Bebei de Martie - Aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
ile77 spune:
Aida,cind citesc cit lapte scoti , ma apuca si pe mine nostalgia zilelor cind pompam cite 150-200ml de la un sin.
Cel putin acum cind nu mai am lapte ,nu mai treb sa-mi pun pofta in cui ,asa ca azi am devorat juma de chil de struguri si am baut fanta la greu(sic!)![]()
Ciuf,sa-ti traiasca Eva cea dulcica.
Tre` sa-ti spun ca eu sint fana a desenelor "The Simpsons",si mai exact ma topesc dupa Bart S.
Ideea e ca de cite ori ii vad mutricica dulce a lui Luca in poze ,ma duc cu gindul la personajul Bart.Adica acel gen de baietel dulce ,destept foc si mereu pus pe pozne.Asa il vad eu pe Luca.
Luizax,mereu ma distreaza modul tau de a povesti si modul de a scrie.De cite ori citesc mesajele tale ,am un zimbet lag pe fata![]()
Si lui Vivian a mea ii place fara haine pe ea.Oricit ar urla, cind ii dau jos pantalonasii si pampers-ul ,imediat se calmeaza.
Andreea Georgiana:Daca fiecare dintre noi ar avea grija de spatiul din fata casei,de locul de parcare,de bucatica de iarba pe care face sambata gratar,daca nu am mai deschide geamul masinii la stop sa golim scrumiera si sa aruncam sticla goala,daca am invata sa folosim cosurile de gunoi existente si daca ele s-ar inmulti,am avea o tara curata.Daca ne-ar pasa de cel de langa noi,daca am avea o vorba buna pt. aproapele nostru aflat la nevoie,daca am fi mai putin egoisti,daca am inceta sa le dam cersetorilor bani,ajutandu-i in schimb sa munceasca,daca am reactiona in masa atunci cand vedem oameni jefuiti in plina strada,batuti sau umiliti,am deveni un popor mai bun.Si pana nu demult,ne caracteriza bunatatea.
Daca am renunta sa fim umili si servili cu ,,aderatii,, ,daca am fi demni si verticali,constienti de valoarea si de valorile noastre,inestimabile dealtfel,daca am invata sa le dam peste nas celor care isi insusesc(din nefericire)reusite ...made in Roumanie,pt. ca oamenii valorosi pleaca sa faca performanta si bani ,,afara,, ,daca am inceta sa ravnim la camionul cu..ajutoare,am incepe sa contam pentru restul lumii
Daca Dumnezeu si-ar apleca fata catre noi si ne-ar ajuta sa luam cea mai buna decizie,aia care se ia o data la 4(mai nou 5 ani),si ne-ar trimite si omul potrivit,am avea o tara curata si civilizata,tinerii nu ar mai pleca pe aiurea,am reanvata sa fim buni,iar demnitatea ar redeveni virtute.. Frumos zis,insa totul ramine numai la daca.
Ca roman care traiesc peste hotare iti spun ca mereu ma doare cind aud numai lucruri negative despre Romania.Si din påcate in Norvegia cind arata ceva despre Romania ,arata numai partea urita a lucrurilor ,nu si progresele,chiar putine,dar existente, facute.
Chiar in urma cu o sapt-doua, a fost un program despre tiganii romani veniti la oslo sa cerseasca. Am privit neputincioasa cum inca o data imaginea Romaniei a fost cålcata in picioare.
Fetelor,voi v-ati pus serios pe cura de slabire?
Eu am fost sa.mi cumpår azi niste tzoale pt botez ,care e pe 4 iunie, si m-am deprimat toata.
Påi,in final m-am hotarit la un costum ,sacou si pantalon .Påi si la ce marime credeti ca am ajuns la nadragi??La 42

.
Si inca imi vin destul de strinsi pe picior sus si pe fund, asa ca in 2 sapt treb sa dau 3-4 kile jos ,sa stea nadragii mai bine pe mine.
Daca stiti vreo cura minune sa scap de kg-le astia in 2 sapt sa mi-o ziciti si mie.
(eu sint slaba in sus si grasulie de la mijloc in jos.
)
Gata am fugit in pat ca e ora 01:45
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Luizax spune:
Ciuf...pai daca nu strange genunchii la pept nu ma gandesc la colici, ca io n-am avut cand eram mika, nici Alex n-a avut...si nici Giulia.
Mariana - nu prea urla...dar macar o data pe saptamana da un spectacol din asta :o) ca sa nu ne plictisim :))) Oricum si orice ar face la 10 seara cade lata, hi hi hi.
mariana_1976 spune:
Andreea-Georgiana,
LA MULTI ANI PENTRU ANIVERSAREA CASATORIEI!!!

Sa aveti impreuna numai bucurii,sa va iubiti si sa fiti fericiti mereu!
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
otilica spune:
La multi ani
pt toti care se numesc
Constantin sau Elena!

Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)
otilica spune:
Andreea si noi am fost in Tunisia in 2001, tot in Mahdia. Intradevar e suuuperrrrr!. Am fost foarte incantati.
Otilia, Robert(24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)
mariana_1976 spune:
Ileana/Molde,da´ce harnica ai fost la scris azi-noapte(scuze dimineatza)![]()
Tare reusite pozele alea cu "parada"!!Vivian e super dulcica in poza cu caciulitza!Stiu la ce te referi exact cind spui ca norvegienii nu prea le au cu "petrecerile".Aici tinerii mai organizeaza ceva dragutz,din cind in cind,dar problema ar fi ca in general,se bea in prostie...
Eu stiam ca intre Suedia-Norvegia si Suedia-Finlanda au existat frictziuni inca din timpuri istorice...din cauza "Regatului Unit",in care Suedia era "fruncea".Apoi,mai recent,cind nemtii in al-II-lea razb.mondial erau pusi pe distrugerea Laponiei finlandeze si nordul Norvegiei,Suedia era pe...tusha,in statut de neutralitate...Dupa toate astea,cind Suedia a inceput sa se ridice prima,(anii ´60-´70),crezi ca le-a placut vecinilor,care mai aveau ambii pe cap in afara de reconstructia dupa razboi si Rusia sovietica la granitze??Chiar dupa multe decenii,sigur ai observat ca mai exista o multime de bancuri si ironii aruncate de norvegieni si finlandezi suedezilor si invers...
Eurovisionul a confirmat ca cei peste 200 de mii de finlandezi din Suedia au votat cu Lordi...![]()
Mie nu mi s-a parut deloc grozav din punct de vedere muzical.(Si nici reprezentativ pentru Finlanda...)Solistul grupului nu e muzician de profesie si meritul lui este de a confectiona toate mashtile alea hidoase si costumele...Cind am vazut pt.prima data videoclipul lui Lordi("Would you love a monster man") am ramas f.surprinsa ca era un grup finlandez,fiindca puteam sa jur ca totul era facut de americani.
Pe scena nu au investit probabil destul si n-a iesit nimic ca lumea,ca in videoclipuri...
Am vorbit destul off topic...Da,eu am inceput un regim de slabire dupa o saptamina de la nastere,fiindca nu am alaptat.In cazul meu,"numai" fundul,soldurile si pulpitele sunt ceea ce m-a deranjat toata viata.Eu am avut max 5x kg in sarcina si totusi,chiar acum la 4x kg,lumea crede ca am in jur de 50kg din cauza conformatiei respective, care de cele mai multe ori se mosteneste...In acelasi timp sunt partile cele mai dificile de dat jos kilogramele in plus...
Iata ce regim am folosit eu si am dat jos tot ce aveam in plus dupa sarcina,in 2 saptamini.
Dimineata
-2 felii de rågskorpor(pesmeti de secara)sau knäckebröd(tot de secara)
cu brinza de vaci(naturell grynost)degresata.(0,1-0,2% grasime)
Pe deasupra poti adauga si o felie subtire de sunca de pui sau curcan,si doua foi de salata verde sau citeva rondele de rosii sau castraveti.
-un pahar de suc NATURAL,neindulcit,de citrice
Prinz
-supa de legume(nu fidea de nici un fel,nu cartofi,nu orez,nu fasole,nu smintina,in schimbi poti pune face orice din dovlecei,rosii,morcovi,telina,patrunjel,conopida,varza)
sau
-orice supa de pachet cu grasime sub 2%
sau
-peste la cuptor cu legume(nu cartofi din pacate)
-1/2 piept pui la gratar cu salata de legume proaspete,(sosul la salata doar otzet)
Seara(inainte de ora 18)
-salata de legume proaspete + 1/2 piept de pui
-un pahar de fettfri surmjölk(lapte batut degresat)
Daca ti-e foame dupa masa sau intre mese:bea multa apa si poti mesteca si guma cu 33-65% xilitol,neindulcita.
Te 
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
Andreea-Georgiana,iti multumesc mult pentru raspunsul la intrebarea mea cu Tunisia.Am incredere in parerea ta.
Problema ar fi ca sotul meu e genul sa stea in hotel decit atunci cind doarme si nici la plaja nu merge decit sa innoate.![]()
Statiunile izolate pentru turisti nu le suporta,el vrea sa vada "realitatea inconjuratoare",indiferent de cum arata...
Ceea ce inseamna ca noi in general cind mergem undeva,alegem un oras mare,un hotel de nivel mediu sau inchiriam un apartament mare/vila impreuna cu prietenii.Nu mancam numai de la restaurant,nu mergem in excursii organizate,folosim mereu harta si incercam chiar cu autobuzurile/trenurile locale sau inchiriem o masina...Pina acum n-am patit nimic,nici nu ni s-a furat nimic...Poate ca am avut bafta...![]()
Catrinel,ce misto arata "opera" ta culinara!Vad ca sotii nostri au fost in "consens" si l-au votat pe Lordi...Nu ma mir de Germania si Suedia ca au acordat puncte asa de bune Finlandei,fiindca eu stiu ca majoritatea "numelor mari" din muzica finlandeza s-au realizat in tarile respective.(vezi HIM, Night Wish,The Rasmus...)
Despre laptele tau care se "separa",e foarte normal...Observi ca ceea ce se a ramas "jos",sunt lipide,nu?
Sa nu crezi ca sunt sarita de pe fix,da´eu l-am si gustat fiindca am fost curioasa o data,atunci cind bebe era in greva...
Otilica,imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva cu Krisztian...Bine ca acum s-a rezolvat...Nici eu nu cred ca laptele de mama este asa de eficient cind e vorba de infectii serioase...La un moment dat se vehicula ih Suedia ca laptele matern protejeaza chiar impotriva alergiilor...dar de curind s-a dovedit contrariul!![]()
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
Dragi mamici,
Am deschis deja capitolul 4
Va invit sa postati ACOLOdupa ce se termina aceste 10 pagini.
va trimit tuturor in acest sfirsit de weekend

virtuale
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)