Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu repejor ca iar am ajuns la 12 la servici
Laureta Verifica daca ii place Inisei mancarea de la gradi si vorbeste cu alti parinti daca au mai fost astfel de cazuri la gradi. Nu vreau sa te sperii dar mai sunt si educarea care se cred buricul pamantului si obliga copilul sa faca ca ele.
Sormea a patit-o cu baietelul cel mare il fortau sa manance carne si lui nu-i placea apoi vomita.

Carmen nu ma supar pe voi ca va urcati pe panta. Ideea este ca eu vreau sa o invat sa urce pe scari pentru siguranta ei, sa nu impinga sau sa loveasca copii cand e pe platforma de la topogan, tot pentru siguranta ei.

Dana Zici ca e dezastru in casa si tu vii pe aici? Pai nu-i nimic ca te mai relaxezi putin.

Multumesc de urari, eu ma simt bine acum doar imi mai curge nasul putin. Ma bucur ca Bia nu a luat raceala de la mine.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Oare o fi nascut Diana?Cine ne anunta?Are cineva nr ei de tel?

Tnicoleta ma indoiesc ca nu i place mancarea.ea papa foarte bine si acum brusc refuza orice mancare(si a casa).Educatoarea este vecina mea si am incredere in ea.In plus am"contribuit"sa aibe grija de Inisa.

Unica solutie este sa asteptam analizele sa vedem daca este ceva de acolo.Nu a facut kk asa nu am mers azi la laborator poate reusesc sa ajung miine dimineata.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Laureta Cum am zis, nu am vrut sa te sperii. E bine ca o cunosti pe educatoare si sti ca se ocupa de ea. Tin pumnii sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by Melania 14

S-A NASCUT TIMEEA !!!!!!

la 11.35 m-a sunat Diana , era cam ametita, i-au facut anestezie generala.

sunt bine amandoua, Timeea are 3100 g si 50 cm, Diana astepta sa i-o aduca sa o vada.

Ioana tu esti sef de trib, nu scrii tu la "mamici de mai -iunie" sa anunti ? Fa-i si o surpriza Dianei si trece-o pe Timeea in catastif

offfffffffffffff ca am trecut de o emotie, mai sunt alte 4 .

Melania (14.01.20050 si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Urrra sa ne traisca Timea.Diana refacere rapida

edit:am mai taiat din emoticoane ca sa latit prea tare pagina

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bine ai venit pe lume, Timea!

Diana, multe si pt o mamica fericita! Refacere rapida!

Laureta, multumim mult, mereu esti pe faza si ne tii la curent! Abia astept sa vad cum ies analizele Inisei. Eu i-am facut hemograma azi si sunt f fericita, e al 2-lea laborator care ne confirma ca nu mai avem viermisori! Uraaaa! Tocmai s-a implinit un an de cand ne luptam cu ei. Poate o ave si Inisa aceeasi pb, desi la Darius nu s-a manifestat prin lipsa poftei de mancare. De fapt, nu a avut niciun sindrom din cele normale sa ne tii la curent!

Fetelor, as mai vrea sa stau, da' imi consumai timpul cautand iepurasul in revista Practic, decat sa desenez eu...lene mare! Asa ca uitati-va si o sa vedeti ce simplu e! Iepuras macelarit

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, felicitari si refacere usoara!

Timea, bun venit pe lume!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Felicitari Diana!
Bine ai venit pe lume Timea!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laureta, vad ca azi ti-ai pus in plan sa ne-o iei in fatza Esti mai vitezomana ca noi
Vroiam sa va anunt ca DIana a nascut dar Laureta mi-a luat-o in fata!
Daca mai aflam ceva intre timp va anunta Laureta

Laureta, sper ca nu te superi1 AM glumit, chiar iti multumim ca le-ai anuntat pe fete

Mergi la inceput

BUN VENIT PRINTRE NOI TIMEEA!
DIANA sa-ti traiasca comorile si sa te bucuri de ele. Refacere rapida si mult laptic pentru printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Wowowow! BINE AI VENIT TIMEA!

DIANA! sa-ti traiasca minunea mica! sa fie sanatoasa,papacioasa si tu sa ai laptic mult!...Odihneste-te cat poti si...asteptam sa te intorci...desi o sa intelegem ca vei fi super-ocupata! si lui Vladut,"big-brother"!
Muuuuulte pentru o mamica frumoasa!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput