Copilasi de nov-dec 04 (122)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Aime,acum vreo saptamana,toata saptamana,Robert a facut kk la oala.Apoi s-a plictisit
si n-a mai vrut.Si il vad cand face,ca isi ia pozitia si fatuca de rigoare,dar nu-i intrerup actul creatiei
,ca p-aia nu mai face.Oricum,dupa ce face,ma anunta.
Deocamdata,sunt in limitele de panicare.Asteptam vara,sa fie cald si in casa,sa-l pot lasa la bucile goale...![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
andreap spune:
Buna dimineata...dar ce spor la scris ati avut...
Multumim de aprecieri,mai ales alea care suna"incepe sa semene cu tine"..adica cu mine
!Ce bine ma simt...nu ca as fi eu frumoasa sau tac-su urat
,dar e mai bine asa.
Paxela,offf..imi pare rau!Nu stiu ce sa zic,nu ma pricep,ata doar:sanatate multa!
Aime,Miha,am vazut 2 voinici(chiar asa,super comentarii)....Voi ii lasati deja fara palariuta?ca eu inca nu am curaj,mai bate vantul...sau sunt eu nebuna?
Onitza,pupici la ochiosul de Paul
Roserb...pai cum altfel decat am vorbit????Normal ca ne vreti..suntem frumoase,destepte si..modeste
!
Pupici la toata lumea si sanatate multa la bolnaviori!
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
Aime dupa furtunul ce-l vad bag de seama ca avem aspirator identic...si mop la fel!![]()
![]()
Ana si Bianca-iubita
FELIS spune:
Fetele... mi-e tare dor de voi... Nu mai am timp de nimic: sa ma uit la poze (nici macar sa ii fac poze lui Mihai nu mai am timp
)
Paxi... imi pare tare rau ca Silviu e bolnavior si nu ii dati de cap...
...
FULGU... imi pare rau ca nu ne-am vazut si cd m-am trezit si eu sa te sun, mi-am dat seama ca e trecut de luni...
DA eu
si ma gandesc la tine si la Davidutzu... 
Dutzi... multumim de felicitari... Eu din pacate sunt cam obosita si mi-am declansat iar colecistul... Mie rau ... DA... poate intru eu pe linia de plutire... sa ma obisnuiesc cu noul program...
Sotul imi face numai surprize frumoase... Nu stiu ce e cu el...
Mi-am luat pantofi de la cumnata pe datorie, si dupa 2 zile aflu ca mi i-a platit el
Ieri ajung acasa dupa el si il gasesc la bucatarie , ma astepta cu mancare..
Facuse mamaliga (prima data in viatza lui cd a facut mamaliga) cu branza si smantana - stia ca imi place... Am ramas...
Nu-mi venea sa cred 
ANDREEAP... ce mai faci tu?... ca mi-e dor de tine...
MIKI oare ce mai face... ca nici pe mess nu mai am timp sa vorbesc seara...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Andreea,eu l-am trecut de mult la sepcuta pe Robert,doar ca el nu prea vrea s-o tina pe capusor.O ia de pe cap si o arunca cat colo.
Doar daca bate prea tare soarele insist sa o tina si atunci imi face pe plac.Iar de vant nu ne temem,deloc. 
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
andreap spune:
Felis,noi facem bine..si ne e dor de tine,inainte macar pe mess.ne mai auzeam.Poate ne si vedem intr-un we.Pupici
Miha,eu inca ma tem
.Si parca prea repede s-a incalzit,saptamana trecuta geaca si caciula,acum de tricou.Si nu-mi vine inca sa trecem la pantaloni scurti,tricou....Si Mariuca facea fitze,dar am rezolvat-o cu palariutele...nu prea frumos
(adica a cam luat-o pe coaja),ar acum nu prea le mai arunca.
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
Miha, merci de raspunsul cu olita...acu ce sa zic, n-as vrea sa se invete cu pampersul asta ...sa scapam de el la scoala
...dar nici nu stiu cum sa fac...o sa perseverez ca asat e metoda, cred...azi am fost in piata amandoi, asa ca asat ne fu plimbarea
.
-ici lui Robert.
Andreea pai noi mergem fara nik pe cap cam de prin aprilie...una ca nu prea accepta (nush ce-or avea copii astia cu sapcile) si al doilea ca e chiar cald la noi.
Eveline
...mey ce gospodine identice suntem ![]()
Jasmine spune:
Chestia asta cu olita ma framanta si pe mine de ceva vreme.Imi propusesem sa incep "campania" dupa ce implineste Maria-Sa un an jumate da' uite ca maine poimaine face un an si 7 luni si...pauza.Ideea e ca se joaca cu olita,se urca cu picioarele in ea,dar cand e vorba sa si "produca" ceva acolo...e jale.Il vad ca urmeaza sa faca kk dar daca incerc sa-l pun pe olita sau ii zic "hai sa facem kk la olita" incepe sa maraie si fuge.Daca insist,urla.No,cum trebuie procedat?
Asta ca asta,dar la noi problema nr 1 a fost si ramane SOMNUL.In ultima vreme se culca "de pranz" pe la ora 18.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
paxela spune:
azi am vazut alti 2 doctori o alta pediatra care a zis fara antib si care ne-a trimis la un orl-ist
batut in cap cand fimiu e trimis cu bilet sa se uite ca a avut otita si sa nu aba polipi ii povestesc tot iar tot ceea ce pote ea sa faca a fost sa se uite in gura lui si sa tipe la mine ca nu stiu sa ii curat nasul ca muci nu se aspira ci se fac spalaturi cu ser fiziologic tras intr-o seringa de 10 ml si bagat tot in fiecare nara odata
noroc ca i-am explicat pediatrei ce a zis( exact asa sa exprimat ea) si asta mi-a zis sa il tin in fund si nu culcat sa am grija sa nu se inece ca poate sa ii faca rau pulmonar prea mult lichid deodata in nas si care s-a crucit cand as auzit ca s-a uitat doar in gura....
asa ca .... incercam alt tratament pt nas si tuse fara antibiotic( desi sprayul de nas care i-la dat cred ca are in compozitie)
iar ca antialergic a primit peritol
speram sa fie bine de data asta stam si cel putin pana luni acasa sa vedem cum evoluam
pe cantarul lor am ajuns la uimitoarea greutate de 9.4kg la 79 cm
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
fulguletz spune:
mey ce de poze frumoase am vazut...nu mai enumar ca mi-e sa nu uit pe careva ca de! batranetzile astea 
paxelina, cred ca esti satula de doctori ..unii dintre ei mai vin si cu niste idei... mey frate de parca nu au facut atata scoala
...pai cum te duci la orl si nu se uita si in urechile lui?
...no comment...
felis, nu-i bai ca nu ne-am vazut acu, ca mai vin si la anul in ro, asa ca mai e timp de intalneala
. bafta cu serviciul!
ionela-roxana, chiar ma gandeam la tine zilele trecute...bine ca ne-ai mai dat un semn...
...cucuiete japonici ce suntezi voi!
andreap, eu imi ma pun lui david pe cap cate o palarioara subtzirica ca sa-l mai apere de soare ...iar seara nu ii pun nimic...
eu mi-s cam zombie...noaptea trecuta s-a trezit David din 20 in 20 de minute, pana la urma l-am luat cu noi in pat si tot se frichinea de zor...nu stiu sigur ce a fost cu el, dar banuiesc ca il durea burtica..sa fie de la pietrele pe care le inghite?
habar nu am...
dar sper ca in noapatea asta sa doarma mai bine...
mey, nici David nu prea le are cu olitza...nu are rabdare sa stea
...Face doar dimineatza sub supravegherea atenta a lui tacsu ...care nu stiu cum cum il inspira
si il convinge sa stea![]()
spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI