Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dana, acum vazui mesajele tale, postaram de 2 ori in acelasi timp. Daca te intereseaza un tort in forma de iepuras, iti trimit o poza si explicatiile. Nu e greu de facut. Nu ai cumva poze cu torturile in forma de vapor si de trenulet? As vrea sa-i fac si eu lui Dariuis, daca nu e super-complicat. Adica sa fiu sigura ca iese ceva ce seamana cu un tren/vapor.
Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Ana! Sa fii sanatoasa si inconjurata numai de frumos!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! MARIA, Alina, Dominic

Clau Felicitari pentru bb, sarcina usoara.

Cami Sanatate multa.

Dana lui Stefa, si tie multa putere. Am vazut pozele sunteti toti superbi.

Berta Asta da problema , sincer nu stiu care ar fi solutia.

Cris Bine ca nu a fost ceva grav, sanatate sotului.

Fetelor nu prea ma simt bine si nici n-am chef de nimic. M-am ales cu o receala, ieri ma durea gaul si azi imi curge nasul si ochii.
Am fost ieri cu Cata si i-am luat Biei cadouri pentru ziua ei. Acum mai trebuie sa fac lista de invitati si sa-i impart pt ca o sa ma intind cu petrecera vreo 2 zile. Ca astia din neamul meu se supara daca nu o sa-i invit si toti odata no-r sa aiba loc la mine in casa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna,

CIUS 22, am mai citit ca ridichea e foarte eficienta contra pietrelor la rinichi- sucul de ridiche.Citeam de sucul de ridiche neagra, amestecat eventual cu putin suc de morcov,pt ca ridichea neagra e mai puternica pt stomac,parca, si nu mult suc,putin,dimineata,pe stomac gol (pe undeva citeam ca 100 ml de suc impartit la 3 zile). Si prin Formula AS am citit ca sucul de ridiche rosie ar fi mai bun,pt ca nu ataca stomacul. Da o cautare pe google, sa vezi mai exact. Mai era bun si ceva suc de patrunjel,dar asta insemna parca sa nu mananci nimic vreo 1-2 zile. Daca ai nevoie de ajutor,spune si ma mai uit si eu pe google.

CLAU, felicitari pt sarcina!

DANA, sanatate lui Stefan! Hai mai, chiar asa or fi barbatii, mai blanzi, ca si al meu la fel, tot eu is mai degraba mai dura cu Ingrid, cant trebuie,decat el, si eu cica ma bazam pe el,ca de el poate o sa asculte copilu' mai repede :)

mai fetele care stiti sa faceti torturi in diverse forme, acum e prea tarziu, ca Ingrid a avut deja tort,dar poate pt la anul nu strica sa mai aflu si eu retete, asa ca plz . ,postati-le sa ma inspir si eu pt ocazii viitoare :)

Noi ne mutam iara !!! Asta e, cand eram gravida cu Ingrid , in 6 luni, ne-am mutat in Franta,cum stiti unele din voi, acum ne mutam iara, ca doar is in 7 luni, sa respectam traditia :)) Numai ca acum ne mutam tot in Dk, mai langa familia sotului, asta e bine,ca sa-si vada si Ingrid verisorii mai des (care in curand vor fi 3, tot in august), si bunicii. Ne mutam, ca am cumparat firma socrilor si acolo are sediul, si apoi, prefer sa ne mutam inainte de nastere, si nu dupa,ar fi mai greu. Deja am gasit si casa, nou nouta, o luam cu chirie,de la o firma,sunt mai multe case tip, chiar langa mare, cu vedere frumoasa la port si la padure. intre timp asteptam sa se vanda asta in care stam acum. Vom fi acolo de pe 15 iunie.

Cand ma gandesc sa ma apuc iara de impachetat si despachetat...... cu siguranta o sa ma ajute Ingrid, mai ales la despachetat in timpul impachetatului :))

La multi ani sarbatoritilor de azi!

MADUTZA, sa-ti traiasca Ana!

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI ANA!!!
LA MULTI ANI DOMINIC!!!
LA MULTI ANI ALINA!!!

Madutza, sa-ti traiasca carliontata mica si frumoasa, sa fie sanatoasa!!! Cum este la serviciu? Cum se simte Ana la bunici? O iei seara acasa sau doarme acolo?

Danaa, ma bucur mult ca sunteti bine si a trecut infectia! Am vazut pozele din februarie si chiar zburda baietii tai:), sunt niste frumosi si se vede ca se inteleg foarte bine. Uau, dar ce torturi complicate sau cel putin asa par, sa ne pui cand ai timp poze cu ele sa vedem si sa poftim;)

Laureta, :(, imi pare rau ca esti suparata, sper ca Inisa este bine, daca pot sa te ajut cu ceva... pupici multi

Clau, felicitari!!!!, sarcina usoara!!! Multa sanatate pentru Alexandra sa treaca repede urechiusa.

Cami, ar fi bine sa mergi la doctor, probabil niste analize, ai grija de tine.

Simona, de acord cu voi, eu chiar exagerez de multe ori(dupa spusele unora;)), cu rasfatul, de iubire nu mai spun(ca orice mamica), dar exista momente in care daca nu ma impun un pic in sensul bun nu fac fata:(.(vorbit clar, la nivelul lui si foarte serioasa, cateodata nu reusesc pentru ca devine si el serios se uita sugubat in ochii mei si deodata rade).
Imi pare rau de sot, sper sa reusiti cu tratament, sa nu trebuiasca operatie si bine ca la Roxi nu a fost nimic grav. Victor este un scump cu pernuta, data viitoare cred ca trebuie sa o luati si pe ea in excursie:)

Irinusha, am sa-mi fac timp sa actualizez albumul cu ultimile poze, sa ma laud si eu cu minunea mea draga:)

Pietricico, am zambit cand am citit de mutat, mi-am amintit foarte bine cand v-ati mutat mai ales ca ati avut drum lung atunci, chiar traditie;). Superba privelistea la casa noua, cat despre ajutor, exact cum ai spus tu...

Noi suntem bine, eu am fost foarte ocupata la serviciu si ajung mai tarziu sa-l i-au pe Mihnea de la mama, tare rau este, pentru ca incepand cu ora 18 numai cu ochii pe ceas sunt, ca ma asteapta scumpetea mea. Imi spune mama ca de la 17.30 se uita pe geam sa vada 'mami misina vedi'(mami cu masina verde), aseara l-am gasit afara si a inceput sa alerge spre masina cand am intrat pe straduta. Este grea perioada asta, ca si sotul vine foarte tarziu (aseara pe la 22.30) si nu am timp sa fac nici cumparaturile:(. Mai incerc eu dimineata, dar sunt atatea de facut...

multi pupici

Mergi la inceput

Am reusit sa pun poze cu mihnunita la paste 2006 si aprilie-mai

pupici
tot noi:)

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/l.lazar/my_photos
, eventual si link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

La Multi Ani Alina

Bertha , Nu ma certa te rog . Asa am simtit eu, ca nu puteam sa intru si sa va spun ce noutati mai am dupa ce am lipsit atata de pe aici. Am facut-o mai discret , cu litere mici , fara sa ies in evidenta. Cel putin asa am vrut.
Cat despre atins soarele cu mana , poti sa-i spui la Darius ca e departe si nici tu nu poti sa pui mana pe el.

Nicoleta, iti doresc mult sanatate. Si noi ne gandim ca nu o sa avem loc in casa pentru toata lumea, si ne-am gandit sa-i invitam undeva unde sa se poata juca copii in voie, probabil intr-un parc si vom face si un picnic.

Piatra lunii, Iarasi va mutati? De data asta ai si ajutor si experienta. Sper sa-ti fie mai usor

Voi sunteti niste fete tare dragute si vorbarete. Din pacate eu nu prea pot tine pasul cu voi. Uneori mi-e tare greu sa retin tot ce a zis fiecare.
Va multumesc la toate pentru urari si o sa incerc sa fiu mai mult prezenta pe forum.
Nu i-am spus inca la Alexandra de bebe, nu m-am simtit pregatita. I-am spus in schimb sotului meu. In timp ce lua masa de seara i-am pus un pahar cu vin si I-am dat vestea. A avut o reactie destul de retinuta. Nu a sarit in sus de bucurie, m-a felicitat si atat. Eu cred ca visez prea mult uneori si ma asteptam sa fie altfel.
Va trebui sa pregatim camera ei si sa o mutam din patutul in care doarme acum. Nu as vrea sa o simta ca si cum bebe ii ia locul. Practic asa va fi : patul ei de bebe este in camera noastra si pe ea va trebui sa o mutam intr-un pat mai mare in alta camera. Ma mai gindesc cum sa procedez.

Poze nu am mai pus pe forum , de cand cu discutiile care au fost despre folosirea lor in alte scopuri. Stiu ca aici nu e cazul, dar nu le-am mai bagat la semnatura.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI ANA MARIA!
MADUTZA-sa-ti traiasca Printesa frumoasa si cuminte,sa creasca mare,sanatoasa,sa fiti fericiti!

LA MULTI ANI ALINA!
LA MULTI ANI DOMINIC!
SA cresteti mari si sanatosi sa va bucurati parintii!

fetelor,Doamne, cat ati scris intr-o singura zi!
In primul rand multumesc din suflet pentru sfaturile date Clau si Piatra Lunii
Am cautat si eu pe Net si am mai gasit cateva sfaturi si mi-a spus si mie cineva de ridichea neagra...nu vad de ce nu am incerca...oricum,ultrasunetele sau operatia trebuie sa mai astepte cel putin o luna asa ca in timpul asta am putea face ceva!

Clau-multe felicitari pentru a doua liniuta!...Alexandra e inca micuta si nu este ea chiar in clar ce ar insemna un fratior sau o surioara dar este clar ca atunci cand vor fi mari iti vor multumi ca sunt DOI!

Piatra Lunii-mutare usoara...din cate inteleg este spre mai bine asa ca toate neajunsurile mutarii vor parea mai neinsemnate...sunt convinsa ca Ingrid te va ajuta la 'despachetat"

Laurina-am vazut poze cu Minunea Minunilor!...este super dulce,dar nu-ti spun ce placut surprinsa cand am vazut ce mamica super frumoasa are minunea!

Laura-ce-ai patzit mey?...cum sa te inveselim? pe cine sa batem? ia spune,si noi ne executam!

Nico-imi pare rau mai mami ca esti racita...ti-am spus ca remediul dat de Alus la mine a functionat perfect?(saru'mana Alus!) bere fierbinte cu miere,seara inainte de culcare( aoleu...tu ziceai ca nu bei alcool,ca si Laura...mey,dar asta e ...medicament)

Danaa-ma bucur nespus ca baietii tai sunt bine si ca i-au crescut genele si parul lui Stefa...sa-ti traiasca comorile si sa va bucurati impreuna de tot ce e mai bun!

Cami-daca e sinuzita,stiu eu un leac babesc foarte bun...se pune seara inainte de culcare,o bobitza de UNT( cat o boaba de mazare),in nara stanga( se topeste imediat) in prima seara si a doua seara ,in nara dreapta(neaparat in ordinea asta,indiferent de locul puroiului)...Dimineata,se elimina in batista,o gramada de puroi si maxim dupa 2 serii (deci 4 nopti) scapi de puroi.Sanatate multa! si mergi la medic sa vezi ce e de fapt!.Ce mai zice ochiosul frumos?

Bertha-astea DA probleme! existential-filozofico-stiintifice!...Mey,ii mai dau o diploma!DE CERCETATOR!...iar cu limba...vorbita de Dadin...mey,nu vii si la mine sa traduci?
Si sa stii ca ai dreptate...la insuratoare il livrez cu "accesorii" cu tot

Fetelor,mai am o intrebare...Stie cineva daca in perioada CIC sunt platite asigurarile de sanatate? si daca parintele care e in CIC are nevoie de asistenta medicala, ce se intampla?(e cazul sotului meu)

Ok...ma duc sa-i dau papa lui Victor(polonez cu rosie)

Va pup pe toate si va doresc o seara faaaaina!

P.S. DIANAAAA-tin pumnii stransi!!! Haaai TIMEA! pam-pam,pa-pa-pa-pam!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

ANA-MARIA!!!

Sper sa ajungem la tine in week-end sa vedem ce bunataturi a pregatit mami tau.

Mergi la inceput