Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
Bebe Beca spune:
Felicitari, Diana! Sa aveti parte numai de bucurii din partea micutei Timeea si a lui Vladut! Timeea, bine ai venit printre noi!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
bertha spune:
Claudia, am folosit crema de la o alta prajitura, se face cu galbenusuri, lapte si o budinca de vanilie. Daca vrei, criu reteta exacta. In principiu, poti folosi orice crema vrei, poti face tortul ca oricare altul, numai ca trebuie sa faci 2 blaturi. Sa nu te superi ca te-am certat, am glumit, pe cuvant de onoare!
Cat despre sotul tau, ce sa zic, toate stim ca reactioneaza ciudat uneori. NU pune la suflet!
Am vazut pozele si ma minunez in continuare de frumusetea Alexandrei.
Are niste ochii...
of, nu ma mai lasa Darius!
mai scriu maine!![]()
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alus spune:
La Multi Ani Cristina,
La Multi Ani Carina
DIANA FELICITA 

. TIMEA BUN VENIT INTRE NOI!!!!!!

La noi mai nimic nou, eu mam odihnit deja dupa acel weekend greu, maine ma duc sa-mi iau banuti ptr. traduceri apoi ma duc sa cheltuiesc cativa dintre ei. Julia este bine, deja am inceput sa ne intelegem di ce in ce mai mult. Si ma bucar ca in sfirsit nu trebuie sa imi bat capul cu ce vrea sami spuna. Cam atat pe la noi.
Clau- Julia are dreptate, nui da peste manuta ci incearca sai explici ca nu este voie, plus ca eu stiu ca nu este bine sa dai peste manuta. Si Julia un scurt timp lovea cu manuta dar ia trecut, cred ca si Alexandrei o sa-i traca , asa este cu copii. 
Carmen- nu esti nebuna, este normal ca vezi cea ce poate nu exista, ca orce mama, si eu am momente ca exagerez, ca vad diferite lucruri, sa nu mai spun de sot, care daca Julia nu este in apele sale, sta cuminte si nu face nebuni imediat imi cere sa-i masor temperatura. Asa ca stai linistita si nu te gandi ca esti nebuna, esti o mama normala care se ingrijoreaza de copil 
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Irinusha spune:
Diana, felicitari! Sa-ti traiasca printesa!!! Refacere usoara!
Timeea, bine ai venit pe lume!!! Sa cresti mare si sanatoasa!!! 
Claudia, felicitari ptr. burtica! :) Sarcina usoara si bb-lus sanatos!!! Pupici Alexandrei! Sunt sigura ca o sa fie o surioara buna!!!
N-am timp, va dau aici reteta de tort asa cum i-am trimis-o Pietricicai!! Pupici la mamici si pitici!
Tort de ciocolata cu pere
Blat cu cacao (eu il cumpar intotdeuna - sigur se gaseste si la voi, dar iti dau si reteta)
Incrediente:
5 oua
150 g zahar
150 g faina
1 lingurita praf de copt
3 linguri cacao
=> se separa albusul de galbenus, se bat albusurile spuma cu zaharul; se adauga unul dupa altul galbenusurile. Se amesteca faina, cu praful de copt si cacao, totul se da prin sita si se adauga usor in albusuri. Se coace totul ca. 35 min. la foc mic - 150°, se raceste si se taie in 3
Crema:
8 oua (din care 4 albusuri si 8 galbenusuri)
4 linguri zahar
400 g ciocolata amaruie
400 g frisca lichida
1 conserva (850 ml) de pere - jumatati
decor de ciocolata
=> se topeste ciocolata maruntita pe baie de abur, se raceste usor. Se bate frisca spuma si se da la rece. 4 oua se separa in albusuri si galbenusuri. 4 albusuri se bat spuma - cu putina sare sa se bata mai usor . 8 galbenusuri se bat cu zaharul pana devin o crema, se adauga usor ciocolata lichida (insa nu fierbinte), frisca batuta spuma, dupa care si albusurile spuma - se amesteca usor. Se da la rece ca. 1/2 h.
Perele se taie feliute, se aseaza pe blatul de jos, dupa care vine 1/3 din crema. Pe al 2 lea blat se intinde doar 1/3 din crema, se pune blatul de deasupra si se da la rece ca. 3-4 h. Restul de crema se pastreaza la temp. camerei (eu am bagat-o la frigider, s-a intarit, dar s-a putut intinde pe tort, deci e ok si asa), dupa care se imbraca tortul cu ea.
Cu ciocolata rasa si restul de pere se orneaza.
Ce am mai facut eu: ca sa se insiropeze blatul am facut un sos de ciocolata din crema de ciocolata (Nutella) si suc de la pere, cu putina scortisoara ... totul dat la microunde ca sa se omogenizeze ... era ca o frisca lichida, cu care am uns blatul.
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Nally spune:
Diana sa va traiasca mandra scumpa! 
Bun venit Timea pe lume! Sa fii cuminte si papacioasa!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele acestea! In special Ana carliontata, Crisu scump, Rebeca ochenata - pupa mami buba sa creasca fata mareeee!
, ... si la toti ca toti is scumpi si dragi! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
tnicoleta spune:
Calu Uite o strategie ca la Bia functioneaza: cand ma loveste o mangai si ii spun ca ea e o fetita cuminte si ar trebui sa-i faca lui mami mai-mai su sa o loveasca. Sta putin pe ganduri apoi ma mangaie.
Carmen Ce pacat ca Irinel are probleme cu Maria. La voi nu se gasesc picaturi pentru burtica. Eu ii dadeam Biei Sabsimplex. Si Bonisan e foarte bun pentru calmarea colicilor.
Lui Bia cred ca ii iese unul din canini, aseara a facut febra si a fost tare maraita. Azi dimineata iar a facut febra si incepea sa planga din senin.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
strumfi2004 spune:
Buna, tuturor.
mai intai LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor, sa cresteti mari, voiosi, voinici! felicitari mamicilor lor, sa va bucurati de ei!
LA MULTI ANI si noilor nascuti, bine ati venit, refacere rapida mamicilor, sa va traiasca!
Irinusha, multumesc! cu siguranta m-am simtit bine in grupul vostru de la prima postare, numai ca eu, uuff, nu prea am timp sa intru. mai ales acum, zilele astea, mariuca a cazut si s-a lovit un pic la frunte, ne-am speriat tare, dar din fericire nu a fost spart, s-a ales doar cu un cucui. iar ieri am descoperit o eruptie la Stef, are rubeola. nu a facut febra mare, numai ca e cam agitat. are si in cap mititelul. eei, asta e, spram sa trecem repede si de asta.
va pup pe toate si pe toti strumfutzii!
numai bine!
Gratiela,
Mariei
si a lui Stefan 
www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra" target="_blank">Pagina Mariei
Pozici noi
"Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13
tnicoleta spune:
strumfi2004
micutilor sa treaca repede bubitele.
Mey ce liniste pe aici, se vede ca vine we
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
clau07 spune:
La multi ani Cristin Veronica
La multi ani Carina
Iulia, nu m-am gandit la asta, dar o sa incerc data viitoare cand mai loveste.
Nicoleta, s-ar putea ca cu vorba buna sa functioneze mai mult deact cu palme date peste manuta care da.
Bertha, merci mult
. O sa fac eu o combinatie. Ma gandesc la pandispanul cu portocale de la retetele Nataliei(de la Bucatarie)
Irinel, pupici pe burtica la Maria sa-i treaca durerile
Irinusha,ce bine suna reteta de tort cu ciocolata si pere
Eu de cand am aflat ca sunt insarcinata, ma gandesc ca nu e bine sa o mai iau pe Alexandra in brate, fiind destul de grea. Dar ea se cere inca in brate, mai ales cand coboram sau urcam scarile. Iar cum eu ma grabesc, o iau ca sa mergem mai repede. Nu ca nu ar sti sa urce sau coboare scarile. Iar astazi am simtit o durere la burta dupa ce am ridicat-o. Cred ca nu o sa mai pot mult timp sa o iau in brate ca si inainte.
Claudia
si
Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
laureta spune:
Intepat una bucata cupil la vena si luat sanje.Mamuca terminata fizic
Gata mac sa fac un dush si sa doooorm
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)