Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

lA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!

La multi ani Elena (Mamaleone)!!

Noi azi am fost in Herastrau la targul de jucarii. hai ca fug sa-l culc pe cata. vroiam sa va mai povestesc dar ma striga tati.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Madutza, ma bucur din tot sufletul ca ti s-a indeplinit dorinta! Ce bine ca ti-ai gasit in Ploiesti! Nu-mi vine sa cred ce fara suflet pot fi unii oameni, ei nu au familii?
Cum a fost petrecerea? Poze?
Paloma,scumpa foc printesica ta! Trebuie sa aveti grija ce vorbiti!
Cu gresia si faianta o sa mearga repede, din pacate cu peretii din sufragerie o sa fie mai greu (si ca timp, si ca sursa de mizerie-mai ales la slefuit, cand o sa se faca f.f. mult praf...). Aveti grija sa mai faceti tot ce trebuie, orice "imubatatire" ulterioara te face sa mai zugravesti inca o data (de gen tras cabluri,montat aparat de aer conditionat,etc). Trebuie sa te gandesti la rezultatul final, o sa treaca repede perioada mai grea!

Va pupam si va dorim o saptamana placuta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Anacami, merci de sfaturi. Aerul conditionat e montat de cativa ani, acum trebuie dat jos si pus la loc, iar cu cablurile nici nu stiu ce sa facem, ca avem o priza care nu merge de ani buni, dar nu stiu daca merita sa sparg peretii cine stie pana unde ca sa vedem unde e intreruperea.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Paloma, grea problema cu pieptanatul!!! Dupa caldura din ultimele zile m-am hotarat sa o tund. Are piele capului mereu transpirata si decat sa raceasca mai bine renuntzam la zulufi. Si asa e un chin cu spalatul si pieptanatul....

Cami, multumesc pt gandurile bune. Pana la urma am reusit, desi a fost greu si as fi putut ceda de mai multe ori. Ultimele saptamani au fost groaznice, dar nu mai vreau sa povestesc.

Fetelor si noi tb sa ne cautam de cumparat apartament ca nu prea mai putem sta mult aici. Cand ma gandesc sa o luam de la capat. Stici ca schimbarea serviciului si mutatul sunt unele din cele mai mari "situatii de stres"...Faza e ca nu prea gasim in zona in care vrem. Ai mei stau in 3 cam si o sa luam unul cu 2 cam sa se mute ei si sa ni-l cedeze pe al lor.

Pozele se incarca acum...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eric Ilinca Stefan Elena Clara Elena Lidia

Horia George

La Multi Ani copilasi,mamicilor sa va traisca comorile
Am urat si pentru zilele care nu am scris

Madutza felicitari pt job

Revin

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilot din we. Sa cesteti mari si sanatosi si iubiti de parinti.

Anacami Acelasi lucru astept si eu, sa se coaca capsunile de la tara

Paloma Scumpa foc Cristina si tare vorbareata. Spor la zugravit. Nasoala faza cu tapetul.

Maduta Felicitari pentru jobul nou, cred ca esti cea mai fericita ca e aproape de casa. Succes la gasirea apartamentului.

Eu am avut un we plin de treaba prin casa cu una bucata copil marait ca ii iese un canin. Sambata am fost la piata si am facut mancare, duminica curatenie generala in sufragerie. Aici m-a ajutat si sotul da si Bianca.
Sambata seara i-am dat topoganul unul din cadourile pentru ziua ei. Am pus-o sa aleaga dintre casuta si topogan. Le-ar fi vrut pe amandoua. Dupa ce i l-am instalat timp de o ora s-a dat incontinuu, dar faza cea mai tare a fost la culcare, pt ca dupa ce a urlat 1/2 de ora s-a hotarat sa zica si dece pange. "Vine ganu nani Bia" asa ca i-am dus "ganu" in dormitor si a adormit pe marginea patului cu mana pe el.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

La multi ani Horia si George!

Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI PT TOTI SARBATORITII!!!

DanaA, sa-ti traiasca Stefanel si sa uitati de aceasta perioada. Sa ii dea Doamne Doamne multa sanatate mereu! Pana la urma ce tortulet i-ai facut? Vreau si eu poze de inspiratie!

Eu m-am decis ca la petrecerea de 2 anisori sa aduc un clown. Asa ca am inchiriat unul pt o ora, cam scumpulet, dar ce nu face mama pt iepurasul ei.

Aseara am simtit ca mor. M-am speriat groaznic si a fost prima data cand am izbucnit in plans nervos. Eric de obicei se catara pe peste tot. Aseara terminase de mancat in scaunelul lui ( e lege, doar acolo mananca, indiferent daca in bucatarie sau in alta parte) si taica-su manca pizza. Si el mancase pizza, dar daca l-a vazut mancand, vrea si el. S-a suit pe un scaun si eram langa el cu felia de pizza in mana. Taica-su pe scaunul alaturat. Mai fetelor, nu stiu cum s-a intamplat ca doar eram amandoi langa el, dar la un moment dat a cazut pe spate si s-a auzit o bubuitura de am crezut ca i-a crapat capul. A plans instantaneu, mai bine zis a urlat, nu a vomitat si dupa 5 minute de plans in brate la mami a inceput sa alerge din nou prin casa dupa una alta. Nu mi s-a parut ca ar ameti sau altceva. Eu am fost in soc cred, ca nu am zis nimic, l-am luat in brate si am incercat sa-l linistesc, dar dupa ce el a plecat prin casa, am izbucnit intr-un plans nervos de ziceai ce-i aia. M-am speriat groaznic. L-am urmarit, apatic nu mi s-a parut, era oricum aproape de ora lui de somn si am zis ca-i somnoros. Peste noapte a tipat de vreo doua ori in somn "nu, nu", dar l-am linistit repede. Astept acum sa vorbesc cu tata sa-mi zica daca a fost ok pana acum.

Va pupacesc pe toate si va doresc din suflet sa nu treceti prin asa ceva,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!
La multi ani Stefan!! Dana, tot binele din lume si soare mereu in viata voastra.

Carmen, cred ca ai trecut prin niste momente cumplite. Si mie mi-e frica de innebunesc de faza cu ridicatul in picioare in scaun. Nu pot sa ma intorc o clipa sa scot ceva din frigider ca e in picioare.

Azi am plans de fericire. sunt mandra de Andu de ma umflu toata in pene. Au venit rezultatele la Cangurul pe scoala (un fel d eolimpiada de matematica). Si al meu baiat e singurul dintre toate clasele din scoala lui care are punctaj maxim. si a fost chemat la nu stiu ce baraj pe capitala. Maine aflu amanunte. Dar sunt asa mandra de el ca nu pot sa va spun.

Madutza felicitari pentru servici. Stiu ca te-ai chinuit mult si ma bucur ca ai gasit.

Va pup, noapte buna

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Vanessa, felicitari pentru Andu!
Carmen, lui Ericutz cel nazdravan si tie sa-ti treaca sperietura!

Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput