Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

FELICITARI, Diana! Sa va traiasca Timea si sa va aduca numai bucurii!

Bine ai venit printre noi, Timea!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 14+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Timea bine ai venit!!!
Diana sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa! Refacere rapida si mult laptic! pupici pentru o familie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

BINE AI VENIT PE LUME TIMEA !!!!!

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Laureta, vad ca azi ti-ai pus in plan sa ne-o iei in fatza Esti mai vitezomana ca noi
Vroiam sa va anunt ca DIana a nascut dar Laureta mi-a luat-o in fata!
Daca mai aflam ceva intre timp va anunta Laureta

Laureta, sper ca nu te superi1 AM glumit, chiar iti multumim ca le-ai anuntat pe fete

Stai mey Clau linistita dar eram asa curioasa si asteptam cu sufletul la gura de aveam toate 3 pagini deschide,de la noi,de la mamici burtici,si la voi fetele din Arad.Si tot dadeam refreshuri
Ma luat valul cer scuze ca nu v am lasat pe voi din familie sa anuntati.Pupici lui Raul

Fetelor Inisa a mai vomitat azi again.Pina la urma educatoarea mai noua mi a zis ca o fortzeaza sa manance.Cum se pune masa ea plange si se ineaca si vomita mancarea.Daja am urlat so lase domne nemancata daca nu vrea ca si asa sa vomite nu imi convine delok eheee m am enervat rau

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Timea bine ai venit pe lume

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Diana sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii. Iar tu sa te refaci cat mai repede

Prima data am trimis mesajul fara sa-l termin. Am apasat enter fara sa vreau

Am si eu o "mica" problema cu Alexandra. In ultimul timp loveste cu mana peste fata. A ridicat mama si la mine cand nu i-am dat voie sa faca ceva. Iar astazi mi-a spus educatoarea ca si la ea a ridicat ieri mana sa dea. Eu i-am mai dat peste manuta cand arunca mancarea pe jos sau arunca cu alte lucruri( o face cand ii e ciuda ca nu po las sa faca ceva). I-am spus sa nu mai faca , ca nu e frumos, ca nu e bine, ... NU stiu cum sa-i explic ca acesta nu e un mod de a rezolva o problema. Mi-a fost tare jena astazi cand mi-a spus educatoare ca fata mea a ridicat mana la ea. Pentru mine e un mare semn de intrebare. Oare unde am gresit?
M-am gandit ca poate o face in joaca. Dar am observat ca se manifesta asa cand vrei sa-i iei ceva din mana , sau nu o lasi sa faca ce vrea ea. Si privirea ei nu arata ca s-ar juca.
Voi cum a-ti proceda? Dati-mi o idee, please

Mergi la inceput

Uitati aici ce mandra bataioasa am

http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/album?.dir=/mail&.src=ph

Bertha , am vazut tortul lui Darius. Mi-a placut ideea poate incerc si eu la ziua lui Alexandra. Cu ce crema ai umplut blaturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Clau, poate spun o prostie, dar eu cred ca i-as lua manuta si i-as saruta-o si i-as spune "nu, nu, nu...". Reverse psychology. Acelasi principiu ca atunci cand copiii (adolescenti, mai ales) iti spun ca te urasc, iar tu le raspunzi: "cu atat mai rau, pentru ca eu te iubesc".

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 14+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Diana, felicitari!

TIMEEA, HAPPY BIRTHDAY!

Diana, refacere rapida, laptisor mult si sa va aduca numai bucurii printesa! Pupici si lui Vladut, BIG BROTHER!

Azi am vorbit cu Irinel si era putin ingrijorata ca Maria plange cam mult si refuza sanul. Din ce mi-a povestit ea printre lacramutele Mariei, eu l-am recunoscut pe Eric. La fel facea si el, murea de foame, tragea de 2-3 ori si apoi refuza lapticul. Avea instinctul de a trage ca ii era foame, dar probabil isi dau seama ca dupa ce beau lapte ii ia durerea de burtica si atunci refuza laptele. Si el tot asa ca Maria se arcuia si plangea pana se inrosea. A fost tare greu pana pe la 5 luni, apoi s-a mai calmat si pe la 6 luni au disparut de tot. Sper ca Maria sa fie mai bine si sa ii treaca mai repede. Eu cu Eric singurul lucru care-l ajuta era sa-l infas si chiar sa-l leg (stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna, dar doar asa se calma) si bine-nteles plimbat in brate. Irinel zicea ca nici macar in brate nu se mai calmeaza. Pupici multi pe burtica Mariutei sa treaca repede, repede!!!

Laureta, viermisori aici nu se fac. Medicul zice ca nu au mai avut cazuri cu viermisori de ani de zile. Ne-a spus ca principala cauza a aparitiei viermisorilor e apa, iar aici apa e fff safe.
Cat despre ce ma ingrijoreaza putin pe mine, uite aici o poza in care EU vad ochisorrii putin umflati jos si rosu. Dar poate sunt eu nebuna ca de obicei!Sanatate multa carlioantei!

http://community.webshots.com/photo/550321150/2374680040086404844FrJUVT

Sorry, eu nu ma pricep sa scriu ca voi linkurile, dar daca nu merge e prima poza din albumul las Vegas May 2006, acolo unde are basmaluta pe cap si e in car-seat! Vezi la "2 anisori ...aproape!"

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Diana, felicitari! Sa fiti sanatoase si sda creasca mare si frumoasa.
Dar am si eu o nedumerire mica... Daca tot a fost cezariana, de ce nu ai nascut-o in aceeasi zi cu Vladut? Intreb si eu asa.... ca, chiar nu are importanta.

Claudia, si Cata da in noi. Si Andu cat e de mare daca vreau sa-i trag una ma mai prinde de mana. O sa le treaca (ma refer la cei mici ca cel mare al meu mai are nitel si-l apuca pubertatea deci o sa fie mai rau).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput