Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Diana,felicitari! Sa fiti sanatosi si sa fiti fericiti toata viata!Timeea, mult noroc in viata!
Carmen,Clau, v-am vazut pozele si copilasii frumosi! Laureta, multa sanatate! Cred ca are repulsie de mancare, probabil ca a fost fortata sa manance. Cu intelegere, sper sa ii treaca repede!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara, fetele!

Bine ai venit, Timeea! Sa cresti mare si sa fii fericita!
La multzi ani, Cristina Veronica Ani Carina, Eric si Ilinca! Sa fitzi sanatoase si fericite!

Desi e tarziu am profitat ca, inca, nu mi-e somn si maine e sambata...asa caam pus mana pa keyboard si am purces sa va scriu cateva randuri....

Nicoleta, sper ca te simtzi mai bine si ca Bia e bine, sanatoasa. Cu baubau eu cred ca ar trebui sa fie si Stefi de fatza cand ii explici ca nu exista... Poate, daca i-ar vedea reactzia, stii ca astia mici imediat simt oamenii, ar intzelege mai usor... Multzi pupici!
Irinusha, sper sa fie bine Crisu... Multa sanatate si multzi pupici tuturor! Si Clara e voluntara (sa nu le mai spunem incapatzanatzi)cand nu vrea sa o ajutzi spune raspicat "nu" sau "sas-o" (las-o). Ambitziosi... Te pui cu te incurci?!
Irinel, sa itzi traiasca fata! Sa fitzi sanatosi si fericitzi! Daniel ce zice? Ce face? Tu cum esti?
Simona, multa sanatate sotzului! Sper sa se rezolve cat mai repede si cat mai usor. Cand ai spus de Victor ca nu doarme decat cu pernutza, mi-ai adus aminte de Vlad care pana cand am nascut-o pe Clara, 9ani, a dormit cu o paturica de la nasa. Ajunsese biata patura sa fie asa urata, decolorata si cat pe ce sa se rupa. Cand am venit cu Clara acasa, i-a darut-o ei... Acum e pusa, pe undeva, bine ca s-a aiba amintire... Si Cori este colega de "suferintza" cu Roxy, cand iese afara o ia si pe Clara. Nici ei nu mai au rabdare, nu spun ca abia asteapta vacantza, da' ii vad mai obositzi si mai fara chef de invatzat... Va pup!
Laureta, sper ca analizele Inisei sa iasa foarte bine. Pupici!
Diana, sa itzi traiasca fetitza, mamica de mandra pereche ce esti! Sa fitzi cu totzii sanatosi si abia asteptam vesti de la tine!

Va sarut si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetelor! Am intrat asa in viteza ca sunt in mijlocul pregatirilor. Pna la urma m-am hotarat sa-i fac lui stefa un tort in forma de tren. Am studiat internetul de am ajuns sa visez numai torturi. Daca lui Andrei i-am facut personaje din Thomas and friend, acum am facut un tren obisnuit cu 2 vagoane. Pun si poze dupa ce-l termin de ornat.

Laureta, sper ca Inisa e bine si nu mia vomita acum ca e acasa si sper sa iasa analizele bune.Pupici multi puiutei.

Irinusha si Bertha, multumesc de retete si poze.

Irinel, ce mai faceti? Cum e Maria? Mai plange la san? Cred ca esti tare ocupata si de aceea nu mai scrii. Va pup pe toti.

Clau, ce sa zic, asa am incercat sa fac si eu cand am fost insarcinata cu Stefan--sa nu-l mai ridic pe Andrei, dar pana laurma ytot nu puteam. Mai ales ca era si greu--el avea 3 ani si un pic.Il puneam pe shoppind card, il ridicam la masina, mai adormea in masina si-l caram in casa pe scari in brate.

Madisor, imi era dor de tine. Ce mai faceti voi si mai ales copilasii nazdravani?Sa-ti traiasca puiuta!!!

Nu am apucat sa raspund la toata lumea, dar va pup pe toate.

La multi ani Eric si Ilinca--pt azi

La multi ani Elena si Clara Elena!!--pt maine.
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri si s aaveti parte numai de fericire in viata!!!

La multi ani si lui Stefan al meu--sa cresca mare si SANATOS si sa aiba o viata fericita si sa traiasca 100 de ani!!!

Presimt ca maine o sa ma napadeasca emotiile si odata cu ele si plansul.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ilinca
Eric
Stefan
Elena
Clara Elena Lidia

Sa fiti sanatosi, sa aveti o viata fericita si sa va bucurati familia!
Danaa,sa iti traiasca baiatul si sa va lumineze toata viata!Distractie placuta!Sa ne spui si noua daca pui pozeee noi!!
Madishor, distractie placuta si voua! Aveti o zi superba

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Elena sau Constantin, si celor care au apropiati cu acest nume (ups, bine ca mi-am amintit ca si pe sora-mea geamana o cheama si Elena).
Apropo de al doilea nume,si eu am doua Ana Camelia.
La noua companie la care lucrez mai exista deja cineva camelia.matei (nu in Bucuresti, undeva prin Dolj), asa ca am adoptat si eu o "noua" identitate: am username cu prenumele ana, si asa cica prefera sa imi spuna si unii colegi.

Ieri am fost la tara,mi s-a parut destul de obositor pt. ca am stat pana seara tarziu, iar Sebastian nu a vrut dilok (vorba Lauretei) sa doarma in casa veche de acolo.De abia astept sa o termine pe cea noua,desi cred ca va mai dura ceva...
Este super in curte, sunt foarte multi salcami infloriti la "granita" cu vecinii, care miros bestial.Avem in gradinita multe-multe tufe de capsuni care au facut o multime de fructe, inca verzi- dar cred ca nu mai este mult si se coc .

De cateva zile , Sebastian vine dupa noi prin casa si ne intreaba aproape din 5 in 5 minute "Ce faci?". Repeta pana ii raspunzi (eventual cu detalii: "uite fac ...", nu ii ajunge doar "bine" sau "multumesc,bine").

Va pup, trebuie sa plec cateva minute!!!
Va pupam!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani!!! ptr. Eric, Stefa, Elena Balena, Clara

Sa cresteti mari si sanatosi ... si baftosi!!! Pupici dulci ptr. sarbatoriti!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Stefan!

La multi ani Elena!

La multi ani Clara Elena Lidia!

La multi ani si celor care-si serbeaza ziua numelui, Constantin si Elena!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Stefan
Elena
Clara Elena Lidia

La Multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Imparati! (incepand cu sotul si cu mama mea )

Inca nu ne-am revenit dupa bunatatea de tort ce a facut madutza pt Ana. Si dupa nebunia ce a fost aseara la ea.
Ne pregatim sa mergem pe bulevard (care la oi se inchide in week-end) pt a-si proba Andrei noua achizitie (o tricicleta). E innebunit dupa ea. De cand s-a trezit o plimba prin casa, nici nu mai vrea sa manance...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

pentru ziua de ieri:
LA MULTI ANI ILINCA!
LA MULTI ANI ERIC!

PENTRU AZI:
LA MULTI ANI STEFAN! Dana,sa-ti traiasca puii amandoi,sa fie sanatosi si cuminti,Stefa sa va bucure inimile si el sa savureze tortul in forma de tren!...Pofta buna,Stefa!

LA MULTI ANI ELENA-(BALENA)! Mamaleone,sa-ti traisca si tie amandoua minunile si sa creasca mari si sanatosi! Te asteptam cu povesti " a' la Creanga!"...

LA MULTI ANI CLARA ELENA LIDIA! ,Madisor,sa ai parte de tot ce e mai frumos si bun pentru copilasii tai si intreaga familie: sanatate,bucurii,impliniri sufletesti!...Asteptam povestea aniversarii !

LA MULTI ANI tuturor Elenelor (mici si mari) si Constantinilor!
Sa va dea Dumnezeu numai lucruri bune!

O duminica minunata tuturor! O sa ma gandesc la petrecerile de azi cu copilasi!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

In sfarsit pot sa va scriu. Ultimele saptamani au fost foarte stresante pt. mine cu serviciul si pana la urma, dupa multe hopuri am reusit exact unde nu speram. Sunt fericita ca am reusit sa obtin un post foarte bun intr-o companie mare si in Ploiesti. Sunt foarte fericita din punctul asta de vedere, dupa ce am trecut si prin umilinta de a fi data jos doua pozitii la fostu loc de munca dupa ce am stat acasa 2 ai. Am fost primita cu replici calduroase gen "nu ne intereseaza problemele dvs." si "dupa 2 ani de stat acasa nu va putem satisface dorintele". Dar au fost altii care au vazut potentialul meu si faptul ca am o familie da dovada de responsabilitate, nu "obligatii" .

In alta ordine de idei as vrea sa va multumim pentru urarile de zilele noastre, ati fost foooarte dragutze! As vrea sa ii urez "Bun venit Timeea!" si "La multi ani!!!" tuturor sarbatoritilor din ultima vreme. Sunteti prea multi dragii mei sa va enumar....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Eric si Ilinca! (pentru ieri)
La multi ani Stefan , Elena, Clara!

La multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor!

Simona, sanatate sotului tau!
Madutza, felicitari pentru noul loc de munca!

Hai sa va spun cea mai recenta perla a Cristinei. Azi dimineata ne pregateam sa iesim pe afara si o alergam prin casa sa o pieptan (exact ca in reclama aia mai veche la nu stiu ce sampon) si deja ma enervase ca o alergasem mai inainte sa o imbrac si ii spun "Cristina treci aici ca ma apuca dracii", la care ea foarte senina "Dacii?!?, ce e dacii??". Bineinteles ca mi-au trecut toti nervii si am inceput sa rad si ma gandeam ca e vai de noi daca incepe de acum cu intrebarile de genul de ce? ce e aia?.

Azi am fost in Oraselul Copiilor si am incercat aproape toate masinutele si caruselele pentru varsta Cristinei si acum e asa de obosita ca deja doarme, ea care se culca mereu foarte tarziu.

Suntem cu casa cu fundul in sus ca vrem sa punem parchet in sufragerie si ne-am gandit inainte sa-l punem sa dam si o zugraveala si dupa ce am consumat jumatate de galeata mare de lavabila am constatat ca se umfla vopseaua pe pereti. Cand am inceput sa o cojim am vazut ca cei care mi-au dat jos tapetul si mi-au zugravit acum cativa ani n-au curatat de pe pereti decat partea aia mai de plastic de la tapet, nu si hartia de dedesubt si au dat glet peste si fiind apartament pe colt si umezeala pe pereti iarna toata hartia aia era umeda. Asa ca acum ne-am gasit de treaba ca trebuie sa dam jos tot si sa dam alt glet. Plus ca de saptamana asta ar trebui sa vina sa ne schimbe si faianta in baie si bucatarie.
Hai ca v-am zapacit destul cu ale mele.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput