Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
clau07 spune:
La Multi Ani Eric!!
La Multi Ani Ilinca!!
La Multi Ani Stefan!!
La Multi Ani Elena!!
La Multi Ani Clara Elena Lidia!!
La Multi Ani Horia!!
La Multi Ani George!!
Buna fetelor,
Eu iarasi am probleme cu calculatorul acasa si nu am acces la internet. Va sciu acum cateva randuri din pauza de masa.
Dana , am vazut pozele de la petrecere. Tortul e super! Cum l-ai facut? Mi se pare asa de complicat. Am vazut ca ati fost in parc , si eu as vrea sa iesim daca va fi vreme frumoasa.
Madutza, Felicitari pentru noul servici si sa gasiti un apartament care sa va placa sau sa le placa la parinti
Mihaiuta, nici Alexandra nu pot spune ca vorbeste. Ea incearca sa spuna multe lucruri dar noi nu o prea intelegem. dar cu rabdare or sa inceapa ei sa vorbeasca.
Bertha, Chiar are imaginatie bogata Darius![]()
Acris, Multa sanatate la Amalia
.
vanessa, Felicitari pentru Andu
Noi am avut liber ieri si am fost la Parcul Safari. La Alexandra i-au placut tare mult animalele( lei, tigri, elefanti, si multe altele)
A fost cam frig dar ne-am simtit bine.
Claudia
si
Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Carmenbr spune:
Dragele mele,
Va scriu repede, ca daca nu o fac acum, nici nu mai auziti de mine 3 zile, ca plec la un seminar.
Eric, multumesc de mii de ori lui Dumnezeu, e bine pana acum, dar tot il mai urmaresc 2 saptamani.
DanaA, super trenuletul, asa cum zicea si Bertha, nu cred ca ar putea iesi asa ceva din mainile mele. Intotdeauna ma minunez cum de voi cu 2 copii mai faceti si asemenea minunatii, iar eu cu unul abia am timp sa respir. Offf, o fi ceva scamatorie la mijloc si eu nu stiu!!! Ai doi copii superbi si sa va dea Dumnezeu sanatate la toti ca meritati din plin sa iasa soarele si pe strada voastra si sa nu mai plece. Cand Eric a cazut si s-a lovit de am crezut ca acolo ramane, m-am gandit la tine si prin ce ati trecut voi si crede-ma ca doar comparand am izbucnit in plans. Se zice ca Dumnezeu te intareste, dar nu as vrea ca vreo mamica sa mai treaca prin momente din astea disperate. Mii de
si
pt voi toti!
Acris, sanatate multa printesei!
Laureta, bafta la acte si rabdare cu Inisa!
Bertha, super Darius. Eric de-abea acum a inceput sa repete totul dupa noi, dar trebuie sa aiba doar 2 silabe. Daca e mai lung cuvantul, se face ca nu intelege.
Nico, esti de coma si tu si Anacami, auzi tobogan in casa, iar piscotul ala dulce de fata si mai si, sa doarma in tobogan. Nu zic nu, ca nu se stie daca fiu-meu nu m-ar fi pus si pe mine sa dorm in tobogan. Daca nu ma injuri si mai ai timp si rabdare mai scrii inca o data reteta de plachie please?
Vanessa, felicitari pt Andutu. Te mai plangi tu de el, dar e un copil demn de toata lauda si admiratia!
Lili, e o dulce Biancuta. Mie intotdeauna mi-a placut cum ii sta parul asa ca la rockeri!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
danaA spune:
Fetelor multumim de aprecieri. Ma bucur ca v-au placut pozele.
Bertha si Carmen, hai ca m-ati facut sa rad astazi. tare haioase ati fost amandoua. Credeti-ma ca nu sunt o profesionista(e a cincea oara in viata mea cand fac tort) nici macar talent la desen nu am(intotdeauna imi era groaza de orele de desen).Hai sa va povestesc cum l-am facut.
Am cospt 3 blaturi in tavile de chec si unul mic intr-o conserva de mazare din care am facut boilerul de la tren--sunt experta in trenuri.in loc de cosul de fum am folosit mashmallow--nu stiu ce ii ala in romaneste ca n-am vazut in Romania.Fiecare blat l-am taiat in 2 pe de-a lungul si l-am siroapt si umplut cu crema de ananas(va dau reteta daca vreti, dar puteti folosi oroce crema). Deci la locomotiva am folosit un blat intreg si l-am taiat in fata in forma de triunghi(adica sa aiba botul ascutit ca asa e trenul cu aburi![]()
Pe urma am pus blatul din conserva care s-a cam rupt cand l-am scos si prin urmare am bagat o bucata de banana in el si l-am lipit cu crema ca sa stea rotund.De la boiler pana la capat am facut cabina din jumate din al doilea blat(umplut si asta cu crema si siropat). Pe urma am pus cele 2 vagoane.
Tot tortul l-am imbracat in crema de ciocolata si l-am pus la rece cateva ore. Pe urma am batut frisca in care am pus stabilizator si am colorat-o. Ati vazut culorile si cum l-am colorat.
Cam asta e in mare.Nu e greu credeti-ma.Daca mai aveti intrebari raspund cu placere.
Carmen, ma bucur ca Eric e bine. Intr-adevar trebuie urmarit cateva zile, dar eu cred ca va fi bine . Pupici multi de tot.
Clau, vremea a fost aproape in regula. Adica am mers in parc, ne-am dat cu trenul, am mancat aperitive, gratar, am cantat La multi ani , am papat tort si a inceput sa ploua. Prin urmare ne-am dus acasa cu totii si am continuat petrecerea.Am scris mai sus cum am facut tortul.
Laurina, multumim pt aprecieri. sa stii ca imi place sa le mai iau cate un articol de imbracaminte la fel. Dar ei sunt tare incantati cand se vad amandoi imbracati cu acelasi fel de imbracaminte. Auzila ea, are intalnire cu sotul. Mi se pare tare romantica ideea. Bravo voua si sper ca ati avut parte de un film fain![]()
Bertha, chiar ca are Darius imaginatie si vorbeste multe, chiar daac le spune mai haios. Stefa ieri a legat 3 cuvinte pt prima data. A spus " mama dai tate"--mama da lapte.
laureta, nu e bine sa o fortezi ca mai rau faci. Asa-s copii astia tre sa umblam cu ei ca si cu bibelourile
. Hai ca m-ai bagat in ceata totala. De unde vin parintii tai ca trebuie sa le faci acte? Scuze daca ai mai spus si eu nu am fost pe faza.Eu lui Stefa ii pun vitamine in sticla cu lapte si ii dau suc de fructe si legume--dar noaptea ca altfel nu-l bea. Ii dau toate astea pt pofta de mancare.
Acris, imi pare rau pt Amalia. Stiu ce tre sa fi fost in sufletul tau. E tare greu pt o mama sa-si vada copilul suferind--crede-ma ca stiu ce ai simtit. Pupici dulci Amaliei si tie curaj. Bine ca i-a trecut.
Nicoleta, vrem poze de pe topogan!! Tare hazlie tre sa fi fost Bianca dormind acolo asa .
va pupam
laureta spune:
Victor
Codrin Ionut
Fetelor acum am observat ca m ati imtrebat de analize.Azi iau raspusul analizelor(deci de vineri pina azi fac 5 zile
)Il trimit pe cumnatul meu sa le ia ca si orarul lor e truli pina la 16.00.
Vreau plajaaaaa mareeeeeeeeeee

.Ma uit la vremea asta asa frumoasa si mie "pofta" de o baie la mare,vise taica viseee(asea este ca esti la servici
)
I am luat niste pantiofiori Inisei super frumosi dar acum ma framant ca i trebuie sandalutze,of of mey mey.
DanaA parinti mei vin din Albania ca is albanezi(logic nu
) ca si mine
.Deci ca sa nu te obosesti sa intrebi io is albaneza nascuta acoloasea si is si romanca ca am luat deja cetatenia(sunt de 11 ani pi aci prin zona
)Am tremes actele sa vedem cand i da viza,eu sper sa ajunga pina la sfarsitul luni sau daca nu se poate prima saptamana in iunie
De abia asteeeeept.
Si ca iti spun ce legi destepte avem viza lor e maxim de 90 de zile si NU se poate prelungi 
bertha Darius are o imaginatie tare bogata(e un semn bun),oare cu cine seamana ca na trebuie sa semene cu cineva
mihaiuta iuhuuu ai aparut
.Sa sti ca m am gandit la tine ce mai faceti.Am incercat sa vad pozele si nu se deschid doar prima poza cu un ochios frumos foc
Bun revenit
laurina,film?intalaneala?Eheeee ce fain norocoaso sa ne spui cum a fost
clau frig?Aici explodezi.Cum mai este burtica?
acris cum se simte puiul tau?
tnicoleta da da poze cu topoganul vedeta vrem![]()
anacami ce faci?Cum este la servici?
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Victo si Corin Ionut
Cris Scumpa de Ami
dulci sa treaca mai repede.
Laureta Ce frumos ca vin parintii in vizita. Cat or sa stea? Inisa cum se mai simte.
Berta Darius are o imaginatie foarte bogata. Hai ca e tare scump. Notezi undeva perlele astea? E pacat sa le pierzi.
mihaiuta La multi ani! lui Horia ca uitasem sa-l felicit. Si bine ai revenit pe aici.
Laurina Nu am transportat topoganul in dormitor decat in prima seara. Cand a adormit pe el era in sufragerie. Deja s-a invatat ca nu pleaca nicaieri.
Clau Super distractie.
Carmen Topoganul va ateriza la vara in curte la tara. Si asta nu e tot pt maine mai avem sa-i dam o casuta, un leagan un set de ceai si un peste gonflabil. Si nu stiu daca o sa mai plec maine la servici dupa ce i le dau.
Dana Chiar a tinut vremea cu voi.
baietii frumusei. Poze n-am facut am filmat-o dar trebuie sa descarce sotul camera.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
DianaR spune:
Am venit ieri acasa, dar n-am apucat sa intru nicicum pe net. Am citit pe sarite, va pup, sunteti extraordinare, multumesc de urari si mesaje!
A fost bine la spital, mai usor ca prima data de la cum am suportat anestezia si pana la cum a supt Timeea. Deja sambata dimineata mi-au dat-o de tot in salon, inclusiv noaptea, o luau doar ptr. baita 10 min si gata.
Timeea suge, bine merci, e relativ cuminte (doarme ziua si noaptea ma inebuneste cu suptul), Vladut a reactionat destul de bine si s-au inteles bine in aceasi camera in noaptea asta.
Am incercat sa-l pun pe Vladut la san dar n-a stiut ce sa faca... N-am crezut ca uita in 4 luni...
Incerc sa pun si poze, nu stiu cand. Deocamdata va pup si mai intru cand pot.
Laureta, figura esti cum ai fost tu pe faza...
Dana, la multi ani lui Stefan! Sa va bucurati de el!
Vanesa, felicitari ptr. Andu! Iaca am vrut sa mai stea in burtica Timeea...
Va las, mi se scoala odrasla sa pape (laptic apropo este berechet, inca de a doua zi seara).
Diana , Vladut
(16.05.2004) &
Timeea (18.05.2006)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
bertha spune:
Nicoleta, notez tot, avem un dictionar f bogat din care n-ai intelege nimic fara explicatie.![]()
Dana, o sa salvez poza si explicatia, sa aprofundez cand o sa am mintea limpede.![]()

Laureta, pe bune ca nu stiu cu cine seamana, eu cu tati suntem cu matematica, talent literar ioc. Cred ca se vede si din mesajele mele ce frumos povestesc!
M-ai terminat cu viza, mey poate ai tai sunt teroristi si atenteaza la siguranta nationala!
, trebuie puricati bine.
Am uitat ca va spun ce figura a facut nebunie rara sambata. Am fost la tara ( a 2-a oara in viata lui, ca nu sta nimeni acolo, merg socrii cand si cand) si totul a fost ok, a fugit peste tot, pana la pranz, cand a trebuit sa se culce. Cand a vazut ca mergem la nani acolo, s-a pus pe un plans teribil, nu-l mai puteam linisti deloc, tasneau lacrimile ca din arteziana...ca nu e patul lui...ca hai acasa...
...fetelor, dupa o ora jumate l-am culcat leganat ca atunci cand era bb!
Cand s-a trezit a zis imediat sa mergem la "gomgu" lui. (blocul lui) Ma termina baiatul asta cu cat e de lipit de mine si de casa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Diana Bine ai venit acasa cu scumpetea mica. Mult laptic si pupici dulci puiutilot tai.
Berta Nici Bia nu doarme cand suntem prin locuri nefamiliare. Pentru pitici conteaza foarte mult acest lucru
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
madutza spune:
Buna fetele,
LA MULTI ANI VICTOR SI CODRIN!!!
Bertha, asa sunt copii, foarte statornici si legati de tabieturile si locurile lor. Eu pe Ana tot am scos-o si nu se supara sa doarma si in alte paturi, mai ales ca doarme cu mine, insa sambata, cand au venit nasii la ziua ei, am vrut sa ne culcam noi in sufragerie si sa ii lasam pe ei in dormitor. A urlat de mama focului, dar pana la urma a inteles situatia....
Diana, bine ati venit acasa! Asteptam poze cu BB mic!
Laurina, wow, la film!!! Vreau si eu!!! Abia astept sa se deschida un cinematograf in Ploiesti, d-ala "otz" ca in mall.
Mihaiutza, frumoase poze! Stai linistita ca si cand o sa inceapa sa vb, nu o sa ii mai taca guritza!
Cris, ce mai face Amy? Au trecut aftele?
Ana a racit un pic. E foarte cald, transpira...sau a lua de la tati care e si el cu nasul in pioneze....V-am spus ca isi canta "multi ani traiasca". Ieri a vazut candela aprinsa si s-a suit pe un scaunel sa fie mai aproape de ea, si-a cantat iar si apoi a suflat pana a stins-o... Sa ma prapadesc de ras. Pe langa asta vrea tot timpul sa faca treaba, m-a zapacit harnicutza mamei....
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
cius22 spune:
LA MULTI ANI VICTOR SI CODRIN IONUT!
whoaaa...iar ati umplut paginile...noa,io cum raspund acu' la toata lumea?
Diana-bine ai revenit acasa si felicitari pentru papacioasa mica!...las' ca e bine ca papa-fie si noaptea-...No,acuma, tre' sa ne pui si neshte poze cu "bobo" mic,ca in burtik l-am vazut...Felicitari si pentru Vladut ca s-a comportat ca un adevarat fratior...mey? chiar a uitat sa suga asa repede?...oare ce-o fi in capsorul lui cand vede ca mami "a lui" ii da sa suga Timeei?.Muuuulti pupici unei mamici implinite!
Vanessa-felicitari pentru SUPER-ANDU! e un baiat deosebit si,in mod sigur au si parintii meritul lor,asa ca FELICITARI si voua ,parintilor!
Carmenbr-wow, cred si io ca ai tras o spaima zdravana!...am patit-o si io odata si imi aduc aminte si acum ce am simtit...cum zici tu...nu doresc nici unei mamici asa ceva!
lui Ericutz si tie!...La ce seminar participi?(nu am primit nici un telefon de la Lili)
Nico-faine tare fazele cu toboganul!...eee,stim cum e...cand li se pune pata la pitici pe ceva,tre' sa doarma cu 'ceva-ul" in pat...toate bune si frumoase,da' ce te faci cand ceva-ul ala e un...tobogan...hihihi...
scumpetea mica si...ia spune ce bunatati pregatesti tu pentru maine?![]()
Laureta-succes cu actele si cu...analizele...acu' e 14,40...oare ai aflat rezultatele?...cum mai papa Inisa ? ia sa vedem papuceii cei frumosi!
(si io vreau la maaaare,plaja,soareee...da' la mine nu e chestie de timp...ci de...bani...unii ar zice ca tot aia e,nu?
"time is money"
Bertha-ce vorbesti dom'le? ca AI talent literar...pai are cu cine semana Dadan!...mey,da' cum iti dai tu seama de ce zice el? ia tradu si mie ce zice Victor: "bagau go gagu"...io=s mai tolomaca...po'sa zic ca face propozitii? heheehe
Cris-tare imi pare rau de Amy scumpa, ca a trebuit sa treaca prin asa ceva...acum e mai bine,sper...ai zis ca a inceput sa pape...
pe amandoua!
Dana-am vazut si eu pozele de la petrecerea lui Stefa si cu tortul! Au dreptate fetele cand te lauda! mamica de 2 baieti si mai ai timp de..."fente si figuri"...Felicitari!(io cred ca o sa iti fur ideea cu trenuletul,desi as face un avion,ca Victor e innebunit dupa "abavi"(as-i zice el la avion)
Clau-cred si eu ca i-a placut Alexandrei la "safari"...cum e acolo? animalele sunt libere si la ...distanta?...vezi sa nu trimit frigul incoace,ca noi de abia am scapat de el!![]()
Laurina-cum a fost filmul in doi?
.
Cami-mey...te solicita serviciul ala? ca te-am vazut mai rarut pe aici...Pup ochiosul frumos si vorbaret!
Mihaiuta-bine ai revenit...si nu-ti face griji pentru Horia...nu e singurul care nu vorbeste...Victor al meu e la fel...da' io ma consolez cu gandul ca se zice ca copiii care vorbesc tarziu sunt destepti...no...acu' sa nu dati cu rosii,fetelor!...ma consolez si io cu ceva!![]()
Lili-am vazut-o si io pe dulceata de Bianca...mi-a sarit si mie in ochi parutul ei ridicat...chiar m-am intrebat daca nu cumva voi il faceti asa...dar nu e putin deloc..poate e firul mai subtire...in orice caz e o scumpete si nu vad nici un motiv sa te ingrijorezi
Madutza- am vazut poze cu Ana fara carlionti! si cu,si fara,e o fetita foarte-foarte frumoasa! ai de ce sa fii mandra!
Madisor-unde mai esti? nu mai poti respira cu 3 nazdravani?
si 
Pup si pe celelalte fete si pe puii lor!( imi vin in minte acum :Mammy,Roxi,Mamaleone,Nally,Irinusha,Ioana,Paloma,Irinel,Mona...sper sa nu va suparati...ordinea este absolut intamplatoare)
Noa...io ce sa va zic...ca nu se intampla mare lucru pe la noi...da' io mi-am dat seama de ce e Victor asa cuminte...Intr-o zi, i-am surprins pe tati si pe puiul mic intr-o discutie...Victor a venit cu o jucarie sa i-o repare tati( a inteles el ca tati e mesterul casei)...tati a luat-o ,a reparat-o si apoi i-a zis:"vezi? asa cum tati face ce il rogi tu,asa e frumos sa faci si tu cand te rugam noi ceva"...Fetelor,asta a fost tot,dar tati mi-a confirmat ca ii spune chestia asta de fiecare data cand face ceva pentru pui...si micutzul a invatzat sa ...ne asculte...Apoi io nu stiu cat intelege el din toate astea,dar se pare ca are efect.
Zilele trecute i-am luat sandalutze de la un magazin din cartier,unde se vand si jucarii...Bineinteles ca s-a lipit repede de o masinutza...l-am luat eu cu "vrajeala" si tocma' cand eram fericita ca a inteles baiatu' si nu face circ...hop,a vazut alta!...s-a lipit de asta si nu mai vroia cu nici un chip sa o lase din maini...M-am gandit io,cum sa impac si capra si varza si i-am spus:" uite,pentru ca ai fost cuminte si ai renuntat la prima masinuta,mami ti-o va cumpara pe asta"...Noa,si am patit ca Nico-doarme numa' cu masina in pat,de trebuie sa i-o luam dupa ce adoarme ca e maricica si se poate lovi in timpul somnului.
In rest,e toata ziulica pe afara-ca e frumos...cand cu unul,cand cu altul,cand cu Roxi (care deja se simte in vacanta si nu mai invata nemek)
Aaaa...si l-am poreclit" bagau-gagau" ca toata ziua repeta chestia asta( literele a se citesc ca in engleza "a house")
Hai ca m-am intins prea mult!...va pupic dulce pe mici si mari!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy