine!

Suna tare frumos ca voi ati hotarit sa va bucurati de weekendul in 3!Cum e vremea la voi in Scotia?Sper ca nu ploua foarte des si aveti prin apropiere parculetze unde sa va plimbati?
Bravo ca aveti un asistent medical(sau cum s-o numi in romana?)care sa va viziteze acasa si sa il cintareasca pe David.Aici depinde de regiune,nu vin acasa decit moasele si asta doar in prima saptamina dupa nastere...Asistenta medicala pt.copii sub 16 ani e si aici "gratuita",adica platim doar medicamentele...

Catrinel,citeva idei de papa...supa de rosii si salata de ton(asta avem noi maine),peste la cuptor cu legume si salata de morcov ras,budincutza de brinza dulce si supa de pui...mai vrei??

Ma duc sa ne plimbam cu caruciorul si revin...
toate fetele

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Ceau fetele, am mai pus poze aici. Daca aveti timp, va puteti uita. Pupici!!
http://community.webshots.com/user/cosmina12

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cosmina, super simpatic bebe al tau!! O sa fie un heartbreaker!!

mariana, ai dreptate! e mult mai linistita - dar si EU! :-))

fetelor, Oana regurgiteaza cam des dupa 2-3 ore (nu stiu daca e "regurgitare" sau altceva, e un lichid destul de clar...) dar ma gindesc ca dupa 2 (chiar 3) ore e cam mult...

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

va dau linkul pt vot ca poate nu-l mai aveti
http://www.babiesonline.com/babycontest/votepage.asp -pagina 18
si fug sa citesc din urma
revin
pup

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Mai da' ce mesaje lungi sunteti capabile sa scrieti! si eu care abia apuc sa va citesc si sa scriu ceva scurt si la "subect".

Sa batem toba Noi avem deja 2 nopti intregi la activ, fatuca doarme bine si o lasa si pe mami sa doarma, ca sa nu mai vb de tati.

Adibal, nu stiu cum stam cu voturile, nu se dau rezultate partiale, deci nu pot sa vizionez deloc situatia voturilor, probabil stam f bine, multumita atator "fani" din toate colturile lumii.
Mariana si Aida, ca veni vorba de leagan si cum sa calmam bebeii, eu zic ca leaganul si suzeta merita toti banii, te salveaza in momente critice. Aida, daca poti sa-ti procuri un bouncer ca al Aliciei, se leagana singur, are 5 viteze si vreo 10 melodii, timer ca sa programezi timpul de leganat sau de muzica, e super practic.
Aida, Ciuf, Catrinel, cum stati cu pompatul?
Ciuf, iar m-am prapadit de ras citindu-ti mesajul, tu pe limba lui Creanga, ma mai mir de Luca...
Cat despre aranjat, mai mult o aranjez pe asta mica, nu pot sa zic ca ma neglijez, dar unghiile mi le tai scurt de cand am nascut si parca nu le mai sta bine cu lac, deci am scapat de-o grija. Dar trebuie sa ma epilez de exemplu, mai ales ca maine mergem la o petrecere. In orice caz, nu pot sa inteleg cum poti tu sa alaptezi la calculator. Eu atata imi caut pozitia, si asta mica vreau sa zic ca e lup, cand ma infasca nu ma mai lasa si ma strange de tzitzi sa nu i-o fur. Am observat ca la o masa sunt 3 momente culminante de suire a laptelui, si cateodata trebuie s-o stimulez sa nu adoarma sa le prinda pe toate 3 (cam la si 5, si 10, si 5 min.)
MP, sa aveti un botez minunat si sa faceti multe poze sa vedem si noi.
Nshiro, cum ai descris-o pe Maria povestind si razand, cu manutele ingura, ochi, urechi, parca am vazut-o pe Alicia mea. Buna ideea cu linkul direct la poze, nu mai avem timp de cautat.
Cameliada, eu abia ieri m-am cantarit (la 7 sapt de la nastere) si am 60 de kg, adica mai am de dat 8 kg ca sa ajung cum am fost. Dar totusi nu stau rau, de la 22 de kg cate am pus in sarcina.
AndreeaG, o sa incerc si eu cura cu apa plata dimineata pe stomacul gol, oricum face bine pt tranzitul intestinal.

Na' ca am scris si eu un mesaj sa va saturati...

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

N-am terminat ce aveam de zis, de fapt vreau sa va intreb daca si bebeii vostri fac kk exploziv, lichid si improasca pe pereti? am inteles ca e normal mai ales cat timp papa de la san, dar a mea parca si-a facut reflex, stranuta exact cand o curat cu servetelul sau cand ii pun pampersul nou, si pac! oare ne facem de cacao la botez?

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Kim,
eu am deja un swing, insa si asta si caruciorul sunt intr-un depozit... noi am crezut ca ne vom muta inainte sa nasc, si am dus totul in depozit. dar uite ca am luat tzeapa si suntem inca in apartament... iar lucrurile alea sunt... naiba mai stie unde, trebuie cautat mult, printre multe alte lucruri duse in depozit. nu mai zic, si hainele de vara tot acolo sunt, iar eu eram ieri - la 30 de grade - cu pantaloni grosi pe mine, pt ca nu am ce sa imbrac.

cu pompatul stau bine, ba am si pus-o pe pitica la sin, a si supt, se vedea clar ca inghite de mama focului, dar dupa 5 minute iar a apucat-o nebuneala si a inceput sa dea din craci si sa nu mai accepte nimic. acum o astept sa se trezeasca, sa repet figura. pina nu o obisnuiesc la sin, nu ma las.

de cite ori incerc sa ii dau sa suga la sin, ma amuz ca parc-as fi cu un pistol cu apa in mina, gata sa o improsc pe pitica :))

azi-noapte a trebuit sa-i dau completare de formula, si evident ca iar mi-a vomitat. si a mai si facut diaree. asta am observat ca apare ori de cite ori ii dau formula. ii dadeam Nestle, acum o sa incerc cu Enfamil, poate=o fi mai buna.

apropos de pirtzuri explozive, si a mea la fel face. am ajuns sa folosesc pampersul ca si scut, mi-e frica sa o mai las la funduletul gol. fix cind o sterg, atunci se si pirtziie si se si pipileshte :)

am votat si azi, bafta!

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput