Copilasi de nov-dec 04 (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
ref problema olitza eu astept vara sa fie cald si sa o pot lasa pe ruxi ingol parca alex era ceva mai intelegator in privinta olitei...ruxi zice kk(atunci cand incepe sa faca) dar daca o pun imediat pe olitza, sta acolo, nu zice nu...dar nu face nimik si in 10 min dupa ce-i pun pampersul face in elea nu are rabdare se tot ridica, vine inapoi...cum Dumnezeu sa-i mai vina...dar nu-mi fac probleme, o rezolvam noi cumva...dar speram si noi sa terminam cu problema pampers.
va pup pe toate si pe copilashisa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna dimineata mamicilor!

Am vazut ca va framinta problema olitei si a nisipului.
Deci Amina a gustat acu vreo 2 luni din nisip, de vreo 2-3 ori, a simtit ea ca nu e bun, acu nu mai maninca doar il imprastie cu lopatica.
La olita, caca Amina face de pe la 6 luni, i-am format reflexul dimineata cum se scoala pe olita cu plapuma ei si face intradevar. Iar intr-o seara chiar si-a luat olita singura, mi-a aratat-o ca vrea sa faca si ce credeti, a facut , sau se intimpla daca o doare burtica si nu imi dau seama, sa plinga pina o pun.
Cu pipi cred ca o sa rezolvam cind va venii caldura, numai sa vedem, Maria pe la 1,10 ani a cerut la olita.

Ionela imi era dor de tine si nu am uitat cucuietele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata fetele...si eu am vazut pozicile numai ca nu am avut timp sa postez...asadar, am vazut o scufita rosie mumoasa foc, doi amici scumpici la Iesi, Paulica subtirel tras ca prin inel si...si pe Alex cu a lui mamica, inca o data o gravidutza frumoasa...sper sa nu fi uitat pe careva...

Ah, Bobitzule, esti o norocoasa, mey, pai si David a facut kkuta la olita intre 7 si 10 luni...dar cum a dat de ridicatul si mersul pe picere, n-a mai vrut sa auda sau sa o vada...si el zice kk dupa ce face, ba s-a invatat sa faca pfiu si sa dea cu manuta prin dreptul nasului (ca pute), dar dupa ce a facut...cand il pun pe ea, ori se ridica de 100 ori, ori nu face nik...si noi asteptam sa venim la buni la vara sa ne invete ea ce si cum...

Paxela, imi pare rau sa aud ca Silviu se lupta inca cu mucisorii si ca te mai lovesti si de incompetenta drlor...vorba lui Fulgu, la ce fac atata scoala? si sanatate multa...

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Paxela,offff..doctorii astia te omoara cu incompetenta lor!sanatate multa!
KK la olita nu facem nici noi..a facut cand era mititica,ptr.ca stiam ca face dimineata dupa ce se trezeste,o puneam la olita si facea.Acum daca face in timpul zilei,nu stiu cand,nu spune si asa ca.....De multe ori zice KK,o pun si sta acolo degeaba.Asa ca nu stiu cum sa fac,ca mai toata lumea,asteptam vara sa o las in fundu'gol,poate..poate.
Mariuca a facut o iritatie urata la "poso"(asa-i zice ea).Am observat prima data cand am trecut de la Pampers la Libero,dar ear rozalie.Am trecut imediat pe pampers si tot nu i-a trecut.Acum e din ce in ce mai rau,s-a urcat si spre burtica,zona inghinala,desi de 3 zile ii dau cu Bepanthene.Offff
In alta ordine de idei,am trimis-o aseara la Pitesti cu bunica si taticul,vineri plec si eu.Si iar am plans.Am trimis-o mai mult ca sa mearga cu ea la un dermatolog f.f.bun care mi-a scapat-o la 2 luni de o eczema urata tot din zona aia,ca in Bucuresti nu stiu nici un dermatolog bun.Sper sa nu fie ceva grav
Cam atat despre noi,in rest binisor,adica parca iar ii curge nasucul,desi abia scapasem.
Pupici multi

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

aime, fulgulet si bobita mii de ptr. ca v-ati adus aminte de mine

aime eu in privinta olitei o las pe ea sa decida cand vrea , ptr. ca la Arisa mi-am impus pct-ul de vedere si nu a fost prea placut, nici acceptat din partea ei si nici din partea fam. ; cu Arisa tot de pe la 2 ani am inceput sa ne luptam(adica numai eu, ca daca era dupa samurai si-acum purta pempers); la incep. nu facea nimic la olita, era inamicul nr. 2 dupa mancare, fugea de ea cat colo, ca pana la urma s-o urasca si sa faca la wc-ul nostru, folosind numai scaunul ptr. copii, dar a fost groaznic, cu mii de lupte si nervi cat caru`, si in final cand Emily s-a nascut am dat-o cat de cat pe brazda, dar uneori facandu-mi in ciuda; Emilica c-am uraste olita, nu-i prea place sa stea dezbracata pe ea, imbracata fiind ok.; ba inca isi ea si cartile si lectureaza, olita transformandu-se pe post de fotoliu, sau se suie cu picioarele in ea, sau pune jucarii in ea, sau mancare, biscuiti si altele, deci ea inca nu o accepta; o singura data am pacalit-o, tot asteptand sa faca kk, pana la urma a facut pipi si cand a vazut ea ce-a facut acolo s-a speriat tare rau si a rupt-o la fuga si nici ca s-a mai apropiat de ea; eu cred ca o sa procedeze ca si Arisa si o sa faca la wc-ul nostru si sa te tii atunci pe wc, care face pipi prima; deja mi se face rau
dar sunt perfect de contienta ca trebui sa ma mobilizez cumva, caci la infinit n-am so pot lasa asa, asa ca de prin vara am sa incep cate putin, cate putin sa vedem daca tine, dar ceva mai lent decat la Arisa;

noi o tinem tot intr-un drum pe la doftori; acu` o sapt. m-am plimbat cu masina personala pe la policlinica cu Arisa, un fel de enterocolita, cu scaune moi, cu varsaturi, si iata ca acele drumuri ma iubesc atat de mult incat nu-mi dau pace, si mau rechemat pe melegurile lor, tot cu masina personala, de data asta pe pana, da` ce mai conteaza, merge si-asa, si am fost cu Emily, aceasi poveste ca Arisa, de data mai groaznic prin casa si un miros....., si dai si fa , si spala si aduna, dar parca nu aveam spor, caci eu amotruiam pe-o parte si Emily pe alta(ce bine cand puii sunt mai mari si stiu sa se controleze si stiu sa-ti spuna ca vor la wc si ca ); doftora primindu-ma cu zambetul pe buze si cu bratele deschise, spunandu-mi ca ea chiar se intreba cand o re-vizitez; ce bine este sa ai masina la scara blocului si pe pana
acum cucuietele japonezo-romane dorm , Emily adormind la 30min. dupa Arisa(asa este vesnic), asta dupa ce m-a scobit pe mine in nas, a vrut sa-mi scoata ochii, a tras de buzele mele, de tatele, s-a suparat si a scos o juma` de pachet de servetele si le-a imprastiat prin camera, asta ptr. am indraznit sa atipesc inaintea ei; cand am venit acasa le-am dat sa haleasca; Arisa mi-a mancat perfect, iar haplea de Emily zis sa-si faca plinul ce-l golise de dimineata, si de bine ce-a mancat a tot; sa mor nu alta, asta ptr. ca nu mesteca mai deloc si numa` inghite si la un moment dat i se supra-incarca stomacul si ;
mi se pare asa de mica si de slabanoaga; sper sa manance cand s-o trezi!

nu ne-ati mai vazut de multicel, si m-am gandit ca va este dor de noi, asa ca daca ave-ti rabdare pute-ti viziona cele 8 albume, pe care le-am rea-noit; comentarii n-am putut face la toate ptr. ca sunt blocata, nush ce are; vizionare placuta!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

paxela sanatate lui Silviu
andreea saracuta Mariuca; n-o mananca?; vindecare rapida, caci numa` cand ma gandesc ma trece cu fiori!
felissucces la noul loc de munca si felicitari ptr. progresele facute de Mihaita
onitzo are paulica niste ochi mari de-ti vine sa-i mananci, sii chiar lungan;
aime bucatereasa frumoasa, de ce ne chinui cu bunatatile tale, macar ofera-ne o firimitura; te-am vazut si pe "la bucatarie" si ma candeam ca pregatesti ceva bun; multi ani plini de fericire alaturi de sotul tau si de Vladutul cel carliontat si blondin, pe care l-am admirat alaturi de amicul sau Robert, un alt frumos de data asta brunet, ce seamana cu mami lui

cat priveste la noi subiectul palaria, stam asa si asa; nu prea o accepta, dar eu insist mereu, dar am c-am obosit; azi, ca tot am fost la plimbare cu masina personala, i-am luat un fel de baticut ce se prinde cu un arici la spate, sii asa de indraostita de el de numa`-numa`, dar sa vedem daca o sa-l suporte; cand il pun zici ca-i pregatita sa faca sarmale; ii mai trebui un sort di-nainte si perfect!, da ii asa de dulcica cu capshorul ei micut, deh mi-o laud ca-i cioara mea, sa nu rade-ti!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ionela,ce frumos povestesti tu de fete....eu ma amuz de fiecare data,dar imi dau seama ce greu e.Pupici!Si sunt asa de reusite fetele.....serios,au luat cate ceva de la fiecare!NU stiu daca o deranjeaza pe Mariuca bubitele(nu da semne ca da),dupa amiaza merge socrela cu ea la medic si vad atunci ce are de fapt.Mai mult ca sigur imi va spune "fara pampers"ceea ce,evident,nu voi face...ar insemna sa ma baltoace in toata casasi ea sa se schimbe de 100 ori pe zi

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna fetele!

Anuntam cu bucurie primul pipi la oala ...nu e mare lucru, dar se cheama ca a stat pe olita...ne-am jucat cu mingea si a facut, i-am aratat ce-a facut, voia sa bage mana, radea in hohote, mai ales ca l-am luat cu mine la baie si i-am aratat ca se duce la wc...si noi am avut o perioada cand statea pe wc, da asta a fost...si se duse...acu perseveram...el de obicei anunta ca a facut kk, dupa ce se produce evenimentul, ca mai toti (bobita esti o fericita, puterea obisnuintei, deh...)

Ionela si multumim...o firmitura virtuala, ca altfel....

Andreea sa stii ca Panthenol spray face minuni, acu sa vezi ce spune si dr, noua ni l-a recomnadat la orice iritatie si isi face treaba in cateva ore, chiar.

aime si Vladimir in mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

roserbina, felicitari pictoritei, sa nu-mi zici ca si voi ati fost la olimpiada michelangelo pentru prescolari la gr 111 si nu ne-am vazutam fost si eu cu alex acolo pentru faza pe capitala...si el era tare fericit pentru diplomele obtinutele-am atarnat pe perete

La Michelangelo a participat cu o lucrare mai demult, dar a luat premiul 2, nu la concursul la care ati fost voi, adica nu am mers la gradi 111.
De data asta a fost un concurs UNESCO - fitze, draga!

Pupam biciclistii ieseni cei frumusei si pe Paulica zambarici.

Paxela, asa e, exudatul faringian si cel nazal le faci de pomana daca nu au trecut minim 10 zile de la antibiotic.
Multa sanatate!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

salutaree fetelor!

vad ca se discuta mult despre olita.la noi Ken la 1 an se cerea singurel cand facea kk si si-si(pipi) dar de vreo 2 luni face kk in pampers si nici macar nu ma anunta.cand il intreb daca a facut kk fuge de mine si tipa sa nu-l ating,adica sa nu-i schimb pampersul.pipi a inceput sa faca dar numai la wc-ul mare cu reductor si asta se intampla cand ma vede pe mine ca-mi fac nevoile.eu ii mai dau prin casa(asta dupa ce am strans covoarele de pe jos)chilotei normali.la inceput facea pipi si cand simtea suvoiul cald prelingandu-se pe piciorute tipa"mama si-si!",acum cand simte ca-i vine sa faca pipi ma stiga din fatza usii de la baie.si eu astept sa se incalzeasca si sa rezolvam problema.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput