Copilasi de Mai - Iunie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu, taman azi s-au gasit colegii sa imi dea de lucru.
Multumesc pentru urari.
Carmen am postat reteta mai sus. Am facut un copy-paste ca nu-mi mai functioneaza tasta acasa.
Laureta Bine ca e sanatoasa Inisa. Si sa inteleg ca vor sta 3 luni parintii la tine? Wow, cred ca o sa fie tare frumos si bine pe deasupra ca o vor rasfata Inisa.
Carmen lui Iustin. Ce e rotavirus asta? In afara de febra se mai manifesta si altfel.
Acris Daaa, vrem sa vedem operele de arta. Amaliei
Alus Petrecere frumoasa. Vremea se va incalzii ea, mai bine putin racoare decat canicula.
Anacami S-a mai linistit Bia cu "ganu" acum doar ma intreaba de el cand se trezeste.
Berta Uite ca Bia e unul cupii care nici nu vrea sa auda de mancare imediat ce se trezeste. Micul ei dejun e abia la ora 10-11 si ala cu chiu cu vai si amenintari.
Laurina Scumpul de Mihnea cum 'uneste mami'. Sa-ti zic o faza cu Bia la masa. Cand nu vroia sa manance ii spunea ca e Mihai (verisorul mai mare) pe balcon si vine sa ii pape mancarica, a tinut faza asta vreo 2 zile si cand sa-i dau sa pape mi-a luat-o inainte si zice: "Miai ine papa" si intindea lingurita spre geam.
Cius Foarte intelegator Victoras. Cred ca o sa-i fure locul lui tati de mester in toate. uncenicul. Azi nu pregatesc nimic da o sa ne distram sambata si duminica si inca mai imi bat capul cu meniul. Mai dati-mi si mie idei cu ce as putea sa fac de papa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

BIA, LA MULTI ANI PUI SCUMP!

Nico-sa-ti traiasca printesa! SA FIE SANATOASA,FERICITA SI IUBITA ( si voi,parintii,la fel!)

Nico-daca ai invitati copilasi...sa stii ca lor le plac foarte mult sandviciurile mici -care incap cu totul in guritza- frumos colorate si care mai au avantajul ca nu fac prea multa mizerie.De asemenea,cred ca poti sa le faci si niste cartofi prajiti cu ketchup.Pentru cei mari...nu stiu...salate diverse(de boeuf,de vinete) si...ce mai crezi tu ca poti oferi (snitele cu cartofi prajiti-e rapid si plac tuturor)

Carmen,Cris-suntem colege de suferinta...uff,Doamne,ce greu e cand puii sufera...
Azi dimineata am ajuns cu piticul la Urgente.L-a piscat o insecta (eu cred ca tzantzar) si i s-a umflat toata manutza,degetelele,palma si a inceput sa urce umflatura spre antebrat.Medicul a spus ca este edem alergic si ca am facut foarte bine ca am venit ca e periculos...poate sa inainteze spre creier.Victor a primit o injectie si o fiola de calciu,plus un unguent(triamcinolon)...daca pana maine dimineata nu se vad ameliorari trebuie sa mergem iarasi sa-l vada...Acum doarme micutzul,dar mie mi se pare ca varfurile degetutelor s-au mai dezumflat...sper sa fie bine...El,saracutzul nu se plange,se poarta normal doar ca nu-si foloseste manutza cand se joaca...o tine intr-un mod ciudat imobila.Dragul mamii!

Off...nu mai pot sta,ca Victor da semne ca se scoala din somn si trebuie sa-i pregatesc papica...

Sper ca nu va suparati ca nu va scriu tuturor!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

LA MULTI ANI BIA CIOCARLIA, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa!

Nicoleta, sa-ti traiasaca printesa, sa fie sanatoasa. Cum a reactionat cand i-ati dat cadourile? Tot toboganul este preferatul?
Deci sambata mare, mare petrecere, hm, las' ca ma plimb eu prin cartier sa va gasesc dupa galagie:)). Sper sa nu ai mult de lucru sa ajungi repede la Bia

Alus, din ce limba traduci? cred ca este foarte obositor, dar asta e, sper ca se castiga bine:) Distractie placuta la petrecere, sa ne povestesti.

Cris, ma bucur ca recupereaza Ami si eu vreau sa vad creatiile de la panou:)

Cami, Rares al Iulianei este un dulce foc, frumos de nu se poate, Iuliana este bine, incercam sa ne vedem in fiecare weekend si nu reusim ca baietii astia ai nostri au programul exact pe dos, dar vorbim la telefon.

Laureta, bine ca totul este in regula si analizele au iesit bine, cu mancarea la cresa cum mai este? Sper ca si-a bagat mintile in cap educatoarea aceea. La serviciu cum mai este?

Ioana, unde sunteti, ce face Rebeca?

Bertha, nu stiu ce sa spun, ca de sculat se scoala de bunavoie la 7 sau 6.30 cand eu inca as mai dormi, suge un pic, apoi in jur de 8 ne asezam la masa, dar asta este programul obisnuit de luni de zile

Eu azi sunt incantata ca mi-am pacalit mihnunita sa pape. I-am dat sa se joace cu fulgi de porumb, sunt mari si el ii farama ii baga intr-un castronel si-mi cere altii:), iar eu intre timp ii bag in gurita un soldatel cu cascaval pe care il mananca imediat (fiind foarte concentrat cu noua ocupatie:)).
Sper sa fie ceva trecator, noi intodeauna am avut probleme cu mancarea mai ales ca el a acceptat foarte greu mancarea solida , iar cand in sfarsit a inceput sa pape din cauza problemelor cu burtica, meniul nu a fost foarte variat.
Sa vedem maine ce gaselnita mai inventez:)

multi pupici

Mergi la inceput

Cius Mersic de sfat, la sendvisuri m-am gandit dar mai putin, e o idee buna.
Of, mititelul de Victoras manuta. Cauta prin farmacii lotiune sau spray AUTAN, este contra tantarilor si are un miros placut si bine tolerat de pielea copiilor. Eu am spray si ii dadeam Biei anul trecut cand era la tara si roiau tantarii si mustele in jurul ei dar pe ea nu se mai puneau.

Am avut si eu un episod azinoapte. A inceput Bia sa planga rau si sa se agite. Nu m-a lasat sa-i dau cu gel de dinti si nici sa pun mana pe ea. A plans mititica rau de tot ca o durea ceva, eu cred ca butica ca nu a vrut sa-mi spuna. S-a linistit la mine in brate si a adormit suspinand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Simona, off, multa sanatate pentru Victoras, sa-l urmaresti atenta, ce ghinion si ce baiat curajos nu se plange el deloc, pup si eu mult sa treca repede, asteptam vesti cat mai curand de la voi

Mergi la inceput

Si sa va mai spun ca am un sef de nota 10. Astazi revista noastra decerneaza niste premii, gala la incepe la ora 19.00. Eu am invoire de la sef sa stau cu puiuta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

intru repede un pic sa spun LA MULTI ANI tuturor copilasilor sarbatoriti
si parintilor lor! LA MULTI ANI, BIA!

Lui Stef i-a trecut rubeola, insa Mariuca s-a procopsit cu o raceala urata de la o fetita vecina cu noi. s-au intalnit in parc si s-au zbenguit putin impreuna, nu mi-am dat seama ca fusese bolnava. asa ma supara chestia asta, maica-sa nu a scos o vorba!of, of!... doua zile a facut febra, nu mare - max 38.9 - insa rebela: scadea dupa antitermic si dupa vreo 2 ore facea iar. cel mai rau era noaptea, nu putea respira, in prima noapte a stat tati cu ea in brate pana spre dimineata cand se trezea Stef la supt si am preluat-o eu. acum e pe trecute, insa e tare mofturoasa, pretentioasa, imi cere sa-l las pe Stef cand il alaptez si s-o iau pe ea in brate, inca mai tuseste noaptea si se trezeste plangand. mi-e tare mila de ea, saracuta. e asa greu cand ei sufera si nu-i putem alina asa pe loc!
l-am tot indopat pe Stefanut cu vit C si suc de lamaie sau portocala sa nu se molipseasca si el, deocamdata e bine.

sa stiti ca eu am ajuns sa va cunosc cate un pic din povestile voastre si vazandu-va pozicile, citesc cat apuc si eu din pagini (Ana e tare draguta si tunsa, Darius - ce imaginatie, felicitari, Madutza!, spor la supt, Timeea!, Dana, felicitari pt tort, sa-ti traiasca puiul! Eric, pupam caputzul! si as mai scrie eu...) ma gandesc insa ca voi va cunoasteti de atata timp, eu mi-s o intrusa .

va pupam pe toti copilasii si pe toate mamicile, ma striga amandoi - strumfitza: "mami, dea!" si Stef s-a trezit, asta e, fug!

Gratiela, Mariei si a lui Stefan
www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra" target="_blank">Pagina Mariei
Pozute noute
Mariuca poznasa
"Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

La multi ani Alexandra Bianca!

Diana, Ai incercat sa-l pui pe Vladut la san? Mai bine ca a uitat, pentru ca-ti era tare greu sa le dai la amandoi. Oricum acum e baiat mare si nu mai are nevoie sa pape la san. Sa-mi spui cum este cu doi , in prima perioada, ca sa ma pregatesc

Bertha, copii sunt obisnuiti cu anumite tabieturi inainte de culcare si nu prea le place schimbarea in cazul asta. Noi cand am fost plecati, i-am luat totdeauna cu noi "ursul" cu care doarme de obicei. Asa este mai usor, si noi suntem langa ea. Pupici la Darius. Eu nu am incercat sa-i spun sa inchida ochii ziua, doar seara la culcare, cand stau cu ea in pat ii spun sa inchida ochii si eu ii inchid ca sa-i arat cum sa faca sa adoarma. Nu totdeauana merge dar eu incerc

Madutza, Ce draguta este Mariuca cum canta la lumanare " La Multi Ani" si apoi o stinge

Cris, La Parcul Safari animalele salbatice sunt ingradite si nu poti intra la ele( lei, trigri, ursi), dar la cele ierbivore( zebra, girafa, hipopotam, elefant, si multe altele pe care nu mi le amintesc) poti sa intri cu masina. Animalele se plimba si poti sa le dai de mancare. Iti mananca din mana. Elefantul e si el ingradit dar treci cu masina pe langa gard. Pentru copii este tare distractiv. Iar la caprioare unde intri printre ele si poti sa le dai sa manance din mana. Alex a fost in extaz. Poze nu am acum o sa caut sa pun dar mai dureaza un pic pentru ca nu am aparat digital si voi scana pozele dupa ce le scot la fotograf.

alus,si noi asteptam vara ce nu mai vine. Petrecere frumoasa la aniversarea vecinei si odihnestete si tu un pic, cand doarme Julia

acris, refacere rapida la Amalia

Cius, mana umflata a lui Victor. Sper sa se destumfle cat mai repede. Daca e alergie ar trebui sa stii de la ce a facut-o, ca sa eviti alta data sa se mai intample.

Alexandra se mai cere in brate uneori dar i-am explicat ca ma doare burta si nu pot sa o iau ca ea e grea si a crescut mare.... Iar ieri dupa ce i-am mai explicat o data, ca sa-mi arate ca a inteles, a pus mana pe burta mea si m-a mangaiat.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI BIANCA!!!!!

Laurina- traduc din limba polona in romana. Este destul de greu, traduceri tehnice. Acum am avut de tradus despre masina de rabotat si alte.

Strumfi- multa sana tate lui Mihaita. la amandoi

Ma duc sa o pregatesc pe Julia ca mergem la petrecere.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Astazi am auzit pentru prima oara inimioara lui bebe (o vazusem de doua ori, la ecograf, dar astazi am auzit-o).

Am fost un pic dezamagita de faptul ca doctorita mea a decis ca urmatoarea ecografie va fi abia la 22 de saptamani, deci mai trebuie sa asteptam inca 7 saptamani pana ce vom afla daca bebe este fetita sau baietel. Mi se pare o vesnicie pana atunci...

Va doresc tuturor o saptamana placuta!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 15+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput