Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
Lili_B spune:
Va pupic pe toate,
In primul rind vreau sa va multumesc tuturor pt. urarile de ziua lui Bianca si scuze ca nu am apucat sa scriu mai iute. Nu stiu cum se face, dar cind se aduna, se aduna toate deodata, de nu mai apuca omul nici sa respire. Bine oricum ca trec si nu-i tot timpul asa.
"La Multi Ani" din partea noastra tuturor sarbatoritilor, multa sanatate si cele mai bune ginduri pt. voi.
Timea, bine ai venit pe lume! Diana, refacere rapida si sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati impreuna cu totii.
Madutza, mi-e dor de tine, nu am mai apucat sa vorbim demult. Felicitai pt. noul job si mult succes in continuare. "La Multi Ani" (cu intirziere) pt. Ana.
Vanessa, felicitari pt. matematicianul familiei!
Claudia, felicitari si o sarcina usoara! Sa stii ca si Bianca ne mai trage citeuna peste ochi, si tot asa cind nu e in toane bune, nu o lasam sa faca ceva si se enerveaza. Asta a invatat de la gradinitza, de la alti copii, dar educatoarea lor le spune ca nu au voie sa dea palme, numai "hug si kiss". Si asa face, ne trage citeuna si ii spun ca ne doare si ne suparam si imediat ne da "hug si kiss". Speram si noi sa treaca de faza asta cit mai iute.
Asta e cu gradinitza, invata multe lucruri bune, dar si rele.
Astazi chiar ne-am distrat bine, ca bateam niste carne pt. snitele si ea statea linga mine, cica sa ma ajute, si cum dadeam eu de zor la carne mi-a zis: "mami, too loud! Oh, my dear".
De fapt cred ca nu e zi in care sa nu scoata ceva nostim, e asa de distractiva perioada asta. Ieri dimineata i-am pregatit farfuria cu mincare si a vrut sa si-o duca ea pe masa. Nu am lasa-o, ca sigur punea totul pe jos, asa ca am dus-o impreuna, eu de-o parte, ea de-o parte, si cum mergeam noi asa tacticos si cu pasi mici a inceput sa cinte: "Happy birthday to you, happy birthday to you".
Fetelor, eu atita as mai sta la povesti, dar e tirziu si miine inca o zi la servici.
Va pup inca o data pe toate si toate cele bune.
http://bianca.webhop.org
PS - Mey, mi se pare mie ori Bianca e cel mai chelutz copil din grupa noastra? E drept ca am tuns-o, dar niciodata nu a avut un par lung sa-i fac coditze; si cind l-a avut mai lungutz ii statea in sus de zici ca am bagat-o in priza.
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
madutza spune:
'Neatza fetele,
Lili, bine ai revenit! Ma bucur ca mai intri pe la noi si ne mai dai de veste,Am vazut pozele, Bianca e o scumpica si banuiesc ca tot asa nazdravana
. Auzi tu "Oh, dear!"
Vanessa, FELICITARI pt Andu! Asa da mamica mandra! Sa o tina tot asa pana la masterate si doctorate!
si sa traga piciorul si pt Cata.
Paloma, aoleu mama, cu zugravitul e mare baiate de cap. Rabdare si tutun, sii vb. aia si bani pt cheltuieli neprevazute iti trebuie!
Nicoleta, ce am mai ras cand am citit ca s-a culcat Bia cu toiboganul!!! 

Carmen ce face Eric? Nu are nimic, nu?
Fetelor nu am are Ana zulufi!!! 

Am pus poze de la petrecere si tunsa pe pagina de yahoo : http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
Haideti sa va mai povestesc si io din nazdravaniile Anei. Isi canta in fiecare zi "A mutzi ani taaaiasca, A mutzi ani taaaiasca, Ana sa taiasca....". Ieri isi ia pantofii mei (despre care ii povestisem ca ma duc cu ei la servici) in picioare si incepe sa se plimbe prin casa. Eu o intreb "Ce faci mami?", ea raspunde "Pec un pic a vici".
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
danaA spune:
Fetelor va multumim frumos pt urari.
Ieri a fost foarte frumos. Stefan a fost incantat ca au venit copii la el, dar cu adultii a fost foarte rezervat si a preferat sa-i evite.
Am pus poze de la petrecere si poze cu faimosul tort.
Carmen, cred ca te-ai speriat ingrozitor. Am patit-o si eu cu Andrei cand acea 1 an jumate. Daca nu a ametit sau nu a vomitat, eu cred ca ae in regula.Am pus poze cu tortul in albumul "2 anisori". Pupici pe capusorul lui Ericut.Daca vrei sa-ti spun cum am facut tortul o fac cu cea mai mare placere.
Vanessa, cred si eu ca esti mandra de Andu. Ai tiate motivele din lume. Felicitari pt un baiat asa destept si cuminte.
Maduta, am vazut pozele cu Mariuca fara zulufi--tare frumoasa fetita ai!!Sa va traiasca!!Si ce bine seamana cu tine... Felicitari pt noul job.
Lili, e intr-adevar o varsta foarte frumoasa cand copilasii incep sa vorbeasca si scot tot felul de perle. Mai treci pe la noi si povesteste-ne de Bianca.
paloma, spor la modificari si la treaba. Simpatica foc Cristina si vorbareata.
Nicoleta, asa e cand li se pune pata ce ceva. Nu vor sa manance, nu vor sa auda nimic si mai ales nu vor sa doarma fara jucaria favorita.
Laureta, cum mai e Inisa cu vomiattul? Ai primit rezultatele analizelor?
Simona, multumim de uarri.Si voua sa va traisaca puiutii. M-am uitat peste pozele voastre. Tare dragut e Victoras si chiar ca ai o printesa acolo--Roxy. Cati ani are? E frumusica foc. Seamana cu o actrita, dar nu-mi aduc aminte numele ei acum.
Va pup
tnicoleta spune:
Carmen Vai ce sperietura, cred ca nu e copilasi care sa nu fi cazut pe aici. Si Bia mi-a dat palpitatii de cateva ori.
pe caput si tie
ca sa iti revi
Vaneasa Sa-ti traiasca capionul, felicitari.
Lili Tare draguta e Bianca.
Dana Frumoasa petrecere, mey si imi place cum ti-a iesit tortul.
Maduta Anei ii sta bine si tunsa e tare frunusica.
Bia aseara a adormit pe topugan. Asta asa ca sa continuam seria cu topoganu.
Si ultima gaselta: face baloane din saliva.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
acris spune:
Buna dragele mele,
In primul rand, vreau sa urez tuturor sarbatoritilor din ultimile zile LA MULTI ANI !!!!
Eu sunt epuizata si psihic si fizic. Stiti cand va povesteam sapt. trecuta ca Amalia facea febra. Ei bine, la cateva zile i-au aparut si afte bucale de am ajuns sambata cu ea de urgenta la dr. I se umflase falca rau de tot. Diagnostic : stomatita.
Infectie f. mare. A urmat antibiotic puternic si tantum verde spray pt. afte.
Nu va spun cat s-a chinuit bietul copil. ...cat de dureroase sunt, nu putea sa manance nimic, nu putea sa doarma. I-am dat supa pasata cu biberonul
.
De ieri a inceput sa manance mai bine, azi am fost din nou la medic sa vada evolutia. Tot mai are, dar nu mai sunt asa multe.
Mi-as fi dorit ca toata durerea ei sa se resfranga asupra mea, sa n-o mai vad cum se chinuie.
Periculoase aftele astea. Sunt contagioase. Se pare ca a luat de la gradi.
Hai ca m-am plans destul....
Vanessa, felicitari pt. Andu !!! E normal sa fii asa de mandra.
Madutza, pup dulce o printzesa frumoasa foc (cu zulufi si fara). Felicitari pt. job. Bravo tie!!! Meritai la cat te-ai straduit.
DanaA, pup dulce!!!!
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
laureta spune:
Hop si eu.Is intro alergatura continua.Fac actele pentru parinti mei sa vina in vizita si nu va spun cate hartii trebuie si stampile
.Sper sa termin pina la sfarsitul samptamani.
Azi am terminat cu notarul 
danaA v am vazut pozele.Tortul super interesant.Ai doi copii foarte reusiti
Inisa mea nu mai vomita dar nu prea mananca.Nu o fortez fiind ca mi e frica sa nu faca vreo repulsie la mancare mai puternica.Asta este strang din dinti si astept sa vina si ziua cand o sa urle de foame![]()
madutzae dulce fooooc carliontata ta
.I sta foarte bine si cu parul tuns.Da tot mi sa rupt sufletul dupa parul cret
Imi este mila sa o tund pe Ini si ea are parul cret si transpira la ceafa.I mai fac codita dar nu prea rezista.
acris uf puiu mic.Dar infectie de la ce cu ce?Si Inisa mi a facut in Grecia stomatita i a iesit la buzita inutru o afta si tragea de buza
.Sunt dureroase
.La noi a trecut foarte bine cu glicerina cu nistatin luat de acolo din Grecia.
vanessa felicitari lui Andu
carmen uf saracutza de tine ce te ai speriat.Oricum mai controleaza pe baiat cateva zile.
lili pupici la Bia scumpa
.Pai ce codite sa i faci daca tu o tunzi.Ea il are si cret cret de aia creste mai greu(cred)
tnicoleta super Bia cu topoganul

(apropo tu si anacami v ati dat la tobogan?Ca io asa as face
)
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, de 3 zile, ma chinui sa scriu cate ceva, d' mi se blochaeaza mereu calc.
Nu stiu ce are, e devirusat...
Dana, vai de mine ce tort ai putut sa faci!
Te felicit din toata inima, esti o adevarata profesionista! Te rog sa povestesti, cand ai timp, cam cum se face, desi ma indoiesc ca ar putea iesi asa ceva din mainile mele. Inca o data felicitari si multi
pt copilasii frumosi!
Nicoleta, tare faza cu topoganul, ma recunosc pe ine in poveste, cand eram mica aveam boala pe pantofii noi, nu-i dadeam jos nici cand ma culcam, mi-i scoteau parintii dupa ce adormeam.
Cris, of, saracuta Amalia, am mai auzit de treaba asta la un baietel, nici el n-a putut manca o sapt. Ca sa te incurajez, iti spun ca mamica resp mi-a povestit ca, dupa ce si-a revenit, manca aproape tot timpul, sa recupereze, mititelul!
Laureta, nu ne mai tine in suspans, zi repede despre analizele ochioasei.
Madutza, ce frumoasa e Ana, si tunsa si netunsa!
Si ce bine vorbeste!
SI Darius vorbeste mult, chiar exagerat uneori, da' tare pitoresc in schimb.
Si el pune geanta mea pe umar si zice ca pleaca "ati" (la serv). "La multi ani" zice "aman".
Carmenbr, imi dau seama ca ai trecut printr-un soc groaznic! Of, nu-si dau seama deloc piticii nostri ce nazbatii mari fac! Eu nu-l scap pe Darius din ochi decat f rar, iar pe scaun nu-l las deloc sa se urce, adica nu in picioare. Mai scrie-ne ce face poznasul tau.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
bertha spune:
Uitasem sa va spun ultima perla a lui Darius. Duminica seara a inchis televizorul din telecomanda. L-am intrebat de ce la inchis si a zis ca nu el (Dadan nu), si ca "bato undu cata" (bate vantul prin casa) si de-aia s-a inchis tv, "inchi ingu" (s-a inchis singur).
Nu stiu de unde scoate atatea povesti!
Nu mai spun ca imita sunetul interfonului (toi-ioi-ioi), se duce la usa de la intrare si zice "da, da, inti" si vorbeste chipurile cu diversi cunoscuti, ini spune ca i-au adus ciocolata si eu trebuie sa i-o desfac sa i-o dau in gurita. Are o imaginatie...ma mir zilnic de ce-i trece prin cap.
Cam atat. Mai scriu cand m-o lasa dl. calc. sa ma desfasor.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
mihaiuta spune:
Buna,
N-am mai intrat de foarte mult timp pe forum (la serviciu nu ajung iar acasa nici atat). Ieri Horia a facut 2 ani si am vazut ca l-ati felicitat. Va multumim mult ... (asta dupa ce initial intrasem la mamici de mai - iunie 2005 si nu ma mai gasisem in lista
).
Horia s-a facut mare! E foarte cuminte dar si foarte rasfatat. Este foarte activ. Si nu vrea deloc sa vorbeasca. Desi stie tot ce este in jurul lui si imi arata tot ce il intreb, iar cand vrea ceva, reuseste sa ma faca sa inteleg. Dar asta este ... fiecare copil in ritmul lui. Noi avem rabdare.
In rest, mananca bine (si singur!), a crescut inalt. Si ieri, pt. prima oara, la ziua lui, s-a jucat cu alti copii un pic mai mari ca el (de obicei doar se uita).
Poze cu el am pus pe un site, care insa astazi nu vrea sa arate pozele, dar sper zilele astea sa-l remediez: www.hts.lx.ro
Va pup si multumim inca o data de urari si ca nu ne-ati sters inca din lista,
Laurina spune:
Salutare fetelor!
LA MULTI ANI ILINCA!!!
LA MULTI ANI ERIC!!!
LA MULTI ANI STEFAN!!!
LA MULTI ANI ELENA !!!
LA MULTI ANI CLARA ELENA LIDIA!!!
LA MULTI ANI HORIA!!!
LA MULTI ANI GEORGE!!!
Iertare pentru intarzierea cu care fac urarile, dar avem probleme la serviciu cu server-ul, iar acasa calculatorul a devenit decor de cand la descoperit Mihnea.
Danaa, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, niciodata sa nu mai aveti probleme
, tortul este absolut superb, am ramas fara cuvinte. Toate pozele sunt frumoase, dar cea in care sunt Stefa si Andrei cu tricourile trenulet este deosebita(preferata mea):). Ati serbat la iarba verde, se vede cat de frumos a fost.
Mihaiuta, sa-ti traiasca baiatul, ma bucur ca mai stiu de voi, Horia este un scump atat cat am putut sa vad, abia astept sa mearga site-ul.V-ati mutat in casa noua?
Mamaleone, sa-ti traiasca printesa, ce mai faceti?, nu mai stim nimic de voi
Madisor, numai bucurii si multa sanatate pentru mica printesa, cred ca ati sarbatorit cu totii tare frumos
Laureta, bine ca ai descoperit educatoarea, of ce metode au, sa ne spui si noua cum au iesit analizele, tinem pumnii. Asa multe acte sunt de completat?, Cand o sa vina?, cred ca esti foarte fericita
Paloma, o scumpa Cristina, se pare ca aveti multa treaba, sper sa mearga repede sa terminati, sa apuci sa-ti tragi sufletul pana incepi serviciul.
Carmen, uf ce spaima ai tras, pup si eu sa treaca repede sperietura, sa ne tii la curent, nu cred ca sa aiba ceva, dar este bine sa-l urmaresti
Vanessa, felicitari pentru Andu, cred si eu ca esti mandra de nu se poate
Madutza, felicitari pentru noul job, bine ca ai scapat de cei de dinainte mai ales cu asa comportament si mai ales bine ca este aproape de casa. Ana este la fel de dulce si fara zulufi care o sa creasca repede-repede
Lili, ce vorbareata si Bianca:) si cu happy birthday fara comentarii, stie ea ce stie:))
Nicoleta, se pare ca de acum incolo o sa tot transporti toboganul(ganu:)) din sufragerie in dormitor si invers, este o scumpa, sper ca i-ai facut o poza cum dormea, vrem si noi sa vedem
Cami, capsuni, mai ce pofta mi-ai facut (Nicoleta la fel), fetele din poza sunt vedetele cartierului(gemene) eu sunt topita dupa ele, sa vezi ce nazdravanii fac si Mihnea tine pasul cu ele:)
Bertha, hahhaa, dar are imaginatie nu gluma, se pare ca o sa ai un scriitor in familie;)
Fetelor multumesc foarte mult pentru cuvinetele voastre frumoase
As tot mai scrie, dar am atat de lucru si azi vreau sa plec devreme de la serviciu, mi-a dat sotul intalnire:) sa mergem la film, uau nici nu mai stiu de cand nu am mai fost ...
multi pupici