Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
DianaR spune:
Fetelor, multumim de urari!
La noi deja au inceput ceva colici, cert e ca noaptea nu reusesc sa dorm mai mult de 2-3 ore, ma terorizeaza...
Am pus poze cu Timeea la semnatura si poze cu Vladut inclusiv de la ziua lui http://community.webshots.com/album/550732264bdYoPv .
Ma intrebati cum e cu doi copii... Frumos, zau asa, minunat chiar, mor de dragul lor (apropo Vladut mi se pare urias acum fata de gomboata mica...)dar greu... Am ajutor, mama deocamdata si va mai veni alternativ si soacra-mea. Sincer nu stiu cum m-as descurca, alaptez si Vladut vine si el si se urca pe mine, pe Timeea, pe cine apuca, o pupa si o dragaleste dar in momentul urmator poate sa-i traga o palma... Asa ca nu poti sa-l lasi nesupravegheat... Noroc ca Timeea doarme si adoarme pe galagia lui fiu-miu, culmea, noaptea cand e liniste n-are chef de somn...
Carmen, pupici lui Iustin cel bolnavior sa-i treaca boala! Felicitari ptr. samburelul grasunel! Cezariana nu ma mai deranjeaza, defapt de cand sunt acasa nu mai am aproape deloc treaba. Doar ca nu pot sa-l iau pe Vladut in brate vreo 3 sapatamani.
Cius, pupici puiutului bolnavior! De fapt vad ca sunt multi pitici bolnaviori...
Clau el s-a cerut la san, l-am pus ca a insistat de m-a innebunit. Ia sfarcul in gura si nu face nimic, cel mult sufla 
No, va las. Intru can dmai pot.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
clau07 spune:
Iulia, Ai facut deja de doua ori ecograf? Waw! Si ai auzit si inimioara
.
Eu tin minte ca pe la 3 luni am avut prima ecografie. Nu stiu acum cum va fi. Dar pe 15 iunie am rdv la doctor. Pana atunci am rabdare
Claudia
si
Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
anacami spune:
Diana,sa-ti traiasca! O scumpete de fetitza! Sincera sa fiu,am avut un "presentiment" m-am uitat astazi pe la amiaza la link-ul tau cu poze.Le-am vazut pe cele cu Vladut din curte.Pe cele cu Timeee nu le gasisem...
Simona,multa sanatate!Imi inchipui ce sperietura ati tras!
Iulia,sanatate multa samburelului (vorba lui Monet)
Chiar, oare ce mai face Monet?
Cand vine vorba de mers pe jos, copilul meu este un puturos si jumatate! Incerc sa fug inaintea lui sa il oblig sa mearga singur.Ma ajunge din urma si se agata de mine ca un scai/ se incolaceste ca o liana pe picioarele mele.
Fetitza prietenei mele (Ioana-care este mai mare cu o saptamana decat Sebi) merge si cate 2-3 km pe jos fara sa ceara sa fie luata in brate! Vorbesc serios, am fost pe jos pana in IOR si este ceva de mers (ca stau aproape de Calea Vitan si am ocolit prin alte parti).
Sebi nu, "batze,batze". Numai cand este vorba despre locul de joaca din parc nu pot sa tin eu pasul cu el
, alearga ca un adevarat sportiv!
Strumfi, ma bucur ca sunteti mai bine! In primele luni bebelusii racesc f. greu, inca mai pastreaza anticorpii pe care i-a capatat in burtica la tine!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Irinel spune:
Buna fete dragi!
Imi pare tare rau ca nu mai apuc sa mai postez pe la voi, incerc sa va mai citesc, da n-apuc decat pe sarite din pacate. Si asa ma amuz de poznele copilasilor vostri dragi
Diana iti urez si aici bine ai revenit acasa, ma bucur ca sunteti bine, mai putin cu somnicul... Da asta se mai regleaza pe parcurs, trebuie doar sa o inveti pe Timeea ca ziua trebuie de fapt sa stea treaza nu noaptea... :-) chiar sunt curioasa cum faci sa ii adormi in aceeasi camera si cum de Timeea nu-l trezeste pe Vladut, mai ales ca zici ca cere des la san. L-am vazut si eu pe Vladut cel dragalas, nu toate pozele ca n-am timp, da cateva... da pozele cu Timeea nu le-am vazut, da poti sa imi dai te rog mura-n-gura ca-s mereu pe fuga... A fost diferit sentimentul de data asta fata de prima data? Eu m-am simtit mult mai mamica Mariei decat m-am simtit in primele zile ale lui Danut mamica lui, toate au venit mai natural, chiar si lipsa de somn, probabil si pentru ca stiam la ce sa ma astept si Danut a dormit si mai prost decat ea.
Multa sanatate puilor boolnavei si la multi ani sarbatoritilor. Si eu si Danut am fost bolnavi, el mai rau decat mine, ne-am cam revenit, sper Maria sa nu faca nimic, ea doar cu colicile...
Nicoleta la multi ani fetitei tale scumpe!
Anacami sora mea de DPN :-) cum zicea Irinusha, sa iti traiasca baietelul, la multi ani Sebi!
La multi ani Rares! La multi ani Maria Carolina!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
cius22 spune:
Buna dimineata!
o zi frumoasa tuturor!
Ma pregatesc sa plec la scoala(azi am de la 10).Am intrat doar sa va spun ca sunt fericita.Manutza s-a dezumflat partial,dar vizibil,ceea ce inseamna ca nu mai mergem la dr.
Pupici multi piticilor bolnaviori sa se faca repede bine ca mamicutzele sa nu mai sufere!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
Buna,
La Multi Ani Maria Carolina!
La Multi ANi Rares Andrei!
La Multi Ani Sebastian Alexandru!
Sa cresteti mari,sanatosi si sa aveti parte de tot binele din lume!
Multumesc Irinel! Se pare ca ai nostri copii s-au desincronizat putintel, dar sunt si ca zi de nastere foarte aproape-desi trebuiau sa se nasca peste 2-3 saptamani!
Si eu m-am gandit ca la primul copil nu am "savurat" din plin toatele momentele si ca poate la al doilea o sa traiesc din plin fiecare minutel (ca s-ar putea sa fie pt. ultima data cand voi trece prin astfel de momente).Daca ma gandesc bine, nici sarcina nu am trait-o "intens", ca eram nerabdatoare si voiam sa treaca cat mai repede pt. marea intanire
...
Simona, ma bucur tare mult ca si-a revenit!Sanatate multa in continuare!
Astazi i-am sunat la 7:47 (ora la care s-a nascut) si mi-a zis soacra-mea ca exact atunci s-a trezit si el, desi nu a auzit soneria; ei, nu o cred...(o fi auzit el ceva), dar m-a amuzat faza si mi-am adus aminte de momentul cand l-am vazut deschizand pt. prima oara ochisorii
primele poze (Diana, unele ipostaze seamana cu cele din pozele Timeei-mai ale cele in care plang dupa papica)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
bertha spune:
Salutare!
La multi ani Sebi! La multi ani, Maria si Rares!
Diana,
mamica fericita, am vazut pozele cu Timeea, e o dulceata, feisoara ei linistita cand dormea m-a topit definitiv!
Cius, bine ca si-a revenit voinicelul! Trebuie neaparat sa-i iei spray de corp impotriva insctelor, e f bun. Noi am avut Off, semana cu un roll-on si mirosea super.
Anacami,Sa-ti traiasca baiatul , sa fie sanatos si vesel taota viata!
Cand descrii lenea lui Sebi, parca il vad pe Darius al meu.
Cu mine si cu tati merge km intregi, pe cuvant de onoare, ma mir uneori de unde are atata putere, nu cere in brate decat fff rar si nu protesteaza daca-l refuzi. In schimb, cu tataie pleaca din casa direct in brate, nici pana la lift nu merge pe jos!
Evident ca vina e in intregime a bunicului, pt ca at. cand a inceput sa iese cu el la plimbare il lua imediat in brate, in ciuda protestelor mele si ale copilului ("lasa-l, tata, ca e si el mic, sa nu oboseasca")
Cand aude tataie pe unde colindam noi da din cap dezaprobator, de parca i-am duce nepotul la maraton.
Acum ar mai vrea si dansul sa-l lase pe jos, ca e cald si transpira amandoi, da' a prins copilul gustul si nu vrea deloc.
Clau, vreau si eu in parcul Safari!
Ce frumos trebuie sa fie, cred si eu ca Alexandra a fost in extaz!
Abia astept sa vad pozele!
Strumfi, sanatate micutulor!
Nu stiu de unde ti-a venit ideea ca esti intrusa!
Toate am fost mai pe langa la inceput, dar depasesete momentul, te asteptam cu povesti despre ingerasii tai.
Irinel, ma bucur ca mai scrii din cand in cand.
Imi dau seama cat de greu iti este, singura mereu. Danut merge la gradi in continuare, nu?
Laurina, Nicoleta, acum nu mai pot spune ca nu am auzit de copii care nu mananca dimineata. Desi as fi vrut sa fiu ignoranta in continuare si sa pape si puii vostri bine. Partea buna e ca mie mi se pare ca amadoi arata f bine.
De doua zile lui Darius ii curge nasul.
Nu e grav, da' ma supara ca nu vrea sa sufle basul, desi stie f bine. Cand vin cu servetelul tipa "nu, nu, pompia", adica sa-i curat nasul cu pompita.
Cred ca are un soi de sadism in el.
Acum vreo luna am incercat sa-i pun termometrul, mi se paruse ca are febra. Cand m-a vazut cu el, a inceput sa plnga, s-a speriat rau, n-am inteles de ce, dar nu a fost chip sa-i iau temperatura. Marti iar am incercat si acelasi lucru. Mi s-a pus sa-l fac sa-i treaca frica, asa ca ieir l-am lasat in maieut, i-am pus termometru la axila, in ciuda protestelor si i-am aratat ca nu se intampla nimic. Ei bine, atat mi-a trebuit ca acum vrea sa-i pun termometrul de 10 ori/zi!
Da' macar a scapat de teama asta.
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
mephala30 spune:
La multi ani Rares Andrei! 
La multi ani Maria Carolina! 
La multi ani Sebastian Alexandru! 
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!
Diana, multumim pentru urari!
Ce mare si scump e Vladut! De Timeea ce sa mai zic: e un ingeras scump si dulce!
Pupici si rabdare multa iti doresc!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Bertha, sanatate lui Darius!
Iulia, ce emotionata am fost si eu cand am auzit bataile inimii lui bebe!
Zilele trecute le-am auzit iar. M-am topit toata!
Eu mai am 3 zile si intru in 23 de saptamani.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin

(10 iunie 2004)