Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 3
tnicoleta spune:
Piatra lunii Mutare usoara. Cred ca e superba privelistea. Cat despre ajutor iti va prinde foarte bine si Ingrid va avea si parteneri de joaca.
Laurina Mey ce cunoscuta mie situatia asta. Io fac cumparaturile in drum spre soacramea si le bag in rucsac si cateodata zici ca duc pietre de moara in el, unde mai pui ca trebuie plimbat si cupilul.
Simona Scuze ca te-am sarit la raspunsul anterior, da mierea lene sa mai vizualiz capitolul precedent. Sanatate sotului si
comorilor. E simpatic Victoras cu pernuta lui. A avut si Bia o perioada cand nu facea nimic fara bb al ei. Mersi pentru remediu da asa cum ai zis eu alcool diloc sau din an in paste.
ClauSuna frumos petrecerea in parc da pe la noi nu prea ai unde. Ar mai fi sa fac petrecerea la tata pt ca sta la curte da nu vreau sa ma complic cu el pt ca nu prea ne intelegem foarte bine si no sa vrea nici sotul.
Mey mafioata mea n-a dormit la pranz iar cand am luat-o acasa am trecut si prin parc unde a inceput sa planga ca nu o lasam sa se urce pe topogan cu picioarele. Eu o trimiteam pe scari ea nu, vroia pe panta, asa ca am poftit-o langa gard sa sa calmeze. Cand ne-am intos a vazut un copil catarat pe panta si a inceput circul din nou asa ca am plecat de acolo. Eu nu inteleg de ce ii lasa parintii pe copii sa se urce pe acolo, si nesupravegheati, am vazut un copil de 3 ani cum a picat in cap de pe topogan.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
laureta spune:
Buna la mamici si copilasi.Am intrat in pauza de cina (normal atata mai apuc si eu).Mai mult am intrat sa i tin pumni stransi lui Diana
Hai Dianaaaaa nastere usoara
Sunt suparata foc Inisa nu mai vrea sa manance delok.A si vomitat in fiecare zi la pranz (deci 3 zile).Azi am duso la doctor nu are febra nu are muci nu are gat rosu
,ce are frate ca simt ca o iau razna.Si durerea cea mare GREUTATEA mai mica cu aproape 1 kil

Simt nevoia sa ma ia cineva in suturi sa imi mai revin cu fixul greutati,nu e sfarsitul lumi dar la ea se vede ca a slabit.Are aproape 90 cm inaltime si mai putin de 12 kile(are aproape de 13 acum ceva timp)
Astept sa faca kk miine sa i iau probe si dupa aia merg si la laborator sa i ia sange,deja am lista.
Numai de asta nu imi ardea mie acum cu atata treaba la servici.Se deschid multe magazine si daca sunt birouri noi nici prea multa lume nu este asa ca majoritatea(adica toti care sunt) trebuie sa plece in deplasari.Asa ca am ajuns si mama si tata firmei
.Si este muuuult de lucru, nu este greu ci cantitatea e mare.
clau bun revenit si felicitari pentru sarcina
.
piatra luni aoleu iarasi va mutati.Tin minte si cand erai burtica ce curaj ai avut sa te muti.Multa bafta
tnicoleta multa sanatate
cius multa sanatate la sot.Eu sunt de parere ca daca sunt pietre alea trebuie scoase.Numai daca e nisip poate face ceva naturist.Ce spune doctorul?
Ce e aia polonez care papa Victor?
laurina si eu stau cu ochi la ceas la servici.Mai ales zilele astea cand stiam ca nu papase nimic.Am vazut pozele e dulce foc Mihnea si tu esti frumuasaaa,iti sta foarte bine in par mai lung.
bertha pupici la nazdravanul tau
,e asa scump
danaa, mamica frumuasa ,ma bucur asa de mult ca scri la noi.Imi dor de cand eram burtici si scriam intruna(mai mult voi ca io n aveam net pe atunci).Pupici la frumosi tai
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anacami spune:
Diana, tinem si noi pumnii! Multa sanatate si bucurie!
Danaa, ma bucur mult de tot cand scri si ne dai vesti bune!Sa ne spui si noua cand mai ai poze noi!Cat despre andrei, si mie mi se pare un copil tare cuminte si intelegator!
Clau,sarcina usoara!
PiatraLunii, mutare usoara! Cu siguranta va fi mai bine pt. copii sa aiba rudele mai aproape, iar pt. voi ca aveti si o afacere proprie
.Bafta!
Laurina,frumoase pozele! Mihnea seamana tare bine cu tine, nu? Mi se pare ca este inaltut bine. Mai,mai, cine sunt "gagicile" care sunt cu el?
Are companie, nu gluma!!!
Laureta, imi pare rau de Inisa! Zii si tu ceva de deochi, ca tare este frumoasa si ochioasa! Nu are o greutate prea mica (Sebastian are acum 12 kg-tot cat are Inisa), dar intr-adevar nu este prea placut sa slabeasca. Ceva analize la burticuta i-ai facut? cum prepara mancarea acolo?Scaunul cum este?
Ai mult de munca, dar capeti experienta si iti consolidezi pozitia in firma. Este, cred, un moment bun, sa avansezi!
Simona, multa sanatate! Multumesc pt. sfaturi; din pacate, eu nu ma prea pricep, bine ca ti-au dat fetele retete. Cred ca ar trebui sa fie platite asigurarile, parca si vechimea "merge". Intreaba sau cauta mai bine la "Probleme Legislative"
Sebastian este bine, in ultimele 2 zile nu a mai tipat asa (ca daca tot l-am spus la toti prietenii...); se pare ca ii iese al doilea rand de maselute, noptile trecute nu a prea dormit, aseara i-am dat Panadol si a fost mult mai bine. Dimineata- cand il intrebam de ce s-a trezit si nu a dormit- spunea "doale dintii!".Ce drag imi este ca a inceput sa spuna sau sa arate ce simt!
KK face si nu face la toaleta; are unori o "leneee" ca mai bine l-ai pune pe spini decat sa-l duci la wc!
Acum 2 zile l-am dus la toaleta si i-am spus sa faca "un kk maaare,maaaree"! Binenteles ca nu a facut nimic acolo. Peste 15 minute, in bucatarie, vine la mine, se cracaneaza ca un luptator de sumo, cu o fata schimonosita si punand mainile pe pantaloni imi zice "mama, facut kk maaaale,maaale"!! Am ramas fara replica, ce sa ii mai zici la faza asta, cum sa il mai certi... Astazi, in sufragerie, la fel, cu satisfactie- "mami, baiatu facut kk maaale,maaale"
(binenteles tot in scutec...).!!!
Nicoleta, cunosc senzatia!
Tot ce vad la cei mai mari, sa faca si ei! Nu arunca cu nisip, pietre,etc, pe tobogan? Multa sanatate, cum te mai simti?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
danaA spune:
Eu tocmai l-am culcat pe Stefan, Andrei e la un prieten si eu in loc sa fac curat in casa ca e plina de trenuri si linii si mai ales chiuveta plina de vase, dar a trebuit sa intru la voi ca altfel nu stiu cand mai apuc.
Am poze cu torturile cu trenuri, dar trebuiesc scanate. sa vad daca apuc deseara. Vapor as vrea sa fac. Sa vad ce idei mai aveti voi.
Stati sa va spun care e povestea torturilor tren. Lui Andrei ii plac trenurile si mai ales Thomas the train and friends. Ei bine acest tren albastru are o gramada de prieteni si fac o gramada de treaba si se invart si sunt haioase si au tot felul de nume si sunt de diferite culori. Sunt niste filmulete pt copii super faine. Ei bine, asa am ajuns sa fac tort. De fapt acum 2 ani l-a facut maica-mea si anul trtecut l-am facut eu.
Laurina, am vazut pozele cu Mihnea. mai dar are niste carlionti si e asa de dulce si ce mamica frumoasa are!!!. Ptiu pe el sa nu-l deochi.
Simona, sanatate multa sotului tau. Uite leacul pe care i l-ai dat lui Cami mi se pare super. Si sotul meu are probleme cu sinuzita si tre sa-l incerc. Multumesc mult. Eu sunt de pare ca ar trebui sa incercati ceva natural inainte de operatie. poate merge. Eu cred foarte tare in tratamentele naturiste.
Vanesa, am uitat sa-ti scriu aseara ca eram tare obosita. Imi pare foarte rau pt prietena ta Adela. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Piatra Lunii, iar te muti!! M acrezi ca am zambit cand am citit ca va mutati amintindu-mi de data trecuta cand erai insarcinata si impachetai. Spor la impachetat si bine ca o sa mai ai pe cineva aproape sa te mai ajute.
Bertha, as vrea si eu poza cu tortul iepuras daca se poate. Deseara incerc sa scanez poza cu tren ca vapor nu am ca n-am facut. Acum as incerca.
Feteleor tre sa va las ca ii trebuie lui adi calculatorul
danaA spune:
no, ca m-am mutat la laptop ca m-a alungat Adi de a calculator.
Deci sa reiau.
Cami, e tare vorbaret Sebastian. Stefa nu vorbeste atatea. El mai mult arata au deduc din mimica. Spune si o gramada de cuvinte, dar nu face propozitii ca si Sebastian.
Laureta, eu nu pot sa-ti dau suturi pt greutate ca si eu tot in starea ta sunt--adica ma uit la ficare gram luat de Stefan.Inisa vomita numai la pranz? Inainte de mancre sau dupa? Caca cum face? Si nu te mai stresa atata la serviciu ca nu-i bine. stiu ca e de lucru, dar ia-o mai incet.Pupici Inisei ca tare frumoasa e!!!
Nicoleta, draga mea tre sa te obisnuieti. Tot ce vede la alti copii va copia si ea. La noi pe aici sunt si niste bare---monkey bar--pt copiii mai mari si pe care vrea si Stefan si eu tre sa-l tin deasupra capului ca sa ajunga si el si ma rupe in doua.
Bertha, ca la tine ramasesem mai inainte, nu e complicat de facut trenul si chiar a semanat a tren sau cel putin a Thomas the train doar ca e taiat, ornat, aranjat--dar eu zic ca merita.
Irinusa, da-ne si noua reteta tortului tau.
Ma duc sa pun un subiect la bucatarie despre torturi ca zilele astea sunt obsedata de asta.
Carmenbr spune:
Uite ca mai scriu si eu ceva, ca nu se stie niciodata cand am timp din nou.
Danaa, ma bucur tare mult ca Stefanut e bine. Sa ii dea Doamne Doamne sanatate, bucurie si noroc cat pentru zece vieti. Abia astept si eu poze cu torturile, ca tare mi-ar placea si mie pt Eric.
Laurici, multa sanatate carlioantei mici.
Anacami, tu zici ca o sol la asta e un frate?! Ca si noi mai avem probleme, dar parca as mai astepta 1 anisor. A inceput sa functioneze la noi santajul, mai ales cu Barney dinozaurul. Si noaptea in somn viseaza desene ci "Bani".
Laurina, sa ma vezi si pe mine cum alerg spre casa de mama-mama. Si cumparaturi, mai mult eu ca sotul meu ajunge acasa cam la fel ca si sotul tau.
Clau, sarcina usoara. Nu te mira de reactia sotului, asa sunt uni...si al meu la fel
Piatra Lunii, mutare usoara. Daca nu ai probleme cu socrii, mutarea e buna.
Cius, ce sa zic?! Bine ca Roxy e bine si sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine si cu sotul tau (in ideea ca poate nu ajunge la operatie). Putere multa!
Vanessa, condoleante! Stiu cat de cumplit e sa pierzi pe cineva atat de drag!
Nico si Eric se mai suie pe topogan pe panta, dar suntem noi mereu in spate impingandu-l de fundulet. Sper sa nu te superi si pe noi!
Acris, ce bine ca diagnosticul a fost gresit!
Madutza, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea!
Irinusha, e tare greu primele 3-4 nopti. Si noi am scos biberonul de aproape o luna si azi dimineata pe la 5 el vroia "nani" (adica lapte). Mi-a plans vreo 5 minute, apoi s-a sculat din nou si vroia papa. Intr-un final s-a culcat la loc. Bine-nteles ca nu i-am dat nimic. Mi-aduc aminte ca primele nopti a fost tare greu, dar si vroiam tare sa scap de laptele de noapte.
Despre noi...Eric a inceput sa mai repete cuvinte, nu prea multe. Azi am numarat cate cuvinte zice (pocite si nepocite) si sunt vreo 20. Cam putin....
Dar, asta e...e mai mutulica...sper sa ajung sa ma satur si eu de cat vorbeste. De cand e tata aici nu s-a mai imbolnavit, dar ii si dam suc de catina mereu. Dar lasa ca in 2 luni pleaca tata si o luam de coada cu mucii...
Acum e disperat dupa Barney dinosaurul si dupa Wiggles - o trupa de baieti din Australai care canta si danseaza cu copii. Numai asta vrea, orice cu muzica. A uitat de Baby Einstein. In rest, creste si nu e deloc cuminte.
Pe 22 iunie mergem si la controlul de 2 ani si vreau sa ii fac si niste analize complete. Mi-e groaza de luatul sangelui din vena...dar trebuie.Eric are de destul de mult timp pleopa de sub ochi umflata si putin rosie. Rinichii nu sunt ca bea apa in disperare, nu stiu ce poate fi. Voi ce credeti?!
Asta-i motivul pt care vrea analize complete. Sper sa nu fac ca si anul trecut, cand dupa ce l-a chinuit 10 minute sa-i gaseasca o vena, cand am vazut ca vrea sa-i ia 2 fiole de sange, am zis ca nu mai vreau analize. Si urlase copilul de zici ce-i aia, iar asistentul a zis ca sunt nebuna probabil. Asa ca asta sunt o mama nebuna!
Avem si poze noi din Vegas de acum 1 saptamana! Sunt la semnatura la albumul "aproape....2 anisori!"
Va pupacesc mult de tot pe toate si pe toti piticii,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
vanessa ionescu spune:
gata, m-am intors in lumea civilizata, adica pe forum. dar sunt pe fuiga ca acum se scoala catalin iar Cipi si cu ASndu se pregatesc sa plece la scoala si la servici.
La multi ani tuturor sarbatoritilor ca eu iar am ramas in urma rau de tot.
nici de citit nu am mai apucat din pacate....
va pup pe toate si va multumesc pentru mesajele voastre.
Claudia, felicitari si sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos. Si la mine cu Cata liniutele nu erau foarte proeminente. a doua era deabia vizibila.
Ieri am stat si eu acasa si am iesit cu Cata in parc langa noi la groapa de nisip. M-am intalnit si cu Mamaleone cu Anghel si cu Elena. Si Catalin a luat o lopatica de la un baietel mai mare ca noi nu eram dotati. Si a venit baietelul ca turbat si i-a smuls-o din mana. La care Catalin umbla dupa el si ii zicea te og mumos, te og mumos. Era asa de scum dar nu a avut efect. Asa ca, aseara am scotocit dupa plasticele de la mare si i le-am dat. Acum, nici nu stiu cate din ele sunt ale noastre si cate ale Palomei ca imi amintesc ca ne-au ramas si de la ea prin plasa noastra.
Ne-am inscris in tabara la Cheia la vara. Merge Andu si hop si noi. De abia astept sa-l vad pe Cata printre copilasii mai mari ca lui ii plac.
si noi ne luptam inca cu laptele de noapte. azi noapte a baut doar un biberon. Cand a inceput sa maraie dupa al doilea l-am mangaiat si l-am pupat pana a uitat. daca se ambala il dadeam dar am zis sa vad daca tine si a tinut. poate reusesc sa-i scot macar unul. dar am mai avut momente de astea si a revenit chiar la trei biberoane. hai ca iar m-am intins..
va pup si sper sa reusesc sa intru mai des. am senzatia ca imi revin. sper sa nu mai apara ceva sa o iau de la capat...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
bertha spune:
Salutare!
Mamicile interesate de tortul urechiat, il pot vedea aici Iepuras. Nu e f greu de facut si poate fi ornat mult mai frumos de cineva cu mai mult simt artistic decat mine. Se fac 2 blaturi de orice fel (eu am facut pandispan din 5 oua fiecare) si crema dupa gustul fiecaruia. Unul se lasa intact (reprezinta capul iepurasului), iar al 2-lea se taie intr-un fel pe care nu stiu sa-l explic.
O sa fac un desen, apoi o sa-l fotografiez ca sa va puteti da seama.
Diana, suntem alaturi de tine!

Revin mai tarziu, acum fugim la plimbare.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
laureta spune:
La Multi Ani Cristina Veronica!
La Multi Ani Carina!
Fetelor idea cu slabitul Inisei este nu ca are kile putine si ca scade din greutate.Macar daca ar sta pe loc.Nu face diaree ,nu are nici un alt semn de boala.Este vesela se joaca zici ca a papat toata ziua si ea de fapt are stomacelul gol.Si slabeste.
Cu deochiul nu ma princep delok,imi spune lumea in jur de asta dar ce sa fac?No ca acum o dau in toate numai sa i fie bine.
Diana tinem pumni in continuare pentru tine si Timea
anacami am ras cu lacrimi cu Sebi"kk maaaale"
.Este un scump
.
carmenbr nu iti fie frica cu luatul sangelui in vena,eu urmez miine sa o duc.Gandestete ca trebuie sa afli daca puiul e bine.Eu zic ca poate sa aibe viermisori.Sau ceva genetic daca cineva din familie are la fel.
Am vazut pozele si sunteti frumosi toti
.Apropo nu am observat nimic la ochisori.
danaa ce bine de Stefa ca are fratior si se jaoca cu el,ai doi copii superbi.Inuisa vomita in timp ce mananca,nu vrea sa inghita,tine in gura si dupa aia...![]()
vanessa ma bucur ca iti revii
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

Iustin (5.06.2004)