Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
anacami spune:
Aaa,Diana voiam sa-ti spun ca,la prima vedere, mi se pare ca seamana destul de mult cu Vladut; cat a avut la nastere, mi se pare destul de grasunica
!.Inca o data, sa va bucure si sa va aduca multa fericire
Intamplator, am vazut ieri pe Stefan cel Mare un magazin pt. copii; aveau niste pantaloni scurti si niste tricouri Coccodrilo bestiale. Nu aveam bani la mine
,asa ca nu am cumparat nimic.Saptamana viitoare nu mai "scapa", trebuie neaparat sa-i cumpar ceva, erau tare frumoase. Daca ma gandesc bine, saptamana viitoare va fi expozitia Kidex (31 mai-4 iunie) la Romexpo, trec zilnic pe aici (in drum spre/dinspre serviciu). Pot sa merg singura(ca daca ma duc cu sotu' ma oftic), poate prind si preturi promotionale.
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
laureta spune:
Rares Andrei
Maria Carolina 
Sebastian Alexandru 
anacami sa iti traiasca Sebi.Am vazut pozele si m am emotionat.Ce a crescut Sebi.Imi amintesc cu nostalgie cand eram burtici si nasteam una dupa alta si cresteau emotiile cand se apropia randul.Ehhhh ce vremuri,mai vreau burtica![]()
Cu mersul pe jos Inisa mea mergea muuuult si nu vroia in bratze ,eh acum gata zice buta buta(adica o doare burta)se lasa in jos si hop in brate.Dar in brate nu mai i doare nika hmmmm
,vai de coloana noastra.
Diana e scumpa foc Timeea sa iti traisca inca o data si sa fie sanatoasa si fericita.Si tu arati in poza foarte fericita
Am fost mey pe faza cand ai nascut ca tot asteptam sa aflam ceva si nimic.Asa ca am tinut toate ferestrele deschise la subiecte si tot dadeam refresh![]()
Iulia ce frumos ca ai auzit inimioara lui bebe
Irinelu mamicutza de copii frumosi ce mai face pitica,cum se impaca fratiorul cu ea?
Cius pupici pe manutza lui Victor ma bucur ca este bine
Strumfi multa sanatate la puia mica,ooof se simte rau de aia vrea sa fie alinata scumpa de ea
Bertha ete ce baiat curajos a invins frica de termometru.Inisa nu face fitze daca sunt rapida![]()
Irinusha ce faci te pregatesti pentru miine sa ne faci cinste?
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Rares Andrei 
LA MULTI ANI! Maria Carolina 
LA MULTI ANI! Sebastian 
Anacami Sa-ti traiasca baitul sa te bucuri de el, sa cresca mare si frumos.
Diana Am vazut printesa scumpa.
Clau Cred ca e super sa auzi inimioara samburelului.
Strumfy Nu esti o intrusa. Te asteptam cu vesti despre puiuti, cand poti desigur.
Berta, Anacami Si Bia e pe toane cu mersul pe jos, sunt zile cand merge pe jos foarte mult si altele cand nici nu vrea sa auda de asta. Si eu ii pun Biei termometrul la axila si ii spun sa stea cuminte pana face tic-tic si apoi il dau ei.
Despre noi. I-am dat ieri Biei casuta si a fost tare incantata de ea, atat de incantata ca vroia sa stau numai cu ea inauntru. Seara l-a pus si pe tati sa intre la ea in casuta. Aseara dupa baita se urcase in patut la ea sa doarma iar noi ne-am dus la ea cu o prajitura cu doua lumanari si i-am canat "La multi ani!". A fost foarte surprinsa. O sa-l rog pe sot sa descarce camera si sa postez filmuletele.
Am reusit si noi sa ne luam masina. E un Clio lovit nu foarte tare, acum trebuie sa-l repare sotul si sa-si ia carnetul. Abia astept sa merg cu ea.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Bebe Beca spune:
Buna dimineata, dragele mele!
La multi ani, Sebi! Mult noroc si viata frumoasa!
Cu intarziere mare, dar cu mult drag spun LA MULTI ANI Biei, Clarei, Elenei si lui Stefan!

Maine avem de taiat motul finului nostru, asa ca tie, Irinusha, iti urez de astazi La multi ani cat mai fericiti!
Noi suntem bine, mereu pe fuga...
Rebeca a racit acum cateva zile si se tot muceste. I-am scos firele luni seara, a ramas un semn de vreo 3cm.
Daca totul va merge cum trebuie, marti vom pleca la munte. Numai noi doua, tati ramane in Bucuresti. Astept cu nerabdare momentul, poate mai recuperez din timpul pe care nu reusesc sa il petrec cu ea asa cum trebuie.
Diana, Irinel,
pentru doua mamici obosite si fericite...
Oare Mona ce-o mai face?
Madutza, succes la noul loc de munca! Ana este tare dragalasa si fara zulufi.
Sanatate multa copilasilor bolnavi!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
cius22 spune:
LA MULTI ANI SEBI-OCHIOS FRUMOS CE ESTI!

CAMI-SA-TI traiasca puiul iubit,sa fie sanatos si fericit vesnic!
intregii familii si sa sarbatoriti frumos!
LA MULTI ANI MARIA CAROLINA SI RARES ANDREI!!!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
acris spune:
LA MULTI ANI, SEBI !!!!

Cami, sa-ti traiasca frumosul, sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii in viata !!!!!!!!!!!!
Irinusha, LA MULTI ANI, iubita pt. maine !!!!! Pup dulce-dulce !!!
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
clau07 spune:
Buna fetelor,
Vin la voi sa va spun ultima mea durere.
De dimineata la birou am avut o criza de inima : a inceput sa imi bata inima ca nebuna, foarte repede si puternic. Fara sa fac nimic. Stateam pe scaun la calculator. M-a tinut vreo 10 minute. Sunt singura in birou si nu stiam ce sa fac.
Si m-am gandit la fata mea , doamne nu stii niciodata cate zile mai ai de trait. Azi am simtit-o atat de crunt. Am incercat sa-l sun pe sotul meu : dar nu era in birou. Si oricum in acele momente nimeni nu poate sa te ajute. Dar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva. Dupa ce s-a linistit inima mea si a inceput sa bata mai lent atunci m-a podidit plansul. 
Mama mea a avut probleme cu inima , a fost chiar operata la Fundeni. Dar acum este mai bine. Nu stiu exact daca am putut mosteni asa ceva, dar mi se intampla foarte rar, fara motiv aparent, si azi a fost mai puternic si de mai lunga durata. As vrea sa vorbesc cu ea dar mi-e teama ca o sa se sperie si nu vreau sa-i fac o grija in plus.
Din cauza asta am intrat sa va spun voua. Va multumesc ca m-ati « ascultat »
Sper ca nu v-am intristat prea tare.![]()
Claudia
si
Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Laurina spune:
LA MULTI ANI SEBI!!!
LA MULTI ANI RARES ANDREI!!!
LA MULTI ANI MARIA CAROLINA!!!
Cami, sa-ti traiasca minunea, multa sanatate, tot binele din lume va dorim
. Cred ca abia astepti sa ajungi sa-l iei, asteptam poze. Un frumos in poze si cat de micut:), ce repede trece timpul
Diana, Timeea este o printesa micuta si cum cauta ea acolo la mami tzi-tzi. Cred ca esti foarte obosita, sper sa reusesti sa-i schimbi programul sa te poti odihni si tu mamica fericita cu doua comori 
Carmen, cum mai este Iustin? A trecut febra de tot?
Simona, bine ca nu a trebuit sa mai mergeti la doctor
Irinel, ma intrebam ce mai faceti, pupam burtica mica de fetita sa treaca colicii. Cum se mai intelege Daniel cu Maria?
Nicoleta,asteptam filmuletele... si petrecere frumoasa in weekend
Irinusha, LA MULTI ANI pentru maine, multa sanatate si fericire tot ce-ti doresti. Sa ne povestesti ce cadou frumos ai primit de la Cris
.
strumfi2004 spune:
Pt ca am reusit de i-am adormit pe amandoi deodata - probabil s-au molesit din cauza timpului asta, la noi sta sa ploua - intru si azi repede.
LA MULTI ANI!
tuturor copilasilor sarbatoriti, si mamicilor lor si mamicilor sarbatorite!
Sebastian!
multumim pentru urari, Camelia, Cius, Laureta, Nicoleta, Bertha. apropo, e bine ca vrea termometrul Darius, pt ca Maria nici sa nu-l vada, niciunde, cu atat mai putin pompita, si nu am traumatizat-o niciodata cu ea, Doamne fereste. nici nu prea le-am folosit, nu a fost nevoie, cred ca de-asta si fuge asa...ii sunt straine:"niu bun, mami, niu, niu!"
Alus, multumim si tie pt urari, chiar daca Mihaita e Mariuca, de fapt
. apropo, si eu ma indeletnicesc acum cat sunt mamica acasa - printre strumfi, cum pot - cu traduceri tehnice. spor la treaba!
de ingerasi, ce sa va mai spun, Maria e din ce in ce mai bine, putin infundata, si a inceput si sa manance, doarme bine, are de recuperat, saracuta.
iar la Stefanut, intr-adevar, cum zicea Camelia, lucreaza anticorpii si cei din burtica, si cei din laptic, ca-i tare voios si gangureste toata ziua, mai ales la tzitzi, sugand
, e tare scumpic. parca uitasem perioada asta a Mariei, asa repede trece timpul, of, of!
gata, promit ca o sa incerc sa trec peste momentul de nou intrata in club si ma simt de-a voastra!
fetelor care aveti 2 copilasi, ai vostri cum se impaca? ca noi avem deja ce povesti..
Claudia, sanatate!
Gratiela,
Mariei
si a lui Stefan 
www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra" target="_blank">Pagina Mariei
Pozute noute
Mariuca poznasa
Laurina spune:
Clau,
, bine ca a trecut, cred ca te-ai speriat foarte rau, cel mai bine ar fi sa mergi cat mai curand la doctor sa-ti faca un consult. Diana te-ar fi putut sfatui mai bine, dar acum este mai greu.
Ai grija de tine si sa ne tii la curent multi pupici.